duzenlı mı canım onemlı olan duzenli olmasıymıs bnm de 5,7 ,10dksida bır hala ıstıkrarla sabahtan berı gıdıyo ama beklıcem dha da kısa sureye dussun arası dye. Ama umarım gecer benm de. arada oluyosa stres yapma canım sakin ol oturunca dk tut sen de❤Dün çok gezdik eşimle Bugün bir de hastaneye yürüyerek gittim geldim eve gelince evde de işlerim oldu hiç oturamadım buzluğa börek falan sarıp attım, karnım taş gibi oldu ayaktayken dk tutmadım ama çok kasılıyorum hala
Biraz uzandım canım yorulmuşum dinlenince geçti bebişim duzeltti kendiniduzenlı mı canım onemlı olan duzenli olmasıymıs bnm de 5,7 ,10dksida bır hala ıstıkrarla sabahtan berı gıdıyo ama beklıcem dha da kısa sureye dussun arası dye. Ama umarım gecer benm de. arada oluyosa stres yapma canım sakin ol oturunca dk tut sen de❤
eşim gelıyor yemekten sonra gıdecegız dıyor ben ıstemıyorum cok relaksmışım ama neyapayım doguruyo olsam yerımde duramam kı benceBiraz uzandım canım yorulmuşum dinlenince geçti bebişim duzeltti kendini
Güzel sonuçlarla gel inşallah. Belki de bebekleeşim gelıyor yemekten sonra gıdecegız dıyor ben ıstemıyorum cok relaksmışım ama neyapayım doguruyo olsam yerımde duramam kı bencesevındım.gecmesıne kasılmalardan dolayı az hıssedıyrm kızımı ben de
canımm keske ben de cokısterdım ama hıc gıtmek ıstemıyorum ki duş alsam gecer mı acaba gecen de gecmıstı ılık alınca esım yokken de almak ıstemedım tek basıma inş gecer yalancı ıseGüzel sonuçlarla gel inşallah. Belki de bebekle
Bende bunu merak ediyorum benimki 15 gün ilerde ve iri bi bebek dedi.gecen önümdeki hafta kontrolum.Kontrolden yeni geldim 2875kg 46cm olmuş oğlum şükür,sanci cikmadi ama doktor böyle giderse ocak 17yi görmez 2 hafta daha durursa kuvoze gerek kalmaz dedi yarın ciğer geliştirici iğne vurucam her ihtimale karşı erken gelirse kilosu iyi ama ciğerler hala gelişmemiştir tam anlamıyla dedi doğum evraklarını test vs hazır edelim dedi bi sorun olursa direkt sezaryene hazırlıklı olalım diye,burda kilosu önde gidenler var ama benim doktor cok takti bunu erken doğumu tetikler diye
Hastaneye gittim doktorumla görüştüm belirtileri soyleyince kolestaz olabilir dedi haftamı sordu yarın 35 bitiyor deyince iyi en azından bebek büyümüş falan moduna girdi, tahlil verdi ama sabah aç karnına yapılması gereken tahliller varmış sabah aç karna gideceğim bi daha
Kontrolden yeni geldim 2875kg 46cm olmuş oğlum şükür,sanci cikmadi ama doktor böyle giderse ocak 17yi görmez 2 hafta daha durursa kuvoze gerek kalmaz dedi yarın ciğer geliştirici iğne vurucam her ihtimale karşı erken gelirse kilosu iyi ama ciğerler hala gelişmemiştir tam anlamıyla dedi doğum evraklarını test vs hazır edelim dedi bi sorun olursa direkt sezaryene hazırlıklı olalım diye,burda kilosu önde gidenler var ama benim doktor cok takti bunu erken doğumu tetikler diye
Selam kızlar
Biz bgn doktora gittik, şükür oğlum 3000 kg yu geçmiş, 49 cm miş. Herşey yolunda . Ama hastane eşimin üniversite olan anlaşmasını bitirmiş, yüzde elli idik, tam da Doğum arefesi çok kötü oldu bu durum. Bide doktorun mal mal kısa kısa cevapları, sanki babasının hayrına bakıyomuş gibi tavrı bgn beni sinir etti, ilk kez bukadar gıcık oldum geldim ağladım. Diyorum ki bu Doğumda bakacak kimsem olmayabilir, inş kesi yırtık olmaz diyorum, işte bakacaz duruma göre ama kesersek de dikiveririz 1-2 hafta fazla yatarsın nolcak diyo!! Hatta şuan doktor değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama çevremdekiler frenliyor beni. Napacağımı bilmiyorum
2. Canım zaten gün vermedi beklediği kadar bekletilen diyor ama erken gelir diye kaygılı sata gore 34. HaftadayimSenin 2.miydi canim ne kadar dursa o kadar iyi değil mi aslında anne karninda riskli durum yoksa tabi
Oy masallah kuzuna canim ❤❤ seninki baya onlemli demek ki :) ileri ileri cikinca onlemi alalim demis :)Kontrolden yeni geldim 2875kg 46cm olmuş oğlum şükür,sanci cikmadi ama doktor böyle giderse ocak 17yi görmez 2 hafta daha durursa kuvoze gerek kalmaz dedi yarın ciğer geliştirici iğne vurucam her ihtimale karşı erken gelirse kilosu iyi ama ciğerler hala gelişmemiştir tam anlamıyla dedi doğum evraklarını test vs hazır edelim dedi bi sorun olursa direkt sezaryene hazırlıklı olalım diye,burda kilosu önde gidenler var ama benim doktor cok takti bunu erken doğumu tetikler diye
Canım burdaki diğer arkadaşlara satı baz alıcaz demiş doktorları doğum ic8n ama benimki beklemez diyor her doktor farklı bişey söylüyor heralde anlamadimBende bunu merak ediyorum benimki 15 gün ilerde ve iri bi bebek dedi.gecen önümdeki hafta kontrolum.
Çok merak ediyorum erken mi olur 15 gün iri olması felan da erken olur.farklı bi hastaneye doktora gitcem.
Gecen ay o şaşkınlıkla soramadım da hiç.bu zaten riskli bi durum olsa söylerdi diye düşünüyorum ve suyum iki ay önce fazla demişti.gecen ay bişey demedi.çekerim de normal çıkınca önemli değil dedi ben sormuştum iki ay önce testten sonra.
Bi gecse su hafta
Bebisiine masallah canim ❤❤ aah aah benimde doktorum hastane degistirdi ya yeni aradaki fiyat farki 4kati yani son dklarda olmuyo hakkaten.. yalniz bence iyi dusun o nasil bi ifade edis ne bicim bir doktorluk oyle soylenir mi hic yaniSelam kızlar
Biz bgn doktora gittik, şükür oğlum 3000 kg yu geçmiş, 49 cm miş. Herşey yolunda . Ama hastane eşimin üniversite olan anlaşmasını bitirmiş, yüzde elli idik, tam da Doğum arefesi çok kötü oldu bu durum. Bide doktorun mal mal kısa kısa cevapları, sanki babasının hayrına bakıyomuş gibi tavrı bgn beni sinir etti, ilk kez bukadar gıcık oldum geldim ağladım. Diyorum ki bu Doğumda bakacak kimsem olmayabilir, inş kesi yırtık olmaz diyorum, işte bakacaz duruma göre ama kesersek de dikiveririz 1-2 hafta fazla yatarsın nolcak diyo!! Hatta şuan doktor değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama çevremdekiler frenliyor beni. Napacağımı bilmiyorum
Canim doktorun daha bilir ama bizim bir tanidik ilk hamileligiydi bebiste 4200gram dogdu gunu baya bi gecti bebek dönmemisti bile artik suni muni verdiler yine acilmasi olmadi sez. Aldilar dogumu tetiklese onunki tetiklerdi gunude gecmisti sunide yedi ne suyu geldi ne sancisi ne acilmasi bence kafaya takma onun gelecegi bir gun vardir tabi bizler bilemiyoruzda saglikli gelsin miniginKontrolden yeni geldim 2875kg 46cm olmuş oğlum şükür,sanci cikmadi ama doktor böyle giderse ocak 17yi görmez 2 hafta daha durursa kuvoze gerek kalmaz dedi yarın ciğer geliştirici iğne vurucam her ihtimale karşı erken gelirse kilosu iyi ama ciğerler hala gelişmemiştir tam anlamıyla dedi doğum evraklarını test vs hazır edelim dedi bi sorun olursa direkt sezaryene hazırlıklı olalım diye,burda kilosu önde gidenler var ama benim doktor cok takti bunu erken doğumu tetikler diye
Allah bağışlasın canım . Sağlıklı uzun bir ömrünüz olsunKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?