2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
duzenlı mı canım onemlı olan duzenli olmasıymıs bnm de 5,7 ,10dksida bır hala ıstıkrarla sabahtan berı gıdıyo ama beklıcem dha da kısa sureye dussun arası dye. Ama umarım gecer benm de. arada oluyosa stres yapma canım sakin ol oturunca dk tut sen de❤

Biraz uzandım canım yorulmuşum dinlenince geçti bebişim duzeltti kendini

Biraz uzandım canım yorulmuşum dinlenince geçti bebişim duzeltti kendini
eşim gelıyor yemekten sonra gıdecegız dıyor ben ıstemıyorum cok relaksmışım ama neyapayım doguruyo olsam yerımde duramam kı bence sevındım.gecmesıne kasılmalardan dolayı az hıssedıyrm kızımı ben de

Kontrolden yeni geldim 2875kg 46cm olmuş oğlum şükür,sanci cikmadi ama doktor böyle giderse ocak 17yi görmez 2 hafta daha durursa kuvoze gerek kalmaz dedi yarın ciğer geliştirici iğne vurucam her ihtimale karşı erken gelirse kilosu iyi ama ciğerler hala gelişmemiştir tam anlamıyla dedi doğum evraklarını test vs hazır edelim dedi bi sorun olursa direkt sezaryene hazırlıklı olalım diye,burda kilosu önde gidenler var ama benim doktor cok takti bunu erken doğumu tetikler diye

Selam kızlar
Biz bgn doktora gittik, şükür oğlum 3000 kg yu geçmiş, 49 cm miş. Herşey yolunda . Ama hastane eşimin üniversite olan anlaşmasını bitirmiş, yüzde elli idik, tam da Doğum arefesi çok kötü oldu bu durum. Bide doktorun mal mal kısa kısa cevapları, sanki babasının hayrına bakıyomuş gibi tavrı bgn beni sinir etti, ilk kez bukadar gıcık oldum geldim ağladım. Diyorum ki bu Doğumda bakacak kimsem olmayabilir, inş kesi yırtık olmaz diyorum, işte bakacaz duruma göre ama kesersek de dikiveririz 1-2 hafta fazla yatarsın nolcak diyo!! Hatta şuan doktor değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama çevremdekiler frenliyor beni. Napacağımı bilmiyorum

Bende bunu merak ediyorum benimki 15 gün ilerde ve iri bi bebek dedi.gecen önümdeki hafta kontrolum.
Çok merak ediyorum erken mi olur 15 gün iri olması felan da erken olur.farklı bi hastaneye doktora gitcem.
Gecen ay o şaşkınlıkla soramadım da hiç.bu zaten riskli bi durum olsa söylerdi diye düşünüyorum ve suyum iki ay önce fazla demişti.gecen ay bişey demedi.çekerim de normal çıkınca önemli değil dedi ben sormuştum iki ay önce testten sonra.
Bi gecse su hafta

Canım inşallah bir şey çıkmaz tahlillerinde. Endişelenmek de bazen kaşıntıyı arttırıyo. Sen sonuçlar çıkana kadar iyi düşünmeye çalış. Sezaryen falan gerekirse bile bebeğinin haftası kötü değil

Senin 2.miydi canim ne kadar dursa o kadar iyi değil mi aslında anne karninda riskli durum yoksa tabi

Dr un rahatlatması gerekirken seni germiş resmen saçmalık.. Başka var mi peki gidebileceğim iyi dr ? Sistemde kötü olmuş aslında uzun zaman gidenleri etkilemese iyi olurmus

Oy masallah kuzuna canim ❤❤ seninki baya onlemli demek ki :) ileri ileri cikinca onlemi alalim demis :)

Canım burdaki diğer arkadaşlara satı baz alıcaz demiş doktorları doğum ic8n ama benimki beklemez diyor her doktor farklı bişey söylüyor heralde anlamadim

Bebisiine masallah canim ❤❤ aah aah benimde doktorum hastane degistirdi ya yeni aradaki fiyat farki 4kati yani son dklarda olmuyo hakkaten.. yalniz bence iyi dusun o nasil bi ifade edis ne bicim bir doktorluk oyle soylenir mi hic yani

Kızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde

maşaallah yavruna canm ıyı olmasına cok sevındımşimdi neden böyle yapmış ki. Sona az kala. Gerilmekte çok haklısın dikeriz derken eşyadan bahsetmıs gb konusmus sanki anladıgıma göre. Son kala da dr değıstırmek nasıl etkıler kı senı belkı o anlık dr cokcok gergındı yanı evet asla hastaya yansıtılmamalı ama bıkez daha kontrolde gttiginde degerlendırsen durumu tavrını

Canim doktorun daha bilir ama bizim bir tanidik ilk hamileligiydi bebiste 4200gram dogdu gunu baya bi gecti bebek dönmemisti bile artik suni muni verdiler yine acilmasi olmadi sez. Aldilar dogumu tetiklese onunki tetiklerdi gunude gecmisti sunide yedi ne suyu geldi ne sancisi ne acilmasi bence kafaya takma onun gelecegi bir gun vardir tabi bizler bilemiyoruzda saglikli gelsin minigin

Allah bağışlasın canım . Sağlıklı uzun bir ömrünüz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…