Tesekkurler canim Evet herşeyimiz hazır olsun nolur nolmaz dedi narkoz testi başka bi takım testler vs hepsini istediOy masallah kuzuna canim ❤❤ seninki baya onlemli demek ki :) ileri ileri cikinca onlemi alalim demis :)
Aynen canim ya esim de 4 kilo dogmus vaktinde hem de normal.dogum anlamadım başka gördüğü bisey var da söylemiyor mu sanci da çıkmadı bi sürü iri bebek var hepsi erken doğmuyor kiCanim doktorun daha bilir ama bizim bir tanidik ilk hamileligiydi bebiste 4200gram dogdu gunu baya bi gecti bebek dönmemisti bile artik suni muni verdiler yine acilmasi olmadi sez. Aldilar dogumu tetiklese onunki tetiklerdi gunude gecmisti sunide yedi ne suyu geldi ne sancisi ne acilmasi bence kafaya takma onun gelecegi bir gun vardir tabi bizler bilemiyoruzda saglikli gelsin minigin
Canım odası iki bölme birinde muayene birinde masaları dalan var. İçerde yaptı muayeneyi eşimidd diğer odaya aldı am eşim dışarı çıktı oda çok panik oldu :) ama kendmi okdr tutmama ve sessiz olmama rağmen eşim duymuş sesimi kapının önünde :) kendni sıkma ve bende mantarda varmış oda csnımı yakmıştır birde 9 aydır ilişkide yok :) yani hepsi biraraya gelince canımda yandı haliyle. Sen korkma hiç sadece kendi sıkma o geröekten etkiliyor. Eşinde bırak sorsun kız aklına ne varsa neyş merak ediyosa sorsun öğrensin :)) inşallah rahat geçer ve inşallah normale uygundur canım. Benmde suyu geöen hafta normaldi bu hafta azalmaya başlamış dedi kosmetimizde ne varsa o oluyo işte canım fazlada takılma boşver. Bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun inşallahodada mı oldu muayenee canm ayrı bölumde falan mı. Odada olrsa esım de yan kısımda olucak canımnyanarsa duyar o da zaten benı gerecek malum durum dr.um erkek. dr gecer gecmez benden once soruyagmura tutar kesın benden cok dilinde hep randevu günü. of ınsallah benm de canım yanmaz sezeryan derse de gun sorucak ve ben onu dusunyrmsenın suyun azaldı dıye hemen ptesı demis bızım gecen hafta suyumuz normaldi. Ama son haftaya brakmaz dıyor herkes aralık sonuna dek bı gundüşün dedı ablam da nolur nolmaz pofff ınsallah normal olur
Geçmiş olsun merak etmiştik seni merak etme bebeğin toparlar inşallah sen de bir an önce iyi olmaya bak ki bebisin çıkınca onu güçlü karşıla Allah analı babalı buyutsunKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
Benimde normalde 15 şubattı adete göre.doktora gitmiştim orda eminmisin diye sordu ve ultrason kagıdım da 1 şubat yazıyodu dogum tarihi.Canım burdaki diğer arkadaşlara satı baz alıcaz demiş doktorları doğum ic8n ama benimki beklemez diyor her doktor farklı bişey söylüyor heralde anlamadim
Geçmiş olsun sağ salim atlatmışsınız çok şükür. Bebeğin de sen de hemen toparlanırsınız inşallahKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
var aslında iyi doktorlar canım başka hastanelerde, ama son ay artık pek sallamazlar diyor eşim. İyice kararsız kaldımDr un rahatlatması gerekirken seni germiş resmen saçmalık.. Başka var mi peki gidebileceğim iyi dr ? Sistemde kötü olmuş aslında uzun zaman gidenleri etkilemese iyi olurmus
çok kötü bişey canım ya, 2-3 ay kalsa kesin değiştirirdim ama 3 hafta anca kaldı galiba. Bide ilk Doğumda dikişim çoktu ama şükür iz bile kalmadı bu mal doktorun eli iyi. Bide gidip başka ve daha zor bi Doğum olur da pişman olursam diye arada kaldım iyiceBebisiine masallah canim ❤❤ aah aah benimde doktorum hastane degistirdi ya yeni aradaki fiyat farki 4kati yani son dklarda olmuyo hakkaten.. yalniz bence iyi dusun o nasil bi ifade edis ne bicim bir doktorluk oyle soylenir mi hic yani
maşallah canım , en zorunu atlattınız çok şükür. Allah sağlık sıhhat versin inşKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
evet canım, cevapları da hiç tatmin etmedi bgn beni, geçiştirmek ister gibiydi.. tek güvendiğim tecrübesi, ani olaylar karşısında da bu rahatlıkta olduğu için gidiyorum. Ama bgn çok sinir etti beni .. bi kere daha gidip değerlendirsem desem zaten o da son gidişim olur galiba. 38 de çağırdımaşaallah yavruna canm ıyı olmasına cok sevındımşimdi neden böyle yapmış ki. Sona az kala. Gerilmekte çok haklısın dikeriz derken eşyadan bahsetmıs gb konusmus sanki anladıgıma göre. Son kala da dr değıstırmek nasıl etkıler kı senıbelkı o anlık dr cokcok gergındı yanı evet asla hastaya yansıtılmamalı ama bıkez daha kontrolde gttiginde degerlendırsen durumu tavrını
Canim birde devlete gitsen hem icin rahatlamis olur ama sanmiyorum birsey gorse soylerdi doktorlar sez meraklisi oluyor hemen dogum yap istiyorlar ugrasmicak afedersin ama keselim alalim kafasindalar haftaya carsamba bende cati muanesine gidecegim insallah catim musayittir ama degil şu zamana diye gün verirse baska doktorada cati muanesine gidecegim sez istemiyorum ya allahm herkesin gonlune gore hayirli dogum nasip etsin.Aynen canim ya esim de 4 kilo dogmus vaktinde hem de normal.dogum anlamadım başka gördüğü bisey var da söylemiyor mu sanci da çıkmadı bi sürü iri bebek var hepsi erken doğmuyor ki
Sağlıkla gelsinler de vakitlice bakalim nasipte ne zaman varBenimde normalde 15 şubattı adete göre.doktora gitmiştim orda eminmisin diye sordu ve ultrason kagıdım da 1 şubat yazıyodu dogum tarihi.
Sonra kendi doktorum da deyince önde diye demekki 15 gün önce doğacak heralde diyorum.artık önümüzdeki hafta başka bi doktora muayane olcam bakalım nediyecek
Kuzum isterse dogum yapacagin gün git bakiyorlar ama tabi her hastane farklida olabiliyor bi sansini dene tavsiye edilen oldugun yerde doktor varsa ona git derdini anlat icim rahat degil kabul ederseniz sizede uygunsa burda dogumumu ve kontrolumun yapilmasini istiyorum de geri cevireceklerini sanmiyorumvar aslında iyi doktorlar canım başka hastanelerde, ama son ay artık pek sallamazlar diyor eşim. İyice kararsız kaldım
çok kötü bişey canım ya, 2-3 ay kalsa kesin değiştirirdim ama 3 hafta anca kaldı galiba. Bide ilk Doğumda dikişim çoktu ama şükür iz bile kalmadı bu mal doktorun eli iyi. Bide gidip başka ve daha zor bi Doğum olur da pişman olursam diye arada kaldım iyice
maşallah canım , en zorunu atlattınız çok şükür. Allah sağlık sıhhat versin inş
evet canım, cevapları da hiç tatmin etmedi bgn beni, geçiştirmek ister gibiydi.. tek güvendiğim tecrübesi, ani olaylar karşısında da bu rahatlıkta olduğu için gidiyorum. Ama bgn çok sinir etti beni .. bi kere daha gidip değerlendirsem desem zaten o da son gidişim olur galiba. 38 de çağırdı
Hakkin var canim haklisin ilk dogumumda doktorum oyleydi ve o yuzden sezaryen olduğumu dusunuyorum ama bu doktoruma guveniorum meleketimdeki en iyi doktorlardan biri tarih vermedi zaten durdugu kadar bekleriz dedi sadece temkinli olalım diyor insallah vakitlice gelir kuzular,kesinlikle git baska bi doktora sen de cati musait deil falan derse ben ilk dogumda hata ettim panikledim sezaryeni kabul ettim .Canim birde devlete gitsen hem icin rahatlamis olur ama sanmiyorum birsey gorse soylerdi doktorlar sez meraklisi oluyor hemen dogum yap istiyorlar ugrasmicak afedersin ama keselim alalim kafasindalar haftaya carsamba bende cati muanesine gidecegim insallah catim musayittir ama degil şu zamana diye gün verirse baska doktorada cati muanesine gidecegim sez istemiyorum ya allahm herkesin gonlune gore hayirli dogum nasip etsin.
Eger tavsiye edilen bir dr bulursan hic dusunme bile oyle de bir guzel ilgilenip bakıyorlar ki kéndin icinden ne geciriyorsan ona dogru git insallah hakkinda hayirlsi olsunSelam kızlar
Biz bgn doktora gittik, şükür oğlum 3000 kg yu geçmiş, 49 cm miş. Herşey yolunda . Ama hastane eşimin üniversite olan anlaşmasını bitirmiş, yüzde elli idik, tam da Doğum arefesi çok kötü oldu bu durum. Bide doktorun mal mal kısa kısa cevapları, sanki babasının hayrına bakıyomuş gibi tavrı bgn beni sinir etti, ilk kez bukadar gıcık oldum geldim ağladım. Diyorum ki bu Doğumda bakacak kimsem olmayabilir, inş kesi yırtık olmaz diyorum, işte bakacaz duruma göre ama kesersek de dikiveririz 1-2 hafta fazla yatarsın nolcak diyo!! Hatta şuan doktor değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama çevremdekiler frenliyor beni. Napacağımı bilmiyorum
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minikKızlar merhaba. Kontrolüm vardı bugğn. Çatı muayeneside yaptı ve çok basık oldugunu normal yapamayacagımı söyledi. Biyandan rahataldım sanki bunu bekliyormuşum gibi biyandanda keşke normal olsaydı demeye başladım. Duygularım çok karıştı. :) pazartesi gel alalıö suyuda azalmaya başlamış dedi. Perşembe tekrar gidicez. Suyuna bakıcak ve sanırım gün vericek. Çok paniğim ya.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum biliyor musun en azından karaciğerden çıkarsa çabuk teshiş olduğu için hemen önlemine bakılır diyorum ama karaciğerden çıkmazsa bi de sürü araştırılacak ne için kaşınıyorum diye, her işte bir hayır vardır 2 ablamda 2 halamda gebelik kolestazı olmuşlardı, önceki gebeliğimde de karaciğer sorunu yaşadım en azından bunda 35. Haftaya kadar geldim korkmamaya çalışıyorumCanım inşallah bir şey çıkmaz tahlillerinde. Endişelenmek de bazen kaşıntıyı arttırıyo. Sen sonuçlar çıkana kadar iyi düşünmeye çalış. Sezaryen falan gerekirse bile bebeğinin haftası kötü değil
Canım git git son zamanların zaten belki de gerçekten Doğum sancısıdır onlarKızlar bız acıle gıdecegız sanırım kasılmalarım her dk var gb yanı gectıgını anlayamıyorum ben. hep ama hep taş gbym arada belim agrıo smdı ılık dus alıcam bakalm aynısı olrsa hemen cıkıcaz
Gözün aydın canım sağlıkla çıkın hastanedenKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
Ay cok heyecanliii habersiz birakmaaaKızlar bız acıle gıdecegız sanırım kasılmalarım her dk var gb yanı gectıgını anlayamıyorum ben. hep ama hep taş gbym arada belim agrıo smdı ılık dus alıcam bakalm aynısı olrsa hemen cıkıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?