2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok geçmiş olsun canım bebişinde iyidir sen hiç merak etme, toparlan sen biraz bu gece yarın ayağa kalkıp bebişini görmeye gidersin ki zaten

Canım haber ver mutlaka. Geliyor mu yoksa bebiiş

Şaka gibi ya bazen sen hissetmeden de nstde sancin çıkabilir öyle şey olur mu ben çok yüksek sancıları bile hissetmedim ilk dogumda hep nstde cıktı parayı alıyorsan gidip bi alet alsınlar özel değil mi.biz de nat için para ödüyoruz ama Allah var iyi bizim aletler görevliler vs medikal park a gidiyorum memnunum

S Sevimlipanduf canım stres yapma inşallah bi sorun çıkmadan sağlıkla kucağına alırsın bal kızını
S skelebeks bence o sınır bozucu doktoru değiştir bu kadar rahat duyarsız doktor sana ne kadar yardımcı olacak son haftalar falan deme hiç belli olmaz belki hayirlisi başka doktordur
@Kartanesii8892 halkında hayirlisi olsun bizlere haber et

Kızlar çamaşır eksiklerim var hatta hiç almadım ben emzirme atleti, emzirme sutyeni ve külot nereden aldınız internetten de sipariş verebilirim bi kaç adres söyleseniz bana, hem külot için yüksek bel mi olmalı, hem emzirme atleti hem sütyenini aynı anda alacak mıyız hiç bişiy bilmiyorum

İnşaallah canımm hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bi korktum hemen eksikleri almaya çalışıyorum bi yandan çantaya konulacakları çıkardım koymamıştım çantaya gardıropta duruyordu Bebişin kıyafetleri yıkandılar ütülendiler, burada görmüştüm bi kaç arkadaşımız kilitli poşetlere koyup kıyafetleri üzerlerine etiketler yapıştırmışlar öyle hazırlarsam daha kolay bulunur diye düşündüm ama evde kilitli poşetim yok yarın alıp ilk işim çantamızı hazırlamak ve iç çamaşırı eksiklerimi alacağım yarın

Hazırla canım artık nolur bolmaz ben 32. Haftamda hazır ettim çantamı,bi köşede dursun inşallah vaktinde sağlıkla gelsin kuzular

Canim Ben yazin tr deyken trendyoldan emzirme sutyeni almistim cok ucuzdu 30 lira falan. Emzirme atleti bence simdi icin gerekli degil, Sen onu v yakali ya da dugmeli pijama takimlarindan al kolay emzirebilmek icin. Ama eger kisin askili bluz falan giymeyi seviyosan sicak tutuyo diye aladabilirsin

Yaa süt sağdım gönderdim diyince gözlerim doldu. Allahım analı babalı büyümesini nasip etsin . İnşallah küvezden kısa zamanda çıkacak maşallah kilosu iyi canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizi habersiz bırakma

Tebrik ederim canım
Sağlıkla büyüsün miniğin
En kısa sürede kavuşmanız dileğiyle

Ben tuhafiyeden kese aldim hani boyle hediyelik havlu fln konur ya icine onlardan alip, post it yapistirdim ustlerine kilitli posete o da bir alternatif

Bebisiine masallah canim ❤❤ aah aah benimde doktorum hastane degistirdi ya yeni aradaki fiyat farki 4kati yani son dklarda olmuyo hakkaten.. yalniz bence iyi dusun o nasil bi ifade edis ne bicim bir doktorluk oyle soylenir mi hic yani
S skelebeks kızlar doktor değiştirmek isterseniz hiç durmayın değiştirin. Benim doktorum sorunlu değildi en ufak bi gıcık aldığım noktada değiştirdim pişman değilim. Kasım sonu doktorumu değiştirdim çok olmadı yani

Bizim hastanede yeni aslinda iki nst doluydu bozuk olan bana denk geldi neden girdimi anlayamadim kuzum usgde sanci varsa cikiyor dedi ozaman niye odeme yaptik biz kalp sesini duyayim
Diyemi oda duyuluyordu usgde neyse artik bu randevuda boyle gecmis oldu sirada cati var dun agdaya gitmistim bilseydim haftaya giderdim

Emzirme atleti,sutyenini ben trendyoldan siparis etmistim ama bedenlerini belirlemek sıkıntı oldu eger sansin varsa gore gore almani tavsiye ederimm

3 takım pijama takımı aldım canım biri süslü sabahlıklı dantelli falan takım, diğer ikisi biraz daha günlük takımlar, yeter diye düşündüm 3 takım, oturduğum yerde de imkanlar çok kısıtlı bi Pentiye bakabiliyorum bi orası var trendyola bakayım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…