2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Emzirme atleti,sutyenini ben trendyoldan siparis etmistim ama bedenlerini belirlemek sıkıntı oldu eger sansin varsa gore gore almani tavsiye ederimm
Bi arkadaşımız daha trendyol demiş bende oraya bakacaktım şimdi, oturduğum yerde imkanlar kısıtlı yerel mağaza çamaşırcı tarzı yerler yok penti var bi tek başka yok

Boşver aradan çıkmış kurtulmuşum tertemiz

Masallah kuzumuza gozun aydin canim en yakinzamanda bebegin kuvezden alip eve gitmek nasip olur insallah kaderi bahti ömrü guzel olsun kuzumuzun sanada acil sifalar olsn cnm

Canım emzirme sütyenimi pamuklu kumaştan süngerli pentinin aldım inanılmaz memnunum. Tüm hamileliğimde giydim. O incecik emzirme sütyenlerini ben asla kullanamam. Emzirme atleti aldım 80 beden ama bel kısmı çok sıktı çok pişman oldum. Eğer alırsan belden dikişsiz bol al. Görmeden de alma sakın

ne kadar mallar ya, en azından bekleyin desinler diğeri boşalınca alsınlar yani

Eger tavsiye edilen bir dr bulursan hic dusunme bile oyle de bir guzel ilgilenip bakıyorlar ki kéndin icinden ne geciriyorsan ona dogru git insallah hakkinda hayirlsi olsun

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

ben tam tersini düşünüyorum, emzirme atleti çok kullanışlı oluyor, emzirmek için kaldırmak zorunda kalınca karnın belin üşümüyor, emzirme sütyeni takmaya da gerek kalmıyor

Ben cesaret edemiyorum canım, birde eşim annem arkadaşlarım hepsi ucuna geldin zaten değiştirme diyorlar, desteklemiyorlar .. adamın huyunu biliyosun felan diyorlar. Tek başıma karar alıp değiştirmem gerekicek, ya sonra çok pişman olursam diyorum. Offf ya. Çok arada kaldım

S skelebeks canım ailende haklı ama yaşadığın yerde başka iyi doktorlar varsa dene derim. Şuan gittiğim hastane de doktorda kafamdaki soru işaretlerini sildiği için çok rahatım. İnsan rahatlıyormuş güvendiği, insana insan gibi davranan doktoru olunca :)

Canım sana kesinlikle katılıyorum

Ben sadece emzirme atleti aldım, külot almadım zaten dependlerden kullanıcam ilk günler diye lohusa külotlarına gerek yok dedi arkadaşlarım

Teşekkür ederim canım llah kolay doğumlar nasip etsin

İnternetteki yorumları okuyorum. Hastaları tapıyor resmen adama ya, bende mi bi problem var anlamadım ( bende bugüne kadar çok seviyodum, bgm niye böyle oldu anlamadım

Yarın hastaneye çıkacağım pentiye de bakayım, emzirme sütyenleri çok mu ince ya ben normal de bile ful destekli sütyenler kullanıyorum meme yok ki zaten mandalina kadar bişiy

bi iki gün bekleyeyim bakalım canım, gerekirse bi muayeneye giderim diğer doktora, bakarım onun yaklaşımı nasıl

İnternetteki yorumları okuyorum. Hastaları tapıyor resmen adama ya, bende mi bi problem var anlamadım ( bende bugüne kadar çok seviyodum, bgm niye böyle oldu anlamadım
Öyle deme canım elektrik meselesi herhalde tutmayınca tutmuyor bende 26. Haftamda değiştirdim doktorumu İnstagram da bakıyorum kadından herkes memnun yorumlarda falan ama ben tavrını sevmedim evet çok bilgiliydi ben sormadan bile bi çok şeyi anlatıyordu ama konuşmama soru sormama izin vermiyordu herkesi kapıya kadar güle oynaya geçiren kadın biz gelince suratı düşüyordu sanki 3 dk bile bakmıyordu ultrason da her çıkışımızda paramızla rezil olmak bu herhalde falan diyordum ayıp olur diye de değiştirememiştim ama şimdi iyiki değiştirmişim diyorum

Canim dr bugun bana istiktar varsa bekleme dedi..benim yokta hani olursa :)

Benden haber bekleyenlere duyurulur :))
Kizim donmus bas asagida... kilo 2600 boy 46 cm T tanem-tane20 sen ozellikle bekliyodun
Nst de 20 40 arasi idi .normaldi yani.. bi kez 68 oldu..ama benim normalde durmak bilmeyen kiz uyudumu ne oldu..cok sakindi..)
Isim 25 aralikta son. 26 de evdeymisim.. 26 araliktada tekrar gidiyoruz... bu saatten sonra 4 durumda ona buna suna sormadan geliyosun dedi..bir nisan gelmesi..(sumuksu akinti :) kanli vs.... 2.kanama bisey olursa... 3.suyum gelirse ya da degisik islaklik hissedersem 4. Bebegin hareketleri her zamankinden degisik olursa yavaslarsa.
Biliyoduk az cokta drda tekrarladi..

Kızlar selam, 2 gündür karnın taş gibi kesiliyor ara ara, bir de adet ağrısı gibi sansı giriyor. Üstünde durmamaya çalışıyorum ama korktum. Yalancı sancıdır diye düşünüyorum.
canım hayırlı olsun, gayet güzel herşeyim. Senin de tahmini doğum tarihi 14.01. Görünüyor. Ben 1 hafta erken çıktım izne ama çalışabilseydim 21.12 olacaktı son tarihim. Senin tarihin neden daha ileri? Bebeğin boyu kilosu haftası için bir şey söyledi mi? Haftasıyla uyumlu mu?

Yarın hastaneye çıkacağım pentiye de bakayım, emzirme sütyenleri çok mu ince ya ben normal de bile ful destekli sütyenler kullanıyorum meme yok ki zaten mandalina kadar bişiy
Evet canim boyle anneannelerin olur ya sungersiz bildigin kumas bi cogu oyle ben de senin gibi benimkiler minnak zaten napcam diye dusununce gayet sungerli balenli emzirme sutyeni cikartti netten aldiginda da detaylarina bakarsin

Bende penti den aldım cnm çok rahat gayet gzl benimde küçük destekli alma ama süt olması için gögüslerin çok sıkı durmaması gerekiyormuş 1 beden büyük alın diyorlar süt olunca büyüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…