Ne düşüneceğimi bilemiyorum biliyor musun en azından karaciğerden çıkarsa çabuk teshiş olduğu için hemen önlemine bakılır diyorum ama karaciğerden çıkmazsa bi de sürü araştırılacak ne için kaşınıyorum diye, her işte bir hayır vardır 2 ablamda 2 halamda gebelik kolestazı olmuşlardı, önceki gebeliğimde de karaciğer sorunu yaşadım en azından bunda 35. Haftaya kadar geldim korkmamaya çalışıyorum
Kızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
Kızlar bız acıle gıdecegız sanırım kasılmalarım her dk var gb yanı gectıgını anlayamıyorum ben. hep ama hep taş gbym arada belim agrıo smdı ılık dus alıcam bakalm aynısı olrsa hemen cıkıcaz
Maşallah minişineBenden haber bekleyenlere duyurulur :))
Kizim donmus bas asagida... kilo 2600 boy 46 cm @tanem-tane20 sen ozellikle bekliyodun
Nst de 20 40 arasi idi .normaldi yani.. bi kez 68 oldu..ama benim normalde durmak bilmeyen kiz uyudumu ne oldu..cok sakindi..)
Isim 25 aralikta son. 26 de evdeymisim.. 26 araliktada tekrar gidiyoruz... bu saatten sonra 4 durumda ona buna suna sormadan geliyosun dedi..bir nisan gelmesi..(sumuksu akinti :) kanli vs.... 2.kanama bisey olursa... 3.suyum gelirse ya da degisik islaklik hissedersem 4. Bebegin hareketleri her zamankinden degisik olursa yavaslarsa.
Biliyoduk az cokta drda tekrarladi..
Çok geçmiş olsun , Allah şifa nasip etsin bebiş de sende çabucak toparlanin inşallahKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
Sacmalamislar resmen..benm de gecen haftaki nst de agrim yoktu ama sanci hafif ciktiBizim hastanede yeni aslinda iki nst doluydu bozuk olan bana denk geldi neden girdimi anlayamadim kuzum usgde sanci varsa cikiyor dedi ozaman niye odeme yaptik biz kalp sesini duyayim
Diyemi oda duyuluyordu usgde neyse artik bu randevuda boyle gecmis oldu sirada cati var dun agdaya gitmistim bilseydim haftaya giderdim
Keşke bende erken değiştirseydim ama ne bilim ozaman iyiydik, bu hastaneye geçeli iyice bi havalar , hastası artınca iyice minneti kalmadı heralde.. ya bizde içeri girince öyle hissediyorum, yine geldiler der gibi, sanki babasının hayrına bakıyolarÖyle deme canım elektrik meselesi herhalde tutmayınca tutmuyor bende 26. Haftamda değiştirdim doktorumu İnstagram da bakıyorum kadından herkes memnun yorumlarda falan ama ben tavrını sevmedim evet çok bilgiliydi ben sormadan bile bi çok şeyi anlatıyordu ama konuşmama soru sormama izin vermiyordu herkesi kapıya kadar güle oynaya geçiren kadın biz gelince suratı düşüyordu sanki 3 dk bile bakmıyordu ultrason da her çıkışımızda paramızla rezil olmak bu herhalde falan diyordum ayıp olur diye de değiştirememiştim ama şimdi iyiki değiştirmişim diyorum
maşallah canım biz de yaklaştık artık desene yavaş yavaşBenden haber bekleyenlere duyurulur :))
Kizim donmus bas asagida... kilo 2600 boy 46 cm @tanem-tane20 sen ozellikle bekliyodun
Nst de 20 40 arasi idi .normaldi yani.. bi kez 68 oldu..ama benim normalde durmak bilmeyen kiz uyudumu ne oldu..cok sakindi..)
Isim 25 aralikta son. 26 de evdeymisim.. 26 araliktada tekrar gidiyoruz... bu saatten sonra 4 durumda ona buna suna sormadan geliyosun dedi..bir nisan gelmesi..(sumuksu akinti :) kanli vs.... 2.kanama bisey olursa... 3.suyum gelirse ya da degisik islaklik hissedersem 4. Bebegin hareketleri her zamankinden degisik olursa yavaslarsa.
3 ümüz de aynı gün görünüyoruz hadi hayırlısı bakalım :) kilimli erken gelecekKızlar selam, 2 gündür karnın taş gibi kesiliyor ara ara, bir de adet ağrısı gibi sansı giriyor. Üstünde durmamaya çalışıyorum ama korktum. Yalancı sancıdır diye düşünüyorum.
canım hayırlı olsun, gayet güzel herşeyim. Senin de tahmini doğum tarihi 14.01. Görünüyor. Ben 1 hafta erken çıktım izne ama çalışabilseydim 21.12 olacaktı son tarihim. Senin tarihin neden daha ileri? Bebeğin boyu kilosu haftası için bir şey söyledi mi? Haftasıyla uyumlu mu?
32+3de aldim raporu.. cikista 37+3 oluyor canim.Kızlar selam, 2 gündür karnın taş gibi kesiliyor ara ara, bir de adet ağrısı gibi sansı giriyor. Üstünde durmamaya çalışıyorum ama korktum. Yalancı sancıdır diye düşünüyorum.
canım hayırlı olsun, gayet güzel herşeyim. Senin de tahmini doğum tarihi 14.01. Görünüyor. Ben 1 hafta erken çıktım izne ama çalışabilseydim 21.12 olacaktı son tarihim. Senin tarihin neden daha ileri? Bebeğin boyu kilosu haftası için bir şey söyledi mi? Haftasıyla uyumlu mu?
bende 26sinda gidicem bidakine ay hadi bakalım herşey super yolunda çok şükürki:)Benden haber bekleyenlere duyurulur :))
Benden haber bekleyenlere duyurulur :))
Canim masallah bebisine ❤Kızlar selam, 2 gündür karnın taş gibi kesiliyor ara ara, bir de adet ağrısı gibi sansı giriyor. Üstünde durmamaya çalışıyorum ama korktum. Yalancı sancıdır diye düşünüyorum.
Bende variiiiim :)))Keşke bende erken değiştirseydim ama ne bilim ozaman iyiydik, bu hastaneye geçeli iyice bi havalar , hastası artınca iyice minneti kalmadı heralde.. ya bizde içeri girince öyle hissediyorum, yine geldiler der gibi, sanki babasının hayrına bakıyolar
maşallah canım biz de yaklaştık artık desene yavaş yavaş
3 ümüz de aynı gün görünüyoruz hadi hayırlısı bakalım :) kilimli erken gelecek
26 mi 28 mi senin bakem :))bende 26sinda gidicem bidakine ay hadi bakalım herşey super yolunda çok şükürki:)
Kızlar çamaşır eksiklerim var hatta hiç almadım ben emzirme atleti, emzirme sutyeni ve külot nereden aldınız internetten de sipariş verebilirim bi kaç adres söyleseniz bana, hem külot için yüksek bel mi olmalı, hem emzirme atleti hem sütyenini aynı anda alacak mıyız hiç bişiy bilmiyorum
Kontrole gittinmi cnm32+3de aldim raporu.. cikista 37+3 oluyor canim.
Kilosu boyu gunuyle uyumlu dedi.
canım gecmıs olsun sen de korkmamaya calıs ıns guzel somuclar alırsın kasıntın devam mı. ben de yazdım sondurumumu azonceNe düşüneceğimi bilemiyorum biliyor musun en azından karaciğerden çıkarsa çabuk teshiş olduğu için hemen önlemine bakılır diyorum ama karaciğerden çıkmazsa bi de sürü araştırılacak ne için kaşınıyorum diye, her işte bir hayır vardır 2 ablamda 2 halamda gebelik kolestazı olmuşlardı, önceki gebeliğimde de karaciğer sorunu yaşadım en azından bunda 35. Haftaya kadar geldim korkmamaya çalışıyorum
Canım haber ver mutlaka. Geliyor mu yoksa bebiiş
senden haber bekliyoruz canım:)
@Sevimlipanduf canım stres yapma inşallah bi sorun çıkmadan sağlıkla kucağına alırsın bal kızını
S skelebeks bence o sınır bozucu doktoru değiştir bu kadar rahat duyarsız doktor sana ne kadar yardımcı olacak son haftalar falan deme hiç belli olmaz belki hayirlisi başka doktordur
@Kartanesii8892 halkında hayirlisi olsun bizlere haber et
ne kadar mallar ya, en azından bekleyin desinler diğeri boşalınca alsınlar yani
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ben tam tersini düşünüyorum, emzirme atleti çok kullanışlı oluyor, emzirmek için kaldırmak zorunda kalınca karnın belin üşümüyor, emzirme sütyeni takmaya da gerek kalmıyor
Ben cesaret edemiyorum canım, birde eşim annem arkadaşlarım hepsi ucuna geldin zaten değiştirme diyorlar, desteklemiyorlar .. adamın huyunu biliyosun felan diyorlar. Tek başıma karar alıp değiştirmem gerekicek, ya sonra çok pişman olursam diyorum. Offf ya. Çok arada kaldım
Canim dr bugun bana istiktar varsa bekleme dedi..benim yokta hani olursa :)
Ay hadi hayırlısı ❤
son durumun ne bizi bilgilendir mutlaka
Hamdolsun canım iyiyim ben ayaklandım artık kızlarda iyi perşembe kilo alıp almadıklarına bakılacak gerildim baya inşallah almışlardır artık gaz sıkıntıları da başladı yavaş yavaş bazen ikisi birden çıldırıyor elimiz ayağımıza dolaşıyor@Jane Austen nasılsın canım paşa evine geldimi
@Dido44 evine geçtin mi nasılsınız paşa ile
ahha sen nasil oldun ikizler nasıllar
@cibi35 nasılsın canım bugün doğum oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?