2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Yapacakları tahlillerde başka değerler de vardır illa ki, ona göre yol alır doktorun canım korkma sen

Tebrik ederim canım. Allah sana da bebeğine de acil şifalar versin

Ay hadi hayırlısı ❤
son durumun ne bizi bilgilendir mutlaka

Maşallah minişine Yaklaştık artık bizler de :)

Çok geçmiş olsun , Allah şifa nasip etsin bebiş de sende çabucak toparlanin inşallah

Sacmalamislar resmen..benm de gecen haftaki nst de agrim yoktu ama sanci hafif cikti

Keşke bende erken değiştirseydim ama ne bilim ozaman iyiydik, bu hastaneye geçeli iyice bi havalar , hastası artınca iyice minneti kalmadı heralde.. ya bizde içeri girince öyle hissediyorum, yine geldiler der gibi, sanki babasının hayrına bakıyolar
maşallah canım biz de yaklaştık artık desene yavaş yavaş

3 ümüz de aynı gün görünüyoruz hadi hayırlısı bakalım :) kilimli erken gelecek

32+3de aldim raporu.. cikista 37+3 oluyor canim.
Kilosu boyu gunuyle uyumlu dedi.

bende 26sinda gidicem bidakine ay hadi bakalım herşey super yolunda çok şükürki:)

Kızlar Şimdi geldik Öncelikle söyleyeyim açılma yok sancım öncekilere göre biraz fazla çıktı ama yine normal dediler yine alıştırma imiş. Ve çatala yattım açılma var mı diye baktılar hayatımın en berbat en can yakıcı anıydu benım ıcın. Çatı muayenesi ile aynı mı bilmiyorum ama Rahim duvarına kadar galiba dokunluo mu neoluyo bılmyrm Nefes nefese kaldım sesımı esım duymus dısardan cıknca betı benzı atmıstı onun da sakinleştirmeye çalıştılar beni canım o kadar yandı ki açılma da yok nst ye soktular zaten riskli Görünen bir şey yok dediler eve geldık yatıs gerektırcek bısey yok dedıler catı muaeyenem.var demıstım basta cuma gunu. o yüzden Doktorum aranmadı ultrasonla da baktılar kanala girmeye başlamış yavaş yavaş takibin yapan doktorun bunu bilebilir ama bebeğin başının açısı falan da çok iyi dediler Bana dün Birkaç arkadaşım zaten çok Müsait değilse muayene de çok canın yanıyor dediler şimdi Kafam ona takıldı. Bu acıyı bile bile ben nasıl yine o muayeneyi olurum doktoruma söyleyeceğim bu durumu gıdınce. ona gore yavas yapsın yapan kısıye gore degısıodur umarm acı seklı

Canim masallah bebisine ❤ edosko donmuste cok iyi. lemonade_85 canim benimde sat ayni 23aralikta 37+0 oluyorum. 24unde rapor alip yollicam ia yerime

Bende variiiiim :)))

Canım bwn civilden aldim netten de bakabilirsin 2 adet sudyen 1 tane emzirme atlet aldim(kış olduğu icin emzirirken karın kısmı acık kalmaz diye) lohusa kilotu yüksek bel rahat oluyormuş sezeryan vs olursa dikişi icinde kalır hem

canım gecmıs olsun sen de korkmamaya calıs ıns guzel somuclar alırsın kasıntın devam mı. ben de yazdım sondurumumu azonce

kızlar 3753.sayfada acıkladım son durumu alımtılamayı unutmusum sagolun hepınız. Şuan muayene yuzunden hala streslıyım. yanı 3,5dkda bıre düşen kasılma bıle bıseye sebep olmadı sonrası benı cok düşündürüyor bıdaha gtmem bu durumda dıyorum. sınırlerım cok bozuk cok
Canım haber ver mutlaka. Geliyor mu yoksa bebiiş

senden haber bekliyoruz canım:)

Canim dr bugun bana istiktar varsa bekleme dedi..benim yokta hani olursa :)

Ay hadi hayırlısı ❤
son durumun ne bizi bilgilendir mutlaka

Arkadaşlar ikizlerden vakit Yok buralara girmeye bir de büyük kızımda hastalandı üstelik hem onunla ilgilen hem bebeklere geçmesin diye de çabalıyorum Allah'a emanetler bu mesajı tam üç saatte yazdım :)
@Jane Austen nasılsın canım paşa evine geldimi

@Dido44 evine geçtin mi nasılsınız paşa ile

ahha sen nasil oldun ikizler nasıllar

@cibi35 nasılsın canım bugün doğum oluyor mu
Hamdolsun canım iyiyim ben ayaklandım artık kızlarda iyi perşembe kilo alıp almadıklarına bakılacak gerildim baya inşallah almışlardır artık gaz sıkıntıları da başladı yavaş yavaş bazen ikisi birden çıldırıyor elimiz ayağımıza dolaşıyor
Sen nasılsın Doğum tarihi aldın mı
@bebekicin canım bizi sormuşsun küvöze gerek kalmadan atlattık canım şükür bir hafta önce ciğer geliştirici iğne olmuştum onun etkisi de büyük oldu diye düşünüyorum şu anda prematüre oldukları için enfeksiyondan koruyup kilo almalarına uğraşıyoruz sen nasılsın ne kadar kaldı

Bismilhayrun kendı derdimdem yazamadım canım gözünüz aydın sütünle besleyıp hemen toparlıcaksın yavrunu. Gecıcek bugünler de küvözden cıkıcak hayırlısı ıle dualarım senınle anne oldun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…