2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence yine de gitmelisin canm ihmal etme doğum haftalarındasın çünkü bugün olmasa yarın öbür gün olur

Bence yine de gitmelisin canm ihmal etme doğum haftalarındasın çünkü bugün olmasa yarın öbür gün olur
tabı oyle kuzum ama işte zor surecmıs bu acıklık muayenesı de beter bıseymıs benm cokcanım.yandı herkesın bır olmaz tabı korkutmak ıstemem kmseyı yanls anlasılmasın bnm ıcın cok kotydu

tabı oyle kuzum ama işte zor surecmıs bu acıklık muayenesı de beter bıseymıs benm cokcanım.yandı herkesın bır olmaz tabı korkutmak ıstemem kmseyı yanls anlasılmasın bnm ıcın cok kotydu
Şimdi okudum zaten önceki mesajını biraz gözüm korktu açıkçası :) benim de çarşamba günü çatı muayenesi. Bugün ağdaya gittim o yüzden. dediğin gibi yapan kişiye göre değişiyordur umarım acısı

Canım şimdi sen çatı muayenesi olmuş olmuyor musun

Canım acilman olmadığı için okadar canin yanmıştır açılmak olsa bu kadar acı çekmezdin ben 1 cm açıklıkta bile pek acı duymadım bi de ilk muayene diye kasmışsındır haliyle o da etkiler önyargılı düşünme iyi ki gittin tedbirli olmakta fayda var bu es gecilcek bi durum değil az daha sabır

Lohusa külodu aldım Yüksel bel dediklerinden şimdi trendyoldan sipariş ettim, Sütyene bakmadan almayım dedim yarın bakıyım pentiden süngerli falan istiyorum en azından

@Kartanesii8892 benim dr dediki..dunyada dogumun basladigini anlamayacak memeli yok
Icimden dedim ben anlamiyorum :)))
Farkli bisey mi olcak bilmiyoruzki..benim agrim sizim yok..sancim olsa anlarim.ama duzenini ne bilcem telastan anlayamayiz..
Senin agrinda oluyo acaba dogum baslangicinda farklimi olcak..hepsi bizim icin soru isareti.

canım gecmıs olsun sen de korkmamaya calıs ıns guzel somuclar alırsın kasıntın devam mı. ben de yazdım sondurumumu azonce
Kaşıntım devam canım bacaklarım hep yara oldular bile bir an evvel sabah olsun da testlerim yapılsın diye bakıyorum yani, okudum senin durumunu şimdi senin açıklık muayenesi dediğin aslında çatı muayenesi demek değil mi bi daha mı olacaksın yani cuma günü hem şimdi kendi doktorun yoktu kim yaptı

Maşallah kuzuya sağlıkla kavuşun inşallah sen netlesen doğum şekline odaklan canım demek hayirlisi bu

Reactions: Otb
Açıklık muayenesiyle çatı muayenesi farklı şeyler mi ben anlayamadım ki ikisi de vajen genişliğini ölçmeye çalışmıyor mu
Bence farklı çatı muayenesinde doktor kemik yapısına bakıyor ,açıklık daha yüzeysel sayılır bende öyle oldu değişen varsa bilmiyorum da

Canım üzülme son zamanlara geldik Dr strese sokması kötü olmuş bunda 10-15 gün önce bende drum yuzunden gerlidim başka Dr gitmekle ne kaybedecem dedim ve gittim şimdi bu Dr ile devam ediyorum

Bence farklı çatı muayenesinde doktor kemik yapısına bakıyor ,açıklık daha yüzeysel sayılır bende öyle oldu değişen varsa bilmiyorum da
Açıklık daha mı yüzeysel ayy iyice korktum ben bu çatı muayenesinden o zaman

Göbek deliginiz degistimi kizlar benim degisti cok şiş
Benim göbek deliğim dışarı çıktı ve çok inceldi derisi ve biraz da karardı sanki rengi kazaklarımdan penye tuniklerimden göbek deliğim dışarıda olduğu anlaşılıyor değişik duruyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…