Bence yine de gitmelisin canm ihmal etme doğum haftalarındasın çünkü bugün olmasa yarın öbür gün olurkızlar 3753.sayfada acıkladım son durumu alımtılamayı unutmusum sagolun hepınız. Şuan muayene yuzunden hala streslıyım. yanı 3,5dkda bıre düşen kasılma bıle bıseye sebep olmadı sonrası benı cok düşündürüyor bıdaha gtmem bu durumda dıyorum. sınırlerım cok bozuk cok
tabı oyle kuzum ama işte zor surecmıs bu acıklık muayenesı de beter bıseymıs benm cokcanım.yandı herkesın bır olmaz tabı korkutmak ıstemem kmseyı yanls anlasılmasın bnm ıcın cok kotyduBence yine de gitmelisin canm ihmal etme doğum haftalarındasın çünkü bugün olmasa yarın öbür gün olur
Şimdi okudum zaten önceki mesajını biraz gözüm korktu açıkçası :) benim de çarşamba günü çatı muayenesi. Bugün ağdaya gittim o yüzden. dediğin gibi yapan kişiye göre değişiyordur umarım acısıtabı oyle kuzum ama işte zor surecmıs bu acıklık muayenesı de beter bıseymıs benm cokcanım.yandı herkesın bır olmaz tabı korkutmak ıstemem kmseyı yanls anlasılmasın bnm ıcın cok kotydu
Canım şimdi sen çatı muayenesi olmuş olmuyor musunKızlar Şimdi geldik Öncelikle söyleyeyim açılma yok sancım öncekilere göre biraz fazla çıktı ama yine normal dediler yine alıştırma imiş. Ve çatala yattım açılma var mı diye baktılar hayatımın en berbat en can yakıcı anıydu benım ıcın. Çatı muayenesi ile aynı mı bilmiyorum ama Rahim duvarına kadar galiba dokunluo mu neoluyo bılmyrm Nefes nefese kaldım sesımı esım duymus dısardan cıknca betı benzı atmıstı onun da sakinleştirmeye çalıştılar beni canım o kadar yandı ki açılma da yok nst ye soktular zaten riskli Görünen bir şey yok dediler eve geldık yatıs gerektırcek bısey yok dedıler catı muaeyenem.var demıstım basta cuma gunu. o yüzden Doktorum aranmadı ultrasonla da baktılar kanala girmeye başlamış yavaş yavaş takibin yapan doktorun bunu bilebilir ama bebeğin başının açısı falan da çok iyi dediler Bana dün Birkaç arkadaşım zaten çok Müsait değilse muayene de çok canın yanıyor dediler şimdi Kafam ona takıldı. Bu acıyı bile bile ben nasıl yine o muayeneyi olurum doktoruma söyleyeceğim bu durumu gıdınce. ona gore yavas yapsın yapan kısıye gore degısıodur umarm acı seklı
Evet canim..normal her sey..basi asagda. 2600 grm 46 cm..bidaha 26 sinda gidicemKontrole gittinmi cnm
Canım acilman olmadığı için okadar canin yanmıştır açılmak olsa bu kadar acı çekmezdin ben 1 cm açıklıkta bile pek acı duymadım bi de ilk muayene diye kasmışsındır haliyle o da etkiler önyargılı düşünme iyi ki gittin tedbirli olmakta fayda var bu es gecilcek bi durum değil az daha sabırKızlar Şimdi geldik Öncelikle söyleyeyim açılma yok sancım öncekilere göre biraz fazla çıktı ama yine normal dediler yine alıştırma imiş. Ve çatala yattım açılma var mı diye baktılar hayatımın en berbat en can yakıcı anıydu benım ıcın. Çatı muayenesi ile aynı mı bilmiyorum ama Rahim duvarına kadar galiba dokunluo mu neoluyo bılmyrm Nefes nefese kaldım sesımı esım duymus dısardan cıknca betı benzı atmıstı onun da sakinleştirmeye çalıştılar beni canım o kadar yandı ki açılma da yok nst ye soktular zaten riskli Görünen bir şey yok dediler eve geldık yatıs gerektırcek bısey yok dedıler catı muaeyenem.var demıstım basta cuma gunu. o yüzden Doktorum aranmadı ultrasonla da baktılar kanala girmeye başlamış yavaş yavaş takibin yapan doktorun bunu bilebilir ama bebeğin başının açısı falan da çok iyi dediler Bana dün Birkaç arkadaşım zaten çok Müsait değilse muayene de çok canın yanıyor dediler şimdi Kafam ona takıldı. Bu acıyı bile bile ben nasıl yine o muayeneyi olurum doktoruma söyleyeceğim bu durumu gıdınce. ona gore yavas yapsın yapan kısıye gore degısıodur umarm acı seklı
Lohusa külodu aldım Yüksel bel dediklerinden şimdi trendyoldan sipariş ettim, Sütyene bakmadan almayım dedim yarın bakıyım pentiden süngerli falan istiyorum en azındanCanım bwn civilden aldim netten de bakabilirsin 2 adet sudyen 1 tane emzirme atlet aldim(kış olduğu icin emzirirken karın kısmı acık kalmaz diye) lohusa kilotu yüksek bel rahat oluyormuş sezeryan vs olursa dikişi icinde kalır hem
Masaallah cnmEvet canim..normal her sey..basi asagda. 2600 grm 46 cm..bidaha 26 sinda gidicem
Ona doktoru yapıp karar verirCanım şimdi sen çatı muayenesi olmuş olmuyor musun
Kaşıntım devam canım bacaklarım hep yara oldular bilecanım gecmıs olsun sen de korkmamaya calıs ıns guzel somuclar alırsın kasıntın devam mı. ben de yazdım sondurumumu azonce
Açıklık muayenesiyle çatı muayenesi farklı şeyler mi ben anlayamadım ki ikisi de vajen genişliğini ölçmeye çalışmıyor muOna doktoru yapıp karar verir
Kızlar merhaba. Kontrolüm vardı bugğn. Çatı muayeneside yaptı ve çok basık oldugunu normal yapamayacagımı söyledi. Biyandan rahataldım sanki bunu bekliyormuşum gibi biyandanda keşke normal olsaydı demeye başladım. Duygularım çok karıştı. :) pazartesi gel alalıö suyuda azalmaya başlamış dedi. Perşembe tekrar gidicez. Suyuna bakıcak ve sanırım gün vericek. Çok paniğim ya.
Bence farklı çatı muayenesinde doktor kemik yapısına bakıyor ,açıklık daha yüzeysel sayılır bende öyle oldu değişen varsa bilmiyorum daAçıklık muayenesiyle çatı muayenesi farklı şeyler mi ben anlayamadım ki ikisi de vajen genişliğini ölçmeye çalışmıyor mu
Selam kızlar
Biz bgn doktora gittik, şükür oğlum 3000 kg yu geçmiş, 49 cm miş. Herşey yolunda . Ama hastane eşimin üniversite olan anlaşmasını bitirmiş, yüzde elli idik, tam da Doğum arefesi çok kötü oldu bu durum. Bide doktorun mal mal kısa kısa cevapları, sanki babasının hayrına bakıyomuş gibi tavrı bgn beni sinir etti, ilk kez bukadar gıcık oldum geldim ağladım. Diyorum ki bu Doğumda bakacak kimsem olmayabilir, inş kesi yırtık olmaz diyorum, işte bakacaz duruma göre ama kesersek de dikiveririz 1-2 hafta fazla yatarsın nolcak diyo!! Hatta şuan doktor değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama çevremdekiler frenliyor beni. Napacağımı bilmiyorum
Açıklık daha mı yüzeysel ayy iyice korktum ben bu çatı muayenesinden o zamanBence farklı çatı muayenesinde doktor kemik yapısına bakıyor ,açıklık daha yüzeysel sayılır bende öyle oldu değişen varsa bilmiyorum da
Benim göbek deliğim dışarı çıktı ve çok inceldi derisi ve biraz da karardı sanki rengiGöbek deliginiz degistimi kizlar benim degisti cok şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?