2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bunu boyle deneyimlemen kötü olmus ama yapanla cok alakasida var inan buna dr un eli hafiftir zaten.eger darliktan falan bu aciyi cektiysen dr direkt yönlendirir dogum seklini sen simdi gelecekteki randevunda insallah kendini kasmazsin aciyacak diye derin nefes alirsin o zmn isler kolay olur

@Kartanesii8892 acaba diyorum muayenede bakacaz diye geriyorlar mı , hemencecik açılsın diye.
anlamadım kuzum nedemek ıstedıgını bana ebe yaptı glb ebedır yanı dr.umu cagrcak durum cıkmadı. çatı ıle acıklık farklıymıs catıda kemık yapısına bakıyorlarmıs ayakustu sorduk bunu da tabı o acıdan aklımda kalanlar bıle bölükpörçük. ama resmen daıreler çızdıler parmakla ıcımde Allahım canı yanmayanlar da vardır tabı ama boyle biley oldugunu bılmıyodum acıklıga bakılmanın S Sevimlipanduf

eşim ablamlar hepsı aynını soyledı kuzum senın takıbini dr.u bılıyor kaldıkı ıkısı ayrı onlar dogumlardan alelacele yapmaya alsııktır dedıler dr.umn daha nazık olacagnı umuyorum solıcem de canm cokyandı dye kuzum dr.a

Belki bana.kizan olur ama kimi duyduysam ebeler haldur huldur davranıyor kibar degil dediler ve kac yakin akrabamdan ornekler var benim dr dedim ya oyle bir kibar davranmıştı ki cati muayenesinde bitti deyince bu mi dedim yani unut bugunku yaşadığını dr guven ve kasma kendini

Canım burdaki diğer arkadaşlara satı baz alıcaz demiş doktorları doğum ic8n ama benimki beklemez diyor her doktor farklı bişey söylüyor heralde anlamadim
Evet bana da öyle demişti, bebeğin eşi genç, suyun da normal ileri olması sadece iri bi bebek olduğunu gösterir demişti. Şaşırdım sizin doktorun tepkisine.

Canım üzülme son zamanlara geldik Dr strese sokması kötü olmuş bunda 10-15 gün önce bende drum yuzunden gerlidim başka Dr gitmekle ne kaybedecem dedim ve gittim şimdi bu Dr ile devam ediyorum
ne güzel canım. Benim de kafam alllak bullak . Rabbim hyırlı yolu göstersin inş

Sicak tutacagi icin giyilebilir atlet tabi emzirme atleti giyilse bile emzirme sutyeni bence yine gerekiyor, goguslerin desteklenmesi lazim Birde sut akintisi icin gogus pedide sutyenle takilabiliyor.

Hadi gozun aydin dönmuste senden mutlusu yoktur şimdi bizimkide basi asagidaydi icim rahatladı diger muanede acaba döndumi donmedimi diye rahat degildim ama busefer bas gobek deli asagisinda bacaklarda yukaridaydi
Sagliginizda yerinde masallah az kaldi artik canim tekrarlaması iyi birsey saglikla gelsinler insallah

Canım geçmiş olsun demek ki zamanı değilmiş henüz. Benim hiç acı ağrı olmadı canım ya çatıya bakarken. Niye öyle acıdı ki senin

Göbek deliginiz degistimi kizlar benim degisti cok şiş
Baktır canım mutlaka ben önemsememiştim göbek fıtığı olmuşum şimdi seseryanla birlikte o da ameliyat edilecek inşallah bir problem yoktur

Evet bana da öyle demişti, bebeğin eşi genç, suyun da normal ileri olması sadece iri bi bebek olduğunu gösterir demişti. Şaşırdım sizin doktorun tepkisine.
Ben de şaşırdım ya suyum da fazlaymış o mu etkiliyor bilemedim ki temkinli olmak iyi hoş da 2 hafta zor durur diyor yarın ciğer geliştirici iğne yapicam

Canım geçmiş olsun demek ki zamanı değilmiş henüz. Benim hiç acı ağrı olmadı canım ya çatıya bakarken. Niye öyle acıdı ki senin
bu catıdan farklıymıs oyle dıyorlar aynı ıse de cokcok canım yandı anlatamam belkı de musaıt degılım hıcbıseye ona da cokcanım sıkıldı dr.um yapsa bukadar canım.yanmazdı dıorum ben de Nilufer_3457 ind de dedıgı gb dr.um okdr nazık kıbar kı canım yansa da cokaz yanacagndan emınım. unutmam lazım.bnu yoksa kasarım kendımı cuma gunu de açılmada daha derıne bakılıyormus ve ınanılmaz derındeydı buaksam muayene ıste umarm daha basıttır catı muayenesı kızlar

Hayırlı olsun canım inşallah miniğin hemencecik iyi olur kucağına gelir dualarım seninle çok güzel günler sizi bekliyor canım hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…