Yok canım.ya rahat ol korkulacak bisey değil ben de çok kasan biriyim ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi zaten jel kullanıyorlar o yüzden acı duymuyorsunAçıklık daha mı yüzeysel ayy iyice korktum ben bu çatı muayenesinden o zaman
Aynen benimde oyle iste hahah,senin bebis erkekmiBenim göbek deliğim dışarı çıktı ve çok inceldi derisi ve biraz da karardı sanki rengikazaklarımdan penye tuniklerimden göbek deliğim dışarıda olduğu anlaşılıyor değişik duruyor :))
Öyle yapıcam canım zaten:) eve gelip biraz sakinleşince dahada rahatladım sadece heyecanlıyım :)Maşallah kuzuya sağlıkla kavuşun inşallah sen netlesen doğum şekline odaklan canım demek hayirlisi bu
Yok kız benimki :))Aynen benimde oyle iste hahah,senin bebis erkekmi
Benim de çok küçüldü :)) etrafı da morardı damar lar belirginleştiGöbek deliginiz degistimi kizlar benim degisti cok şiş
Bunu boyle deneyimlemen kötü olmus ama yapanla cok alakasida var inan buna dr un eli hafiftir zaten.eger darliktan falan bu aciyi cektiysen dr direkt yönlendirir dogum seklini sen simdi gelecekteki randevunda insallah kendini kasmazsin aciyacak diye derin nefes alirsin o zmn isler kolay olurKızlar Şimdi geldik Öncelikle söyleyeyim açılma yok sancım öncekilere göre biraz fazla çıktı ama yine normal dediler yine alıştırma imiş. Ve çatala yattım açılma var mı diye baktılar hayatımın en berbat en can yakıcı anıydu benım ıcın. Çatı muayenesi ile aynı mı bilmiyorum ama Rahim duvarına kadar galiba dokunluo mu neoluyo bılmyrm Nefes nefese kaldım sesımı esım duymus dısardan cıknca betı benzı atmıstı onun da sakinleştirmeye çalıştılar beni canım o kadar yandı ki açılma da yok nst ye soktular zaten riskli Görünen bir şey yok dediler eve geldık yatıs gerektırcek bısey yok dedıler catı muaeyenem.var demıstım basta cuma gunu. o yüzden Doktorum aranmadı ultrasonla da baktılar kanala girmeye başlamış yavaş yavaş takibin yapan doktorun bunu bilebilir ama bebeğin başının açısı falan da çok iyi dediler Bana dün Birkaç arkadaşım zaten çok Müsait değilse muayene de çok canın yanıyor dediler şimdi Kafam ona takıldı. Bu acıyı bile bile ben nasıl yine o muayeneyi olurum doktoruma söyleyeceğim bu durumu gıdınce. ona gore yavas yapsın yapan kısıye gore degısıodur umarm acı seklı
benım göbek deliği zaten dısardaydı canım sımdı delık melık kalmadı kocaman düğme var sankıGöbek deliginiz degistimi kizlar benim degisti cok şiş
anlamadım kuzum nedemek ıstedıgını@Kartanesii8892 acaba diyorum muayenede bakacaz diye geriyorlar mı , hemencecik açılsın diye.
eşim ablamlar hepsı aynını soyledı kuzum senın takıbini dr.u bılıyor kaldıkı ıkısı ayrı onlar dogumlardan alelacele yapmaya alsııktır dedıler dr.umn daha nazık olacagnı umuyorumBunu boyle deneyimlemen kötü olmus ama yapanla cok alakasida var inan buna dr un eli hafiftir zaten.eger darliktan falan bu aciyi cektiysen dr direkt yönlendirir dogum seklini sen simdi gelecekteki randevunda insallah kendini kasmazsin aciyacak diye derin nefes alirsin o zmn isler kolay olur
Belki bana.kizan olur ama kimi duyduysam ebeler haldur huldur davranıyor kibar degil dediler ve kac yakin akrabamdan ornekler var benim dr dedim ya oyle bir kibar davranmıştı ki cati muayenesinde bitti deyince bu mi dedim yani unut bugunku yaşadığını dr guven ve kasma kendinieşim ablamlar hepsı aynını soyledı kuzum senın takıbini dr.u bılıyor kaldıkı ıkısı ayrı onlar dogumlardan alelacele yapmaya alsııktır dedıler dr.umn daha nazık olacagnı umuyorumsolıcem de canm cokyandı dye kuzum dr.a
Evet bana da öyle demişti, bebeğin eşi genç, suyun da normal ileri olması sadece iri bi bebek olduğunu gösterir demişti. Şaşırdım sizin doktorun tepkisine.Canım burdaki diğer arkadaşlara satı baz alıcaz demiş doktorları doğum ic8n ama benimki beklemez diyor her doktor farklı bişey söylüyor heralde anlamadim
ne güzel canım. Benim de kafam alllak bullak . Rabbim hyırlı yolu göstersin inşCanım üzülme son zamanlara geldik Dr strese sokması kötü olmuş bunda 10-15 gün önce bende drum yuzunden gerlidim başka Dr gitmekle ne kaybedecem dedim ve gittim şimdi bu Dr ile devam ediyorum
ne kadar mallar ya, en azından bekleyin desinler diğeri boşalınca alsınlar yani
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ben tam tersini düşünüyorum, emzirme atleti çok kullanışlı oluyor, emzirmek için kaldırmak zorunda kalınca karnın belin üşümüyor, emzirme sütyeni takmaya da gerek kalmıyor
Ben cesaret edemiyorum canım, birde eşim annem arkadaşlarım hepsi ucuna geldin zaten değiştirme diyorlar, desteklemiyorlar .. adamın huyunu biliyosun felan diyorlar. Tek başıma karar alıp değiştirmem gerekicek, ya sonra çok pişman olursam diyorum. Offf ya. Çok arada kaldım
Hadi gozun aydin dönmuste senden mutlusu yoktur şimdi bizimkide basi asagidaydi icim rahatladı diger muanede acaba döndumi donmedimi diye rahat degildim ama busefer bas gobek deli asagisinda bacaklarda yukaridaydiBenden haber bekleyenlere duyurulur :))
Kizim donmus bas asagida... kilo 2600 boy 46 cm T tanem-tane20 sen ozellikle bekliyodun
Nst de 20 40 arasi idi .normaldi yani.. bi kez 68 oldu..ama benim normalde durmak bilmeyen kiz uyudumu ne oldu..cok sakindi..)
Isim 25 aralikta son. 26 de evdeymisim.. 26 araliktada tekrar gidiyoruz... bu saatten sonra 4 durumda ona buna suna sormadan geliyosun dedi..bir nisan gelmesi..(sumuksu akinti :) kanli vs.... 2.kanama bisey olursa... 3.suyum gelirse ya da degisik islaklik hissedersem 4. Bebegin hareketleri her zamankinden degisik olursa yavaslarsa.
Biliyoduk az cokta drda tekrarladi..
Canım geçmiş olsun demek ki zamanı değilmiş henüz. Benim hiç acı ağrı olmadı canım ya çatıya bakarken. Niye öyle acıdı ki seninKızlar Şimdi geldik Öncelikle söyleyeyim açılma yok sancım öncekilere göre biraz fazla çıktı ama yine normal dediler yine alıştırma imiş. Ve çatala yattım açılma var mı diye baktılar hayatımın en berbat en can yakıcı anıydu benım ıcın. Çatı muayenesi ile aynı mı bilmiyorum ama Rahim duvarına kadar galiba dokunluo mu neoluyo bılmyrm Nefes nefese kaldım sesımı esım duymus dısardan cıknca betı benzı atmıstı onun da sakinleştirmeye çalıştılar beni canım o kadar yandı ki açılma da yok nst ye soktular zaten riskli Görünen bir şey yok dediler eve geldık yatıs gerektırcek bısey yok dedıler catı muaeyenem.var demıstım basta cuma gunu. o yüzden Doktorum aranmadı ultrasonla da baktılar kanala girmeye başlamış yavaş yavaş takibin yapan doktorun bunu bilebilir ama bebeğin başının açısı falan da çok iyi dediler Bana dün Birkaç arkadaşım zaten çok Müsait değilse muayene de çok canın yanıyor dediler şimdi Kafam ona takıldı. Bu acıyı bile bile ben nasıl yine o muayeneyi olurum doktoruma söyleyeceğim bu durumu gıdınce. ona gore yavas yapsın yapan kısıye gore degısıodur umarm acı seklı
Baktır canım mutlaka ben önemsememiştim göbek fıtığı olmuşum şimdi seseryanla birlikte o da ameliyat edilecek inşallah bir problem yokturGöbek deliginiz degistimi kizlar benim degisti cok şiş
Ben de şaşırdım ya suyum da fazlaymış o mu etkiliyor bilemedim ki temkinli olmak iyi hoş da 2 hafta zor durur diyor yarın ciğer geliştirici iğne yapicamEvet bana da öyle demişti, bebeğin eşi genç, suyun da normal ileri olması sadece iri bi bebek olduğunu gösterir demişti. Şaşırdım sizin doktorun tepkisine.
bu catıdan farklıymıs oyle dıyorlar aynı ıse de cokcok canım yandı anlatamam belkı de musaıt degılım hıcbıseye ona da cokcanım sıkıldıCanım geçmiş olsun demek ki zamanı değilmiş henüz. Benim hiç acı ağrı olmadı canım ya çatıya bakarken. Niye öyle acıdı ki senin
Hayırlı olsun canım inşallah miniğin hemencecik iyi olur kucağına gelir dualarım seninle çok güzel günler sizi bekliyor canım hiç canını sıkmaKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?