2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde 28.haftada çok ağrım vardı. Açılma için muayene etti Dr elle birde usg ile baktı alttan. Şimdi bu muayene ile çatı farklımıBen aynı sanıyordum bumuydu demiştim yıkıldığım an suan hiç acımamıştı o zaman ki ben ilişkide bile sıkıntı yaşayan Bi insanımKorktum vallahi şimdi

Canim acaba kendini kastin mi ya da kontrol eden doktor sert mi davrandi? Cunku cinsel hayati olan bir kadinin aciklik muanesinde Cani cok yanmamali, cunku biraz derine iki parmakla kontrol ediyorlar belki de kasilmalarin stres vs seni cok etkiledi. Cok gecmis olsun bu arada

Sacmalamislar resmen..benm de gecen haftaki nst de agrim yoktu ama sanci hafif cikti
Bende soktayim kuzum hala bizim doktorun asistaninin dedigi kulagimdan gitmiyor niye sancinmi vardi bende evet ara ara sanci oluyor dedim usg de vsrsa cikar dedi az kaldi siye susuyorum gercekten okadar sinir bozucularki :-((

Canım gözün aydın hayırlı olsun allah yardım etsin en kısa sürede bebeğinle evine dön inşallah

Arkadaşlar bir de yazabiliyorken yazayım deneyimlediğim ve memnun kalıp kalmadığım ürünleri yazayım ara ara daha Doğum yapmamış annelerimiz faydalanır belki
Gümüş göğüs kalkanı kesinlikle tavsiye ediyorum en azından bende çok işe yaradı verdiğim para helali hoş olsun ilk bebeğimde hiç bir krem fayda etmedi artık ağlayarak emziriyordum öyle kötü yaralarım vardı bu Doğumum da erken olduğu için daha sipariş vermemiştim Doğum yaptığım gün sipariş verdim ama araya hafta sonu girince dört günde elime geçti ve o dört günde yine benim yaralarım baş göstermeye başlamıştı yavaştan emzirirken acı çekiyordum Kalkanı kullandıktan sonra üçüncü gün yaralarım iyileşti o günden beri de bir daha yara falan olmadı çok şükür
Bu arada ben gümüş gümüştür mantığıyla silverette değil de gittigidiyordan silvernurse markalı olanı aldım 195₺ ve taksitli gerçekten aynı mantıkmış diğerine o kadar para vermenin anlamı Yok yani Arada baya bir fiyat farkı var sonuçta. Herkese bol keyifli emzirmeler diliyorum
Baby slingde aldım ama daha deneyimleme fırsatı bulamadım en kısa zamanda onu da yazarım inşallah

sağolasın canım bugune dek hiç böyle birsey yasamadım. 1.5 yıldır evlıyım dedıgın gb cınsel yasamda da şükür ufacık bıle,acım olmamıstır kendı dr.umda da vajınal muayenelerde cok sakindi anlmaazdım hıc acı falan ama bılmyrm yapan kısıden kaynallı dıye dusunuyorum ben de ınanamazsın yanı 4parmakla falan yaptı glb ayrıca jel suruluyor diye okudum hep nette ama.belkı de surmedı eldıvenlıdır ztn de o an kasılmalarım da coktu tabı karnıma bakıp şoke oldular zaten seklıne sertlıgıne.. dr.umun bukadar acıtacagını ummuyorum ben de :/

Hımm. Çatı muayenesi kemik yapısına bakılması ise, aylar önce bakıldı bana . Acı duymadım, hatırlamıyorum .
Diğer muayeneyi olmadım henüz Acır diye korkuyorum. Açılsın diye zorlar mı acaba? Yaşayıp görecez artık. Acıdığını gördüm ama ya , inşallah çok acımaz

Sicak tutacagi icin giyilebilir atlet tabi emzirme atleti giyilse bile emzirme sutyeni bence yine gerekiyor, goguslerin desteklenmesi lazim Birde sut akintisi icin gogus pedide sutyenle takilabiliyor.

Emzirme atletinde de aynı emzirme sudyeni kısmı yani tabi benim aldığım oyle ikisini de aldim göğüs pedi rahat kullanilir

Cok gecmis olsun stres, kasilmalar, yapan kisinin nazik olmamasi hepsi etkilemis saniyorum. Bir dhakina derin bir nefes al, hic bir sey hissetmeyecegim de cok ise yariyor ♡ dusunce gucu:)

Yarın hastaneye çıkacağım pentiye de bakayım, emzirme sütyenleri çok mu ince ya ben normal de bile ful destekli sütyenler kullanıyorum meme yok ki zaten mandalina kadar bişiy
Canım e bebek gibi yerlerdekiler incecik bez gibi bişe hiç sevmem öyle sütyen bide ucu görünür yani belli olur sanki

Iyi geceler kizlar ne durumdasiniz ben bugun sancilaniyorum cok is yaptim cok dolandim.ondan oldu galiba

Kızlar hiç rahatım yok bu gece bebek aşırı kasılıyor yamuk yumuk öylece taş kesiliyor karnım görüntüden ben bile korkuyorum, sırtıma bıçaklar saplanır gibi ağrıyor sağıma dönüyorum soluma dönüyorum ne karnım düzleniyor ne sırtım geçiyor Bugün çok stres oldum sanırım ondan oldu bunlar

ondandir canim sicak balli süt iç iyi gelir belki hala stres yapiyosun bak agri kesicin varsa ic

ama catı muayenesıne aylar once bakılmaz ki son haftalardaymıs kuzum. ben tarıf edememıa de olabılırm ıste parmakla baktılar catı ıle o da aynı dıyen de var anlamadım gttı asama asamaymıa bölgelerı. acılma bakcaklarnı bılsem gıtmezdım bıdaha da gtmem boyle kıvrancak kadar olmadan sureklı parmaklanmak soylemesı ayıp cok snır bozucu gercekten

ondandir canim sicak balli süt iç iyi gelir belki hala stres yapiyosun bak agri kesicin varsa ic
Duşa girip çıktım rahatlayayım diye ama bana mısın demedi midem için gaviscon aldım o benim midemi bulandırıyor bişiy yiyip içemiyorum sonrasında

artık tavsıyem nefes nefese kalana dek gıtmemek benım yanı bugun dogurmadysam bdha zor dıyorum ama tabı kısıden kısıye de degsıyor kuzuucum bılıyosun. ben bıdaha doguma ızın verırse dr gıtmem cokcok acı cekmeden.. buarada orkidenin emzırme sutyenı aldm ben cok rahat desteklı gb kalıbı ama desteklı degıl canm yollarım.foto ınanlmaz yumusak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…