H&M in emzirme atlet ve sütyenleri de gayet güzel, dolgulu da var ve online mevcutLohusa külodu aldım Yüksel bel dediklerinden şimdi trendyoldan sipariş ettim, Sütyene bakmadan almayım dedim yarın bakıyım pentiden süngerli falan istiyorum en azından
gebelikten olmustur diye dusunuyorum cnmBaktır canım mutlaka ben önemsememiştim göbek fıtığı olmuşum şimdi seseryanla birlikte o da ameliyat edilecek inşallah bir problem yoktur
bu catıdan farklıymıs oyle dıyorlar aynı ıse de cokcok canım yandı anlatamam belkı de musaıt degılım hıcbıseye ona da cokcanım sıkıldıdr.um yapsa bukadar canım.yanmazdı dıorum ben de @Nilufer_3457 ind de dedıgı gb dr.um okdr nazık kıbar kı canım yansa da cokaz yanacagndan emınım. unutmam lazım.bnu yoksa kasarım kendımı cuma gunu de açılmada daha derıne bakılıyormus ve ınanılmaz derındeydı buaksam muayene ıste umarm daha basıttır catı muayenesı kızlar
Bende soktayim kuzum hala bizim doktorun asistaninin dedigi kulagimdan gitmiyor niye sancinmi vardi bende evet ara ara sanci oluyor dedim usg de vsrsa cikar dedi az kaldi siye susuyorum gercekten okadar sinir bozucularki :-((Sacmalamislar resmen..benm de gecen haftaki nst de agrim yoktu ama sanci hafif cikti
Canım gözün aydın hayırlı olsun allah yardım etsin en kısa sürede bebeğinle evine dön inşallahKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
İlk kızım da benimde göbeğim çıkıktı ama geri çekti o erik kadardı malesef bu ceviz kadar boyutunu öyle anlatayımgebelikten olmustur diye dusunuyorum cnm
sağolasın canım bugune dek hiç böyle birsey yasamadım. 1.5 yıldır evlıyım dedıgın gb cınsel yasamda da şükür ufacık bıle,acım olmamıstır kendı dr.umda da vajınal muayenelerde cok sakindi anlmaazdım hıc acı falan ama bılmyrm yapan kısıden kaynallı dıye dusunuyorum ben de ınanamazsın yanı 4parmakla falan yaptı glb ayrıca jel suruluyor diye okudum hep nette ama.belkı de surmedı eldıvenlıdır ztn de o an kasılmalarım da coktu tabı karnıma bakıp şoke oldular zaten seklıne sertlıgıne.. dr.umun bukadar acıtacagını ummuyorum ben de :/Canim acaba kendini kastin mi ya da kontrol eden doktor sert mi davrandi? Cunku cinsel hayati olan bir kadinin aciklik muanesinde Cani cok yanmamali, cunku biraz derine iki parmakla kontrol ediyorlar belki de kasilmalarin stres vs seni cok etkiledi. Cok gecmis olsun bu arada
Hımm. Çatı muayenesi kemik yapısına bakılması ise, aylar önce bakıldı bana . Acı duymadım, hatırlamıyorum .anlamadım kuzum nedemek ıstedıgınıbana ebe yaptı glb ebedır yanı dr.umu cagrcak durum cıkmadı. çatı ıle acıklık farklıymıs catıda kemık yapısına bakıyorlarmıs ayakustu sorduk bunu da tabı o acıdan aklımda kalanlar bıle bölükpörçük. ama resmen daıreler çızdıler parmakla ıcımde Allahım canı yanmayanlar da vardır tabı ama boyle biley oldugunubılmıyodum acıklıga bakılmanın S Sevimlipanduf
Sicak tutacagi icin giyilebilir atlet tabi emzirme atleti giyilse bile emzirme sutyeni bence yine gerekiyor, goguslerin desteklenmesi lazim Birde sut akintisi icin gogus pedide sutyenle takilabiliyor.
Nasıl da biliyorrr ama yanlış tarih söylemişim evet 28 i :) hatta ama cumartesi gitcemmm herhall26 mi 28 mi senin bakem :))
sağolasın canım bugune dek hiç böyle birsey yasamadım. 1.5 yıldır evlıyım dedıgın gb cınsel yasamda da şükür ufacık bıle,acım olmamıstır kendı dr.umda da vajınal muayenelerde cok sakindi anlmaazdım hıc acı falan ama bılmyrm yapan kısıden kaynallı dıye dusunuyorum ben de ınanamazsın yanı 4parmakla falan yaptı glb ayrıca jel suruluyor diye okudum hep nette ama.belkı de surmedı eldıvenlıdır ztn de o an kasılmalarım da coktu tabı karnıma bakıp şoke oldular zaten seklıne sertlıgıne.. dr.umun bukadar acıtacagını ummuyorum ben de :/
Canım e bebek gibi yerlerdekiler incecik bez gibi bişe hiç sevmem öyle sütyen bide ucu görünür yani belli olur sankiYarın hastaneye çıkacağım pentiye de bakayım, emzirme sütyenleri çok mu ince ya ben normal de bile ful destekli sütyenler kullanıyorum meme yok ki zaten mandalina kadar bişiy
ondandir canim sicak balli süt iç iyi gelir belki hala stres yapiyosun bak agri kesicin varsa icKızlar hiç rahatım yok bu gece bebek aşırı kasılıyor yamuk yumuk öylece taş kesiliyor karnım görüntüden ben bile korkuyorum, sırtıma bıçaklar saplanır gibi ağrıyor sağıma dönüyorum soluma dönüyorum ne karnım düzleniyor ne sırtım geçiyorBugün çok stres oldum sanırım ondan oldu bunlar
ama catı muayenesıne aylar once bakılmaz ki son haftalardaymıs kuzum. ben tarıf edememıa de olabılırm ıste parmakla baktılar catı ıle o da aynı dıyen de var anlamadım gttı asama asamaymıa bölgelerı. acılma bakcaklarnı bılsem gıtmezdım bıdaha da gtmem boyle kıvrancak kadar olmadan sureklı parmaklanmak soylemesı ayıp cok snır bozucu gercektenHımm. Çatı muayenesi kemik yapısına bakılması ise, aylar önce bakıldı bana . Acı duymadım, hatırlamıyorum .
Diğer muayeneyi olmadım henüz Acır diye korkuyorum. Açılsın diye zorlar mı acaba? Yaşayıp görecez artık. Acıdığını gördüm ama ya , inşallah çok acımaz
Duşa girip çıktım rahatlayayım diye ama bana mısın demedi midem için gaviscon aldım o benim midemi bulandırıyor bişiy yiyip içemiyorum sonrasındaondandir canim sicak balli süt iç iyi gelir belki hala stres yapiyosun bak agri kesicin varsa ic
artık tavsıyem nefes nefese kalana dek gıtmemek benım yanı bugun dogurmadysam bdha zor dıyorum ama tabı kısıden kısıye de degsıyor kuzuucum bılıyosun. ben bıdaha doguma ızın verırse dr gıtmem cokcok acı cekmeden.. buarada orkidenin emzırme sutyenı aldm ben cok rahat desteklı gb kalıbı ama desteklı degıl canm yollarım.foto ınanlmaz yumusakKızlar hiç rahatım yok bu gece bebek aşırı kasılıyor yamuk yumuk öylece taş kesiliyor karnım görüntüden ben bile korkuyorum, sırtıma bıçaklar saplanır gibi ağrıyor sağıma dönüyorum soluma dönüyorum ne karnım düzleniyor ne sırtım geçiyorBugün çok stres oldum sanırım ondan oldu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?