2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Karnım o kadar yamuluyor ki eşim de korktu doktora gidelim diye tutturdu dedim ne diycez karnım yamuluyor korktuk mı diyecez:)) bayağı peşimde dolandı gidelim gidelim diye gitmedim şimdi de uyudu zAten, Bugün çok yoruldum stres de oldum sanırım onlardan oldu midem falan da ağrıyor

Bende soktayim kuzum hala bizim doktorun asistaninin dedigi kulagimdan gitmiyor niye sancinmi vardi bende evet ara ara sanci oluyor dedim usg de vsrsa cikar dedi az kaldi siye susuyorum gercekten okadar sinir bozucularki :-((
Neden sustun ki keske susmasaydin, yanlis anlama.ama devlette olsa susmazdi kimse...madem o cihaz bozuk saglam olann bosalmasini bekletseydi...ayrica usg de sanci mi cikarmis ilk kez duydum oyle olsa nedn her hafta nst istyiyorlar

Ben de silvernurse aldim gun icinde ara ara takiyorum insallah hic yara olmaz

hepsi üstüste geldı kzum. benm hepsının nedeni kanala gırmeye baslamasıymıs dun enerjıktım dedm ya çok ıdrara cıktım gece.. akıntı arttı nefesm rahatladı dha da. Ve kanala gırınce ortalama 2hafta sonra olyormus dogum da. Sen ıyı yapmıssın ben de esımın ısrarına dayanaamdmvma kendım ne hıssedyosam oyle yapıcam artk gttim ıcım rahatladı tamam da kurcalandıgımla kaldım Allah vere de kanamam olmasa

bence kesinlikle yapan kişiyle alakalı canım. Benim suyum geldiğinde hastaneye gitmiştim, ebenin biri saat başı parmakladı açılmayı kontrol etmek için. Ama benim sancım yoktu. Resmen olmayan sancımı getirtti .. sonra demesin mi benim parmaklarım kısa, ulaşabilmek için çok sokuyorum, elimin bi kısmı da giriyor, hakkınızı helal edin şok oldum ben, sonra sabah nöbet değişimi oldu, diğer ebenin eli çok hafifti gerçekten

@Kartanesii8892 son haftalarda oldumu bu tarz durumlarda alttan muayene yapıyolar canım malesef helede nst de sancı çıkarsa kesin bakiyolar doktorun eliyle alakalı demekki nasilki hemşireden hemşireye bie degisiyo bazısının iğnesi acıyor bazını hiç hissetmiyosun bile öyle düşün kendini rahatlat o yüzden :) ben herhalde en korkuncunu anlatsalar bile korkamıyorum devlette sağolsunlar vajinamin içinde damar yırtılması olduğu için hiç uyuşturmadan 2 dikiş atıldığı içindir sanirsamm bunu düşün neleri var de güzelce istirahat et :))

Olsun canım sen iyi yaptın senin haftan yakın olası Doğum sancıların olabilir normaldir yani bebek gelmek istese bile, benim daha erken ya gelmez nasılsa düşüncem var o yüzden, ama bu akşam cidden en zor akşam sanırım taş gibi bir karın asla yumuşamıyor bebek sola doğru yatıyor sırtım çok ağrıyor

uyusturmama sebepleri neymis merak ettim

Malesef olacak bunlar artik sen dinlen sola yatinca bebek ben sol tarafima yatamiyorum cok batiyor saga yatmayi dene hangi tarafta rahat edersen o sekil yat sirtinada yastikla destek ver

Malesef olacak bunlar artik sen dinlen sola yatinca bebek ben sol tarafima yatamiyorum cok batiyor saga yatmayi dene hangi tarafta rahat edersen o sekil yat sirtinada yastikla destek ver
Aynen sağıma yatıyorum sırtım çok ağrıdığında da yastıkları artırıp sırt üstü yatıyorum biraz ama zararlı diyorlar ya sırt üstü yatmak çok duramıyorum öyle hemen dönüyorum geri, artık son zamanlar gerçekten çok zor

Rahat derin bi nefes al bence öncelikle ve şuan bebişi yarım saatliğine unut bi film izle kisa bi video ac izle kafani bi dagit oda sakinlesin biraz annesi senin stresin onada geciyo

Rahat derin bi nefes al bence öncelikle ve şuan bebişi yarım saatliğine unut bi film izle kisa bi video ac izle kafani bi dagit oda sakinlesin biraz annesi senin stresin onada geciyo
Duşa girip yattım öyle sabah da erken hastaneye gideceğiz tahlilleri yaptırmak için aslında uyusam iyi olur ama kafamda kırk tilki dolanıyor düşünmekten uyuyamıyorum

Duşa girip yattım öyle sabah da erken hastaneye gideceğiz tahlilleri yaptırmak için aslında uyusam iyi olur ama kafamda kırk tilki dolanıyor düşünmekten uyuyamıyorum
Yapma kuzum yapma doğacak olsa unutmaz zaten yatırmaz yani rahat bi pozisyon bul kendine ve rahatla acciikk :))

Canim rahat ettigin bi tarafa dön oku kendini eline ufle karnini ovusla cok rahat ediyorum ben oyle ve okuman bitince salavat getirerek uykuya dalmaya calis hem birsey dusunmene firsat kalmıyor hem Allah im yardim ediyor insallah

Gerçekten ne kadar zormuş ya Nasıl dayandın helal olsun yani benim de acı eşiğim çoktur canım tatlı degıldır okadar ama eşim dahı şoke oldu sesimı duyunca Papatyamaviss S skelebeks yapan kısiyle de alakalı gerçekten canım o nedır kısa parmak el sokmaya calısmak fln ıyı bdha dr.larımızı parmagna bakıp secelım barı tövbe tövbe :) sen yıne de aksı bşey hıssettıgınde gıt tabı kuzum hepımızın haftası artık herseye elverıslı Allahım.sabır versın dayanma gucu versin hepımıze S Sevimlipanduf Nilufer_3457

bakalım.kendı dr.umdan korkmuyorum ya o herseyde oldugu gb dıkkat edıcektir ınsallah. Ebeyı sıkayet edıcem ztn ona basta dıcem cok kotu oldum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…