- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Karnım o kadar yamuluyor ki eşim de korktu doktora gidelim diye tutturdu dedim ne diycez karnım yamuluyor korktuk mı diyecez:)) bayağı peşimde dolandı gidelim gidelim diye gitmedim şimdi de uyudu zAten, Bugün çok yoruldum stres de oldum sanırım onlardan oldu midem falan da ağrıyorartık tavsıyem nefes nefese kalana dek gıtmemek benım yanı bugun dogurmadysam bdha zor dıyorum ama tabı kısıden kısıye de degsıyor kuzuucum bılıyosun. ben bıdaha doguma ızın verırse dr gıtmem cokcok acı cekmeden.. buarada orkidenin emzırme sutyenı aldm ben cok rahat desteklı gb kalıbı ama desteklı degıl canm yollarım.foto ınanlmaz yumusak
Neden sustun ki keske susmasaydin, yanlis anlama.ama devlette olsa susmazdi kimse...madem o cihaz bozuk saglam olann bosalmasini bekletseydi...ayrica usg de sanci mi cikarmis ilk kez duydum oyle olsa nedn her hafta nst istyiyorlarBende soktayim kuzum hala bizim doktorun asistaninin dedigi kulagimdan gitmiyor niye sancinmi vardi bende evet ara ara sanci oluyor dedim usg de vsrsa cikar dedi az kaldi siye susuyorum gercekten okadar sinir bozucularki :-((
Ben de silvernurse aldim gun icinde ara ara takiyorum insallah hic yara olmazArkadaşlar bir de yazabiliyorken yazayım deneyimlediğim ve memnun kalıp kalmadığım ürünleri yazayım ara ara daha Doğum yapmamış annelerimiz faydalanır belki
Gümüş göğüs kalkanı kesinlikle tavsiye ediyorum en azından bende çok işe yaradı verdiğim para helali hoş olsun ilk bebeğimde hiç bir krem fayda etmedi artık ağlayarak emziriyordum öyle kötü yaralarım vardı bu Doğumum da erken olduğu için daha sipariş vermemiştim Doğum yaptığım gün sipariş verdim ama araya hafta sonu girince dört günde elime geçti ve o dört günde yine benim yaralarım baş göstermeye başlamıştı yavaştan emzirirken acı çekiyordum Kalkanı kullandıktan sonra üçüncü gün yaralarım iyileşti o günden beri de bir daha yara falan olmadı çok şükür
Bu arada ben gümüş gümüştür mantığıyla silverette değil de gittigidiyordan silvernurse markalı olanı aldım 195₺ ve taksitli gerçekten aynı mantıkmış diğerine o kadar para vermenin anlamı Yok yani Arada baya bir fiyat farkı var sonuçta. Herkese bol keyifli emzirmeler diliyorum
Baby slingde aldım ama daha deneyimleme fırsatı bulamadım en kısa zamanda onu da yazarım inşallah
hepsi üstüste geldı kzum. benm hepsının nedeni kanala gırmeye baslamasıymıs dun enerjıktım dedm ya çok ıdrara cıktım gece.. akıntı arttı nefesm rahatladı dha da. Ve kanala gırınce ortalama 2hafta sonra olyormus dogum da. Sen ıyı yapmıssın ben de esımın ısrarına dayanaamdmvma kendım ne hıssedyosam oyle yapıcam artk gttim ıcım rahatladı tamam da kurcalandıgımla kaldım Allah vere de kanamam olmasaKarnım o kadar yamuluyor ki eşim de korktu doktora gidelim diye tutturdu dedim ne diycez karnım yamuluyor korktuk mı diyecez:)) bayağı peşimde dolandı gidelim gidelim diye gitmedim şimdi de uyudu zAten, Bugün çok yoruldum stres de oldum sanırım onlardan oldu midem falan da ağrıyor
bence kesinlikle yapan kişiyle alakalı canım. Benim suyum geldiğinde hastaneye gitmiştim, ebenin biri saat başı parmakladı açılmayı kontrol etmek için. Ama benim sancım yoktu. Resmen olmayan sancımı getirtti .. sonra demesin mi benim parmaklarım kısa, ulaşabilmek için çok sokuyorum, elimin bi kısmı da giriyor, hakkınızı helal edinsağolasın canım bugune dek hiç böyle birsey yasamadım. 1.5 yıldır evlıyım dedıgın gb cınsel yasamda da şükür ufacık bıle,acım olmamıstır kendı dr.umda da vajınal muayenelerde cok sakindi anlmaazdım hıc acı falan ama bılmyrm yapan kısıden kaynallı dıye dusunuyorum ben de ınanamazsın yanı 4parmakla falan yaptı glb ayrıca jel suruluyor diye okudum hep nette ama.belkı de surmedı eldıvenlıdır ztn de o an kasılmalarım da coktu tabı karnıma bakıp şoke oldular zaten seklıne sertlıgıne.. dr.umun bukadar acıtacagını ummuyorum ben de :/
Olsun canım sen iyi yaptın senin haftan yakın olası Doğum sancıların olabilir normaldir yani bebek gelmek istese bile, benim daha erken ya gelmez nasılsa düşüncem var o yüzden, ama bu akşam cidden en zor akşam sanırım taş gibi bir karın asla yumuşamıyor bebek sola doğru yatıyor sırtım çok ağrıyorhepsi üstüste geldı kzum. benm hepsının nedeni kanala gırmeye baslamasıymıs dun enerjıktım dedm ya çok ıdrara cıktım gece.. akıntı arttı nefesm rahatladı dha da. Ve kanala gırınce ortalama 2hafta sonra olyormus dogum da. Sen ıyı yapmıssın ben de esımın ısrarına dayanaamdmvma kendım ne hıssedyosam oyle yapıcam artk gttim ıcım rahatladı tamam da kurcalandıgımla kaldım Allah vere de kanamam olmasa
@Kartanesii8892 son haftalarda oldumu bu tarz durumlarda alttan muayene yapıyolar canım malesef helede nst de sancı çıkarsa kesin bakiyolar doktorun eliyle alakalı demekki nasilki hemşireden hemşireye bie degisiyo bazısının iğnesi acıyor bazını hiç hissetmiyosun bile öyle düşün kendini rahatlat o yüzden :) ben herhalde en korkuncunu anlatsalar bile korkamıyorum devlette sağolsunlar vajinamin içinde damar yırtılması olduğu için hiç uyuşturmadan 2 dikiş atıldığı içindir sanirsammbunu düşün neleri var de güzelce istirahat et :))
Malesef olacak bunlar artik sen dinlen sola yatinca bebek ben sol tarafima yatamiyorum cok batiyor saga yatmayi dene hangi tarafta rahat edersen o sekil yat sirtinada yastikla destek verOlsun canım sen iyi yaptın senin haftan yakın olası Doğum sancıların olabilir normaldir yani bebek gelmek istese bile, benim daha erken ya gelmez nasılsa düşüncem var o yüzden, ama bu akşam cidden en zor akşam sanırım taş gibi bir karın asla yumuşamıyor bebek sola doğru yatıyor sırtım çok ağrıyor
Yaparken düşünecekmişim dayanacakmisim öyle demişlerdiuyusturmama sebepleri neymis merak ettim
Aynen sağıma yatıyorum sırtım çok ağrıdığında da yastıkları artırıp sırt üstü yatıyorum biraz ama zararlı diyorlar ya sırt üstü yatmak çok duramıyorum öyle hemen dönüyorum geri, artık son zamanlar gerçekten çok zorMalesef olacak bunlar artik sen dinlen sola yatinca bebek ben sol tarafima yatamiyorum cok batiyor saga yatmayi dene hangi tarafta rahat edersen o sekil yat sirtinada yastikla destek ver
Rahat derin bi nefes al bence öncelikle ve şuan bebişi yarım saatliğine unut bi film izle kisa bi video ac izle kafani bi dagit oda sakinlesin biraz annesi senin stresin onada geciyoOlsun canım sen iyi yaptın senin haftan yakın olası Doğum sancıların olabilir normaldir yani bebek gelmek istese bile, benim daha erken ya gelmez nasılsa düşüncem var o yüzden, ama bu akşam cidden en zor akşam sanırım taş gibi bir karın asla yumuşamıyor bebek sola doğru yatıyor sırtım çok ağrıyor
Tovbe tovbe bak iste yani kisa bir islem diye zaten onemsemiyrlar agrini aciniYaparken düşünecekmişim dayanacakmisim öyle demişlerdicanim yanip da bagirdigimda tam olarak bu sekilde cevap verdiler , ayıptır söylemesi ters bir haraket sonrası olmuştu :)))
Duşa girip yattım öyle sabah da erken hastaneye gideceğiz tahlilleri yaptırmak için aslında uyusam iyi olur ama kafamda kırk tilki dolanıyor düşünmekten uyuyamıyorumRahat derin bi nefes al bence öncelikle ve şuan bebişi yarım saatliğine unut bi film izle kisa bi video ac izle kafani bi dagit oda sakinlesin biraz annesi senin stresin onada geciyo
Valla ya travma olarakta kalabilirdi bu bende şimdi yine en azından en acısını gördüm çatı muayenesi fln ne kadr aciyabilirki diyorumTovbe tovbe bak iste yani kisa bir islem diye zaten onemsemiyrlar agrini acini
Yapma kuzum yapma doğacak olsa unutmaz zaten yatırmaz yani rahat bi pozisyon bul kendine ve rahatla acciikk :))Duşa girip yattım öyle sabah da erken hastaneye gideceğiz tahlilleri yaptırmak için aslında uyusam iyi olur ama kafamda kırk tilki dolanıyor düşünmekten uyuyamıyorum
Canim rahat ettigin bi tarafa dön oku kendini eline ufle karnini ovusla cok rahat ediyorum ben oyle ve okuman bitince salavat getirerek uykuya dalmaya calis hem birsey dusunmene firsat kalmıyor hem Allah im yardim ediyor insallahDuşa girip yattım öyle sabah da erken hastaneye gideceğiz tahlilleri yaptırmak için aslında uyusam iyi olur ama kafamda kırk tilki dolanıyor düşünmekten uyuyamıyorum
bakalım.kendı dr.umdan korkmuyorum ya o herseyde oldugu gb dıkkat edıcektir ınsallah. Ebeyı sıkayet edıcem ztn ona basta dıcem cok kotu oldum dıye@Kartanesii8892 son haftalarda oldumu bu tarz durumlarda alttan muayene yapıyolar canım malesef helede nst de sancı çıkarsa kesin bakiyolar doktorun eliyle alakalı demekki nasilki hemşireden hemşireye bie degisiyo bazısının iğnesi acıyor bazını hiç hissetmiyosun bile öyle düşün kendini rahatlat o yüzden :) ben herhalde en korkuncunu anlatsalar bile korkamıyorum devlette sağolsunlar vajinamin içinde damar yırtılması olduğu için hiç uyuşturmadan 2 dikiş atıldığı içindir sanirsammbunu düşün neleri var de güzelce istirahat et :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?