Normal doğumda doğurana kadar defalarca bakıyorlar öyle hemşiresi ebesi doktoru bi noktadan sonra gelen geçen yokluyo gibi oluyo gercekten fenatabı oyle kuzum ama işte zor surecmıs bu acıklık muayenesı de beter bıseymıs benm cokcanım.yandı herkesın bır olmaz tabı korkutmak ıstemem kmseyı yanls anlasılmasın bnm ıcın cok kotydu
bende bendeGünaydın herkeseeeSabah kalktığımda 20 yaşındayım, akşam işten eve geldiğimde 70 Tam olarak böyle hissediyorum
az kaldı sabırGunaydin kizlar.) Geri sayim basladi bana. Zaten pek verimli uyuyamiyorum ama yinede erken kalkip evden cikmak artik zor geliyor
merhaba arkadaşım benim bebek de yaklaşık ekim ayından bu yana 3 hafta önde gidiyordu enson geçen hafta bu iki haftaya düştü doktor bana da böyle hızlı giderse erken gelir dedi gerçekten de doğum kanalına diğer oğluma bakacak olursan daha erken girdi normalde büyük oğlum da hissettiklerimi bu oğlum da 2-3 hafta önceden hissetmeye başladım daha çabuk ağırlaştım ve şu anda zor geliyor her şey yine de Rabbime binlerce şükür Doktor her ne kadar bebek iri de ne olursa olsun sata göre hareket ediyor yani ve sezeryan tarihi 39 haftaya girmemle veriyor ve geçen Çarşamba sancılarım oldu Doktor bebek ilerde olmasına rağmen haftanın 35 hafta olması nedeniyle iki tane serum fitil verdi ve doğumun durmasını sağladı sancılarım 100-120 vuruyordu en son 20 lerde 40 lar arasında iken taburcu oldum o günden beri devamlı yatıyorum doktorun dediği 38 hafta kesinlikle bitmeli dedi bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBenimde normalde 15 şubattı adete göre.doktora gitmiştim orda eminmisin diye sordu ve ultrason kagıdım da 1 şubat yazıyodu dogum tarihi.
Sonra kendi doktorum da deyince önde diye demekki 15 gün önce doğacak heralde diyorum.artık önümüzdeki hafta başka bi doktora muayane olcam bakalım nediyecek
Kızlar bız acıle gıdecegız sanırım kasılmalarım her dk var gb yanı gectıgını anlayamıyorum ben. hep ama hep taş gbym arada belim agrıo smdı ılık dus alıcam bakalm aynısı olrsa hemen cıkıcaz
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım İnşallah bugün güzel sonuçlarını alırsın rahatlarsın çantanı hazırlama konusunda bence de acele etmeye çalış bebeklerin ne zaman geleceğini kestiremiyoruz sayfada aceleci bebek çok çıktım mesela ben kendi adıma 32 hafta ile birlikte çantamı hazırlamıştım şimdi nasılsınİnşaallah canımm hepimiz sağlıkla alalım kucağımızabi korktum hemen eksikleri almaya çalışıyorum bi yandan çantaya konulacakları çıkardım koymamıştım çantaya gardıropta duruyordu Bebişin kıyafetleri yıkandılar ütülendiler, burada görmüştüm bi kaç arkadaşımız kilitli poşetlere koyup kıyafetleri üzerlerine etiketler yapıştırmışlar öyle hazırlarsam daha kolay bulunur diye düşündüm ama evde kilitli poşetim yok yarın alıp ilk işim çantamızı hazırlamak ve iç çamaşırı eksiklerimi alacağım yarın
Benden haber bekleyenlere duyurulur :))
Kizim donmus bas asagida... kilo 2600 boy 46 cm T tanem-tane20 sen ozellikle bekliyodun
Nst de 20 40 arasi idi .normaldi yani.. bi kez 68 oldu..ama benim normalde durmak bilmeyen kiz uyudumu ne oldu..cok sakindi..)
Isim 25 aralikta son. 26 de evdeymisim.. 26 araliktada tekrar gidiyoruz... bu saatten sonra 4 durumda ona buna suna sormadan geliyosun dedi..bir nisan gelmesi..(sumuksu akinti :) kanli vs.... 2.kanama bisey olursa... 3.suyum gelirse ya da degisik islaklik hissedersem 4. Bebegin hareketleri her zamankinden degisik olursa yavaslarsa.
Biliyoduk az cokta drda tekrarladi..
değişmek ne demek evrim geçirdi düğme gibi oldu sanki böyle yerinden fırlayacak gibi duruyorGöbek deliginiz degistimi kizlar benim degisti cok şiş
Yok canım bana ciğer geliştirici vurmadı Ama bu gittiğimde soracağım gerek var mı diye daha önceki doktorun ultrasonda ciğer gelişiminin tamamlandığıni söylemişti hatta solunum yaptığını göğüs kafesinin iniş çıkışıni ultrasonda görmüştüA anneveoglusu canım sana ciğer geliştirici falan yapmış miydi doktorun?
tebrik ederim arkadaşım Allah analı babalı büyütsün sende bebeğin de tez zamanda sağlığınıza kavuşun huzurla sağlıkla mutlulukla yuvanıza dönün inşallahKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
merhaba canım benim ben de seni merak ediyordum öncelikle büyük kızınq cok geçmiş olsun inşallah ikiz kızlarıni da sıkıntısız bir şekilde atlatır bu dönemiArkadaşlar ikizlerden vakit Yok buralara girmeye bir de büyük kızımda hastalandı üstelik hem onunla ilgilen hem bebeklere geçmesin diye de çabalıyorum Allah'a emanetler bu mesajı tam üç saatte yazdım :)
Hamdolsun canım iyiyim ben ayaklandım artık kızlarda iyi perşembe kilo alıp almadıklarına bakılacak gerildim baya inşallah almışlardır artık gaz sıkıntıları da başladı yavaş yavaş bazen ikisi birden çıldırıyor elimiz ayağımıza dolaşıyor
Sen nasılsın Doğum tarihi aldın mı
@bebekicin canım bizi sormuşsun küvöze gerek kalmadan atlattık canım şükür bir hafta önce ciğer geliştirici iğne olmuştum onun etkisi de büyük oldu diye düşünüyorum şu anda prematüre oldukları için enfeksiyondan koruyup kilo almalarına uğraşıyoruz sen nasılsın ne kadar kaldı
Teşekkür ederim canım Senin de Son günler Ha gayret sonra inşallah dinlenirsin her fırsattaGunaaydinn hanimlar ❤❤ sona yaklasmanin etkisiyle hepimizde birseyler oluyor illa ki ara ara. S Sevimlipanduf guzel haberlerle gel canim. @Kartanesii8892 gecmis olsun canim.
Bildiğim kadarıyla 34 ile 38. haftada yapılıyor yapmadan söyler belki canım benim Doktorum söyledi akşam böyle olacağını bilsem zaten gitmezdim Belki de sorun ebelerde değildir bendedir hiç müsait değildir Ondan canım yanıyordur. Çünkü bir gün öncesi iki kez sezeryan olmuş bir tanıdık ile konuştuk Onun da çatıları müsait değilmiş canım çok yanmıştı Oradan da anlaşılır zaten falan demişti bakalım her ne kadar Yansa da dün geceki kadar olacağını sanmıyorum kendi doktoruma güveniyorum Bu konuda@Kartanesii8892 bakalım bizler ne zaman olacak muayene benim doktorum doğum zamanı yapıyomus arkadaşım öyle dedi ama hiç bilmiyorum da 37 de doktora bidaha
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gb olsun ❤ şu rüyalardan gerçeğe bir geçsek artık Keşke değil mi:)Günaydınen son forumu okuyup uyumuştum nasıl etkilendiysem hastaneden çıkamadım ruyamda :))
Bugün kontrolu olanlarin güzel geçsin insallah :))
@Kartanesii8892 canim geçmiş olsun insallah dr un daha güzel ve acısız muayene etsin kötü tecrübe olmuş ilk ama son olsun insallah
işte bilseydim doktorumun muayenesini beklerdim ilk deneyim Doktor elinden olmaması kötü oldu benim için o gün anlatacağım durumu önce Nasip canım belki de benim müsait değil vücut yapım O yüzden canım yandı ya da zaten stres kasılmalar falan hepsi tetikledi belki de hala resmen İçim acıyor yürürken falan bildiğin iç kısımlarım acıyorarkadaşım yalancı kasılmaların anladığım kadarıyla çok belirgin olmaya başladı doğum tarihin her geçen gün daha da yaklaşıyor ebeler gerçekten çok Hoyrat davranıyorlar muayene sırasında Allah'tan benim kontrode açıklık olup olmadığını Doktor baktı geçen çarşamba günü benim canım yanmadı bilmiyorum belki de yaşadığım süreçte çok fazla o çatala yatmış olmamdan kaynaklanıyor olabilir hayırlısıyla gelsin meleklerimiz inşallah
Ya ben devlet ozel diye ayirmiyorum ki insanlara ters cıkısamiyorum baskasina yorum yaparken sunu deseydine bunu deseydine ayni sey basina geldimi soyleniyorsun sinirde oluyorsun ama kiramiyorum devlettede birkere sira dolmustu hamileligin basinda ve deli gibi cikartiyorum bi damla su icsem o bile cikiyordu gittik devletteyukari ciktim dedimki cikartiyorum elim ayagim titremeye basladi serum taktiracam ne icmem gerek yada serum ismi verin alip taktirim siramiz yok hanfendi ozele git cok kotuysenNeden sustun ki keske susmasaydin, yanlis anlama.ama devlette olsa susmazdi kimse...madem o cihaz bozuk saglam olann bosalmasini bekletseydi...ayrica usg de sanci mi cikarmis ilk kez duydum oyle olsa nedn her hafta nst istyiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?