- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
benım aksam nereye baktılarsa ya jel surmedıler ya lambutlumbur ıcımı delldıler yanı tarıfı yok benım ıcın. Herkes farklı dıye demek ya da görücem dr muayene edınce aksam sorun bende mıydı yapanda mydı. Zaten çatılar müsait olmayınca da Can yakıyormuş bu ihtimal de var benim o yuzden yanmış olabilirBenimde 28.haftada çok ağrım vardı. Açılma için muayene etti Dr elle birde usg ile baktı alttan. Şimdi bu muayene ile çatı farklımıBen aynı sanıyordum bumuydu demiştim yıkıldığım an suan hiç acımamıştı o zaman ki ben ilişkide bile sıkıntı yaşayan Bi insanım Korktum vallahi şimdi
maşallah bebeğine canım sağlıkla gelsin aynı şeyleri her Doktor kontrolünden sonra doktor bana da söylüyor artık son zamanlara geldik hayırlısıyla kucağımıza alalım meleklerimizi
susma canım yapı geregı haklısın belki herkes bır olamıyor ben de sabırsızımdır hep en ufak seyde soylenırım esım de frenlemeye calısır ben ondan daha sabırsızımfır bu tarz seylerde ama susmamak gerek gercekten hakkımızı heryerde arayalım yoksa daha bır tepeye çıkıyorlar sanki babalarnın hayrına bakıyolar ordaYa ben devlet ozel diye ayirmiyorum ki insanlara ters cıkısamiyorum baskasina yorum yaparken sunu deseydine bunu deseydine ayni sey basina geldimi soyleniyorsun sinirde oluyorsun ama kiramiyorum devlettede birkere sira dolmustu hamileligin basinda ve deli gibi cikartiyorum bi damla su icsem o bile cikiyordu gittik devletteyukari ciktim dedimki cikartiyorum elim ayagim titremeye basladi serum taktiracam ne icmem gerek yada serum ismi verin alip taktirim siramiz yok hanfendi ozele git cok kotuysen
Yani o halde lafta diyemezdim ama bazi insanlar nerede oldunun farkinda degiller bizi onlar besliyor
Modundalar malesefki boyle insanlar devlettede var özeldede asil devlettekiler daha degisikler istemiyorsan gelme özelde en azindan is kaybende korkusu var
ilk gittigimden beri bizim doktorun asistani kucuk daglari ben yarattim havasinda dedi sancinmi var evet var diyorum sorun yok varsa usgde gorururz diyor alal acele cikti nstdeyiz basimizda kimse yoktu bebek hareket etmis kalp atisida yarida kaliyor sonra diyor yer degistirmis bida takacagiz azdaha calisti sonra baktim cihaz kapali geldi bu dedim bozuk yere taktiniz makina kapali elektrik gitti diyor hic haksizda cikaramazsin prof olmus basimiza ama
Diger makinalar devam ediyor bu eski model kapandi elektrik gitti geldi hemen digerleri kaldi yerden devam neyse kuzum yani insanin serefsizi heryerde serefsiz haram para aldiklari ben hakkimi helal etmiyorum degistirmeye kalktim ama olmuyor iste nasibim burasiymis artik hayirli dogumdan baska birsey dileyemiyorum kendime nasip kismet olursa ikinci onu baska hastane giderim bu acemilimize denk geldi
Anladım.canim o zaman vurmaz bence benimki kilosu 2 hafta önde ama hala ciğerler 34. Haftada her ihtimale karşı yapalım riske atmayalım dedi benim de korkum bu ciğer geliştirici acaba bebeklere bi yan etki yapıyor mu ilk oğlumda oldu çok alerjik bi çocuk ister istemez aklıma bunlar takılıyor ama keşke dememek için doktoru dinleyip yaptıracağım mecburYok canım bana ciğer geliştirici vurmadı Ama bu gittiğimde soracağım gerek var mı diye daha önceki doktorun ultrasonda ciğer gelişiminin tamamlandığıni söylemişti hatta solunum yaptığını göğüs kafesinin iniş çıkışıni ultrasonda görmüştü
Belki bir daha girmem siteye bir süre şimdiden Maşallah bebeğine kuzum hayırlı haberlerle gelirsin ymarımGünaydın kizlar. Birazdan randevum var bakalim bzmki napiyo:) 37+4 uz ama cati muayenesi yapmio bnm doktorum
Kuzum söyluyorum ama bagirip cagirmiyorum dedim bozuga vermisin herseye cevabi var ve durmuyor basinda takip hop kaciyor gorsem dicemsusma canım yapı geregı haklısın belki herkes bır olamıyor ben de sabırsızımdır hep en ufak seyde soylenırım esım de frenlemeye calısır ben ondan daha sabırsızımfır bu tarz seylerde ama susmamak gerek gercekten hakkımızı heryerde arayalım yoksa daha bır tepeye çıkıyorlar sanki babalarnın hayrına bakıyolar orda
Güzel haberlerleeGünaydın kizlar. Birazdan randevum var bakalim bzmki napiyo:) 37+4 uz ama cati muayenesi yapmio bnm doktorum
Günaydın.merhaba arkadaşım benim bebek de yaklaşık ekim ayından bu yana 3 hafta önde gidiyordu enson geçen hafta bu iki haftaya düştü doktor bana da böyle hızlı giderse erken gelir dedi gerçekten de doğum kanalına diğer oğluma bakacak olursan daha erken girdi normalde büyük oğlum da hissettiklerimi bu oğlum da 2-3 hafta önceden hissetmeye başladım daha çabuk ağırlaştım ve şu anda zor geliyor her şey yine de Rabbime binlerce şükür Doktor her ne kadar bebek iri de ne olursa olsun sata göre hareket ediyor yani ve sezeryan tarihi 39 haftaya girmemle veriyor ve geçen Çarşamba sancılarım oldu Doktor bebek ilerde olmasına rağmen haftanın 35 hafta olması nedeniyle iki tane serum fitil verdi ve doğumun durmasını sağladı sancılarım 100-120 vuruyordu en son 20 lerde 40 lar arasında iken taburcu oldum o günden beri devamlı yatıyorum doktorun dediği 38 hafta kesinlikle bitmeli dedi bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
ilk oğlum da 27 kilo almıştım bunda 16 kilo aldım dediğin gibi önceki oğlumu gerçekten çok rahat bir şekilde doğurmuşumGünaydın.
Bende iki tane doğurmama ragmen hiç hissetmediğim şeyleri hissettim hep diyorum bedavadan doğurmuşum:)) ne bulantı ne karın ne nefes darlığı hiçbişey yaşamadım.şimdi ise karnım kocaman gergin sanki az daha su içsem batlıyacak.nefes darlığı en üst seviyede zar zor iş yapıyorum.öncekilerde kilo bile almadığım halde 3600 51cm 3500 50cm oldular.
Bunda 13 kilo aldım şimdiden.son diye heralde herşeyi yaşatıyo bana diyom:))) benimkide sezeryan dikiş yerlerim bile acıyo şimdiden
Kan verdim canım eşimle kahvaltıya geldik şimdi, gece boyu uyumadım desem 2 saat falan uyuyabildim sadece, eve gider gitmez hazırlayacağız çantamızı eksiklerimiz var onları da alıp öyle geçeceğiz eve, kaşıntıdan duramıyorum delireceğim ya kulak içime kadar kaşınıyoröncelikle geçmiş olsun arkadaşım İnşallah bugün güzel sonuçlarını alırsın rahatlarsın çantanı hazırlama konusunda bence de acele etmeye çalış bebeklerin ne zaman geleceğini kestiremiyoruz sayfada aceleci bebek çok çıktım mesela ben kendi adıma 32 hafta ile birlikte çantamı hazırlamıştım şimdi nasılsın
Neye uzuluyosunaz kaldı sabıray ben üzülüyorum bugünü sayma son 3 diye :)
Sagol canim..artik her sey olabilir yani :) hergun herbirimizden yeni haberler alabiliriz...ben henuz sessiz beklemedeyim :)maşallah bebeğine canım sağlıkla gelsin aynı şeyleri her Doktor kontrolünden sonra doktor bana da söylüyor artık son zamanlara geldik hayırlısıyla kucağımıza alalım meleklerimizi
kız kardeşim tüp bebekle anne oldu ilk bebeği 31 haftalık iken doğum oldu 7 gün yaşadı ona kaybettik maalesef ciğer geliştirici vurulmuştu Ama kilosu çok düşüktü ikinci tüp bebek denemesinde ise oğlunu kucağına aldı oğlunda doktor 32 haftada ciğer gelişimini tamamlaması için iğnesini vurdu oğlu şu anda 4 yaşında ve hiçbir sıkıntısı yok merak etme canımAnladım.canim o zaman vurmaz bence benimki kilosu 2 hafta önde ama hala ciğerler 34. Haftada her ihtimale karşı yapalım riske atmayalım dedi benim de korkum bu ciğer geliştirici acaba bebeklere bi yan etki yapıyor mu ilk oğlumda oldu çok alerjik bi çocuk ister istemez aklıma bunlar takılıyor ama keşke dememek için doktoru dinleyip yaptıracağım mecbur
Rabbim sifani versin çok zor kaşıntı Dr gerekli önlemleri alır canım merak etme rahatlarsın inşallahKan verdim canım eşimle kahvaltıya geldik şimdi, gece boyu uyumadım desem 2 saat falan uyuyabildim sadece, eve gider gitmez hazırlayacağız çantamızı eksiklerimiz var onları da alıp öyle geçeceğiz eve, kaşıntıdan duramıyorum delireceğim ya kulak içime kadar kaşınıyor
Tabi canim olursa yine gitmen.gerekecek..edosko söyle bir durum var ama sadece kasılma yaşayıp doğuran da var genelde 3 maddede değerlendirir Doktorlarda zaten nişan su veya kasılma. Tecrübem yok Ama etrafta gördüğüm kadarıyla sadece kasılma olursa da istikrarlı dikkate alın bence. bunlardan 3 ya da herhangi bir olması yeterli şüphelenmek için benim Doktorum da böyle söyledi yoksa hiç gitmezdim sadece kasılmayı dikkate almayayım dediğimde de haklı olarak kızdı kimin ne şekilde doğuracağı hiç belli olmuyor ablam basit kasılmalarla Gitti 5 dakika sonra doğurdu Ne suyu ne akıntısı Ne nişanı hiçbiri gelmemişti tamamen kişiyle alakalı maalesef ama bir daha kasılmaya kanmayacağım 3dkda birdi üstelık dr.a bunu desem yıne geleceksın dıyecek ama bn bahtsz bedevı. yanında ekstra bir şey olsun tercihim :) Yahu insanlar yolda doğruyor resmen dün internette denk geldim kadın hastane koridorunda Bebeğin başı çıkmaya başlamış. Pes yani
Kardeşin için çok üzüldüm canım Allah sabır versin neyseki 2. Kuzusunu Allah ona bağışlamış,bizim dün 2875 kg cıktı doktor 2 hafta daha durursa kuvoze ihtiyaç duymaz dedi şu 2 haftayı atlatsak sağ salimkız kardeşim tüp bebekle anne oldu ilk bebeği 31 haftalık iken doğum oldu 7 gün yaşadı ona kaybettik maalesef ciğer geliştirici vurulmuştu Ama kilosu çok düşüktü ikinci tüp bebek denemesinde ise oğlunu kucağına aldı oğlunda doktor 32 haftada ciğer gelişimini tamamlaması için iğnesini vurdu oğlu şu anda 4 yaşında ve hiçbir sıkıntısı yok merak etme canım
Kaç kilo paşa senin benim 3200 görünüyor
Sizinkiler ne kadar onde kizlar..benim 2600 cikti..yanilma payi varda.cok mu cilizKardeşin için çok üzüldüm canım Allah sabır versin neyseki 2. Kuzusunu Allah ona bağışlamış,bizim dün 2875 kg cıktı doktor 2 hafta daha durursa kuvoze ihtiyaç duymaz dedi şu 2 haftayı atlatsak sağ salim
Hayırlı saglıklı sıhhatli bi doğsunlarda bunlar gelir gecer .çogu gitti azı kaldı.ilk oğlum da 27 kilo almıştım bunda 16 kilo aldım dediğin gibi önceki oğlumu gerçekten çok rahat bir şekilde doğurmuşum
bu her anlamda farklıydı gebeliğin ilk zamanlarında kanamalar nedeniyle 2 defa hastaneye yattım bunun da cinsiyeti oğlan olmasına rağmen mide bulantılarım oldu oysa ilk oğlum da hiçbir şey yaşamadan 9 ayı tamamlamıştık
Acaba daha önceki hamileliklerinizde vücuttaki değerleriniz daha iyiydi ondan mı rahat geçirdiniz diye düşünüyorum. Ben hamile kalınca bi anda kansız kalsiyumsuz düşük tansiyon vs yaşayınca ilk hamileliğim olmasına ragmen cok ağır geçirdim. Genel olarak vücuttaki değerlerimin bi anda düşmesine bağlıyorum. Bi daha hamileliği düşünürsem öncesinde çok iyi besleneceğim :))ilk oğlum da 27 kilo almıştım bunda 16 kilo aldım dediğin gibi önceki oğlumu gerçekten çok rahat bir şekilde doğurmuşum
bu her anlamda farklıydı gebeliğin ilk zamanlarında kanamalar nedeniyle 2 defa hastaneye yattım bunun da cinsiyeti oğlan olmasına rağmen mide bulantılarım oldu oysa ilk oğlum da hiçbir şey yaşamadan 9 ayı tamamlamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?