2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sizinkiler ne kadar onde kizlar..benim 2600 cikti..yanilma payi varda.cok mu ciliz
Gununu tamamlarsa guzel.kiloda dogar..Ama erken dogum filan olursa diye korkuyorum..
Canım cılız diye düşünme normal doğum düşünüyorsan kolayca doğum yaparsın. Aslında kemik gelişimi ciğerleri vs dosdoğru gelişiyor ama kilosu normal ya da biraz daha az olabiliyor. Bana dr iri bebek dedi ( nedense onun dediği kadar değil gibi geliyor bana) sezeryan olacağım halde korkuyorum erken gelir mi acaba diye. Çünkü gelişimi zayıf bebeklerle aynı ama kilosu fazla zaten doğunca anne sütüydü mamaydı kilo alıveriyorlar

Sizinkiler ne kadar onde kizlar..benim 2600 cikti..yanilma payi varda.cok mu ciliz
Gununu tamamlarsa guzel.kiloda dogar..Ama erken dogum filan olursa diye korkuyorum..
Benimki 2 hafta öndeymiş canım benim ilk oğlum 3 kilo doğdu 38. Haftada şükür anne sütüyle toparlandı kiloyu hiç takma vakitlice sağlıkla gelsinler bizim önden gitmesi erken doğum riski oluşturabilir diyor mesela doktor ama dediğin de doğru ultrason yanılma payı oluyor 3400 demişlerdi 3 kg doğmuştu ilk oğlum haftasiyla uyumluysa hic ciliz mi zayif mi diye takma canim

Aynen dun doktor bana da bunu söyledi kilo önde ama gelişim olarak esas haftasında diye yani kiloyu çok takmama gerek zaten doğunca alıyorlar şükür

Karaciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
Geçmiş olsun peki şimdi nasıl bi yol izleyecekler canım ilaç mi kullanacaksın stres yapma şükür ki haftan ileri bi sorun olmadan sağlıkla gelir bal kızın insallah

Geri demiyorda ne bilim cok mu az acaba dedim kendimce :)
Normal dusunuyorum bir aksilik cikmazsa..Allah bilir bakalim...
Az olsa dert cok olsa dert.illa bisey buluyoruz iste hamile kafasi

canım her gebelik kendi oluşumu kendi takvimi ile ilerliyor şu bir gerçek ikisi de aynı cinsiyet olmasına rağmen aşermeler den tut gebelik belirtileri ne kadar ve süreç çok farklı gelişti benim tüp bebek tedavisi olduğu için bütün değerlerim dikkate alarak en iyi dönemde Doktor transfer yapmıştı düşük oldu arkasından da zaten hiç adet görmeden bu bebeğe hamile kaldım

Rabbim oğlanı doğduktan 9 ay sonra doğal gebelik ile kaybettiği kızının yerine bir kız verdi Rabbim ona şu anda ikisini ikiz gibi büyütüyor inşallah sen de iki haftayı çok rahat bir şekilde atlatıp sağlıkla kucağına alacaksın paşanı

Annemin cenesinden kurtulamicam
Tabi orasi oyle saglikli olsunda alir elbet kilo... minik dogurmasi daha kolay..insallah herseyini tamamlasinda. o konuda bir sey demedi..herseyi guzel uyumlu vs vs diyo. Bende guzel dedikten sonra cok ayrinti sormuyorum acikcasi..benim dr agir abla zaten..napcaksin sen bos ver der

Ben sadece sizin icin demiyorum, ozelde de calistim devlette de, su an devletteym ama ayni insanlar ozelde ses cikarmadiklari seye devlette kavga cikariyor bunun sebebi de su ozele gidince kendilerini elit insan saniyorlar ondan kavga edemiyorlar ama inan o kadar komik ve zavalli gorunuyorlar ki :) devlette ki konu icinse ordaki sekretr,dr ya da hemsire size serum ismi veremez sira dolduysa vermiyorlar zaten siz orda acilr inebilirdinz orda bakarlardi...ozelde ki koni ise oyle insanlara nerde olursa olsun soyleyin siz karsisnda net konusmazsanz o da bildigini okumaya devam eder...o yuzden nasibim buymus demeyin bos verin soyleyin ordaki kiza

Ah canım gerçekten zor oluyor bizimkiler prematüre olunca sıkı sıkı tembih edildik enfeksiyondan koruyun diye burnumuzun dibinde bitti ve kızım bir türlü iyileşemedi normalde üç günde iyileşen güçlü bir çocuktur ama bu sefer üstüne titredikçe bir haftadır hala hasta bugünde ateşi çıktı yine tekrar dra götürücez bir de bebeklerin dru çocukların gribi çok ağırdır özellikle girip olan çocuklardan uzak kalın dedi ne yapacağımı şaşırdım artık Allah'a emanetler
Oğluna da çok geçmiş olsun canım inş Doğumdan önce öksürüğünüz de geçer sana bir tarif vereyim öksürüğe baya iyi geliyor üç gün boyunca sabahları bir soğanı dörde bölüp bir su bardağı suyla kaynat sonra da ıhlamurla demle içir oğluna şifa olur inşallah sende kendine dikkat et canım son zamanlar artık ağırlaşınca insanın hiç rahatı kalmıyor zamanında sağlıkla gelsin inşallah minik adam

Arkadaşlar bir tavsiye daha sütünüzün inmesi ve artması için yaş hurma yeyin günde üç beş adet yeterli ben hurma yediğim zaman göğüslerim sızlamaya başlıyor hemen ama yaş hurma da oluyor böyle şimdiden alıp buzluğa atın çünkü yaş hurma buzlukta saklanıyor ben yiyeceğim zaman dışarıya çıkarıyorum üç tane ısınınca yiyorum soğukken yersem gaz yapar diye

Benimde senin ki gibi gününe kadar normal kilosuna gelir :)
Karaciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
şimdi ne yapilcak canim

iyi ki gitmişsin canım Allah şifa versin haberdar et bizleri hemen teşhis edilmesi iyi oldu beklemeyerek iyi yaptın geçmiş olsun❤

Bugün annem gelebilir belki fırsatım olmayabilir diye öyle dedim ama zaten psikolojikman iyi hissetmiyorum kendimikuzum hem de hıç. bir günde yıne bır gaRıp oldum
Bende yanlis anladim canim kötü oldu böyle yasaman dogum korkusu bile olusturur bu sekil davranmalar annen gelsinde insallah biraz kafa dagit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…