Canım cılız diye düşünme normal doğum düşünüyorsan kolayca doğum yaparsın. Aslında kemik gelişimi ciğerleri vs dosdoğru gelişiyor ama kilosu normal ya da biraz daha az olabiliyor. Bana dr iri bebek dedi ( nedense onun dediği kadar değil gibi geliyor bana) sezeryan olacağım halde korkuyorum erken gelir mi acaba diye. Çünkü gelişimi zayıf bebeklerle aynı ama kilosu fazla zaten doğunca anne sütüydü mamaydı kilo alıveriyorlarSizinkiler ne kadar onde kizlar..benim 2600 cikti..yanilma payi varda.cok mu ciliz
Gununu tamamlarsa guzel.kiloda dogar..Ama erken dogum filan olursa diye korkuyorum..
Benimki 2 hafta öndeymiş canım benim ilk oğlum 3 kilo doğdu 38. Haftada şükür anne sütüyle toparlandı kiloyu hiç takma vakitlice sağlıkla gelsinler bizim önden gitmesi erken doğum riski oluşturabilir diyor mesela doktor ama dediğin de doğru ultrason yanılma payı oluyor 3400 demişlerdi 3 kg doğmuştu ilk oğlum haftasiyla uyumluysa hic ciliz mi zayif mi diye takma canimSizinkiler ne kadar onde kizlar..benim 2600 cikti..yanilma payi varda.cok mu ciliz
Gununu tamamlarsa guzel.kiloda dogar..Ama erken dogum filan olursa diye korkuyorum..
Aynen dun doktor bana da bunu söyledi kilo önde ama gelişim olarak esas haftasında diye yani kiloyu çok takmama gerek zaten doğunca alıyorlar şükürCanım cılız diye düşünme normal doğum düşünüyorsan kolayca doğum yaparsın. Aslında kemik gelişimi ciğerleri vs dosdoğru gelişiyor ama kilosu normal ya da biraz daha az olabiliyor. Bana dr iri bebek dedi ( nedense onun dediği kadar değil gibi geliyor bana) sezeryan olacağım halde korkuyorum erken gelir mi acaba diye. Çünkü gelişimi zayıf bebeklerle aynı ama kilosu fazla zaten doğunca anne sütüydü mamaydı kilo alıveriyorlar
Geçmiş olsun peki şimdi nasıl bi yol izleyecekler canım ilaç mi kullanacaksın stres yapma şükür ki haftan ileri bi sorun olmadan sağlıkla gelir bal kızın insallahKaraciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
Geri demiyorda ne bilim cok mu az acaba dedim kendimce :)Canım cılız diye düşünme normal doğum düşünüyorsan kolayca doğum yaparsın. Aslında kemik gelişimi ciğerleri vs dosdoğru gelişiyor ama kilosu normal ya da biraz daha az olabiliyor. Bana dr iri bebek dedi ( nedense onun dediği kadar değil gibi geliyor bana) sezeryan olacağım halde korkuyorum erken gelir mi acaba diye. Çünkü gelişimi zayıf bebeklerle aynı ama kilosu fazla zaten doğunca anne sütüydü mamaydı kilo alıveriyorlar
canım her gebelik kendi oluşumu kendi takvimi ile ilerliyor şu bir gerçek ikisi de aynı cinsiyet olmasına rağmen aşermeler den tut gebelik belirtileri ne kadar ve süreç çok farklı gelişti benim tüp bebek tedavisi olduğu için bütün değerlerim dikkate alarak en iyi dönemde Doktor transfer yapmıştı düşük oldu arkasından da zaten hiç adet görmeden bu bebeğe hamile kaldımAcaba daha önceki hamileliklerinizde vücuttaki değerleriniz daha iyiydi ondan mı rahat geçirdiniz diye düşünüyorum. Ben hamile kalınca bi anda kansız kalsiyumsuz düşük tansiyon vs yaşayınca ilk hamileliğim olmasına ragmen cok ağır geçirdim. Genel olarak vücuttaki değerlerimin bi anda düşmesine bağlıyorum. Bi daha hamileliği düşünürsem öncesinde çok iyi besleneceğim :))
Rabbim oğlanı doğduktan 9 ay sonra doğal gebelik ile kaybettiği kızının yerine bir kız verdi Rabbim ona şu anda ikisini ikiz gibi büyütüyor inşallah sen de iki haftayı çok rahat bir şekilde atlatıp sağlıkla kucağına alacaksın paşanıKardeşin için çok üzüldüm canım Allah sabır versin neyseki 2. Kuzusunu Allah ona bağışlamış,bizim dün 2875 kg cıktı doktor 2 hafta daha durursa kuvoze ihtiyaç duymaz dedi şu 2 haftayı atlatsak sağ salim
Annemin cenesinden kurtulamicamBenimki 2 hafta öndeymiş canım benim ilk oğlum 3 kilo doğdu 38. Haftada şükür anne sütüyle toparlandı kiloyu hiç takma vakitlice sağlıkla gelsinler bizim önden gitmesi erken doğum riski oluşturabilir diyor mesela doktor ama dediğin de doğru ultrason yanılma payı oluyor 3400 demişlerdi 3 kg doğmuştu ilk oğlum haftasiyla uyumluysa hic ciliz mi zayif mi diye takma canim
Günaydın canım bizimde doktorumuz çatı muanesine gerek duymadı. Dogum anında yapılacağını soylediGünaydın kizlar. Birazdan randevum var bakalim bzmki napiyo:) 37+4 uz ama cati muayenesi yapmio bnm doktorum
Vardi bi terslik zaten kasinirsinda bu kadar degil gecmis olsun canim vardir insallah bir tedavisi ilac vs. Allahim sifani versin insallahKaraciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
Niye girmiyorsun siteye canim ne olduBelki bir daha girmem siteye bir süre şimdiden Maşallah bebeğine kuzum hayırlı haberlerle gelirsin ymarım
İşten ayrılmaya :)) ben çok severek geliyorum ortamım çok iyi diye :)Neye uzuluyosun
Ben sadece sizin icin demiyorum, ozelde de calistim devlette de, su an devletteym ama ayni insanlar ozelde ses cikarmadiklari seye devlette kavga cikariyor bunun sebebi de su ozele gidince kendilerini elit insan saniyorlar ondan kavga edemiyorlar ama inan o kadar komik ve zavalli gorunuyorlar ki :) devlette ki konu icinse ordaki sekretr,dr ya da hemsire size serum ismi veremez sira dolduysa vermiyorlar zaten siz orda acilr inebilirdinz orda bakarlardi...ozelde ki koni ise oyle insanlara nerde olursa olsun soyleyin siz karsisnda net konusmazsanz o da bildigini okumaya devam eder...o yuzden nasibim buymus demeyin bos verin soyleyin ordaki kizaYa ben devlet ozel diye ayirmiyorum ki insanlara ters cıkısamiyorum baskasina yorum yaparken sunu deseydine bunu deseydine ayni sey basina geldimi soyleniyorsun sinirde oluyorsun ama kiramiyorum devlettede birkere sira dolmustu hamileligin basinda ve deli gibi cikartiyorum bi damla su icsem o bile cikiyordu gittik devletteyukari ciktim dedimki cikartiyorum elim ayagim titremeye basladi serum taktiracam ne icmem gerek yada serum ismi verin alip taktirim siramiz yok hanfendi ozele git cok kotuysen
Yani o halde lafta diyemezdim ama bazi insanlar nerede oldunun farkinda degiller bizi onlar besliyor
Modundalar malesefki boyle insanlar devlettede var özeldede asil devlettekiler daha degisikler istemiyorsan gelme özelde en azindan is kaybende korkusu var
ilk gittigimden beri bizim doktorun asistani kucuk daglari ben yarattim havasinda dedi sancinmi var evet var diyorum sorun yok varsa usgde gorururz diyor alal acele cikti nstdeyiz basimizda kimse yoktu bebek hareket etmis kalp atisida yarida kaliyor sonra diyor yer degistirmis bida takacagiz azdaha calisti sonra baktim cihaz kapali geldi bu dedim bozuk yere taktiniz makina kapali elektrik gitti diyor hic haksizda cikaramazsin prof olmus basimiza ama
Diger makinalar devam ediyor bu eski model kapandi elektrik gitti geldi hemen digerleri kaldi yerden devam neyse kuzum yani insanin serefsizi heryerde serefsiz haram para aldiklari ben hakkimi helal etmiyorum degistirmeye kalktim ama olmuyor iste nasibim burasiymis artik hayirli dogumdan baska birsey dileyemiyorum kendime nasip kismet olursa ikinci onu baska hastane giderim bu acemilimize denk geldi
Ah canım gerçekten zor oluyor bizimkiler prematüre olunca sıkı sıkı tembih edildik enfeksiyondan koruyun diye burnumuzun dibinde bitti ve kızım bir türlü iyileşemedi normalde üç günde iyileşen güçlü bir çocuktur ama bu sefer üstüne titredikçe bir haftadır hala hasta bugünde ateşi çıktı yine tekrar dra götürücez bir de bebeklerin dru çocukların gribi çok ağırdır özellikle girip olan çocuklardan uzak kalın dedi ne yapacağımı şaşırdım artık Allah'a emanetlermerhaba canım benim ben de seni merak ediyordum öncelikle büyük kızınq cok geçmiş olsun inşallah ikiz kızlarıni da sıkıntısız bir şekilde atlatır bu dönemi
evde bir çocuk hasta olduğu zaman diğerini de bulaşacak diye stresini anlayabiliyorum kaldı ki sen de 2 tane minik var benim oğlan da da son dönemde kesilmeyen bir öksürüyor var dua ediyorum doğumdan öne bitsin
ben de iyiyim devamlı yatıyorum geçen Çarşamba kasılmalarım oldu sancı çıktı Doktor serumda durdurdu şimdilerde evdeyim ama çok ağırlaştı artık ayaklarımın üstünde yürümek bile zor geliyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimize sen de kendine iyi bak zor bir ameliyat geçirdin yardım eden var mı
Bugün annem gelebilir belki fırsatım olmayabilir diye öyle dedim ama zaten psikolojikman iyi hissetmiyorum kendimikuzumNiye girmiyorsun siteye canim ne oldu
Benimde senin ki gibi gününe kadar normal kilosuna gelir :)Sizinkiler ne kadar onde kizlar..benim 2600 cikti..yanilma payi varda.cok mu ciliz
şimdi ne yapilcak canimKaraciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
iyi ki gitmişsin canım Allah şifa versin haberdar et bizleri hemen teşhis edilmesi iyi oldu beklemeyerek iyi yaptın geçmiş olsun❤Karaciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
Bende yanlis anladim canim kötü oldu böyle yasaman dogum korkusu bile olusturur bu sekil davranmalar annen gelsinde insallah biraz kafa dagitBugün annem gelebilir belki fırsatım olmayabilir diye öyle dedim ama zaten psikolojikman iyi hissetmiyorum kendimikuzumhem de hıç. bir günde yıne bır gaRıp oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?