İnşallah ikinciye daha rahat geçiririm. İkinci hamileliğe çok ara vermek istemiyorum ama 5 ay kusmaları vs hem cocuk varken nasıl başa çıkarım kestiremiyorumcanım her gebelik kendi oluşumu kendi takvimi ile ilerliyor şu bir gerçek ikisi de aynı cinsiyet olmasına rağmen aşermeler den tut gebelik belirtileri ne kadar ve süreç çok farklı gelişti benim tüp bebek tedavisi olduğu için bütün değerlerim dikkate alarak en iyi dönemde Doktor transfer yapmıştı düşük oldu arkasından da zaten hiç adet görmeden bu bebeğe hamile kaldım
Baya yüksekmiş ya, sebebi ve tedavisi ne peki? Çok geçmiş olsun canımKaraciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
aynen canım ya baştan beri tüm değerlerim iyi, ama bende bu 2. Gebeliğimde daha zorlandım. İlk 5 ay öksürükle mücadele ettim, hamilelik alerjisi dediler. Sonra da sırt ağrısı beni mahvetti. Karnım daha büyük , vajina kemiklerim ağrıyor. Evde bakım isteyen bi çocuk daha var vs. Bilemiyorum ya, ilkinde hamileliğin tadı damağımda kaldı, doğurma olmasa sık sık hamilelik isterim demiştim :) bunda aman bidaha istemem diyorum, 3. Çocuktan bile vazgeçtim galiba .. şükür kanamam, sıkıntım, hastanede yatma vs hiçbi problem olmamasına rağmen sevemedim bu sefer yacanım her gebelik kendi oluşumu kendi takvimi ile ilerliyor şu bir gerçek ikisi de aynı cinsiyet olmasına rağmen aşermeler den tut gebelik belirtileri ne kadar ve süreç çok farklı gelişti benim tüp bebek tedavisi olduğu için bütün değerlerim dikkate alarak en iyi dönemde Doktor transfer yapmıştı düşük oldu arkasından da zaten hiç adet görmeden bu bebeğe hamile kaldım
evet canımm ❣Uyku sersemi açıklayıcı yazamamışım uyuyakalmışım sonra iki gündür uykusuzum malum anca Yeni uyandım O kadar açım kiBende yanlis anladim canim kötü oldu böyle yasaman dogum korkusu bile olusturur bu sekil davranmalar annen gelsinde insallah biraz kafa dagit
Kızlar ben doğum yaptım sezaryen oldum bebepim 2300 doğdu hemen küveze alındı henüz haber alamıyorum iyi dediler sadece bende yatıyorum çok ağrım var spinal anestezi ameliyat etkisiz kaldı beni genele döndürdüler. birazdan oğlumu görücem süt sağdım gönderdim dua edin nolur iyi olshn bebeğimde
Ben sizin gibi düşünmüyorum. İnsanlar aksine özelde en ufacık şeye bile yaygara çıkarıyorlar. Çünkü para veriyoruz parayla değil mi kafası oluyor. Ben devlete gittim doktor öğle yemeğinden 45 dk geç geldi sesimi çıkarmadım çünkü klasik devlet hastanesi yani ne bekleyelim ki? Kavganın daha fazla yaşanma sebebi devlet hastanesine gidenlerin çoğunluğunun eğitim seviyesiyle alakalı. En ufak şeye hırlıyorlar. Özelde de eğitiö seviyeleri ne olursa olsun bazı insanlar her şeyin parayla satın alındığını düşündükleri için çirkefleşebiliyorlar. Ben özel sektörde çalışan bir insanım. Doktorum avukatım diyip kendilerini rezil edenleri gördüm. Bi adam müdürüme dönüp ben bu bağğğyaanın 6 ayda kaZandığını 1 haftada kazanıyorum dedi. Düşünebiliyor musun? Ben çok büyük bir firmada çalışıyorum gelenlerin çoğu avukat savcı mühendis vs. Hatta daha fazlası şirket sahibi insanlar. Ama en ufak bir sorunda o kadar çirkinleşiyorlar ki bir türlü alışamadım tavırlarına. Ben bir çoğuna sert tepki veriyorum haddini bilecek.Ben sadece sizin icin demiyorum, ozelde de calistim devlette de, su an devletteym ama ayni insanlar ozelde ses cikarmadiklari seye devlette kavga cikariyor bunun sebebi de su ozele gidince kendilerini elit insan saniyorlar ondan kavga edemiyorlar ama inan o kadar komik ve zavalli gorunuyorlar ki :) devlette ki konu icinse ordaki sekretr,dr ya da hemsire size serum ismi veremez sira dolduysa vermiyorlar zaten siz orda acilr inebilirdinz orda bakarlardi...ozelde ki koni ise oyle insanlara nerde olursa olsun soyleyin siz karsisnda net konusmazsanz o da bildigini okumaya devam eder...o yuzden nasibim buymus demeyin bos verin soyleyin ordaki kiza
Maşallah ne güzel Allah bağışlasın inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım hayırlı evlatlar yetistirebilelim canımRabbim oğlanı doğduktan 9 ay sonra doğal gebelik ile kaybettiği kızının yerine bir kız verdi Rabbim ona şu anda ikisini ikiz gibi büyütüyor inşallah sen de iki haftayı çok rahat bir şekilde atlatıp sağlıkla kucağına alacaksın paşanı
Ben sizin gibi düşünmüyorum. İnsanlar aksine özelde en ufacık şeye bile yaygara çıkarıyorlar. Çünkü para veriyoruz parayla değil mi kafası oluyor. Ben devlete gittim doktor öğle yemeğinden 45 dk geç geldi sesimi çıkarmadım çünkü klasik devlet hastanesi yani ne bekleyelim ki? Kavganın daha fazla yaşanma sebebi devlet hastanesine gidenlerin çoğunluğunun eğitim seviyesiyle alakalı. En ufak şeye hırlıyorlar. Özelde de eğitiö seviyeleri ne olursa olsun bazı insanlar her şeyin parayla satın alındığını düşündükleri için çirkefleşebiliyorlar. Ben özel sektörde çalışan bir insanım. Doktorum avukatım diyip kendilerini rezil edenleri gördüm. Bi adam müdürüme dönüp ben bu bağğğyaanın 6 ayda kaZandığını 1 haftada kazanıyorum dedi. Düşünebiliyor musun? Ben çok büyük bir firmada çalışıyorum gelenlerin çoğu avukat savcı mühendis vs. Hatta daha fazlası şirket sahibi insanlar. Ama en ufak bir sorunda o kadar çirkinleşiyorlar ki bir türlü alışamadım tavırlarına. Ben bir çoğuna sert tepki veriyorum haddini bilecek.
ne yenir ne içilir hiç bi fikrim yok sadece bildiğim nohut kurufaadulye bakliyat yenmez gaz yapar diyeSimdi allahin izniyle dogum yaptiktan sonra istedigimiz gaz yapan yiyecekler yemiyecegiz cok soguk ve sicak icmeyecegiz sutten gecer derler bizde cayi bile uzerine su koyup iciyordum oglumdahersey ilik ve acisiz gaz yapmayan seyler kv oglumda bana ayri pisiriyordu
Ah canım çok geçmiş olsun sağlıcakla yavruna kavuş inşallah sende bebeğindeKızlar teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım, direk eksikleri aldık eve geldik ve anne bebek çantamızı hazırlayacağız, safra asidi tahlili de yapıldı onun çıkması 24 saat sürüyormuş yarın kendi doktorumuza göstereceğiz, Bugün başka bir doktora gösterdik biraz bilgi aldık gebelik kolestazında eğer 30. Hafta da ortaya çıkarsa ilaçlarla biraz durdurmaya çalışıyorlarmış bebeği 35. Haftam bitiyor Bugün, yarın safra asidi sonucuna da bakarak sezeryen için gun verecekler 37. Haftayı geçirmiyorlarmış bebek ölümü veya anne de karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyormuş
Allah korusun canım.benım sezeryan kesın mı sımdı ay kıyamam sıze gelıyor bak bebıs dedın dedın bu hastalık cıkmasaydı cok ıyydı tabıkı ama kavuscan bak azkaldı benden once olacan sen de kesın❤ eksıklerıni bır an once tamamla 37dolunca alırlar Hayırlısyla o gune gelın dualarm sızınle kuzummm. Güneş doğucakk ❣❣Kızlar teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım, direk eksikleri aldık eve geldik ve anne bebek çantamızı hazırlayacağız, safra asidi tahlili de yapıldı onun çıkması 24 saat sürüyormuş yarın kendi doktorumuza göstereceğiz, Bugün başka bir doktora gösterdik biraz bilgi aldık gebelik kolestazında eğer 30. Hafta da ortaya çıkarsa ilaçlarla biraz durdurmaya çalışıyorlarmış bebeği 35. Haftam bitiyor Bugün, yarın safra asidi sonucuna da bakarak sezeryen için gun verecekler 37. Haftayı geçirmiyorlarmış bebek ölümü veya anne de karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyormuş
Kızlar teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım, direk eksikleri aldık eve geldik ve anne bebek çantamızı hazırlayacağız, safra asidi tahlili de yapıldı onun çıkması 24 saat sürüyormuş yarın kendi doktorumuza göstereceğiz, Bugün başka bir doktora gösterdik biraz bilgi aldık gebelik kolestazında eğer 30. Hafta da ortaya çıkarsa ilaçlarla biraz durdurmaya çalışıyorlarmış bebeği 35. Haftam bitiyor Bugün, yarın safra asidi sonucuna da bakarak sezeryen için gun verecekler 37. Haftayı geçirmiyorlarmış bebek ölümü veya anne de karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyormuş
Sezeryen kesin canım normal doğumu beklemiyorlar bebek oksijensiz kalabilirmiş, gene de bi canım sıkıldı korktum sabah sözde kafam dağılsın diye kahvaltıya gittik orada baktım sonuçlara nereme gitti yediklerim anlamadım sevineyim mi üzüleyim mi babamların bu tarafa gel burada doğur baskısı(yoğun bakım sureci olabilir) kafam durdu resmen üzerimi bile değişmeden oturuyorum şuanda nereden başlayacağımı bilemiyorumAllah korusun canım.benım sezeryan kesın mı sımdı ay kıyamam sıze gelıyor bak bebıs dedın dedın bu hastalık cıkmasaydı cok ıyydı tabıkı ama kavuscan bak azkaldı benden once olacan sen de kesın❤ eksıklerıni bır an once tamamla 37dolunca alırlar Hayırlısyla o gune gelın dualarm sızınle kuzummm. Güneş doğucakk ❣❣
Canım bir sakin ol bebeğini de etkileme sen böyle Kötü düşünmeyelim 37 hafta dolunca neden yoğun bakım Allah korusun hayırlısıyla ameliyat gerçekleşirse haftası yerınde olacak zaten küveze girmiyor yine Allah korusun Şu an onu etkileyecek bir durum olsa şu anda da bekletilmez alırlardı yani ben oyle bılıyorum psıkolojının ııyı olması gerek Ama tabi yoğun bakım şartları orada daha iyi ise Annen baban da sizin için bunu teklif ediyor Bizler de eşimizle anne baba olacağız O açıdan bak Bozma moraliniSezeryen kesin canım normal doğumu beklemiyorlar bebek oksijensiz kalabilirmiş, gene de bi canım sıkıldı korktum sabah sözde kafam dağılsın diye kahvaltıya gittik orada baktım sonuçlara nereme gitti yediklerim anlamadım sevineyim mi üzüleyim mi babamların bu tarafa gel burada doğur baskısı(yoğun bakım sureci olabilir) kafam durdu resmen üzerimi bile değişmeden oturuyorum şuanda nereden başlayacağımı bilemiyorum
Canim gecmis olsun hic stres panik yapma bunun erkenden farkına vardın şükür yavrunu kontrol altında tutulup sağlıkla kucağına alacaksın inan geçiyor bu stresli süreçler ve sen yanında mis kokulu bi kuzuyla hepsini unutuyorsun güzelce hazırla eşyalarını moralini bozma ne kendinin ne kızının o da hisseder unutmaSezeryen kesin canım normal doğumu beklemiyorlar bebek oksijensiz kalabilirmiş, gene de bi canım sıkıldı korktum sabah sözde kafam dağılsın diye kahvaltıya gittik orada baktım sonuçlara nereme gitti yediklerim anlamadım sevineyim mi üzüleyim mi babamların bu tarafa gel burada doğur baskısı(yoğun bakım sureci olabilir) kafam durdu resmen üzerimi bile değişmeden oturuyorum şuanda nereden başlayacağımı bilemiyorum
Heeİşten ayrılmaya :)) ben çok severek geliyorum ortamım çok iyi diye :)
Canim kendini sartladin biraz ondan oldu bence... belkide yasadigin sancilardan dolayi dogurmam gerekli diye dusunuyosun..ama daha gunumuz var..beklersen dert etme kendine...Bugün annem gelebilir belki fırsatım olmayabilir diye öyle dedim ama zaten psikolojikman iyi hissetmiyorum kendimikuzumhem de hıç. bir günde yıne bır gaRıp oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?