Hadi bakalim ne cikicak sonuc..hayirlisi canimKızlar teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım, direk eksikleri aldık eve geldik ve anne bebek çantamızı hazırlayacağız, safra asidi tahlili de yapıldı onun çıkması 24 saat sürüyormuş yarın kendi doktorumuza göstereceğiz, Bugün başka bir doktora gösterdik biraz bilgi aldık gebelik kolestazında eğer 30. Hafta da ortaya çıkarsa ilaçlarla biraz durdurmaya çalışıyorlarmış bebeği 35. Haftam bitiyor Bugün, yarın safra asidi sonucuna da bakarak sezeryen için gun verecekler 37. Haftayı geçirmiyorlarmış bebek ölümü veya anne de karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyormuş
Canım çok geçmiş olsun çok iyi yaptın giderek. Hadi güzel haberle gel yarın bize inşallahKızlar teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım, direk eksikleri aldık eve geldik ve anne bebek çantamızı hazırlayacağız, safra asidi tahlili de yapıldı onun çıkması 24 saat sürüyormuş yarın kendi doktorumuza göstereceğiz, Bugün başka bir doktora gösterdik biraz bilgi aldık gebelik kolestazında eğer 30. Hafta da ortaya çıkarsa ilaçlarla biraz durdurmaya çalışıyorlarmış bebeği 35. Haftam bitiyor Bugün, yarın safra asidi sonucuna da bakarak sezeryen için gun verecekler 37. Haftayı geçirmiyorlarmış bebek ölümü veya anne de karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyormuş
Demek sezeryan olacaksin sezeryan istiyordun zaten ama keske bu sekilde gerceklesmeseydi vardir bunda da hayir Allahim seni ve bebegini korusunKızlar teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım, direk eksikleri aldık eve geldik ve anne bebek çantamızı hazırlayacağız, safra asidi tahlili de yapıldı onun çıkması 24 saat sürüyormuş yarın kendi doktorumuza göstereceğiz, Bugün başka bir doktora gösterdik biraz bilgi aldık gebelik kolestazında eğer 30. Hafta da ortaya çıkarsa ilaçlarla biraz durdurmaya çalışıyorlarmış bebeği 35. Haftam bitiyor Bugün, yarın safra asidi sonucuna da bakarak sezeryen için gun verecekler 37. Haftayı geçirmiyorlarmış bebek ölümü veya anne de karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyormuş
sen hepsini öğrenip bana öğretirsinn dimiiine yenir ne içilir hiç bi fikrim yok sadece bildiğim nohut kurufaadulye bakliyat yenmez gaz yapar diye
kuzum benim sakin ol şu an olay çok yeni bir anda şoke oldu doğum vs denilince. Kendini de strese sokma hiç bebişe en büyük zarar stresSezeryen kesin canım normal doğumu beklemiyorlar bebek oksijensiz kalabilirmiş, gene de bi canım sıkıldı korktum sabah sözde kafam dağılsın diye kahvaltıya gittik orada baktım sonuçlara nereme gitti yediklerim anlamadım sevineyim mi üzüleyim mi babamların bu tarafa gel burada doğur baskısı(yoğun bakım sureci olabilir) kafam durdu resmen üzerimi bile değişmeden oturuyorum şuanda nereden başlayacağımı bilemiyorum
Bu erken ağırlaşmayı bende yaşadım kızımı 21 yaşımda doğurdum ve çoookk rahat bir hamilelikte geçirmiştim şimdi 35 imdeyim sanırım yaşla alakalı hiç tadımlık yok uyku uyuyamıyorum kalça kaburga ağrılarım başa bela. İnşallah sende hepimizde zamanında sağlıkla kucağımıza alırızmerhaba arkadaşım benim bebek de yaklaşık ekim ayından bu yana 3 hafta önde gidiyordu enson geçen hafta bu iki haftaya düştü doktor bana da böyle hızlı giderse erken gelir dedi gerçekten de doğum kanalına diğer oğluma bakacak olursan daha erken girdi normalde büyük oğlum da hissettiklerimi bu oğlum da 2-3 hafta önceden hissetmeye başladım daha çabuk ağırlaştım ve şu anda zor geliyor her şey yine de Rabbime binlerce şükür Doktor her ne kadar bebek iri de ne olursa olsun sata göre hareket ediyor yani ve sezeryan tarihi 39 haftaya girmemle veriyor ve geçen Çarşamba sancılarım oldu Doktor bebek ilerde olmasına rağmen haftanın 35 hafta olması nedeniyle iki tane serum fitil verdi ve doğumun durmasını sağladı sancılarım 100-120 vuruyordu en son 20 lerde 40 lar arasında iken taburcu oldum o günden beri devamlı yatıyorum doktorun dediği 38 hafta kesinlikle bitmeli dedi bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım oğluna geçmeyen öksürüğü bizde kızımda yaşadıkları geçenlerde kudret narı tavsiye ettiler ve gerçekten 2 kere verdim ve geçyi şükür tadı çok kötüymüş ama şifa için yedirdim ah yakın olusmakta keşke versem. Bulabilirseniz iyi geliyormerhaba canım benim ben de seni merak ediyordum öncelikle büyük kızınq cok geçmiş olsun inşallah ikiz kızlarıni da sıkıntısız bir şekilde atlatır bu dönemi
evde bir çocuk hasta olduğu zaman diğerini de bulaşacak diye stresini anlayabiliyorum kaldı ki sen de 2 tane minik var benim oğlan da da son dönemde kesilmeyen bir öksürüyor var dua ediyorum doğumdan öne bitsin
ben de iyiyim devamlı yatıyorum geçen Çarşamba kasılmalarım oldu sancı çıktı Doktor serumda durdurdu şimdilerde evdeyim ama çok ağırlaştı artık ayaklarımın üstünde yürümek bile zor geliyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimize sen de kendine iyi bak zor bir ameliyat geçirdin yardım eden var mı
Aynen canım aynen o kadar şiddetliydi ki kasılmalarım kendimi şartlamısım farkında olmadan Hatta evden çıkarken eşime tekrar gösterdim ben geri dönemezsem alacağı eşyalarımızı.. Çevremde de çok kişi normal doğum da yapıyor 36 37 haftalıkken şusıra. Bunların hepsi bana psikolojikman beklentı yarattı sanırım dediğim gibi şimdi yapacağım bir şey de kalmadı oyalanacak bir şeyim yok bu kalan zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama kendime gelmem lazım aylardır beklemişiz ya bu kadar daha sabredelim kalan işlerin var mı senin Yani en azından kaldıysa onlarla oyalanırsın. Bende bir tane yelek başladım Gece kızıma. Bir şeylerle uğraşmazsam daha da canım skılcak gercekten. Ama yasal çalışma süresi 37 hafta değil mi izninden gitme endişesinde haklısınCanim kendini sartladin biraz ondan oldu bence... belkide yasadigin sancilardan dolayi dogurmam gerekli diye dusunuyosun..ama daha gunumuz var..beklersen dert etme kendine...
Annenle oyalanirsin belki..evde beklemek zor dimi..bende acikcasi izinden sonra cok beklersem canim skilirmi diye dusunuyorum.
Bide iste iznimden gidicek benim.onuda dusunuyorum
Haklisin kuzum diyorumya acemilik ilk gebelik birbilgim yok saglikocagina gittim bulantim var dedim dediki ordaki ebe kadin doguma git o sana serum veya hap yazar serum verirse burda takalim yada acilde taktir bende onun dedini yaptim ogrendikten sonra herbulantida acile gittim direk taktilar ben onlara bana isim verin diye demedim sira yokmus sekreter gonderdi sira aldimiz yerdeki yer acabiliyormusunuz diye cok bulantim var serummu takilacak hapmi kullanacam bari isim birsey verin acilde taktirayim dedim oda sira yok ozele git dedi insaniz sonucta islerine geldi zaman herseyinde ismini veriyorlar ne olacak deseydi acile git ordan taksinlar yada sira acabilirlerdi sira doldu tammda istedimi sistemden yer acabiliyorlar suan ikinci gebelik olsa direk acile gider isimi hallederim eltimese sordum ben cok kotuyum napacm acilemi gideyim diye oda dediki benim recetem vardi onu gosterip ona gore takiyorlardi sen kadindogumcuya git dediBen sadece sizin icin demiyorum, ozelde de calistim devlette de, su an devletteym ama ayni insanlar ozelde ses cikarmadiklari seye devlette kavga cikariyor bunun sebebi de su ozele gidince kendilerini elit insan saniyorlar ondan kavga edemiyorlar ama inan o kadar komik ve zavalli gorunuyorlar ki :) devlette ki konu icinse ordaki sekretr,dr ya da hemsire size serum ismi veremez sira dolduysa vermiyorlar zaten siz orda acilr inebilirdinz orda bakarlardi...ozelde ki koni ise oyle insanlara nerde olursa olsun soyleyin siz karsisnda net konusmazsanz o da bildigini okumaya devam eder...o yuzden nasibim buymus demeyin bos verin soyleyin ordaki kiza
Şşş bendee rahatt olllsen hepsini öğrenip bana öğretirsinn dimiii
Canım hiç sorma seninle aynı durumu yaşadım sabah 11 de uyandım bir sancı sanki doğuracağın ishal gibi wcye gidiyorum yok hemen dedim kızımı okula bırak eşim bıraktı eşyaları arabaya götür ben bi duş alayım koşturup gittik hastaneye nst de de sancı yok bebek kanala yakın ama girmemiş ama gel gör ki karnım taş gibi mahvoldum ya magnezyum iç yat geçmezse kendi doktoruna git dedi geldim eve canım çok yanıyorAynen canım aynen o kadar şiddetliydi ki kasılmalarım kendimi şartlamısım farkında olmadan Hatta evden çıkarken eşime tekrar gösterdim ben geri dönemezsem alacağı eşyalarımızı.. Çevremde de çok kişi normal doğum da yapıyor 36 37 haftalıkken şusıra. Bunların hepsi bana psikolojikman beklentı yarattı sanırım dediğim gibi şimdi yapacağım bir şey de kalmadı oyalanacak bir şeyim yok bu kalan zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama kendime gelmem lazım aylardır beklemişiz ya bu kadar daha sabredelim kalan işlerin var mı senin Yani en azından kaldıysa onlarla oyalanırsın. Bende bir tane yelek başladım Gece kızıma. Bir şeylerle uğraşmazsam daha da canım skılcak gercekten. Ama yasal çalışma süresi 37 hafta değil mi izninden gitme endişesinde haklısın
Gecmis olsun.canim peki tedavisi neymis bebege varmi zarari sen durumun nasilKaraciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
Sezeryen kesin canım normal doğumu beklemiyorlar bebek oksijensiz kalabilirmiş, gene de bi canım sıkıldı korktum sabah sözde kafam dağılsın diye kahvaltıya gittik orada baktım sonuçlara nereme gitti yediklerim anlamadım sevineyim mi üzüleyim mi babamların bu tarafa gel burada doğur baskısı(yoğun bakım sureci olabilir) kafam durdu resmen üzerimi bile değişmeden oturuyorum şuanda nereden başlayacağımı bilemiyorum
Çok sağol canım. Araştırayım varsa buldurayim eşime bende ballı zerdeçal veriyorum hafifledi gibiGeçmiş olsun canım oğluna geçmeyen öksürüğü bizde kızımda yaşadıkları geçenlerde kudret narı tavsiye ettiler ve gerçekten 2 kere verdim ve geçyi şükür tadı çok kötüymüş ama şifa için yedirdim ah yakın olusmakta keşke versem. Bulabilirseniz iyi geliyor
yaşın etkisi olduğuna ben de inanıyorum çünkü ilk oğlumu 30 yaşında dogurmuştum şimdi ise 41 yaşına geldimBu erken ağırlaşmayı bende yaşadım kızımı 21 yaşımda doğurdum ve çoookk rahat bir hamilelikte geçirmiştim şimdi 35 imdeyim sanırım yaşla alakalı hiç tadımlık yok uyku uyuyamıyorum kalça kaburga ağrılarım başa bela. İnşallah sende hepimizde zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
Yok artik orda dolasip takip etmiyor mu ? Ben devlette cektiriyorum 4 cihaz var ebeler takip ediyor surekli bazen pozisyon degstirtiyorlar...beni taniyorlar zaten hic sira da beklemem hemen aliyorlar ve gercekten ilgililerKuzum söyluyorum ama bagirip cagirmiyorum dedim bozuga vermisin herseye cevabi var ve durmuyor basinda takip hop kaciyor gorsem dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?