2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hadi bakalim ne cikicak sonuc..hayirlisi canim

Canım çok geçmiş olsun çok iyi yaptın giderek. Hadi güzel haberle gel yarın bize inşallah Kavuşayım kavuşayım diye diye çağırdın da bebişinde sana dayanamadı demek ki Rabbim korusun düşünme öyle şeyler hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alcaksın inşallah

Demek sezeryan olacaksin sezeryan istiyordun zaten ama keske bu sekilde gerceklesmeseydi vardir bunda da hayir Allahim seni ve bebegini korusun

kuzum benim sakin ol şu an olay çok yeni bir anda şoke oldu doğum vs denilince. Kendini de strese sokma hiç bebişe en büyük zarar stres önce bir sakin sakin..

Bu erken ağırlaşmayı bende yaşadım kızımı 21 yaşımda doğurdum ve çoookk rahat bir hamilelikte geçirmiştim şimdi 35 imdeyim sanırım yaşla alakalı hiç tadımlık yok uyku uyuyamıyorum kalça kaburga ağrılarım başa bela. İnşallah sende hepimizde zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

Geçmiş olsun canım oğluna geçmeyen öksürüğü bizde kızımda yaşadıkları geçenlerde kudret narı tavsiye ettiler ve gerçekten 2 kere verdim ve geçyi şükür tadı çok kötüymüş ama şifa için yedirdim ah yakın olusmakta keşke versem. Bulabilirseniz iyi geliyor

Aynen canım aynen o kadar şiddetliydi ki kasılmalarım kendimi şartlamısım farkında olmadan Hatta evden çıkarken eşime tekrar gösterdim ben geri dönemezsem alacağı eşyalarımızı.. Çevremde de çok kişi normal doğum da yapıyor 36 37 haftalıkken şusıra. Bunların hepsi bana psikolojikman beklentı yarattı sanırım dediğim gibi şimdi yapacağım bir şey de kalmadı oyalanacak bir şeyim yok bu kalan zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama kendime gelmem lazım aylardır beklemişiz ya bu kadar daha sabredelim kalan işlerin var mı senin Yani en azından kaldıysa onlarla oyalanırsın. Bende bir tane yelek başladım Gece kızıma. Bir şeylerle uğraşmazsam daha da canım skılcak gercekten. Ama yasal çalışma süresi 37 hafta değil mi izninden gitme endişesinde haklısın

Haklisin kuzum diyorumya acemilik ilk gebelik birbilgim yok saglikocagina gittim bulantim var dedim dediki ordaki ebe kadin doguma git o sana serum veya hap yazar serum verirse burda takalim yada acilde taktir bende onun dedini yaptim ogrendikten sonra herbulantida acile gittim direk taktilar ben onlara bana isim verin diye demedim sira yokmus sekreter gonderdi sira aldimiz yerdeki yer acabiliyormusunuz diye cok bulantim var serummu takilacak hapmi kullanacam bari isim birsey verin acilde taktirayim dedim oda sira yok ozele git dedi insaniz sonucta islerine geldi zaman herseyinde ismini veriyorlar ne olacak deseydi acile git ordan taksinlar yada sira acabilirlerdi sira doldu tammda istedimi sistemden yer acabiliyorlar suan ikinci gebelik olsa direk acile gider isimi hallederim eltimese sordum ben cok kotuyum napacm acilemi gideyim diye oda dediki benim recetem vardi onu gosterip ona gore takiyorlardi sen kadindogumcuya git dedi

@Kartanesii8892 evet canim
Daha fazla istesemde calisamiyorum.
Bende orgu filan baslarim artik..cok isim kalmadi..gerci daha cantami.hazirlamadim ama hep erteliyorum
Kendime camasir corap vs alcam..annem yakin gidip gelirim artik.yigenimle vakit geciririm..ne bilim zaman gecip gidiyo..insallah hayirli sekilde kavusuruz..biraz daha sabirli.olmamiz lazim.son zamanlar daha stresliymis.

Canım hiç sorma seninle aynı durumu yaşadım sabah 11 de uyandım bir sancı sanki doğuracağın ishal gibi wcye gidiyorum yok hemen dedim kızımı okula bırak eşim bıraktı eşyaları arabaya götür ben bi duş alayım koşturup gittik hastaneye nst de de sancı yok bebek kanala yakın ama girmemiş ama gel gör ki karnım taş gibi mahvoldum ya magnezyum iç yat geçmezse kendi doktoruna git dedi geldim eve canım çok yanıyor

canım hayırlısı demek böyleymiş kendini yıpratma üzme 37 hafta ve sonrasında doğan bebekler zaten normal zamanında doğmuş olarak kabul ediliyor. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Çok sağol canım. Araştırayım varsa buldurayim eşime bende ballı zerdeçal veriyorum hafifledi gibi

yaşın etkisi olduğuna ben de inanıyorum çünkü ilk oğlumu 30 yaşında dogurmuştum şimdi ise 41 yaşına geldim
yaşta etkili oluyordur inşallah arkadaşım var sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi

Kuzum söyluyorum ama bagirip cagirmiyorum dedim bozuga vermisin herseye cevabi var ve durmuyor basinda takip hop kaciyor gorsem dicem
Yok artik orda dolasip takip etmiyor mu ? Ben devlette cektiriyorum 4 cihaz var ebeler takip ediyor surekli bazen pozisyon degstirtiyorlar...beni taniyorlar zaten hic sira da beklemem hemen aliyorlar ve gercekten ilgililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…