2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canımm ya kıyamam geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni yani bu sefer %100 geliyor dedim hele ki son yarım saat 2 3 dakikaya bir düştü sertleşme eşim de beklemıcez dha fazka dyınce kostur kostur gıttık Karnımı Her gören şok oldu zaten pekı sana açılma varmı diye baktılar mı o benı mafettı. Ben de dün gece magnezyum içtim Doktorum artık bırakabilirsin demişti geçen hafta kontrolde ama Zorda kalırsan iç arada bir şey olmaz dediği için gece içtim ben de şimdi daha iyiyim. kasılman ne durumda suan

Yok artik orda dolasip takip etmiyor mu ? Ben devlette cektiriyorum 4 cihaz var ebeler takip ediyor surekli bazen pozisyon degstirtiyorlar...beni taniyorlar zaten hic sira da beklemem hemen aliyorlar ve gercekten ilgililer
Hastane çalışanı olduğun için şanslısın canım hepimiz bu olanakları kullanıyoruz yerı gelıyo maalesef Herkesin yaptığı şey ama başkalarının önüne geçmekte iyi değil bir yandan aciliyetin varken bekletmıolar sanırım seni? kımse yokken gırıyosun glb dırekt beklemeden

canm bana 32 de dogum kanalina girmis dedi ama hala gebelik devam ediyor..sordum baska bir arkadasta da 32 de girmia kanala ama 40 a kadar beklemis bebek yani kisiden kisiye degisebiliyormus bu gerci senn simdi girmesi cok normal zatn 3 hafta kaldi dpguma

Evet Evet hatırlıyorum senin durumu bayağı önce girmişti kanala endişelerin vardı Aynen dediğin gibi Ortalama bir zaman kaldıgı için 2 de olablrmıs 4de hayırlısı artk

Kanala girerse sezaryen engel olmuyor değil mi ?

Kizlar bunlarda bizim cikolata ve magnetimiz siparis verdik iki gune yapilir dediler
İki model cikolata yaptirdik bir tanede balon magnet

Eklentiler

• F0EAF815-DE71-482C-935B-BA7F99BB5672.webp
    101 KB · Görüntüleme: 95
  • BED05ECC-CCFC-471E-BE42-2CEFE34B3E5C.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 698B8DE0-99D1-441D-B011-9DD67D45ECD5.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 101
Yok artik orda dolasip takip etmiyor mu ? Ben devlette cektiriyorum 4 cihaz var ebeler takip ediyor surekli bazen pozisyon degstirtiyorlar...beni taniyorlar zaten hic sira da beklemem hemen aliyorlar ve gercekten ilgililer
Diyorumya ha onlara laf soylemissin ha duvara tak git hamilelereen baska odada gorevli kimse yoktu
İnsanin iyiside var kotusude bu devlettede ayni ozeldede rabbm
Hepimizi iyilerle karsilastirsin

Kizlar ben de bir sey danisacagim size. Dun saglik ocaginda son kontrol vardi. Sabah 10.30 gibi gittim. Kan tahlili saati bitti kan vermeden sizin kontrolunuzu yapamam dedi. Bugun sabah 09.15 de gittim cok sira vardi. Ebeye sen kilomu tansiyonumu ve o muhtesem kalp dinleme olayini yapin ben kani sonra getiririm size diye israr edip yaptirdim. Çıkıp kan sirasina geri girdim yaslilar benim ignem var, benim tansiyonum var diyerek onumuze gece gece saat 10.00 du daha onumde 5 kisi vardi. Araya kaynayanlari soylemiyorum bile. Zaten açım bi de sinirlenip çıktım. Kendi doktorum en son ekimdi kan tahlili yaptirdiginda. 36. Haftalarda doktorunuz tahlil istedi mi sizden yarin gidecegim hatirlatayim mi sizce? Yoksa hic umursamasam nolur

Burdaki doğumları gördükçe haldır haldır iş yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
Sanki bişey olsa ev temiz olmasa nolcaksa:))))
Şu arkamızdan biri gelirse pis demesinler diye n huyumuz yokmu:)))

Allah Allah cok sinir bozucu ama sen de öncelıklısın yaslılarla esıt dıye bılıyorum ben gebe kadın okadar bekletılır mı yahu. Iyi cıngar çıkarmamışsın... Ben yaptırdım canım gebe izlemde yaptılar dr.uma gıtmeden önce hazır sonucla gıtmesem ıstermıydı bılmıyorum 2ayda bır ıstıyordu ama zaten her halukarda aynı testlere bakılıyor ve yıne de devam et denıyor aynı ılaclara vitamınlere

Saglik ocaginda benimde son randevum vardi gecen hafta..kan verdim..once muayene oldum...ne alakaymis kandan sonra olmasi.ilginc...
Dunde kendi druma gittim hic sormadi.bisey istemedi...sonuclarimi almadim ama alirsam atarim. Dosyamda dursun diye.yoksa kendi drum istemedi yani....
Saglik ocaginda onceligimiz var guya...herkes onume onume atliyo..kocaman karnim var bende sinir oldum..biri okula gidicek biri ise gidicek..kaldiki bende ise gidicektim..ufak capli isyan ben cikardim..hadi onceligi gectimde onume atlamayin bari diye
Valla 9 aydir metroyla ise gidip geliyorum..hadi onceden anlamiyolardi.. simdi gozumun icine baka baka oturuyolar..9 kez yer veren olmadi..o yuzden beklenti icinde degilim

Benim aynı doktorda 2. Dogumum olacak ben de aynı şeyleri hissediyorum. Sona yaklaştıkça gerilip yanlış anlıyoruz galiba

Kızlar selam, oda süslemesi için neler yapacaksınıZ? İnternetten baktım Odadaki masalara neler neler yapmışlar baya süslü şeyler var. Şerbetlikler fln. Siz birşeyler ayarladınız mı? Kapı süsü ve hediyelik ayarladım sadece.

Bende bugun gittim burdaki saglik ocaginda sistem degismis bu zamana kadar hemsirem kimse o aliyordu kani simdi hemsire takibini aliyoe kayida geciyor kan alma pansuman enjeksiyon vs. Odasi ayri yapmışlar girişteki numara alma yerinden tc girerek kan alma diyorsun ekranda siran cikiyor ama saat 10a 5 dk kalmisti benimde onumde 3 kisi vardi kan aldiracaklar girsin diye seslendiler icerden zaman doluyor diye oyle verdim

Sevindim canım şükür Sağlıkla kavustunuz. Benim daha 1 ayim var bekliyorum.

Kolay gelsin cnm 3 bebeli hayat biraz zorlayacak ama sonrası çok güzel olacak. Birbirlerine arkadaş olacaklar

Canım haksızlığa ben de gelemiyorum ama bıktım artık boşveriyorum çünkü bu ülkede hiç bir şey iyiye doğrı düzelmiyor. Gecen gün storla halımı yıkamaya vermiştim. Storlar geldi halı gelmedi eşim o nedenle ödemeyi yapmamış. Bugun de halıyı getircez diye aradılar. Eşime dedim ki ne kadar 100 tl dedi. 100 değil dedim ölç bak fazla para istemişler. Ölçtük ettik 64 tl tutuyor. Halıyı getiren kişi 100 tl istedi. Bizde metrekaresini hesapladık sizde buyrun içerde hesaplayın ölçün dedik. Bize yuvarlıyoruz diye açıklama yaptı. 2.45 e 3 metre diyormuş şaka mı? Ben de dedim ki böyle hesapladığınızı söyleseydiniz size vermezdim storlarımı dedim. Neyse sizin hesapladığınız şekilde alalım ödemeyi dediler. Halıyı verdi gitti. Halıyı bi açtık saçaklar çamur olmuş kahverengi. Halımı temiz gönderdim üstelik sırf tozu falan gitsin bebek geliyor salona taşındık diye. Çünkü biz salonu hiç kullanmayız koltuklarım bile yeni alınmış gibi. Bende tlfnla şirketi aradım. Durumu anlattım fiyatı da söyledim ve hanfendi bana biz asla yuvarlamayız kaç cm se ona göre metrekare hesaplarız dedi. Hemen size başka ekip yönlendiriyorum diye özürler diledi halımın fotografını da attım kadın bi daha aradı özür diledi. Bağırmadım çağırmadım ama ses tonumdan moralimin bozukluğu belliydi. Halıyı henüz gelip almadılar ama fişsiz makbuzsuz iş yapılıyor. Üstelik bilindik bi şirket. Personel şirketin haberi olmadan fazla para talep edip temiz halıyı kirletip getiriyor. Allah büyük işte kavga gürültü etmedim yalandan fazla para alıyor diye ama halı kirli olumca vesile oldu öyle aradım. Berbat bir dünyada yaşıyoruz nereye kadar tartışalım ki. Bişe oldu mu arkadaslarım benle giderlerdi ben onların hakkını savunurdum inanın şimdi bıraktım herkes ektiğini biçer

Saglik ocagi da yakin dsgil bir dunya yol yurudum.Tek hamile benim orada kimsenin oncelige baktigi yok canim ya. Cok sinirlendim onumuze gecmeyin ama benim de durumum belli gormuyor musunuz dedim.Iyice kavga cikarirdim da ogretmenim ne yazik ki velilerim de vardi doktor sirasi bekleyen. Laf ederler diye utandim hep bakiliyor demek ki yarin kendi doktoruma da sorayim da orada yaptirip gotureyim en olmadi

Ne kdr kotu bir hale donusmus toplumumuz ya. Disarlardayiz evde oturmuyoruz diye bizi kendileri gibi hic bir yerleri agrimiyor saniyorlar herhalde

Doktorun haklı canım. Yok kasildi mi yok sancı geldi mi diye suphelenecrk bişey değil. Gelince evvvet buuu diyeceğiz

Geçmiş olsun canım inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın. 37. Haftada çok iyi endişelenme sakın çok iyi olacaksınız çok şükür doktorun hemen doğru teşhisi koymus bu çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…