2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Magnezyum içtim canım hala aynı 4 5 saattir kasılık durur semsert karnım sezeryan olacağı için kabul etmedim ben muayeneyi canım her gittiğimde teklif ediyorlar ben imza atıp çıkıyorum senin yaşadıkların beni çok üzmüştü gece sabah aynını yaşadım Rabbim yardım etsin inşallah

Karaciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
Geçmiş olsun canım. Doktorlar kontrol altına alır endişe etme. Bebişin de büyük zaten maşallah, sıkma canını

Doğuruyorum dedim ben direk nst sancı yok ultrason baktılar bebeğin kafası kanala girmemiş =( ama karnım taş gibi doktorda dedi böyle kasıntı olursa çocuk strese girer ayy bilmiyorum ilk kez doğuruyor gibiyim

Doğuruyorum dedim ben direk nst sancı yok ultrason baktılar bebeğin kafası kanala girmemiş =( ama karnım taş gibi doktorda dedi böyle kasıntı olursa çocuk strese girer ayy bilmiyorum ilk kez doğuruyor gibiyim
Al benden de o kadar bugun karnim cart diye ayrilacak gibi ne yapsam tas gibi sertligini duzeltemedim yarin benimde randevum var nst girecem ilk kez bu gebeligimde ne cikacak bilmiyorum

Al benden de o kadar bugun karnim cart diye ayrilacak gibi ne yapsam tas gibi sertligini duzeltemedim yarin benimde randevum var nst girecem ilk kez bu gebeligimde ne cikacak bilmiyorum
Gerçekten doğurmak çok zormuş çünkü benim kızımda ne ağrı ne sancı çekmiştim bu da o kadar zor geçti ki

Gerçekten doğurmak çok zormuş çünkü benim kızımda ne ağrı ne sancı çekmiştim bu da o kadar zor geçti ki
2. Gebelikte mi oyle oluyor acaba ben de oglumda biseyim yoktu son birkac hafta agri vs. Oluyordu bunda cok erken basladi agri kasilma ozel bolge kemiklerinde ayrilacak gibi his bacaklar bile zor kimildiyor

Benim de haftaya salı günü son kez sağlık ocağına gideceğim ebe her defasında kağıda yazıyor 8.30 da gel diye hic sıkıntı yaşamadım o yüzden saat olarak da en gec 9 da kan bitiyor en gec 9.30 .Ama dr una hatırlat yine de ben de o sonuçları verecegim gerek görmezse almaz zaten

Canm benim oncelikle Yazik olmus sana okadar saat bekle bekle bosuna sekizbucukay bitti allaha sukur birgun bile doktorumuz kan idrar istemedi ama ben heray saglikocagina gittim kan ve idrar tahlili yaptirdim bana sorarsan idrar daha önemli enfeksiyon va kanda sadece kan degerine bakiyor ha kanin iyi veya dusuk artik randevularimiz artti icin sık sık doktora gidecegiz birdahaki gittiginde yaptirip sonuclari gosterebilirsin dogum yapan arkadaslarimada soruyorum onlarin doktorda hic bugune kadar sonuc istememis

Burdaki doğumları gördükçe haldır haldır iş yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
Sanki bişey olsa ev temiz olmasa nolcaksa:))))
Şu arkamızdan biri gelirse pis demesinler diye n huyumuz yokmu:)))
Al durum bizdede oyle ama ev herzaman temiz olmuyorki ne yazikmi iki gune heryer tozlaniyor yada halinin tuyu oluyor evde koridor haric hepsi yeni kuzum tuy birakiyor hast sonrasi eve gelecegiz biri gormese bile kim temizlicek yine bize kalacakya o korkutuyor beni

Kapı süsü yaptım cnm ben bebeğe Küvöz eteği anne yatağına ve masaya büyük kurdela gibi süs yaptım instagram dan hediyelik yaptırdım bide çikolata düşünüyorum balon aldım öyle

Ben en son 34+5 te gitmistim canim bidahaki 37+1de ve evet kan ve idrar istedi benim ki

2. Gebelikte mi oyle oluyor acaba ben de oglumda biseyim yoktu son birkac hafta agri vs. Oluyordu bunda cok erken basladi agri kasilma ozel bolge kemiklerinde ayrilacak gibi his bacaklar bile zor kimildiyor
Bende hep 2.lerde çok sıkıntılı duyuyorum ondan mı bilmiyorum ama çok acılı oldu bu sefer

B12 değeri de oluyor bana o değere gore igne verdi hatta kuzum o da o önemli sağlık ocağında alınan idrar sonucuna benim dr güvenmiyor doğruluk payı kesin değil diye kendi tekrar istiyor benden gercekten de oyle oldu aile hekimi enfeksiyon yok dedi hastanedeki tahlilde çıkmıştı. Kurumlar bile işini tam yapmıyor malesef :/

Şimdi nasılsın canım geçti mi

Neler ayarladın canım? Ben de bakıyorum şimdi, izne çıkmışken bir yandan da ayarlıyım.
Canim su ablamin odasindan resim..ayni masayi ortuyu.kullanicam fiyonku degistiricem.. seker aldim..kek kalibi aldim.yapabilirlerse :) normal dogurursam riskli iste..hediyelik yaptirdim. (Henuz sepeti yok)cikolata yaptirdim.lohusa serbeti hastane veriyomus... beze alicam firindan :) ole goruntu amacli iste.istersen aldiklarmi.eve gidince cekerim

Eklentiler

• 20181218_164321.webp
    65 KB · Görüntüleme: 97
Kızlae 34. haftada bebişlerinizin kilosu ne kadardı ben bugun kontrole gittim 2.300 gr çıktı az geldi sanki normal mi sizce ?

Şimdi nasılsın canım geçti mi
Malesef hala karnım sert bilen varsa sorayım canım senin faydanla sancım yok kanala girmemiş eee niye bu kadar karnım sert anlamaya çalışıyorum =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…