Magnezyum içtim canım hala aynı 4 5 saattir kasılık durur semsert karnım sezeryan olacağı için kabul etmedim ben muayeneyi canım her gittiğimde teklif ediyorlar ben imza atıp çıkıyorum senin yaşadıkların beni çok üzmüştü gece sabah aynını yaşadım Rabbim yardım etsin inşallahCanımm ya kıyamam geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni yani bu sefer %100 geliyor dedim hele ki son yarım saat 2 3 dakikaya bir düştü sertleşme eşim de beklemıcez dha fazka dyınce kostur kostur gıttık Karnımı Her gören şok oldu zaten pekı sana açılma varmı diye baktılar mı o benı mafettı. Ben de dün gece magnezyum içtim Doktorum artık bırakabilirsin demişti geçen hafta kontrolde ama Zorda kalırsan iç arada bir şey olmaz dediği için gece içtim ben de şimdi daha iyiyim. kasılman ne durumda suan
Geçmiş olsun canım. Doktorlar kontrol altına alır endişe etme. Bebişin de büyük zaten maşallah, sıkma canınıKaraciğerden olduğu anlaşıldı kızlar kaşınmalarım, 7-33 referans aralığjnda olması gereken değer bende 460 çıktı
Doğuruyorum dedim ben direk nst sancı yok ultrason baktılar bebeğin kafası kanala girmemiş =( ama karnım taş gibi doktorda dedi böyle kasıntı olursa çocuk strese girer ayy bilmiyorum ilk kez doğuruyor gibiyimCanımm ya kıyamam geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni yani bu sefer %100 geliyor dedim hele ki son yarım saat 2 3 dakikaya bir düştü sertleşme eşim de beklemıcez dha fazka dyınce kostur kostur gıttık Karnımı Her gören şok oldu zaten pekı sana açılma varmı diye baktılar mı o benı mafettı. Ben de dün gece magnezyum içtim Doktorum artık bırakabilirsin demişti geçen hafta kontrolde ama Zorda kalırsan iç arada bir şey olmaz dediği için gece içtim ben de şimdi daha iyiyim. kasılman ne durumda suan
Al benden de o kadar bugun karnim cart diye ayrilacak gibi ne yapsam tas gibi sertligini duzeltemedim yarin benimde randevum var nst girecem ilk kez bu gebeligimde ne cikacak bilmiyorumDoğuruyorum dedim ben direk nst sancı yok ultrason baktılar bebeğin kafası kanala girmemiş =( ama karnım taş gibi doktorda dedi böyle kasıntı olursa çocuk strese girer ayy bilmiyorum ilk kez doğuruyor gibiyim
Gerçekten doğurmak çok zormuş çünkü benim kızımda ne ağrı ne sancı çekmiştim bu da o kadar zor geçti kiAl benden de o kadar bugun karnim cart diye ayrilacak gibi ne yapsam tas gibi sertligini duzeltemedim yarin benimde randevum var nst girecem ilk kez bu gebeligimde ne cikacak bilmiyorum
2. Gebelikte mi oyle oluyor acaba ben de oglumda biseyim yoktu son birkac hafta agri vs. Oluyordu bunda cok erken basladi agri kasilma ozel bolge kemiklerinde ayrilacak gibi his bacaklar bile zor kimildiyorGerçekten doğurmak çok zormuş çünkü benim kızımda ne ağrı ne sancı çekmiştim bu da o kadar zor geçti ki
Kizlar ben de bir sey danisacagim size. Dun saglik ocaginda son kontrol vardi. Sabah 10.30 gibi gittim. Kan tahlili saati bitti kan vermeden sizin kontrolunuzu yapamam dedi. Bugun sabah 09.15 de gittim cok sira vardi. Ebeye sen kilomu tansiyonumu ve o muhtesem kalp dinleme olayiniyapin ben kani sonra getiririm size diye israr edip yaptirdim. Çıkıp kan sirasina geri girdim yaslilar benim ignem var, benim tansiyonum var diyerek onumuze gece gece saat 10.00 du daha onumde 5 kisi vardi. Araya kaynayanlari soylemiyorum bile. Zaten açım bi de sinirlenip çıktım. Kendi doktorum en son ekimdi kan tahlili yaptirdiginda. 36. Haftalarda doktorunuz tahlil istedi mi sizden yarin gidecegim hatirlatayim mi sizce? Yoksa hic umursamasam nolur
Canm benim oncelikle Yazik olmus sana okadar saat bekle bekle bosuna sekizbucukay bitti allaha sukur birgun bile doktorumuz kan idrar istemedi ama ben heray saglikocagina gittim kan ve idrar tahlili yaptirdim bana sorarsan idrar daha önemli enfeksiyon va kanda sadece kan degerine bakiyor ha kanin iyi veya dusuk artik randevularimiz artti icin sık sık doktora gidecegiz birdahaki gittiginde yaptirip sonuclari gosterebilirsin dogum yapan arkadaslarimada soruyorum onlarin doktorda hic bugune kadar sonuc istememisKizlar ben de bir sey danisacagim size. Dun saglik ocaginda son kontrol vardi. Sabah 10.30 gibi gittim. Kan tahlili saati bitti kan vermeden sizin kontrolunuzu yapamam dedi. Bugun sabah 09.15 de gittim cok sira vardi. Ebeye sen kilomu tansiyonumu ve o muhtesem kalp dinleme olayiniyapin ben kani sonra getiririm size diye israr edip yaptirdim. Çıkıp kan sirasina geri girdim yaslilar benim ignem var, benim tansiyonum var diyerek onumuze gece gece saat 10.00 du daha onumde 5 kisi vardi. Araya kaynayanlari soylemiyorum bile. Zaten açım bi de sinirlenip çıktım. Kendi doktorum en son ekimdi kan tahlili yaptirdiginda. 36. Haftalarda doktorunuz tahlil istedi mi sizden yarin gidecegim hatirlatayim mi sizce? Yoksa hic umursamasam nolur
Neler ayarladın canım? Ben de bakıyorum şimdi, izne çıkmışken bir yandan da ayarlıyım.Bikac bisey ayarladim..cok abarti olmicak..
Al durum bizdede oyle ama ev herzaman temiz olmuyorki ne yazikmi iki gune heryer tozlaniyor yada halinin tuyu oluyor evde koridor haric hepsi yeni kuzum tuy birakiyor hast sonrasi eve gelecegiz biri gormese bile kim temizlicek yine bize kalacakya o korkutuyor beniBurdaki doğumları gördükçe haldır haldır iş yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
Sanki bişey olsa ev temiz olmasa nolcaksa:))))
Şu arkamızdan biri gelirse pis demesinler diye n huyumuz yokmu:)))
Kapı süsü yaptım cnm ben bebeğe Küvöz eteği anne yatağına ve masaya büyük kurdela gibi süs yaptım instagram dan hediyelik yaptırdım bide çikolata düşünüyorum balon aldım öyleKızlar selam, oda süslemesi için neler yapacaksınıZ? İnternetten baktım Odadaki masalara neler neler yapmışlar baya süslü şeyler var. Şerbetlikler fln. Siz birşeyler ayarladınız mı? Kapı süsü ve hediyelik ayarladım sadece.
Ben en son 34+5 te gitmistim canim bidahaki 37+1de ve evet kan ve idrar istedi benim kiKizlar ben de bir sey danisacagim size. Dun saglik ocaginda son kontrol vardi. Sabah 10.30 gibi gittim. Kan tahlili saati bitti kan vermeden sizin kontrolunuzu yapamam dedi. Bugun sabah 09.15 de gittim cok sira vardi. Ebeye sen kilomu tansiyonumu ve o muhtesem kalp dinleme olayiniyapin ben kani sonra getiririm size diye israr edip yaptirdim. Çıkıp kan sirasina geri girdim yaslilar benim ignem var, benim tansiyonum var diyerek onumuze gece gece saat 10.00 du daha onumde 5 kisi vardi. Araya kaynayanlari soylemiyorum bile. Zaten açım bi de sinirlenip çıktım. Kendi doktorum en son ekimdi kan tahlili yaptirdiginda. 36. Haftalarda doktorunuz tahlil istedi mi sizden yarin gidecegim hatirlatayim mi sizce? Yoksa hic umursamasam nolur
Bende hep 2.lerde çok sıkıntılı duyuyorum ondan mı bilmiyorum ama çok acılı oldu bu sefer2. Gebelikte mi oyle oluyor acaba ben de oglumda biseyim yoktu son birkac hafta agri vs. Oluyordu bunda cok erken basladi agri kasilma ozel bolge kemiklerinde ayrilacak gibi his bacaklar bile zor kimildiyor
Canm benim oncelikle Yazik olmus sana okadar saat bekle bekle bosuna sekizbucukay bitti allaha sukur birgun bile doktorumuz kan idrar istemedi ama ben heray saglikocagina gittim kan ve idrar tahlili yaptirdim bana sorarsan idrar daha önemli enfeksiyon va kanda sadece kan degerine bakiyor ha kanin iyi veya dusuk artik randevularimiz artti icin sık sık doktora gidecegiz birdahaki gittiginde yaptirip sonuclari gosterebilirsin dogum yapan arkadaslarimada soruyorum onlarin doktorda hic bugune kadar sonuc istememis
Şimdi nasılsın canım geçti miCanım hiç sorma seninle aynı durumu yaşadım sabah 11 de uyandım bir sancı sanki doğuracağın ishal gibi wcye gidiyorum yok hemen dedim kızımı okula bırak eşim bıraktı eşyaları arabaya götür ben bi duş alayım koşturup gittik hastaneye nst de de sancı yok bebek kanala yakın ama girmemiş ama gel gör ki karnım taş gibi mahvoldum ya magnezyum iç yat geçmezse kendi doktoruna git dedi geldim eve canım çok yanıyor
Canim su ablamin odasindan resim..ayni masayi ortuyu.kullanicam fiyonku degistiricem.. seker aldim..kek kalibi aldim.yapabilirlerse :) normal dogurursam riskli iste..hediyelik yaptirdim. (Henuz sepeti yok)cikolata yaptirdim.lohusa serbeti hastane veriyomus... beze alicam firindan :) ole goruntu amacli iste.istersen aldiklarmi.eve gidince cekerimNeler ayarladın canım? Ben de bakıyorum şimdi, izne çıkmışken bir yandan da ayarlıyım.
Malesef hala karnım sert bilen varsa sorayım canım senin faydanla sancım yok kanala girmemiş eee niye bu kadar karnım sert anlamaya çalışıyorum =(Şimdi nasılsın canım geçti mi
Aramizda 2 hafta var..benim dun 2600 cikti..Kızlae 34. haftada bebişlerinizin kilosu ne kadardı ben bugun kontrole gittim 2.300 gr çıktı az geldi sanki normal mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?