2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım süper olmuş ablanınki de:) çok sevinirim valla çekip gönderirsen. Hastane de süslüyormuş. Kataloglarına baktım ama hem beğenmedim hem de pahalı geldi. 2500den başlıyordu. Hazır evdeyken biraz bunlarla uğraşayım:) çalışırken iyiydi evde zaman hiç geçmiyor

Sen tahlil sonucunu doktoruna goturmuyormusun kagit veriyorlar kan ve idrar sonuclarini b12 istiyorsan onada bakiyorlar

Kapı süsü yaptım cnm ben bebeğe Küvöz eteği anne yatağına ve masaya büyük kurdela gibi süs yaptım instagram dan hediyelik yaptırdım bide çikolata düşünüyorum balon aldım öyle
Bacim hastane odasi suslemesini kendinizmi yapiyorsunuz bilmedim icin soruyorum yanlis anlama sakin dogum vidiolsri izliyorum dedigin gibi bebek kuvezinde kurdeleler firfirli etekler sonra cibinlik falan oluyor biree en cok merak rttigim
Konu masa oluyor masada ne ararsan var tatli kirabiyeler serbetler kadehbardaklar ikramlik cok fazla yiyecek icecek bunlari kisi kendimi yapiyor yoksa organizasyoncu falan mi oluyor

O masaj nasil yapilacak ben oraya elimi sokamam bile icim kalkar allahm ne hallere dustuk aslinda cok yararli yirtilmamasi icin ama 37 den sonra tavsiye ediyorlar tam zamanlarimiz ama :)

Sen tahlil sonucunu doktoruna goturmuyormusun kagit veriyorlar kan ve idrar sonuclarini b12 istiyorsan onada bakiyorlar

Veriyorum canim ama sağlık ocağında yapılan idrar testi güvenilir olmuyor tecrübe olarak yaşadım kan da sıkıntı yaşamadım her defasinda rutin aynı seylere bakiliyor kan,demir,b12 vs

Canım kendin de yapabiliyorsun, organizasyon firmasıyla da anlaşabilirsin. Benim gittiğim hastane ücret karşışığı da yapıyor. Baktım masalara da kendimiz yapabiliriz sanki

Cnm organizasyon şirketleri var ama ben kendim yaptım intten bakarak masayı öyle çok donatmayı düşünmüyorum bitek masa örtüsü kurdelası üstünde hediyelik yaptırdım misafirler için o olucak çikolata yaptırıcam birde eğer ayarlayabilirsem lohusa şerbeti düşünüyorum çok abartanlar var ben kendimce birşeyler hazırladım güzel de oldu kapı süsümüde kendim yaptım

Inşallah canim güzel beslenemedim mi acaba diye düşünüp durdum bugün
Valla bana bu rutinde giderse 3000 kg geçer dedi cnm o yuzden çokta takmıyorum kafana takma sende beslenmene yine dikkat et bebek alması gereken kadarını alıyor zaten Biz ne yaparsak yapalım

Veriyorum canim ama sağlık ocağında yapılan idrar testi güvenilir olmuyor tecrübe olarak yaşadım kan da sıkıntı yaşamadım her defasinda rutin aynı seylere bakiliyor kan,demir,b12 vs
O konuda sana katiliyorum canim
Bende enfeksiyon bakteri ne varsa cikti doktor kaptaki mikroptur o burda ver biz arayalim seni dedi idrar icin sonra sonuç temiz diye aradilar

Canım kendin de yapabiliyorsun, organizasyon firmasıyla da anlaşabilirsin. Benim gittiğim hastane ücret karşışığı da yapıyor. Baktım masalara da kendimiz yapabiliriz sanki
Biz hicbirsey hazirlamadim ama hazirlamakmi gerek bilemedim ben hep dogurup eve gelim kafasinda oldum icin sanki hic odaya girmicek kafasindayim

Canım sezeryana ne kadar var senin haklısın benbde sezeryan olcak olsam ızın vermezdım heralde. demek kı bennde temkinlı olmalym cuma sez. derse dr bdha acılma baktrmayaym.aynısı olrsa

Valla bana bu rutinde giderse 3000 kg geçer dedi cnm o yuzden çokta takmıyorum kafana takma sende beslenmene yine dikkat et bebek alması gereken kadarını alıyor zaten Biz ne yaparsak yapalım

Evet doğru söylüyorsun yediklerime hep dikkat ediyorum ama yapacak bisey yok hayirlisi artik doğunca toparlar kendilerini bebişlerimiz insallah :)

Kapı süsü ve hediyelik lavanta keseleri hazırladık. Hoşgeldin bebeğim yazan üçgen üçgen aslın süsten aldık. Bir kaç tane de balon. Bunlar hastane için.

Asıl ben hastane için süsledikleri masayı eve hazırladım. Ona da bebek çikolatası filan koyacağız. Hem hastaneden eve gelince güzelce lohusa takımımı giyip bebeğide giydirip bol bol foto çekinebilirim. Hastane çekimi filan olmayacak bizde çünkü doğum nasıl geçecek ağrım acım olacak mı bebek hemen emecek mi falan filan birde hastane masa süsü püsü ikramlığı uğraşamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…