- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Canım süper olmuş ablanınki de:) çok sevinirim valla çekip gönderirsen. Hastane de süslüyormuş. Kataloglarına baktım ama hem beğenmedim hem de pahalı geldi. 2500den başlıyordu. Hazır evdeyken biraz bunlarla uğraşayım:) çalışırken iyiydi evde zaman hiç geçmiyorCanim su ablamin odasindan resim..ayni masayi ortuyu.kullanicam fiyonku degistiricem.. seker aldim..kek kalibi aldim.yapabilirlerse :) normal dogurursam riskli iste..hediyelik yaptirdim. (Henuz sepeti yok)cikolata yaptirdim.lohusa serbeti hastane veriyomus... beze alicam firindan :) ole goruntu amacli iste.istersen aldiklarmi.eve gidince cekerim
34de 2400 dedi banada cnm normal bence zaten son haftalarda daha hızlı alıyorlarKızlae 34. haftada bebişlerinizin kilosu ne kadardı ben bugun kontrole gittim 2.300 gr çıktı az geldi sanki normal mi sizce ?
Aramizda 2 hafta var..benim dun 2600 cikti..
Sorun yok gunuyle uyumlu dedi..
Inşallah canim güzel beslenemedim mi acaba diye düşünüp durdum bugün34de 2400 dedi banada cnm normal bence zaten son haftalarda daha hızlı alıyorlar
Sen tahlil sonucunu doktoruna goturmuyormusun kagit veriyorlar kan ve idrar sonuclarini b12 istiyorsan onada bakiyorlarB12 değeri de oluyor bana o değere gore igne verdi hatta kuzum o da o önemli sağlık ocağında alınan idrar sonucuna benim dr güvenmiyor doğruluk payı kesin değil diye kendi tekrar istiyor benden gercekten de oyle oldu aile hekimi enfeksiyon yok dedi hastanedeki tahlilde çıkmıştı. Kurumlar bile işini tam yapmıyor malesef :/
Bacim hastane odasi suslemesini kendinizmi yapiyorsunuz bilmedim icin soruyorum yanlis anlama sakin dogum vidiolsri izliyorum dedigin gibi bebek kuvezinde kurdeleler firfirli etekler sonra cibinlik falan oluyor biree en cok merak rttigimKapı süsü yaptım cnm ben bebeğe Küvöz eteği anne yatağına ve masaya büyük kurdela gibi süs yaptım instagram dan hediyelik yaptırdım bide çikolata düşünüyorum balon aldım öyle
O masaj nasil yapilacak ben oraya elimi sokamam bile icim kalkar3300 gr olmuşuz 51 cm de boyumuz. Ebe ekibiyle tanıştım normal dogumu kolaylaştırıcı bebegin kanala girmesine yardimci hareketler gösterdiler. Perine masajı tavsiye ettiler daha cesaret edip yapamadımhaftaya kdr doğurmazsan gorusuruz dedi doktorum :)
Sen tahlil sonucunu doktoruna goturmuyormusun kagit veriyorlar kan ve idrar sonuclarini b12 istiyorsan onada bakiyorlar
Canım kendin de yapabiliyorsun, organizasyon firmasıyla da anlaşabilirsin. Benim gittiğim hastane ücret karşışığı da yapıyor. Baktım masalara da kendimiz yapabiliriz sankiBacim hastane odasi suslemesini kendinizmi yapiyorsunuz bilmedim icin soruyorum yanlis anlama sakin dogum vidiolsri izliyorum dedigin gibi bebek kuvezinde kurdeleler firfirli etekler sonra cibinlik falan oluyor biree en cok merak rttigim
Konu masa oluyor masada ne ararsan var tatli kirabiyeler serbetler kadehbardaklar ikramlik cok fazla yiyecek icecek bunlari kisi kendimi yapiyor yoksa organizasyoncu falan mi oluyor
Cnm organizasyon şirketleri var ama ben kendim yaptım intten bakarak masayı öyle çok donatmayı düşünmüyorum bitek masa örtüsü kurdelası üstünde hediyelik yaptırdım misafirler için o olucak çikolata yaptırıcam birde eğer ayarlayabilirsem lohusa şerbeti düşünüyorum çok abartanlar var ben kendimce birşeyler hazırladım güzel de oldu kapı süsümüde kendim yaptımBacim hastane odasi suslemesini kendinizmi yapiyorsunuz bilmedim icin soruyorum yanlis anlama sakin dogum vidiolsri izliyorum dedigin gibi bebek kuvezinde kurdeleler firfirli etekler sonra cibinlik falan oluyor biree en cok merak rttigim
Konu masa oluyor masada ne ararsan var tatli kirabiyeler serbetler kadehbardaklar ikramlik cok fazla yiyecek icecek bunlari kisi kendimi yapiyor yoksa organizasyoncu falan mi oluyor
Valla bana bu rutinde giderse 3000 kg geçer dedi cnm o yuzden çokta takmıyorum kafana takma sende beslenmene yine dikkat et bebek alması gereken kadarını alıyor zaten Biz ne yaparsak yapalımInşallah canim güzel beslenemedim mi acaba diye düşünüp durdum bugün
O konuda sana katiliyorum canimVeriyorum canim ama sağlık ocağında yapılan idrar testi güvenilir olmuyor tecrübe olarak yaşadım kan da sıkıntı yaşamadım her defasinda rutin aynı seylere bakiliyor kan,demir,b12 vs
Biz hicbirsey hazirlamadim ama hazirlamakmi gerek bilemedim ben hep dogurup eve gelim kafasinda oldum icin sanki hic odaya girmicek kafasindayimCanım kendin de yapabiliyorsun, organizasyon firmasıyla da anlaşabilirsin. Benim gittiğim hastane ücret karşışığı da yapıyor. Baktım masalara da kendimiz yapabiliriz sanki
Bizde sayamadik canim baya varizEpeydir takip edemiyorum şuan gruptaki bebek sayısı kaç oldu acaba hepsi iyilerdir inşallah
Canım sezeryana ne kadar var senin haklısın benbde sezeryan olcak olsam ızın vermezdım heralde. demek kı bennde temkinlı olmalym cuma sez. derse dr bdha acılma baktrmayaym.aynısı olrsaMagnezyum içtim canım hala aynı 4 5 saattir kasılık durur semsert karnım sezeryan olacağı için kabul etmedim ben muayeneyi canım her gittiğimde teklif ediyorlar ben imza atıp çıkıyorum senin yaşadıkların beni çok üzmüştü gece sabah aynını yaşadım Rabbim yardım etsin inşallah
Valla bana bu rutinde giderse 3000 kg geçer dedi cnm o yuzden çokta takmıyorum kafana takma sende beslenmene yine dikkat et bebek alması gereken kadarını alıyor zaten Biz ne yaparsak yapalım
Kızlar selam, oda süslemesi için neler yapacaksınıZ? İnternetten baktım Odadaki masalara neler neler yapmışlar baya süslü şeyler var. Şerbetlikler fln. Siz birşeyler ayarladınız mı? Kapı süsü ve hediyelik ayarladım sadece.
Normal canim.. az degil kesinlikle :) insan bi an telaslaniyo .vicdan yapiyo ama.Hmm normal o zaman benimkide, çok da tombiş olmucak sanirim bizimkiler neyse sağlikli olsunlar da kilo alırlar büyüdükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?