Bilmiyorum ki neden olurMalesef hala karnım sert bilen varsa sorayım canım senin faydanla sancım yok kanala girmemiş eee niye bu kadar karnım sert anlamaya çalışıyorum =(
Cok pahalli ya.. ben kendi capimda yapicam biseler. Haribolari o yildizli kurdanlara saplicam katli kurabiyelige dizicem..kek kaliplari aldim pembe onlar annemde...cikolata var.hediyelik kelebekler iste..kapi.susumde profilmde var.yatak basi ve kapi icin tul aldim. 2 fiyonk diktircem babama. O kadar ole hosgeldin yazilarini pek sevmiyorum..esime dedim yatagin arkasina balonlardan cicek yaparsin :)Canım süper olmuş ablanınki de:) çok sevinirim valla çekip gönderirsen. Hastane de süslüyormuş. Kataloglarına baktım ama hem beğenmedim hem de pahalı geldi. 2500den başlıyordu. Hazır evdeyken biraz bunlarla uğraşayım:) çalışırken iyiydi evde zaman hiç geçmiyor
Allahım şifa verisinde çıksın bir an önceKizlar bnm kizim icin dua eder misiniz sarilik geciriyor sinirda suan yogun bakima alindi luften dua edin kizim kisa surede ciksin,
AminAllahım şifa verisinde çıksın bir an önce
Yoo genelde bos yatak oluyor en fazla 1-2 dk bekliyorsun...ben zatem normalde beklerim ama ordan ise yetismem gerekiyor ve sag olsunlar bekletmiyorlar...ilk baslarda ozele gidiyordum inan 14 deki randevuma 15.30 da anca muayene olabildimHastane çalışanı olduğun için şanslısın canım hepimiz bu olanakları kullanıyoruz yerı gelıyo maalesef Herkesin yaptığı şey ama başkalarının önüne geçmekte iyi değil bir yandan aciliyetin varken bekletmıolar sanırım seni? kımse yokken gırıyosun glb dırekt beklemeden
Aynen simdi bebis 37 yi gorunce rahatladim istedigin zaman gel diyrum :)Evet Evet hatırlıyorum senin durumu bayağı önce girmişti kanala endişelerin vardı Aynen dediğin gibi Ortalama bir zaman kaldıgı için 2 de olablrmıs 4de hayırlısı artk
Bence olmaz cunku 40 da bile acil sezryan yapiyorlar ve o zaman kanala coktan girmis olurKanala girerse sezaryen engel olmuyor değil mi ?
Çok güzel olmuş canım bana da baya fikir verdi:) çok teşekkürler:) benim kız zaten dönmedi, yarın kontrolüm var hala dönmediyse muhtemelen sezeryan olur. Şimdiden gün verir mi bilmiyorum.Cok pahalli ya.. ben kendi capimda yapicam biseler. Haribolari o yildizli kurdanlara saplicam katli kurabiyelige dizicem..kek kaliplari aldim pembe onlar annemde...cikolata var.hediyelik kelebekler iste..kapi.susumde profilmde var.yatak basi ve kapi icin tul aldim. 2 fiyonk diktircem babama. O kadar ole hosgeldin yazilarini pek sevmiyorum..esime dedim yatagin arkasina balonlardan cicek yaparsin :)
Insallah yapabilirler.. sezeryan olunca iyi oluyoda .normal dogumda telas olur..ablaminki sezeryandi hazirlikli gittik susledik ettik :)
Kizlar bnm kizim icin dua eder misiniz sarilik geciriyor sinirda suan yogun bakima alindi luften dua edin kizim kisa surede ciksin,
Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar versin.Kizlar bnm kizim icin dua eder misiniz sarilik geciriyor sinirda suan yogun bakima alindi luften dua edin kizim kisa surede ciksin,
Tek tek alintilayamadim cok tesekkur ederim cevaplariniz icinn...iyi ki su grup varr
Cok pahalli ya.. ben kendi capimda yapicam biseler. Haribolari o yildizli kurdanlara saplicam katli kurabiyelige dizicem..kek kaliplari aldim pembe onlar annemde...cikolata var.hediyelik kelebekler iste..kapi.susumde profilmde var.yatak basi ve kapi icin tul aldim. 2 fiyonk diktircem babama. O kadar ole hosgeldin yazilarini pek sevmiyorum..esime dedim yatagin arkasina balonlardan cicek yaparsin :)
Insallah yapabilirler.. sezeryan olunca iyi oluyoda .normal dogumda telas olur..ablaminki sezeryandi hazirlikli gittik susledik ettik :)
Sennle gunlerimiz ayni canm :) ben dun yaptim perine masaji biraz can yakici ama cok faydasi oluyormis3300 gr olmuşuz 51 cm de boyumuz. Ebe ekibiyle tanıştım normal dogumu kolaylaştırıcı bebegin kanala girmesine yardimci hareketler gösterdiler. Perine masajı tavsiye ettiler daha cesaret edip yapamadımhaftaya kdr doğurmazsan gorusuruz dedi doktorum :)
17 gün kaldı canım 38+4 te doğacak ama 37 yi geçse alırsa alsın diyeceğim artık önceki hamileliğim de teklif edilmemişti hiç alttan bakmak bakılmadı da burda nst için devlete gidiyorum her seferinde soruyorlar kabul etmiyorumCanım sezeryana ne kadar var senin haklısın benbde sezeryan olcak olsam ızın vermezdım heralde. demek kı bennde temkinlı olmalym cuma sez. derse dr bdha acılma baktrmayaym.aynısı olrsa
ciddi misin? Sen ne düşünüyosun peki, şu aşamadan sonra değiştirmekle ilgili?Benim aynı doktorda 2. Dogumum olacak ben de aynı şeyleri hissediyorum. Sona yaklaştıkça gerilip yanlış anlıyoruz galiba
Benim oluyordu ama bugün nerdeyse 6 saat semsertti canım ve hiç kıpırdamadı =(Kahsen su an benimde sert..yorulunca oluyo benim arada 3 5 gunde bir...kasilip duruyo..agri yok ama benim.tas gibi oluyo sadece
Canim dualarimiz minikle..kisa surede atlatir insallah..Kizlar bnm kizim icin dua eder misiniz sarilik geciriyor sinirda suan yogun bakima alindi luften dua edin kizim kisa surede ciksin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?