2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok pahalli ya.. ben kendi capimda yapicam biseler. Haribolari o yildizli kurdanlara saplicam katli kurabiyelige dizicem..kek kaliplari aldim pembe onlar annemde...cikolata var.hediyelik kelebekler iste..kapi.susumde profilmde var.yatak basi ve kapi icin tul aldim. 2 fiyonk diktircem babama. O kadar ole hosgeldin yazilarini pek sevmiyorum..esime dedim yatagin arkasina balonlardan cicek yaparsin :)
Insallah yapabilirler.. sezeryan olunca iyi oluyoda .normal dogumda telas olur..ablaminki sezeryandi hazirlikli gittik susledik ettik :)

Eklentiler

• 20181218_193650.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 20181218_193508.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 20181218_193322.webp
    102,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 20181218_193012.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 74
Kahsen su an benimde sert..yorulunca oluyo benim arada 3 5 gunde bir...kasilip duruyo..agri yok ama benim.tas gibi oluyo sadece

Yoo genelde bos yatak oluyor en fazla 1-2 dk bekliyorsun...ben zatem normalde beklerim ama ordan ise yetismem gerekiyor ve sag olsunlar bekletmiyorlar...ilk baslarda ozele gidiyordum inan 14 deki randevuma 15.30 da anca muayene olabildim

Çok güzel olmuş canım bana da baya fikir verdi:) çok teşekkürler:) benim kız zaten dönmedi, yarın kontrolüm var hala dönmediyse muhtemelen sezeryan olur. Şimdiden gün verir mi bilmiyorum.

Tek tek alintilayamadim cok tesekkur ederim cevaplariniz icinn...iyi ki su grup varr

Bunun da çözümü var denk gelmişken anlatayım: ))
Alıntılamak istedigin her mesajda "+çoklu alinti" yazıyor 5 kişinin mesajını tek mesajda cevaplamak istiyorsun mesela hepsinde "coklu alinti"ya tıkla en son birine cevapla de 1 kişiye cevap yazdıktan sonra en son cevapla kısmına tıklamadan "alıntıları ekle"ye tikla hepsi geliyor :))
Bence de grup iyi ki var

Bu çikolatalar ne kadar dayanıyor ne zaman sipariş versem bilemedim

Sennle gunlerimiz ayni canm :) ben dun yaptim perine masaji biraz can yakici ama cok faydasi oluyormis

Canım sezeryana ne kadar var senin haklısın benbde sezeryan olcak olsam ızın vermezdım heralde. demek kı bennde temkinlı olmalym cuma sez. derse dr bdha acılma baktrmayaym.aynısı olrsa
17 gün kaldı canım 38+4 te doğacak ama 37 yi geçse alırsa alsın diyeceğim artık önceki hamileliğim de teklif edilmemişti hiç alttan bakmak bakılmadı da burda nst için devlete gidiyorum her seferinde soruyorlar kabul etmiyorum

Kahsen su an benimde sert..yorulunca oluyo benim arada 3 5 gunde bir...kasilip duruyo..agri yok ama benim.tas gibi oluyo sadece
Benim oluyordu ama bugün nerdeyse 6 saat semsertti canım ve hiç kıpırdamadı =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…