Bende çok mutsuzum doktorumdan gidip Selçuk tıpta doğuruvercem diyorum bazen =(ciddi misin? Sen ne düşünüyosun peki, şu aşamadan sonra değiştirmekle ilgili?
Uzun olmus benim 1 2 saate geciyor... ve genelde yorulunca dedigim gibi.. zaten oyle olunca.hic kipirdamiyorBenim oluyordu ama bugün nerdeyse 6 saat semsertti canım ve hiç kıpırdamadı =(
Benimki.donmustu..gonlune gore olur insallah..tahminimce verir gun..sezeryan istersen.Çok güzel olmuş canım bana da baya fikir verdi:) çok teşekkürler:) benim kız zaten dönmedi, yarın kontrolüm var hala dönmediyse muhtemelen sezeryan olur. Şimdiden gün verir mi bilmiyorum.
Uzun zaman gidiyomus..bizde baya kararsiz kaldik ama..yeni geldi.. 1 ay bile olsa bisey olmaz herhalde...yilbasinda veriyolar 6 ay surunuyo evde bisey olmuyo :)Bu çikolatalar ne kadar dayanıyor ne zaman sipariş versem bilemedim
Biz hicbirsey hazirlamadim ama hazirlamakmi gerek bilemedim ben hep dogurup eve gelim kafasinda oldum icin sanki hic odaya girmicek kafasindayim
bende hastaneyi süslemeyi düşünmüyorum kızlar, ilkinde yaptık diye eşim kapı süsü bari takalım diyor, bir de gelenlere çikolata ikram edicez okadar. Evde tabi ikramlıklar olacak, ama onun için de masa süslemeyeceğim, çünkü çok kalabalık gelen olmaz bize, masa da bayatlar gider :) gerektikçe haber verdikçe millet buzluktan çıkarırım inşKapı süsü ve hediyelik lavanta keseleri hazırladık. Hoşgeldin bebeğim yazan üçgen üçgen aslın süsten aldık. Bir kaç tane de balon. Bunlar hastane için.
Asıl ben hastane için süsledikleri masayı eve hazırladım. Ona da bebek çikolatası filan koyacağız. Hem hastaneden eve gelince güzelce lohusa takımımı giyip bebeğide giydirip bol bol foto çekinebilirim. Hastane çekimi filan olmayacak bizde çünkü doğum nasıl geçecek ağrım acım olacak mı bebek hemen emecek mi falan filan birde hastane masa süsü püsü ikramlığı uğraşamam dedim
sen konyadamıydın kız, kimdi doktorun?Bende çok mutsuzum doktorumdan gidip Selçuk tıpta doğuruvercem diyorum bazen =(
yaşın etkisi olduğuna ben de inanıyorum çünkü ilk oğlumu 30 yaşında dogurmuştum şimdi ise 41 yaşına geldim
yaşta etkili oluyordur inşallah arkadaşım var sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi
bende hastaneyi süslemeyi düşünmüyorum kızlar, ilkinde yaptık diye eşim kapı süsü bari takalım diyor, bir de gelenlere çikolata ikram edicez okadar. Evde tabi ikramlıklar olacak, ama onun için de masa süslemeyeceğim, çünkü çok kalabalık gelen olmaz bize, masa da bayatlar gider :) gerektikçe haber verdikçe millet buzluktan çıkarırım inş
Masada çikolata ve hediyelik saksılarımız olur,
Onlar genelde olduğu için takılmadım ama bu sefer çok korktum =( hayırlısı ile bir doğursaydıkUzun olmus benim 1 2 saate geciyor... ve genelde yorulunca dedigim gibi.. zaten oyle olunca.hic kipirdamiyor
Ben ılgında oturuyorum canım Akşehir e gidiyorum park hayata eşim orda çalışıyor diye başladım ama pişmanım Selçuk tıpta doğuranlar var memnunlar bi an diyorum git doğur gelbende hastaneyi süslemeyi düşünmüyorum kızlar, ilkinde yaptık diye eşim kapı süsü bari takalım diyor, bir de gelenlere çikolata ikram edicez okadar. Evde tabi ikramlıklar olacak, ama onun için de masa süslemeyeceğim, çünkü çok kalabalık gelen olmaz bize, masa da bayatlar gider :) gerektikçe haber verdikçe millet buzluktan çıkarırım inş
Masada çikolata ve hediyelik saksılarımız olur, okadar
sen konyadamıydın kız, kimdi doktorun?
Ne bileyim doktorum kanala inmeden yakalamak.istiyorum dedi de kafama takıldıBence olmaz cunku 40 da bile acil sezryan yapiyorlar ve o zaman kanala coktan girmis olur
Rabbim tez vakitte şifa versin zor biliyorum ama sen rahatlamaya çalış ki sütun çok etkilenmesin onun en iyi ilacı sende çünküKizlar bnm kizim icin dua eder misiniz sarilik geciriyor sinirda suan yogun bakima alindi luften dua edin kizim kisa surede ciksin,
Dün benimde öyleydi tüm gün bebek hareketini bile doğru düzgün hissedemedim sertlikten, gece biraz biraz azaldı sabah uyandığımda normale dönmüştü. Neden bilmiyorum canım ama umarım seninkide geçer ve iyi hissedersin tez zamandaMalesef hala karnım sert bilen varsa sorayım canım senin faydanla sancım yok kanala girmemiş eee niye bu kadar karnım sert anlamaya çalışıyorum =(
Şuan daha iyiyim şükür inşallah tekrar etmezDün benimde öyleydi tüm gün bebek hareketini bile doğru düzgün hissedemedim sertlikten, gece biraz biraz azaldı sabah uyandığımda normale dönmüştü. Neden bilmiyorum canım ama umarım seninkide geçer ve iyi hissedersin tez zamanda
Bende sana katılıyorum canım , sonuçta hastahane ne olacağı , ne durumda olacağımız belli değil.Kapı süsü ve hediyelik lavanta keseleri hazırladık. Hoşgeldin bebeğim yazan üçgen üçgen aslın süsten aldık. Bir kaç tane de balon. Bunlar hastane için.
Asıl ben hastane için süsledikleri masayı eve hazırladım. Ona da bebek çikolatası filan koyacağız. Hem hastaneden eve gelince güzelce lohusa takımımı giyip bebeğide giydirip bol bol foto çekinebilirim. Hastane çekimi filan olmayacak bizde çünkü doğum nasıl geçecek ağrım acım olacak mı bebek hemen emecek mi falan filan birde hastane masa süsü püsü ikramlığı uğraşamam dedim
Zarar vericem gibi geliyo nedense korkuyorum :/Sennle gunlerimiz ayni canm :) ben dun yaptim perine masaji biraz can yakici ama cok faydasi oluyormis
Benim de yarinn...aslinda 2 hafta once gitmistim ama bi heyecanliyim:)İyi aksamlar arkadaşlar.
Yarın kontrolümuz var.
İnsallah her şey yolundadır.
Ben haciserifbebekcikolatalarina msj attim 3-4 ay serin ve kuru ortamda tazeligini korur. 1 veya 2 is günü icindd size ulasir dedi canim:), alintiladim bu aradaBu çikolatalar ne kadar dayanıyor ne zaman sipariş versem bilemedim
Ben 32 haftadan beri yapıyorum eşimin yardımıyla okadar çok esnediki artık hissetmiyorum canım ben dogumda faydasi olacağına inanıyorum tabi insallah normal olursa cunku kesi yapilmasından korkuyorumZarar vericem gibi geliyo nedense korkuyorum :/
Ben haciserifbebekcikolatalarina msj attim 3-4 ay serin ve kuru ortamda tazeligini korur. 1 veya 2 is günü icindd size ulasir dedi canim:), alintiladim bu arada
Canım bir yerde okudum bir ebenin tavsiyesiymiş kendinizi sıcak tutun açılma kolay oluyormuş diyormuş. Sıcak suyu bu yüzden öneriyorlar galiba. Aklında bulunsunBen 32 haftadan beri yapıyorum eşimin yardımıyla okadar çok esnediki artık hissetmiyorum canım ben dogumda faydasi olacağına inanıyorum tabi insallah normal olursa cunku kesi yapilmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?