2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kemik yapıma bakmıştı diye hatırlıyorum

Kizlar bnm kizim icin dua eder misiniz sarilik geciriyor sinirda suan yogun bakima alindi luften dua edin kizim kisa surede ciksin,

Sarılık seviyesi çokmu yüksek mama veriyormusun uyumasına izin verme sütun varsa iki saatte bir emzir yoksa da mama ver canım

Rabbim sana bağışlasın evladını sağlıkla

Canım bir yerde okudum bir ebenin tavsiyesiymiş kendinizi sıcak tutun açılma kolay oluyormuş diyormuş. Sıcak suyu bu yüzden öneriyorlar galiba. Aklında bulunsun
evet kesinlikle doğum başlatmaya yardım ediyor sıcak suya felan oturmak

Oooof of.. çatı ve bel ağrısı beni 3 gündür mahvetti..
İyiden iyiye yürüyememeye başladım
Allah hayırlısıyla şu son günleri atlatmayı nasip etsin hepimize İnşaallah..
Aminn ben de azcik evin içinde dolarıyım bi yemek yapım hemen kasılmalar başlıyor kitliyor sanki kasiklardan beri hayırlısıyla geçirsek

Aminn ben de azcik evin içinde dolarıyım bi yemek yapım hemen kasılmalar başlıyor kitliyor sanki kasiklardan beri hayırlısıyla geçirsek

İnan haftan ilerledikçe daha kötü olacak.. Hepimiz sırayla doğurcaz ama umarım sağ salim, mutlulukla doğururuz..

Ben ılgında oturuyorum canım Akşehir e gidiyorum park hayata eşim orda çalışıyor diye başladım ama pişmanım Selçuk tıpta doğuranlar var memnunlar bi an diyorum git doğur gel
ya düzenli gitsen muhakkak iyileri var, bisürü Prof var ama şak diye gidince yaparlar mı nasıl olur kim girer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…