2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sevindim canım şükür Sağlıkla kavustunuz. Benim daha 1 ayim var bekliyorum.

Kolay gelsin cnm 3 bebeli hayat biraz zorlayacak ama sonrası çok güzel olacak. Birbirlerine arkadaş olacaklar
Sağol canım darısı başına inşallah zamanında sağlıkla gelsin kuzucun
Evlat her zaman için zor aslında canım ama kokuları yeter işte tüm sıkıntılara Allah evlatlarımıza uzun sağlıklı ömür versin isteyen herkese de nasip etsin

Oooof of.. çatı ve bel ağrısı beni 3 gündür mahvetti..
İyiden iyiye yürüyememeye başladım
Allah hayırlısıyla şu son günleri atlatmayı nasip etsin hepimize İnşaallah..
Amiinn 2 gündür yürümekte zorlaniyorum bende Rabbim sağ sağlim kurtarsin hepimizide son günler çok zor gercekten

ya düzenli gitsen muhakkak iyileri var, bisürü Prof var ama şak diye gidince yaparlar mı nasıl olur kim girer bilmiyorum
Arladaşım orda çalışıyor gel proftan sıra ayarlıyım zaten sezeryan gün verir gelir o gün doğurursun diyor bende plansız hiç hareket edemem sonuna geldik diye güvenemiyorum

kim kimi nasıl katakulleye getırsem derdinde gerçekten ıyı yapmıssın paranla rezıl olmak böylr bısey yani canım neoldu aldılar mı gelmeye bıde en önemli zamanların yani o şirkettekıler bıraz insan olsa ınsanları sömurenlerı barındırmazlar...

@cibi35 ve Dido44 nasılsınız bebisler nasıl
Idare ediyoruz bizimki sarılık oldu bir gece yattı cıktı 2 güne bir kontrolü var yarın yine hastaneye gidicez onun dışında gündüzler bol uykulu geceler uykusuz alışmaya çalışıyoruz dünyaya vaktiniz varken uyuyun sen nasılsın hemsom son evreler nasıl geciyor

Doğuruyorum dedim ben direk nst sancı yok ultrason baktılar bebeğin kafası kanala girmemiş =( ama karnım taş gibi doktorda dedi böyle kasıntı olursa çocuk strese girer ayy bilmiyorum ilk kez doğuruyor gibiyim
ya ıste gercekten aynıları yasamısız ben ee yüzde 100 ya dedım 3dkya bır düşünce kanala gırmeye basladı dıyeymıs megersem..E arkadasım bunun barız bır gmstergesi yok mu dıye agladım sinirmden dün gece bende. yazamadım canım sımdı nasılsınnn?

ben de kabul etmessydım dedım.keske gece ama busefer de rısk olabılırdı cok az kalmıs ne heyecanlı yaa:)

Merhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız

sancıların baslamasın dıye demıstır belkı canım sonucta normal.dogarken bıle mudahale edıp sezeryana dönülüyor
Ben sanci hissetmiyorum ama kanalda ilerlerse muhtemelen ağrı oluyordur heralde ilkinde hiç bişey hissetmedim ne sanci ne ağrı sadece kasılmam oluyor ,doktorum da çok şaşırmıştı o zaman senin gibi başka hasta görmedim diye

Ne zamana kadar canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…