Sağol canım darısı başına inşallah zamanında sağlıkla gelsin kuzucunSevindim canım şükür Sağlıkla kavustunuz. Benim daha 1 ayim var bekliyorum.
Kolay gelsin cnm 3 bebeli hayat biraz zorlayacak ama sonrası çok güzel olacak. Birbirlerine arkadaş olacaklar
Amiinn 2 gündür yürümekte zorlaniyorum bende Rabbim sağ sağlim kurtarsin hepimizide son günler çok zor gercektenOooof of.. çatı ve bel ağrısı beni 3 gündür mahvetti..
İyiden iyiye yürüyememeye başladım
Allah hayırlısıyla şu son günleri atlatmayı nasip etsin hepimize İnşaallah..
Arladaşım orda çalışıyor gel proftan sıra ayarlıyım zaten sezeryan gün verir gelir o gün doğurursun diyor bende plansız hiç hareket edemem sonuna geldik diye güvenemiyorumya düzenli gitsen muhakkak iyileri var, bisürü Prof var ama şak diye gidince yaparlar mı nasıl olur kim girer bilmiyorum
kim kimi nasıl katakulleye getırsem derdinde gerçekten ıyı yapmıssın paranla rezıl olmak böylr bısey yani canım neoldu aldılar mı gelmeye bıde en önemli zamanların yani o şirkettekıler bıraz insan olsa ınsanları sömurenlerı barındırmazlar...Canım haksızlığa ben de gelemiyorum ama bıktım artık boşveriyorum çünkü bu ülkede hiç bir şey iyiye doğrı düzelmiyor. Gecen gün storla halımı yıkamaya vermiştim. Storlar geldi halı gelmedi eşim o nedenle ödemeyi yapmamış. Bugun de halıyı getircez diye aradılar. Eşime dedim ki ne kadar 100 tl dedi. 100 değil dedim ölç bak fazla para istemişler. Ölçtük ettik 64 tl tutuyor. Halıyı getiren kişi 100 tl istedi. Bizde metrekaresini hesapladık sizde buyrun içerde hesaplayın ölçün dedik. Bize yuvarlıyoruz diye açıklama yaptı. 2.45 e 3 metre diyormuş şaka mı? Ben de dedim ki böyle hesapladığınızı söyleseydiniz size vermezdim storlarımı dedim. Neyse sizin hesapladığınız şekilde alalım ödemeyi dediler. Halıyı verdi gitti. Halıyı bi açtık saçaklar çamur olmuş kahverengi. Halımı temiz gönderdim üstelik sırf tozu falan gitsin bebek geliyor salona taşındık diye. Çünkü biz salonu hiç kullanmayız koltuklarım bile yeni alınmış gibi. Bende tlfnla şirketi aradım. Durumu anlattım fiyatı da söyledim ve hanfendi bana biz asla yuvarlamayız kaç cm se ona göre metrekare hesaplarız dedi. Hemen size başka ekip yönlendiriyorum diye özürler diledi halımın fotografını da attım kadın bi daha aradı özür diledi. Bağırmadım çağırmadım ama ses tonumdan moralimin bozukluğu belliydi. Halıyı henüz gelip almadılar ama fişsiz makbuzsuz iş yapılıyor. Üstelik bilindik bi şirket. Personel şirketin haberi olmadan fazla para talep edip temiz halıyı kirletip getiriyor. Allah büyük işte kavga gürültü etmedim yalandan fazla para alıyor diye ama halı kirli olumca vesile oldu öyle aradım. Berbat bir dünyada yaşıyoruz nereye kadar tartışalım ki. Bişe oldu mu arkadaslarım benle giderlerdi ben onların hakkını savunurdum inanın şimdi bıraktım herkes ektiğini biçer
Benim uzun zamandır ağrıyor canım. Oturduğum yerden zor kalkıyorum özellikleKizlar kuyruk sokumu.agrisi olan vR mi ..benim agriyoda bugun
evet canım bence de artık streslık bısey kalmadı senın adına da Allahın ıznı ıle hepımız yavas yavas streslı zamanları atlattık nerdeyse :)Aynen simdi bebis 37 yi gorunce rahatladim istedigin zaman gel diyrum :)
Idare ediyoruz bizimki sarılık oldu bir gece yattı cıktı 2 güne bir kontrolü var yarın yine hastaneye gidicez onun dışında gündüzler bol uykulu geceler uykusuz alışmaya çalışıyoruz dünyaya vaktiniz varken uyuyun sen nasılsın hemsom son evreler nasıl geciyor
ya ıste gercekten aynıları yasamısız ben ee yüzde 100 ya dedım 3dkya bır düşünce kanala gırmeye basladı dıyeymıs megersem..E arkadasım bunun barız bır gmstergesi yok mu dıye agladım sinirmden dün gece bende. yazamadım canım sımdı nasılsınnn?Doğuruyorum dedim ben direk nst sancı yok ultrason baktılar bebeğin kafası kanala girmemiş =( ama karnım taş gibi doktorda dedi böyle kasıntı olursa çocuk strese girer ayy bilmiyorum ilk kez doğuruyor gibiyim
o da onemlı bısey demekki kuzum bakalım cuma anlıcam bennde aynı mı degıl mıKemik yapıma bakmıştı diye hatırlıyorum
Aynı şekilde son bir haftadır yürümek işkence gibiOooof of.. çatı ve bel ağrısı beni 3 gündür mahvetti..
İyiden iyiye yürüyememeye başladım
Allah hayırlısıyla şu son günleri atlatmayı nasip etsin hepimize İnşaallah..
ben de kabul etmessydım dedım.keske gece ama busefer de rısk olabılırdı cok az kalmıs ne heyecanlı yaa:)17 gün kaldı canım 38+4 te doğacak ama 37 yi geçse alırsa alsın diyeceğim artık önceki hamileliğim de teklif edilmemişti hiç alttan bakmak bakılmadı da burda nst için devlete gidiyorum her seferinde soruyorlar kabul etmiyorum
sancıların baslamasın dıye demıstır belkı canım sonucta normal.dogarken bıle mudahale edıp sezeryana dönülüyorNe bileyim doktorum kanala inmeden yakalamak.istiyorum dedi de kafama takıldı
Ben ilk 34 haftada girdimKızlar nst ye kaçıncı haftada ypıldı
Ben sanci hissetmiyorum ama kanalda ilerlerse muhtemelen ağrı oluyordur heralde ilkinde hiç bişey hissetmedim ne sanci ne ağrı sadece kasılmam oluyor ,doktorum da çok şaşırmıştı o zaman senin gibi başka hasta görmedim diyesancıların baslamasın dıye demıstır belkı canım sonucta normal.dogarken bıle mudahale edıp sezeryana dönülüyor
Ne zamana kadar canım?Merhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Zaman belirlemedim canım maalesef okuyabilen olurmu bilmedigimdenNe zamana kadar canım?
Ben sorup sana net sayıyla döneyim inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip ederZaman belirlemedim canım maalesef okuyabilen olurmu bilmedigimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?