Sadece hamilelerden mi istiyorsun genel mi?Zaman belirlemedim canım maalesef okuyabilen olurmu bilmedigimden
benım kanala gırmeye baslamıs ve 2gundur berbat sancılar kasılmalar var yanı fark cok var gercekten vardır bır bıldıgı sorarsın gıdınce canmBen sanci hissetmiyorum ama kanalda ilerlerse muhtemelen ağrı oluyordur heralde ilkinde hiç bişey hissetmedim ne sanci ne ağrı sadece kasılmam oluyor ,doktorum da çok şaşırmıştı o zaman senin gibi başka hasta görmedim diye
Hepimizin inşallah yalnızca hamilelerse biraz sayı azalabilir ben dönerim canım aminnn cümlemizin insallahİnşallah canım hamiler okursa daha sevabınolurmuş inşallah kimin duası kabul olur bilinmez ama sana çok teşekkür ederim allahım gölündeki muradını versin sesime kulak verdin
ay ne resmı canım.nasıl cekıldınız. ben de kar yagsa yapıcam ama yagmadı bıtürlü. sımdı ılk ısım odasında cekılmek hazırlanıp daa eşimleResim çekildik bu akşam kızlar . Dışarda yapamadık , hava kötüydü .
Güzel oldu ama, komikti . Eşimle kalp yapma gayemiz takdire şayandı
Az kaldi az daha sabır kurtulacaksın kavuşacaksın insallahbenım kanala gırmeye baslamıs ve 2gundur berbat sancılar kasılmalar var yanı fark cok var gercekten vardır bır bıldıgı sorarsın gıdınce canm
Evet canım sadece hamilelerden onlar anne hamilelrrin duası kabul olur derler zaten 1 adet okunması gerekirmiş bi kişi bi Yasin anlatabildimmi acaba cvp yazmana çok sevindim çünkü iki gündür bekliyorum konuda açtım bi arkadaşım okurum dediSadece hamilelerden mi istiyorsun genel mi?
Ben geçen hafta yaptıracaktım. Doktorum baktı iyiyim , haftaya yaptır dedi. Perşembe gidecem bir yere nst için işte. Fiyatı nedir acaba? Aç tok farkediyor mu? 1 saat mi bağlı kalıyoruz?Ben ilk 34 haftada girdim
Inşallah kabul olur canım nolacak hamile çok yok cevremde 1 arkadaşa sordum o yazar yarın sana net sayıyı msj atarim insallahEvet canım sadece hamilelerden onlar anne hamilelrrin duası kabul olur derler zaten 1 adet okunması gerekirmiş bi kişi bi Yasin anlatabildimmi acaba cvp yazmana çok sevindim çünkü iki gündür bekliyorum konuda açtım bi arkadaşım okurum dedi
Ben gittiğim özel hastanede 15 tl verdim memur indirimli hali,15 dk duruyorsun uzanıp ,girmeden 1 saat önce bisey yemiş olman yeterli dedilerBen geçen hafta yaptıracaktım. Doktorum baktı iyiyim , haftaya yaptır dedi. Perşembe gidecem bir yere nst için işte. Fiyatı nedir acaba? Aç tok farkediyor mu? 1 saat mi bağlı kalıyoruz?
Doğum günümdü. Bugün yaptırmak istedim. Meterolojiyi de takip etmiştim , hava güzel olacaktı. Neyse. Böyle de güzel oldu sonuçta. Stüdyoda çekildik canım. Evde de güzel olur ...ay ne resmı canım.nasıl cekıldınız. ben de kar yagsa yapıcam ama yagmadı bıtürlü. sımdı ılk ısım odasında cekılmek hazırlanıp daa eşimle
yaa ne guzel hatıralar canım mutlu yıllar dilerim bebegınle eşinle musmutlu yıllarınız olsun inşallah❤❤❤Doğum günümdü. Bugün yaptırmak istedim. Meterolojiyi de takip etmiştim , hava güzel olacaktı. Neyse. Böyle de güzel oldu sonuçta. Stüdyoda çekildik canım. Evde de güzel olur ...
ben okuyayım canım 1 tane. İsmin ne? Niyetimi ona göre ederim inş. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşMerhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Hepimizin çok az kaldı şükür doğunca gözümüz bişey görmeyecek şimdi vakit geçmiyor gibi o zaman bir aylık 2 aylık olup gidecekben de kabul etmessydım dedım.keske gece ama busefer de rısk olabılırdı cok az kalmıs ne heyecanlı yaa:)
Yumuşadı karnım 3 saattir iyiyim neydi o öyle ya çok korktum sen nasılsın şimdi geçti mi canın yanıyor muya ıste gercekten aynıları yasamısız ben ee yüzde 100 ya dedım 3dkya bır düşünce kanala gırmeye basladı dıyeymıs megersem..E arkadasım bunun barız bır gmstergesi yok mu dıye agladım sinirmden dün gece bende. yazamadım canım sımdı nasılsınnn?
Allah razı olsun canım ismim edaInşallah kabul olur canım nolacak hamile çok yok cevremde 1 arkadaşa sordum o yazar yarın sana net sayıyı msj atarim insallah
eda ismim canım allah razı olsun inşallah inşallah okudum diye haber verbilrmisin canım çok teşekkür ederim rabbim yavrunu sana bağışlasınben okuyayım canım 1 tane. İsmin ne? Niyetimi ona göre ederim inş. Rabbim tez zamanda nasip etsin inş
2157 gram di canimKızlae 34. haftada bebişlerinizin kilosu ne kadardı ben bugun kontrole gittim 2.300 gr çıktı az geldi sanki normal mi sizce ?
34 artilarda girdimKızlar nst ye kaçıncı haftada ypıldı
10 15 dk gibi bi süre wc sıkışık olmamak ve tok olmak lazımBen geçen hafta yaptıracaktım. Doktorum baktı iyiyim , haftaya yaptır dedi. Perşembe gidecem bir yere nst için işte. Fiyatı nedir acaba? Aç tok farkediyor mu? 1 saat mi bağlı kalıyoruz?
Allah razı olsun . Hepimiz yuvamızda ailemizle hayırlı & sağlıklı & bereketli uzun bir ömür yaşayalım . Amin.yaa ne guzel hatıralar canım mutlu yıllar dilerim bebegınle eşinle musmutlu yıllarınız olsun inşallah❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?