2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende 2 gundur kasiklarimdan sancilaniyorum kizim baski yaptikca sancilaniyorum ama gecti sukur usuttum ondan oluyor

İnşallah canım hamiler okursa daha sevabınolurmuş inşallah kimin duası kabul olur bilinmez ama sana çok teşekkür ederim allahım gölündeki muradını versin sesime kulak verdin

Resim çekildik bu akşam kızlar . Dışarda yapamadık , hava kötüydü .
Güzel oldu ama, komikti . Eşimle kalp yapma gayemiz takdire şayandı

benım kanala gırmeye baslamıs ve 2gundur berbat sancılar kasılmalar var yanı fark cok var gercekten vardır bır bıldıgı sorarsın gıdınce canm

İnşallah canım hamiler okursa daha sevabınolurmuş inşallah kimin duası kabul olur bilinmez ama sana çok teşekkür ederim allahım gölündeki muradını versin sesime kulak verdin
Hepimizin inşallah yalnızca hamilelerse biraz sayı azalabilir ben dönerim canım aminnn cümlemizin insallah

Resim çekildik bu akşam kızlar . Dışarda yapamadık , hava kötüydü .
Güzel oldu ama, komikti . Eşimle kalp yapma gayemiz takdire şayandı
ay ne resmı canım.nasıl cekıldınız. ben de kar yagsa yapıcam ama yagmadı bıtürlü. sımdı ılk ısım odasında cekılmek hazırlanıp daa eşimle

Sadece hamilelerden mi istiyorsun genel mi?
Evet canım sadece hamilelerden onlar anne hamilelrrin duası kabul olur derler zaten 1 adet okunması gerekirmiş bi kişi bi Yasin anlatabildimmi acaba cvp yazmana çok sevindim çünkü iki gündür bekliyorum konuda açtım bi arkadaşım okurum dedi

Inşallah kabul olur canım nolacak hamile çok yok cevremde 1 arkadaşa sordum o yazar yarın sana net sayıyı msj atarim insallah

Ben geçen hafta yaptıracaktım. Doktorum baktı iyiyim , haftaya yaptır dedi. Perşembe gidecem bir yere nst için işte. Fiyatı nedir acaba? Aç tok farkediyor mu? 1 saat mi bağlı kalıyoruz?
Ben gittiğim özel hastanede 15 tl verdim memur indirimli hali,15 dk duruyorsun uzanıp ,girmeden 1 saat önce bisey yemiş olman yeterli dediler

ay ne resmı canım.nasıl cekıldınız. ben de kar yagsa yapıcam ama yagmadı bıtürlü. sımdı ılk ısım odasında cekılmek hazırlanıp daa eşimle
Doğum günümdü. Bugün yaptırmak istedim. Meterolojiyi de takip etmiştim , hava güzel olacaktı. Neyse. Böyle de güzel oldu sonuçta. Stüdyoda çekildik canım. Evde de güzel olur ...

Doğum günümdü. Bugün yaptırmak istedim. Meterolojiyi de takip etmiştim , hava güzel olacaktı. Neyse. Böyle de güzel oldu sonuçta. Stüdyoda çekildik canım. Evde de güzel olur ...
yaa ne guzel hatıralar canım mutlu yıllar dilerim bebegınle eşinle musmutlu yıllarınız olsun inşallah❤❤❤

ben okuyayım canım 1 tane. İsmin ne? Niyetimi ona göre ederim inş. Rabbim tez zamanda nasip etsin inş

ben de kabul etmessydım dedım.keske gece ama busefer de rısk olabılırdı cok az kalmıs ne heyecanlı yaa:)
Hepimizin çok az kaldı şükür doğunca gözümüz bişey görmeyecek şimdi vakit geçmiyor gibi o zaman bir aylık 2 aylık olup gidecek

Yumuşadı karnım 3 saattir iyiyim neydi o öyle ya çok korktum sen nasılsın şimdi geçti mi canın yanıyor mu

Inşallah kabul olur canım nolacak hamile çok yok cevremde 1 arkadaşa sordum o yazar yarın sana net sayıyı msj atarim insallah
Allah razı olsun canım ismim eda
ben okuyayım canım 1 tane. İsmin ne? Niyetimi ona göre ederim inş. Rabbim tez zamanda nasip etsin inş
eda ismim canım allah razı olsun inşallah inşallah okudum diye haber verbilrmisin canım çok teşekkür ederim rabbim yavrunu sana bağışlasın

Kızlae 34. haftada bebişlerinizin kilosu ne kadardı ben bugun kontrole gittim 2.300 gr çıktı az geldi sanki normal mi sizce ?
2157 gram di canim
Kızlar nst ye kaçıncı haftada ypıldı
34 artilarda girdim
Ben geçen hafta yaptıracaktım. Doktorum baktı iyiyim , haftaya yaptır dedi. Perşembe gidecem bir yere nst için işte. Fiyatı nedir acaba? Aç tok farkediyor mu? 1 saat mi bağlı kalıyoruz?
10 15 dk gibi bi süre wc sıkışık olmamak ve tok olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…