2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben geçen hafta yaptıracaktım. Doktorum baktı iyiyim , haftaya yaptır dedi. Perşembe gidecem bir yere nst için işte. Fiyatı nedir acaba? Aç tok farkediyor mu? 1 saat mi bağlı kalıyoruz?
Ben fark vermiyorum canım. Hastaneye göre değişiyor sanırım fiyatı. 15-20 dk bağlı kalıyoruz. Tok olsan daha iyi çünkü bebişin de hareketli olması bekleniyor. Benim de bu zamana kadar sancım çıkmadı nst de

Merhaba ben ilk doğumda acıklı kontrol ederkn coooook canım yanıyordu ama hamilelıgım hep idrar yolu enfeksiyonu. İle gecmıstı bu kadar agrılı olması enfeksiyondan dolayı ımıs

Merhaba ben ilk doğumda acıklı kontrol ederkn coooook canım yanıyordu ama hamilelıgım hep idrar yolu enfeksiyonu. İle gecmıstı bu kadar agrılı olması enfeksiyondan dolayı ımıs
benım.hıc ıdrar yolu enfeksıyonu olmadı canım 1hafta oncesı yıne gebe ızlemım.vardı enfeksıyonsuz atlattık şükür. pekı catı darlıgı ıle ılgısı olabılır mı bılgın var mı cuma catı muayenem var da

Ben de okurum Canım insallah

Yumuşadı karnım 3 saattir iyiyim neydi o öyle ya çok korktum sen nasılsın şimdi geçti mi canın yanıyor mu
benm bugun kasılmalar arada oldu canm ama gece 1den buyana vajına bolgeme baskı ve batmalar oldu cıglık attım yıne malesef.esımle dua okuya okuya uyuyakalmısız smdı de bu zorladı muhtemelen kanala gırıyır dıye oldu

cibi35 ve @Dido44 nasılsınız bebisler nasıl

Canım, kızım bu hafta taburcu olacak çok şükür bugün yarın evimize gideceğiz inşallah. Şu sıralar tek derdimiz süt ve onun yokluğu insan kendini dinlemeye fırsat bulamıyor.. o gelsin de iyi olucam

Allah razı oksun canım çok ama çok teşekkür ederim okuyunca haber verebilirmisin
Bir tane de ben okurum inşallah Allahim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin .
Olmayan isteyen evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin inşallah.

Canım, kızım bu hafta taburcu olacak çok şükür bugün yarın evimize gideceğiz inşallah. Şu sıralar tek derdimiz süt ve onun yokluğu insan kendini dinlemeye fırsat bulamıyor.. o gelsin de iyi olucam
Sütün psikolojiyle çok ilgisi var canım herkesten kendini uzaklaştır çocukla başbaşa kalmaya çalış kimse yorum yapamasın yani emzir emzir emzir gelecektir birde tavsiye kovaya 2 ketıl su kaynatıp döküyoruz üstüne göğüs kısmını eğiliyoruz ve üstümüze biri havlu örtüyor süt kanallarını açıyor canım buhar.. İnşallah gelir hemen

Eşler de çok stres oldu dün çantalar elinde bir garip hissettim noldu napcaz diyip durdu

Zaten hiçbi yerimi göremiyorum esim de oldursen yapmaz bebege bsy olcak korkusu var. Cinsellik dahi yasayamiyiruz kanama alanım olduğu icin uzun zamandir. Tehlike gecti ama gene de yanasmiyo
Ben istemedim ya esim yapsa daha cok korkarim..
Benimki korkmuyo gerci..senin kanama alani oldugu icindir.bizde oyle bir risk yok.. gecen normal dogumda iliskinin yarari varmis dedim sevindi

Allah razı olsun canım ismim eda

eda ismim canım allah razı olsun inşallah inşallah okudum diye haber verbilrmisin canım çok teşekkür ederim rabbim yavrunu sana bağışlasın
Eda'cım ben okudum 1 tane canım. Allah kabul etsin. Uygun zamanda, hayırlısı ve sağlık ile bebeğine kavuşursun inşallah. Tüm isteyenlere nasip etsin...

Eda'cım ben okudum 1 tane canım. Allah kabul etsin. Uygun zamanda, hayırlısı ve sağlık ile bebeğine kavuşursun inşallah. Tüm isteyenlere nasip etsin...
Çok teşşekğr ederim canım allah bir değil bin kere razı olsun sizden sizde yavrularınızı sağ Salim kucaklarınıza alırsınız inşallah dularımda olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…