Ben fark vermiyorum canım. Hastaneye göre değişiyor sanırım fiyatı. 15-20 dk bağlı kalıyoruz. Tok olsan daha iyi çünkü bebişin de hareketli olması bekleniyor. Benim de bu zamana kadar sancım çıkmadı nst deBen geçen hafta yaptıracaktım. Doktorum baktı iyiyim , haftaya yaptır dedi. Perşembe gidecem bir yere nst için işte. Fiyatı nedir acaba? Aç tok farkediyor mu? 1 saat mi bağlı kalıyoruz?
Merhaba ben ilk doğumda acıklı kontrol ederkn coooook canım yanıyordu ama hamilelıgım hep idrar yolu enfeksiyonu. İle gecmıstı bu kadar agrılı olması enfeksiyondan dolayı ımıssağolasın canım bugune dek hiç böyle birsey yasamadım. 1.5 yıldır evlıyım dedıgın gb cınsel yasamda da şükür ufacık bıle,acım olmamıstır kendı dr.umda da vajınal muayenelerde cok sakindi anlmaazdım hıc acı falan ama bılmyrm yapan kısıden kaynallı dıye dusunuyorum ben de ınanamazsın yanı 4parmakla falan yaptı glb ayrıca jel suruluyor diye okudum hep nette ama.belkı de surmedı eldıvenlıdır ztn de o an kasılmalarım da coktu tabı karnıma bakıp şoke oldular zaten seklıne sertlıgıne.. dr.umun bukadar acıtacagını ummuyorum ben de :/
benım.hıc ıdrar yolu enfeksıyonu olmadı canım 1hafta oncesı yıne gebe ızlemım.vardı enfeksıyonsuz atlattık şükür. pekı catı darlıgı ıle ılgısı olabılır mı bılgın var mı cuma catı muayenem var daMerhaba ben ilk doğumda acıklı kontrol ederkn coooook canım yanıyordu ama hamilelıgım hep idrar yolu enfeksiyonu. İle gecmıstı bu kadar agrılı olması enfeksiyondan dolayı ımıs
Ben de okurum Canım insallahMerhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Benim 2.200 gramdı canım. Normal demişti. İçin rahat olsun. :)Kızlae 34. haftada bebişlerinizin kilosu ne kadardı ben bugun kontrole gittim 2.300 gr çıktı az geldi sanki normal mi sizce ?
benm bugun kasılmalar arada oldu canm ama gece 1den buyana vajına bolgeme baskı ve batmalar oldu cıglık attım yıne malesef.esımle dua okuya okuya uyuyakalmısızYumuşadı karnım 3 saattir iyiyim neydi o öyle ya çok korktum sen nasılsın şimdi geçti mi canın yanıyor mu
Allah razı oksun canım çok ama çok teşekkür ederim okuyunca haber verebilirmisinBen de okurum Canım insallah
Allahım izniyle yanında olacak canım:))Canım, kızım bu hafta taburcu olacak çok şükür bugün yarın evimize gideceğiz inşallah. Şu sıralar tek derdimiz süt ve onun yokluğu insan kendini dinlemeye fırsat bulamıyor.. o gelsin de iyi olucam
Bir tane de ben okurum inşallah Allahim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin .Allah razı oksun canım çok ama çok teşekkür ederim okuyunca haber verebilirmisin
Sütün psikolojiyle çok ilgisi var canım herkesten kendini uzaklaştır çocukla başbaşa kalmaya çalış kimse yorum yapamasın yani emzir emzir emzir gelecektir birde tavsiye kovaya 2 ketıl su kaynatıp döküyoruz üstüne göğüs kısmını eğiliyoruz ve üstümüze biri havlu örtüyor süt kanallarını açıyor canım buhar.. İnşallah gelir hemenCanım, kızım bu hafta taburcu olacak çok şükür bugün yarın evimize gideceğiz inşallah. Şu sıralar tek derdimiz süt ve onun yokluğu insan kendini dinlemeye fırsat bulamıyor.. o gelsin de iyi olucam
Eşler de çok stres oldu dün çantalar elinde bir garip hissettim noldu napcaz diyip durdubenm bugun kasılmalar arada oldu canm ama gece 1den buyana vajına bolgeme baskı ve batmalar oldu cıglık attım yıne malesef.esımle dua okuya okuya uyuyakalmısızsmdı de bu zorladı muhtemelen kanala gırıyır dıye oldu
Güzel haberlerle gel canım :)Günaydın herkesebiz de bugün kontrole gidiyoruz şans dileyin :)
Zaten hiçbi yerimi göremiyorum esim de oldursen yapmaz bebege bsy olcak korkusu var. Cinsellik dahi yasayamiyiruz kanama alanım olduğu icin uzun zamandir. Tehlike gecti ama gene de yanasmiyoAy bende baktimda..hic benim yapacagim sey degil ya(
Ben istemedim ya esim yapsa daha cok korkarim..Zaten hiçbi yerimi göremiyorum esim de oldursen yapmaz bebege bsy olcak korkusu var. Cinsellik dahi yasayamiyiruz kanama alanım olduğu icin uzun zamandir. Tehlike gecti ama gene de yanasmiyo
Allah razı olsun canım çok sağolun çok okuyunca haber verebilirmisin canımBir tane de ben okurum inşallah Allahim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin .
Olmayan isteyen evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin inşallah.
Eda'cım ben okudum 1 tane canım. Allah kabul etsin. Uygun zamanda, hayırlısı ve sağlık ile bebeğine kavuşursun inşallah.Allah razı olsun canım ismim eda
eda ismim canım allah razı olsun inşallah inşallah okudum diye haber verbilrmisin canım çok teşekkür ederim rabbim yavrunu sana bağışlasın
Çok teşşekğr ederim canım allah bir değil bin kere razı olsun sizden sizde yavrularınızı sağ Salim kucaklarınıza alırsınız inşallah dularımda olacaksınızEda'cım ben okudum 1 tane canım. Allah kabul etsin. Uygun zamanda, hayırlısı ve sağlık ile bebeğine kavuşursun inşallah.Tüm isteyenlere nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?