Tep ederiz ❣ Spüinal eğıdural oldum ama epıduralı beceremedıler cıkıp gıttı kendılıgındenAmin canım maşallah size nasılsın ağrın varmi spinal oldu dimi
İnşallah canım Allah kolaylık versinCanım çalışabilir raporu aldım normalde haftaya salıya kadar çalışmalıyım.
Fakat içerde senelik var ve bu hafta kısmet olursa cuma gününe kadar çalışıp inşallah dayanabilirim.
Çünkü cidden yol rabbim affetsin işkence gibi geliyor.
Yarın doktoruma tekrar soracağım şu bebişin durumunu bir öğreneyim rahatlarım ya ..
InsaAllah tamamen gecer canım ❣ bende 2 saate bıt uyandırıyorum zrla . 5 daDakika bir göğsümü emiyor taşÇatlasın 10 dakika yetiyor mu hiç bilmiyorumSağol kuzum nasıl geçsin bi sarılık olduk bir gün yattık cıktık şimdi yakın takipteyiz 2 güne bir gidiyoruz ilk 4 gün sütüm gelmedi bebegim mamayı red etti resmen açlıktan sarılık oldu şükür sütüm geldi şimdi tam bir süt bağımlısı verdiği kiloları almaya başladı sende durumlar nasıl
Ben sakin olmaya çalışıyorum canım dün kızım küsmüş onu okula erken bıraktık hastaneye gitmek için artık hastaneye gitmenden sıkıldım sanada küstüm dedi o varken hasta değilmişim gibi davranmaya çalışıyorum =(ah kasılma neyse de geece attıgım cıglıklklar kv.ler duymus yıne azonce sordu nasılsın dıye dedım kesıyolardı bıyerlerımı sankı gece yıne olmasından korkuyorum
o bence pozisyon değiştiriyordur bende de oluyoYa kızlar bişey sorcam kasık ağrım hep vardı ama demin daha farklı yırtıcı bi ağrı oldu elimi karnıma attım midemin orası boşalmış sanki elim içeri baya rahat gidiyo oğluşum normalde hep yukarda dururdu ayakları ya midemde ya kaburgalarımda dayalı olurdu acaba kanala girme böyle mi oluyo ???
Bide ameliyattayken korkuyorum tek başına ayılıp bayılmaz inşallahBende eşimi istiyorum tek hastanede bakalım
O birgün ne uzun gelir =(Aradım hastaneyi de akşam 6 da çıkacak dediler yabugünde gösteremeyeceğiz doktora
Bu karnın aşağı inmiş bebeğin gelişi yakın dedikleri olay değil o zamano bence pozisyon değiştiriyordur bende de oluyo
Maşallah minişine canımZ zet193 @anneveoglusu @bsebse ve hepinize teşekkür ederimbizim minik 2.959 gr olmuş boyu da 48 cm. Annemin bizi dogururkenki zamanlamasini sordu doktorum anneyle kizin benzer oluyormus. muhtemelen senin de 3 hafta sonra doğum olacak dedi. bi problem görmediği için aşağıdan muayene etmedi bosuna korkutmusum kendimi :) Simdilik beklemeye devamm herkese saglikli dogumlar diliyorum
Ay keşke hastaneye gittiğimizde 7 cm açılmamız olsa ne güzel olurdu :)Gunaydin..ruyamda doguruyordumerken basladim ruyalara :)
Nisanim geliyomus..hastaneye gidiyorum 7 cm acilma varmis..gerisini gormedim ya da hatirlamiyorum
Kuyruk sokumu agrimda gecmis simdilik
benım de tam anlamyla böyle artık canım. ve yırtıcı agrılar benı bagırttrıyor anıden. sankı her an ordan cıkacakmıs gb ve daha da fazla ıdrara cıkmaya başladım. senin de gırmeye baslamıs olabılırYa kızlar bişey sorcam kasık ağrım hep vardı ama demin daha farklı yırtıcı bi ağrı oldu elimi karnıma attım midemin orası boşalmış sanki elim içeri baya rahat gidiyo oğluşum normalde hep yukarda dururdu ayakları ya midemde ya kaburgalarımda dayalı olurdu acaba kanala girme böyle mi oluyo ???
Kontrolüm ay sonu bide benim ağrı eşiğim yüksek galiba biraz belli etmiyorum hep doktorlar bişeyim yok sanıp bakınca panik oluyolar böyle böyle normaldir diyip evde doğurcam diye korkuyorumbenım de tam anlamyla böyle artık canım. ve yırtıcı agrılar benı bagırttrıyor anıden. sankı her an ordan cıkacakmıs gb ve daha da fazla ıdrara cıkmaya başladım. senin de gırmeye baslamıs olabılır
Bende agri esigimin yuksek oldugunu dusunuyorum..ilk dogumum.olcak insallah ama.. 2 dusuk, gecirdigim tedavi , operasyon, adet donemi..bana oyle dusunduruyo :) insallah hafif yasarimKontrolüm ay sonu bide benim ağrı eşiğim yüksek galiba biraz belli etmiyorum hep doktorlar bişeyim yok sanıp bakınca panik oluyolar böyle böyle normaldir diyip evde doğurcam diye korkuyorum
Yani beni görenler karnın aşağıya inmiş diyor.Bu karnın aşağı inmiş bebeğin gelişi yakın dedikleri olay değil o zaman
Aslında düşük sancısı doğum sancısı gibi diyolar bende düşük tehdidi yaşadığımda olmuştu hatta ben belimde ne ağrıyo ağrı tutuldum galiba demiştim kan boşalmıştı sonra birdenBende agri esigimin yuksek oldugunu dusunuyorum..ilk dogumum.olcak insallah ama.. 2 dusuk, gecirdigim tedavi , operasyon, adet donemi..bana oyle dusunduruyo :) insallah hafif yasarim
Merak ediyorum..kasik.agrisi.filan olmuyo...gerci simdilik nstde de sanci.yok 20 40 arasiydi.hep...
benzermiş hikayemiz ben de tiroid hastasıyım ve 50 mg ilaç ve iyot da alıyorum. dediğiniz çok doğru onun da fazlası çarpıntı yapıyor, doz gebelikte arttı benim de.Aynen öyle yarına randevu aldım çünkü çok tedirgin oldum.
Birde guatr var benim İLACINI da kullanıyorum.
levotron 125 mg ve jodid 100 mg
Tekrar tahlil yaptırayım olmazsa tsh başında çok yüksekti bu yüzden bu şekilde doz verdi dahiliye doktorum.
Belkide şimdi normale bindi fazla doz da yapıyor olabilir.
Aksatmamak gerekiyr ilaçları benim ilac bittimi genelde sağlık ocağı takibinden önce kan tahlili yaptırıp dr gösteriyorum.benzermiş hikayemiz ben de tiroid hastasıyım ve 50 mg ilaç ve iyot da alıyorum. dediğiniz çok doğru onun da fazlası çarpıntı yapıyor, doz gebelikte arttı benim de.
Ben ilk hamileliğimde sancı çektim en son sezeryan oldum kalp atışları yavaşladığı ve suyumu kendileri patlattıgı için halada olmayınca mecbur sezeryan oldum.Aslında düşük sancısı doğum sancısı gibi diyolar bende düşük tehdidi yaşadığımda olmuştu hatta ben belimde ne ağrıyo ağrı tutuldum galiba demiştim kan boşalmıştı sonra birden
Benim bide ikizdi canim dusuklerim...1 hafta kanama sonrasi evde dusuk yaptim.Aslında düşük sancısı doğum sancısı gibi diyolar bende düşük tehdidi yaşadığımda olmuştu hatta ben belimde ne ağrıyo ağrı tutuldum galiba demiştim kan boşalmıştı sonra birden
Kısmet böyleymiş sağloklı olsunlar inşallah da o zaman doğum sancısı hangisi ayırt etmem kolay olucak benim deBen ilk hamileliğimde sancı çektim en son sezeryan oldum kalp atışları yavaşladığı ve suyumu kendileri patlattıgı için halada olmayınca mecbur sezeryan oldum.
Bu hamilelikten öncede bi düşük yaşadım evet doğum sancısı gibi hatta düşük olduktan sonra bi rahatlama anlatamam.normal doğum da böyle oluyo dediler keşke normal doğursaymışım dedim hep:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?