Evet dimi.. agri bitince boyle yeni dogmus gibi..Ben ilk hamileliğimde sancı çektim en son sezeryan oldum kalp atışları yavaşladığı ve suyumu kendileri patlattıgı için halada olmayınca mecbur sezeryan oldum.
Bu hamilelikten öncede bi düşük yaşadım evet doğum sancısı gibi hatta düşük olduktan sonra bi rahatlama anlatamam.normal doğum da böyle oluyo dediler keşke normal doğursaymışım dedim hep:)))
İnşallah rahat olur doğumlarımızBenim bide ikizdi canim dusuklerim...1 hafta kanama sonrasi evde dusuk yaptim.dayanilmicak agri degildi.bel agrisini hatirlamiyorum ama o esnada cok yogun kasik agrisi olmustu..bi an bayilcam sandim...o psikoloji kotu tabi..
Dogumumda ole olsa :)
13 Aralık Perşembe 36+1'de 2900gram 50 cm canım çok teşekkürlerNurkuzusu hayirli olsun bebeisin sanada gecmis olsun masallah bebislerimiz cogaliyor bebisin kac cm ne kadar dogdu
Sütün psikolojiyle çok ilgisi var canım herkesten kendini uzaklaştır çocukla başbaşa kalmaya çalış kimse yorum yapamasın yani emzir emzir emzir gelecektir birde tavsiye kovaya 2 ketıl su kaynatıp döküyoruz üstüne göğüs kısmını eğiliyoruz ve üstümüze biri havlu örtüyor süt kanallarını açıyor canım buhar.. İnşallah gelir hemen
Çıkmış sonucum hemen geldim hastaneye bekliyorum bakalım ne diyeceklerO birgün ne uzun gelir =(
Süper çünkü cahil insana doymuş durumdayız Rabbim sağlıkla kavuştursunYarın taburcu oluyor kızım :)) inşallah gelince hiç bir problemimiz kalmayacak. Milleti dinleyip kafaya takacak bir yapım yok zaten kuzum duymadigimi bildiklerinden konuşmuyorlar zaten
Hadi inşallah şifayı hemen bulursun çok sevindim hemen çıkmasınaÇıkmış sonucum hemen geldim hastaneye bekliyorum bakalım ne diyeceklerkaşınmak istemiyorum artık herkes bana bakıyor
Ah canım ne güzel kokla dur hadi hayırlısıyla sıra bizlerde13 Aralık Perşembe 36+1'de 2900gram 50 cm canım çok teşekkürler
Bana dün gece sen içerde iken bebeği verdiklerinde ben ne yapacagim demez mi sanırsın ilk kez baba oluyor Alper ( büyük oğlum ) ben ve bebek nasıl olacak diyor şaşırdımBide ameliyattayken korkuyorum tek başına ayılıp bayılmaz inşallah
Sırf o an için birini istiyorum aslında ona destek olacak ama yok insan ne kadar kendini düşünmüyor dimi sevdikleri söz konusu olunca içerde biz neler yaşıcaz ama baba çocuğu alıp napacak onu konuşuyoruz =)Bana dün gece sen içerde iken bebeği verdiklerinde ben ne yapacagim demez mi sanırsın ilk kez baba oluyor Alper ( büyük oğlum ) ben ve bebek nasıl olacak diyor şaşırdım
Gerçekten panikler bu erkekler
Bayilmaz yaa ama heyacan tavan olacak kesin eslerinizde
Benim eşimde tek olacak olanlardan ve ilk kez yaşayacak bunu, dün çantamızı falan hazırlarken bile heyecandan ölüyordu ben söylüyorum işte ilk bu giydirilecek şu battaniyesini de verirsin falan diye umarım heyecandan bayılmazSırf o an için birini istiyorum aslında ona destek olacak ama yok insan ne kadar kendini düşünmüyor dimi sevdikleri söz konusu olunca içerde biz neler yaşıcaz ama baba çocuğu alıp napacak onu konuşuyoruz =)
İnşallah canımŞu son zamanlar da artık stresliyim inşallah lohusalık rahat geçer bebekler akıllı rahat bebekler olur da ilk kuzuları çok ihmal etmeyiz
Evet canım ben de bakım zor olacak gerçekten.4 yas var canım sanırım ıdeal yas aralıgı boyke olmalı ıkısı kucuk oldu mu kıskanma olmayabılır ama bakımı zor olurdu
Cnim benim kizimda boyledi resmen içerde halay oynardi ama bu bebisim pek öyle değil.Kızlar bu haftalarda bebeğin çok hareketli olması iyi mi kötü mü anlayamadım ben resmen karnımı delip sağımdan solumdan çıkmak istiyor
Cnim benim kizimda boyledi resmen içerde halay oynardi ama bu bebisim pek öyle değil.Kızlar bu haftalarda bebeğin çok hareketli olması iyi mi kötü mü anlayamadım ben resmen karnımı delip sağımdan solumdan çıkmak istiyor
Yaş aralığı küçük mü sende de. Benim oğlum da kıskanır gibi geliyor.bendeeee
Bgn anakucağımızı kurdum. Oğlum tavşanımı yatırabilir miyim dedi, beş dk sonra anne yatabilir miyim dedi. Sonra ninniyi açtı tepeden. Bi baktım agu gugu diyo, soru soruyorum bebekler konuşamaz anne diyo :)) çok kıskancak yaa, kuzuma kıyamıyorum hiç
Canım geçmiş olsun Allah sifa versin insallah biran ince duiince duzelirsinÇıkmış sonucum hemen geldim hastaneye bekliyorum bakalım ne diyeceklerkaşınmak istemiyorum artık herkes bana bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?