2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet dimi.. agri bitince boyle yeni dogmus gibi..
Kotu ani ama bana da tecrube
Tabi dogumu yasayip gorcez..
Bende herseyi yasamisim . Sezeryan dikisimde var..ic kanamadan.. ondada cok sknti cekmedim.. cabucak kalkmistim..
O yuzden illa su olsun bu olsun diye tercihim yok..neyse yasicaz

Benim bide ikizdi canim dusuklerim...1 hafta kanama sonrasi evde dusuk yaptim. dayanilmicak agri degildi.bel agrisini hatirlamiyorum ama o esnada cok yogun kasik agrisi olmustu..bi an bayilcam sandim...o psikoloji kotu tabi..
Dogumumda ole olsa :)
İnşallah rahat olur doğumlarımız

Merhaba anneler nasilsiniz

Bir sorum olacak iki gündür çok siddetli dis agrisi çekiyorum var mi baska yasayan bunu ?

Hamilelikte bir sey yapamayiz diye hiç bir dis hekimi randevu vermeyi kabul etmiyor :’(

Karanfil ve tuz gargarasi sirke disinda ne yapilabilir hafifletmek icin agriyi ?

Yarın taburcu oluyor kızım :)) inşallah gelince hiç bir problemimiz kalmayacak. Milleti dinleyip kafaya takacak bir yapım yok zaten kuzum duymadigimi bildiklerinden konuşmuyorlar zaten

Yarın taburcu oluyor kızım :)) inşallah gelince hiç bir problemimiz kalmayacak. Milleti dinleyip kafaya takacak bir yapım yok zaten kuzum duymadigimi bildiklerinden konuşmuyorlar zaten
Süper çünkü cahil insana doymuş durumdayız Rabbim sağlıkla kavuştursun

Bide ameliyattayken korkuyorum tek başına ayılıp bayılmaz inşallah
Bana dün gece sen içerde iken bebeği verdiklerinde ben ne yapacagim demez mi sanırsın ilk kez baba oluyor Alper ( büyük oğlum ) ben ve bebek nasıl olacak diyor şaşırdım
Gerçekten panikler bu erkekler

Bayilmaz yaa ama heyacan tavan olacak kesin eslerinizde

Sırf o an için birini istiyorum aslında ona destek olacak ama yok insan ne kadar kendini düşünmüyor dimi sevdikleri söz konusu olunca içerde biz neler yaşıcaz ama baba çocuğu alıp napacak onu konuşuyoruz =)

Benim eşimde tek olacak olanlardan ve ilk kez yaşayacak bunu, dün çantamızı falan hazırlarken bile heyecandan ölüyordu ben söylüyorum işte ilk bu giydirilecek şu battaniyesini de verirsin falan diye umarım heyecandan bayılmaz

Kızlar bu haftalarda bebeğin çok hareketli olması iyi mi kötü mü anlayamadım ben resmen karnımı delip sağımdan solumdan çıkmak istiyor

Kızlar benim bebek bugun hiç hickirmadi günde 2-3kez normalde hickirirdi sizce panikleyecegim bişey varmi? hickiruklarina beni çok alistirdi bugün hickirmayinca bi tuhaf oldum.

Yaş aralığı küçük mü sende de. Benim oğlum da kıskanır gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…