Normal canim.benimkininde hareketlerinde azalma olmadi...daha sert ve gece gundu kipir kipir...Kızlar bu haftalarda bebeğin çok hareketli olması iyi mi kötü mü anlayamadım ben resmen karnımı delip sağımdan solumdan çıkmak istiyor
Oyle gun tutmuyorum ama.hergun hickirmayabilir herhalde..bazen anliyorum..sorun olacagini dusunmedim.acikcasiKızlar benim bebek bugun hiç hickirmadi günde 2-3kez normalde hickirirdi sizce panikleyecegim bişey varmi? hickiruklarina beni çok alistirdi bugün hickirmayinca bi tuhaf oldum.
evet canım normall 2gundur hafıfledı benm oda kanala gırmeue basladıgı için gecen hafta hatırla neler yapıyor demıstım:) smdı yıne hareketlı ama eskıye nazaran bırazcık azaldı kanala gırmeye baslayınca azalıyormus cıdden endıse etme sen de coknormal bu belkı de stresınden dolayı etkılendı❤Kızlar bu haftalarda bebeğin çok hareketli olması iyi mi kötü mü anlayamadım ben resmen karnımı delip sağımdan solumdan çıkmak istiyor
Valla neyap ne et uyandır canım sonra benim gibi hastanelerde sefil olursun bebisler kücük kan alicaz diye damarları patlıyor ac kaliyaorlar kan şekerleri düşüyor dr bana eger uyanmıyorsa vücut ısısını düşür dedi şapkasını çıkar ıslak mendille kafasını yüzünü sil uyanır dedi ki ilk sarılık olduğu zamanlar dediğini yaptım her seferinde uyandı. Kuzum mideleri avuçları kadar doymasa durmaz heralde kontrolde kilo alımına baktır eger yukseliyosa doyuyodur demektirInsaAllah tamamen gecer canım ❣ bende 2 saate bıt uyandırıyorum zrla . 5 daDakika bir göğsümü emiyor taşÇatlasın 10 dakika yetiyor mu hiç bilmiyorum
Bana dr hic kanaldan filan bahsetmedievet canım normall 2gundur hafıfledı benm oda kanala gırmeue basladıgı için gecen hafta hatırla neler yapıyor demıstım:) smdı yıne hareketlı ama eskıye nazaran bırazcık azaldı kanala gırmeye baslayınca azalıyormus cıdden endıse etme sen de coknormal bu belkı de stresınden dolayı etkılendı❤
Cok mu kucuk senın kı ? Allah sabır versın ❣Evet canım ben de bakım zor olacak gerçekten.
ayni seyi oglumda yasadim 8. Ayda azi dislerim agridi tedavisini yaptirmadim hicbi sekilde mudahale yapilmiyormus disim oyuktu agridan duramayinca icine uyusturucu ilac koyup uzerini kapatti o sekilde yaptilar simdide kizima hamileyim elhamdulillah cok sukur yasadigim icin onceden butun dislerimi yaptirdim dolgu kanal yaptirdigim halde suanda bile sizliyor neyseki agri yok iyiki yaptirmisim diyorum sende bir danis istersen canim bol yogurt ye kalsiyum icinMerhaba anneler nasilsiniz
Bir sorum olacak iki gündür çok siddetli dis agrisi çekiyorum var mi baska yasayan bunu ?
Hamilelikte bir sey yapamayiz diye hiç bir dis hekimi randevu vermeyi kabul etmiyor :’(
Karanfil ve tuz gargarasi sirke disinda ne yapilabilir hafifletmek icin agriyi ?
Malesef kılosu dustukce dusuyor ıyıkı kılolu dogmus dıyorum zayıf olsaydı ıyıce cımıcık kalıcaktı . Sarılıgı cuma gunu dusmustı sımdı nasıl bılmıyorum dedıgın ıslak mendıl olayını denedım denıyorum ama ger seferınde hapsurıyor hasta olmasalar barıValla neyap ne et uyandır canım sonra benim gibi hastanelerde sefil olursun bebisler kücük kan alicaz diye damarları patlıyor ac kaliyaorlar kan şekerleri düşüyor dr bana eger uyanmıyorsa vücut ısısını düşür dedi şapkasını çıkar ıslak mendille kafasını yüzünü sil uyanır dedi ki ilk sarılık olduğu zamanlar dediğini yaptım her seferinde uyandı. Kuzum mideleri avuçları kadar doymasa durmaz heralde kontrolde kilo alımına baktır eger yukseliyosa doyuyodur demektir
masallah canim gozunaydinYarın taburcu oluyor kızım :)) inşallah gelince hiç bir problemimiz kalmayacak. Milleti dinleyip kafaya takacak bir yapım yok zaten kuzum duymadigimi bildiklerinden konuşmuyorlar zaten
bendeeee
Bgn anakucağımızı kurdum. Oğlum tavşanımı yatırabilir miyim dedi, beş dk sonra anne yatabilir miyim dedi. Sonra ninniyi açtı tepeden. Bi baktım agu gugu diyo, soru soruyorum bebekler konuşamaz anne diyo :)) çok kıskancak yaa, kuzuma kıyamıyorum hiç
Bizde gurbetteyiz canım planlı sezeryan da annem kyv yanında olur ama acil olursa işte o zaman büyük oğlumla tek olacaklarSırf o an için birini istiyorum aslında ona destek olacak ama yok insan ne kadar kendini düşünmüyor dimi sevdikleri söz konusu olunca içerde biz neler yaşıcaz ama baba çocuğu alıp napacak onu konuşuyoruz =)
13 Aralık Perşembe 36+1'de 2900gram 50 cm canım çok teşekkürler
Kızlar benim bebek bugun hiç hickirmadi günde 2-3kez normalde hickirirdi sizce panikleyecegim bişey varmi? hickiruklarina beni çok alistirdi bugün hickirmayinca bi tuhaf oldum.
biz yuzunu cekiyor doktor hep net asagi donmustu en son gttigimde hep yuz kismini cektiBana dr hic kanaldan filan bahsetmedi
Kafasi surda..soyle duruyo elleri ayaklari sagda hep sagda hissedersin dedi..he bide artik.yuzunu net goremeyiz asagi dondu diye dedi.
Cnim çok şükür hareketi var.Zaten aman aman hareketlu bi bebek değil kızımla kiyasladigim zaman...Canım ben hıçkırık nasıl birşey bilmiyorum hareket ediyorsa yeterli kaç haftalık oldunuz
Ben de hergun hickirma hissediyorum kimi gun 3 4 kere bazen 1kere. Her zaman odakli da olamiyoruz farkinda olmadigimiz anlarda vardir diye dusunuyorum canim sorun yoktur ❤ kizin mi azra ben de kizima azra adini koydum bakalim insallah kavusuruz saglikla hayirlisiyla ❤❤Cnim çok şükür hareketi var.Zaten aman aman hareketlu bi bebek değil kızımla kiyasladigim zaman...
Cnim hickirma karnının aşağısında sabit bi bölgede sürekli pit pit kalp gibi atan bişey böyle dakikalarca sürüyor.bugün olmayınca merak ettim.Seninde hayırlısıyla az kaldi cnim.
Şuan 34+3
Canim benim sakin.. ne dediler sonuclar nasilmis tam olarak ne soylediler sana ? Sanci cikarsa mi dogum dusunuyorlar ? Dualarimiz seninle ❤❤kızlar Doğum düşünüyorlar bütün hastane sonuçlarıma baktı dahiliyesi gastroentrolog kadın Doğum hepsi beni bekliyor nst deyim şuanda
Buyuk ihtimalle sen1-Jane Austen
2-@ahha
3-Dido44
4- @Hb0216
5- @cibi35
6-@cnmsncnm
7- A aurora_z
8- @Bismilhayrun
9-Nurkuzusu
Maşallah annelere ve kuzularina
10-???? Bakalım 10 numero kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?