2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Dayanilacak gibi degil agridan gözlerimi bile acamiyorum nerdeyse
Sabahtan beri kaç disciye ulastim hiç biri kabul etmiyor
Evet yogurt yiyorum bir kaç haftadir, daha önce asiri bulanti ve kusmadan dolayi hiç bir sey yiyemedim belki de vucut bu yüzden bitkin düstü

Tesekkur ederim cevabin için

Canim benim sakin.. ne dediler sonuclar nasilmis tam olarak ne soylediler sana ? Sanci cikarsa mi dogum dusunuyorlar ? Dualarimiz seninle ❤❤
Safra da çok yüksek çıktı, dahiliye en fazla cts ya kadar bekler pzt günü bebeği alırız diyor, kadın doğumcum pzt çok geç olabilir diyor bilmiyorum gene kan aldılar

Evet cnim kızımın adı Azra çok güzel bi isim değilmi kizcende adıyla buyuusun inşaAllah

Safra da çok yüksek çıktı, dahiliye en fazla cts ya kadar bekler pzt günü bebeği alırız diyor, kadın doğumcum pzt çok geç olabilir diyor bilmiyorum gene kan aldılar
Rabbim guzel haberlerini verdirsin bize insallah ❤ sonucun cikana dek hastanede mi bekliycen yatis vs demediler degil mi kuzum

Benim eşim de diş hekimi, hamilelikten önce genel kontrolümü yapmıştı bi sıkıntı yoktu ama hamilelik boyunca ara ara farklı farklı dişlerim çok sızladı ne zaman göstersem, hala bişey yok hamilelikten oluyor normal diyor bana özellikle başlarda çok kusma yaşadıysan mide asidi de dişleri kötü etkiliyormuş

Evet cnim kızımın adı Azra çok güzel bi isim değilmi kizcende adıyla buyuusun inşaAllah
Evet niyeyse icimde hep bi Azra ❤ ve isimleri sayarken hep Azraya tepki verdi karnimda bi oynadi falan ❤ Rabbim omurlerini uzun saglikli hayirli eylesin insallah ❤❤

Cnim suan tam olarak kac haftaliksin korkma inşaAllah herşey güzel olucak.ciğer geliş.igne vurdularmi?

edosko canim benimde hic kanal vs dememisti doktor 2hafta once :) bakalim ptesi ne diycek ❤ biz yuzunu gorebiliyoruz sansimiza kendisi kapatmazsa :)) darisi 26sinda sana insallah ❤❤

kızlar Doğum düşünüyorlar bütün hastane sonuçlarıma baktı dahiliyesi gastroentrolog kadın Doğum hepsi beni bekliyor nst deyim şuanda
Gecmis olsun ben butun mesajlara yetisemedim ama hamilelikten kaynakli bi durum muymus? Dualarimz seninle korkma sagsalim atlatacaksiniz insallah

edosko canim benimde hic kanal vs dememisti doktor 2hafta once :) bakalim ptesi ne diycek ❤ biz yuzunu gorebiliyoruz sansimiza kendisi kapatmazsa :)) darisi 26sinda sana insallah ❤❤
Ne bilim normalde bende her gittigimde gorurduk..bu sefer oyle dedi..artik yuzunu net goremeyiz dedi :).
Neyse canlisini goruruz artik

Bana dr hic kanaldan filan bahsetmedi
Kafasi surda..soyle duruyo elleri ayaklari sagda hep sagda hissedersin dedi..he bide artik.yuzunu net goremeyiz asagi dondu diye dedi.

Evet aşağı döndüğünden beri net görünmüyo yüzü demek ondanmış
Benim doktor diyo ki kanala girince artık yüzünü hiç göremicez. Zaten sonrası doğuma bir şey kalmıyo

Ne bilim normalde bende her gittigimde gorurduk..bu sefer oyle dedi..artik yuzunu net goremeyiz dedi :).
Neyse canlisini goruruz artik
Bende bi ayrintilida gormustum bide en son ki kontrolumde onun disinda hic gostermedi bize kendini yaa ❤❤ ay cok heyecanli ama daha var var insallah

Cati vs bisey dedi mi doktorun veya kanala inme vs durumu ? Gunlerimiz yakin seninle benimde ptesi kontrolumde acaba cati yapar mi bilemedim 37+1olcam
Ya son gidisimde bi dahaki kontrolde cati muayenesi yapicam demisti. Bugun yapmayinca esimle sorduk; şu an için normal doğum planlıyorum bi sıkıntı da görünmüyor Gerekli görürsek bakarız sonra dedi pozisyon ya da kanalla ilgili bişey söylemedi ben daha çok karnımdaki sertleşmeleri filan sordum arada kaynadı heralde. Haftaya cuma çağırdı tekrar nst bakacak ama çatıya bakar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…