2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Evet kusmam cok oldu toplam 14 kilo verdim ve hamileligin basindan beri sürekli salyam akiyor (biraz igrenc bir detay oldu kusura bakmayin) yani dislerimi kötü etkileyecek bir çok etken oldu.

Tesekkur ederim cevabiniz için anladigim kadariyla yapacak bisey yok beklemekten baska :-(

Safra da çok yüksek çıktı, dahiliye en fazla cts ya kadar bekler pzt günü bebeği alırız diyor, kadın doğumcum pzt çok geç olabilir diyor bilmiyorum gene kan aldılar

Canım hayırlısı olsun. İnsallah bebeğin de sen de sağlıcakla atlatacaksınız. Dualarım seninle

Ben eşimden dolayı alışığım bu detaylara sorun değil :) ama evet beklemekten başka yapacak bişey yok mümkün olduğunca fırçalamayı ve diş ipini aksatmamak gerek çünkü yemek filan kalınca daha da kötü oluyor. Kusmalar devam ediyorsa her kusma sonrası ağzınızı iyice çalkalayın. Bebeklerde bile çürüme olmasın diye şekerli şeyler yedikten içtikten sonra su içirilmesini tavsiye ediyorlardı çünkü

İnsan o an cogu seyi unutuyor zaten bana hic demedi bi dahakine cati olur vs falan. Bide yeni doktorla ilk gorusmemdi zaten huyu suyu nasil onu da bilmiyorum. Sertlesmelerle ilgili ne dedi normal gerci artik haftalarimizdan dolayi da

İnsan o an cogu seyi unutuyor zaten bana hic demedi bi dahakine cati olur vs falan. Bide yeni doktorla ilk gorusmemdi zaten huyu suyu nasil onu da bilmiyorum. Sertlesmelerle ilgili ne dedi normal gerci artik haftalarimizdan dolayi da
Zaten adamla diyaloğumuz genelde şöyle: -herhangi bi şikayetin var mı? -mide bulantısı? -Normal -Nefes alamıyorum hiç? -Bu evrede beklediğimiz bişey. -altıma kaçıracak gibi oluyorum bazen - idrar mı? Ağırlıktan normal. - karnım çok sık sertleşiyor - (doğum sancısının şeklini anlatıyor) anlattığın böyle bişey değilse yalancı kasılmadır olur öyle rahim kendini hazırlıyor. - e tamam o zaman bi sonraki randevuda görüşürüz diyip çıkıyorum

Himm hareket ediyor ise korkma bende 36+0 olduk az kaldı hayırlısı ile

Sen besikmi aldın park yatak mi

Sağlıkla gelsin canım bebekler karar veriyor

Bana dr hic kanaldan filan bahsetmedi
Kafasi surda..soyle duruyo elleri ayaklari sagda hep sagda hissedersin dedi..he bide artik.yuzunu net goremeyiz asagi dondu diye dedi.
bana da acılde dedıler canım daha yeni girdi çünkü 1hafta once gırmemıstı daha dra sordugumda henuz kanalda degıl demıstı. Kanala girmek farklıymıs dogması ıcın once kafasıyla gırıyormus yavasca ılerlıyormus aşamaları varmıs cuma soyler kendı dr.um da artık girdiğini. bıdahakıne senın de gırmıs olabılır. nezaman kontrol. Yani aslında benimkinin de kafası dönuk ama dr bıseyelrı cevıre cevıre acıyor yuzunu eli yüzünde olmadığı sürece her şekilde görürüz demişti

bsebse S Sss33301 kızlar sizinle konuşmuştuk sanırım streptokok testini de sordum bugün doktora. Gerekli görüldüğü takdirde yapılan bir testmiş herkese yapılması gerekmiyormuş öyle dedi

Ahahah kuzum yaa ❤ cok guzel yazmissin hosuma gitti :)) haftaya bakalim bakalim o zmaan

Aynen kuzum ben sormustum. Benim doktorum gecen gidisimde idrar ve kan tahlili istedi. Bu testten bahsetmedi belki sonucuma bakip gerekli gorurse isticektir.Kendisi her ay rutin olarak istiyormus. Benim eski doktorum istemezdi en son seker yuklemesi zamaninda istemisti o da prosedur oyle zaten.

kızlar Doğum düşünüyorlar bütün hastane sonuçlarıma baktı dahiliyesi gastroentrolog kadın Doğum hepsi beni bekliyor nst deyim şuanda
Canım hakkınızda hayırlısı kuzunun haftası iyi sende iyi olacaksın inşallah guzrl haberlerini alacagiz

Aramızda 1 gün varmış :) hıçkırık olayı cok olmuyor ben de ama hareketleri cok fazla benim prensesin

Aslında istemesi iyi bişey bence. Sonuçta sürekli takviye vitamin demir bi sürü şeyi her ay ezbere tekrar tekrar alıyoruz. Değerlerini sürekli kontrol etmesi güzel. Benim doktorum da düzenli bakmıyor ancak şikayetim varsa filan bakıyor kana da idrara da

kızlar Doğum düşünüyorlar bütün hastane sonuçlarıma baktı dahiliyesi gastroentrolog kadın Doğum hepsi beni bekliyor nst deyim şuanda
Ah canım hayirlisiyla sağlıkla kucağına al.panik yapma canım Allah'ın vardır bir bildiği . güzel düşün.dua edelim bizde

Evet aşağı döndüğünden beri net görünmüyo yüzü demek ondanmış
Benim doktor diyo ki kanala girince artık yüzünü hiç göremicez. Zaten sonrası doğuma bir şey kalmıyo

Hic şanslı olamadım şu konuda ya baş aşağı hic göstermiyorsa doğunca artik :) ama @Kartanesii8892 görüyordu sanki baş aşağı olduğu halde ya dr a bağlı bilemedim

S Sevimlipanduf canim hakkında hayırlısı olsun inşallah dr kontrolündesin stres yapma kaşıntılar da geçer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…