Benim eşim de diş hekimi, hamilelikten önce genel kontrolümü yapmıştı bi sıkıntı yoktu ama hamilelik boyunca ara ara farklı farklı dişlerim çok sızladı ne zaman göstersem, hala bişey yok hamilelikten oluyor normal diyor banaözellikle başlarda çok kusma yaşadıysan mide asidi de dişleri kötü etkiliyormuş
Safra da çok yüksek çıktı, dahiliye en fazla cts ya kadar bekler pzt günü bebeği alırız diyor, kadın doğumcum pzt çok geç olabilir diyor bilmiyorum gene kan aldılar
Ben eşimden dolayı alışığım bu detaylara sorun değil :) ama evet beklemekten başka yapacak bişey yok mümkün olduğunca fırçalamayı ve diş ipini aksatmamak gerek çünkü yemek filan kalınca daha da kötü oluyor. Kusmalar devam ediyorsa her kusma sonrası ağzınızı iyice çalkalayın. Bebeklerde bile çürüme olmasın diye şekerli şeyler yedikten içtikten sonra su içirilmesini tavsiye ediyorlardı çünküEvet kusmam cok oldu toplam 14 kilo verdim ve hamileligin basindan beri sürekli salyam akiyor (biraz igrenc bir detay oldu kusura bakmayin) yani dislerimi kötü etkileyecek bir çok etken oldu.
Tesekkur ederim cevabiniz için anladigim kadariyla yapacak bisey yok beklemekten baska :-(
İnsan o an cogu seyi unutuyor zatenYa son gidisimde bi dahaki kontrolde cati muayenesi yapicam demisti. Bugun yapmayinca esimle sorduk; şu an için normal doğum planlıyorum bi sıkıntı da görünmüyor Gerekli görürsek bakarız sonra dedipozisyon ya da kanalla ilgili bişey söylemedi ben daha çok karnımdaki sertleşmeleri filan sordum arada kaynadı heralde. Haftaya cuma çağırdı tekrar nst bakacak ama çatıya bakar mı bilmiyorum
Zaten adamla diyaloğumuz genelde şöyle: -herhangi bi şikayetin var mı? -mide bulantısı? -Normal -Nefes alamıyorum hiç? -Bu evrede beklediğimiz bişey. -altıma kaçıracak gibi oluyorum bazen - idrar mı? Ağırlıktan normal. - karnım çok sık sertleşiyor - (doğum sancısının şeklini anlatıyor) anlattığın böyle bişey değilse yalancı kasılmadır olur öyle rahim kendini hazırlıyor. - e tamam o zaman bi sonraki randevuda görüşürüz diyip çıkıyorumİnsan o an cogu seyi unutuyor zatenbana hic demedi bi dahakine cati olur vs falan. Bide yeni doktorla ilk gorusmemdi zaten huyu suyu nasil onu da bilmiyorum. Sertlesmelerle ilgili ne dedi normal gerci artik haftalarimizdan dolayi da
Himm hareket ediyor ise korkma bende 36+0 olduk az kaldı hayırlısı ileCnim çok şükür hareketi var.Zaten aman aman hareketlu bi bebek değil kızımla kiyasladigim zaman...
Cnim hickirma karnının aşağısında sabit bi bölgede sürekli pit pit kalp gibi atan bişey böyle dakikalarca sürüyor.bugün olmayınca merak ettim.Seninde hayırlısıyla az kaldi cnim.
Şuan 34+3
Sağlıkla gelsin canım bebekler karar veriyorA anneveoglusu @zet193 teşekkür ederiz teyzelerianneveoglusu amin canım inşallah ama 6 ocak olursa bizimkiler gelemez sadece yılbaşı ve 4-5-6 gibi gelmesin istiyorum da bebişe de randevu verilmiyor ki kesin o ara gelir
S Sevimlipanduf olacak gibi 10. Annemiz sağlıkla gelsin kizcesi inşallahBuyuk ihtimalle sen
bana da acılde dedıler canım daha yeni girdi çünkü 1hafta once gırmemıstı daha dra sordugumda henuz kanalda degıl demıstı. Kanala girmek farklıymıs dogması ıcın once kafasıyla gırıyormus yavasca ılerlıyormus aşamaları varmıs cuma soyler kendı dr.um da artık girdiğini. bıdahakıne senın de gırmıs olabılır. nezaman kontrol. Yani aslında benimkinin de kafası dönuk ama dr bıseyelrı cevıre cevıre acıyor yuzunu eli yüzünde olmadığı sürece her şekilde görürüz demiştiBana dr hic kanaldan filan bahsetmedi
Kafasi surda..soyle duruyo elleri ayaklari sagda hep sagda hissedersin dedi..he bide artik.yuzunu net goremeyiz asagi dondu diye dedi.
Ahahah kuzum yaa ❤Zaten adamla diyaloğumuz genelde şöyle: -herhangi bi şikayetin var mı? -mide bulantısı? -Normal -Nefes alamıyorum hiç? -Bu evrede beklediğimiz bişey. -altıma kaçıracak gibi oluyorum bazen - idrar mı? Ağırlıktan normal. - karnım çok sık sertleşiyor - (doğum sancısının şeklini anlatıyor) anlattığın böyle bişey değilse yalancı kasılmadır olur öyle rahim kendini hazırlıyor. - e tamam o zaman bi sonraki randevuda görüşürüz diyip çıkıyorum
Aynen kuzum ben sormustum. Benim doktorum gecen gidisimde idrar ve kan tahlili istedi. Bu testten bahsetmedi belki sonucuma bakip gerekli gorurse isticektir.Kendisi her ay rutin olarak istiyormus. Benim eski doktorum istemezdi en son seker yuklemesi zamaninda istemisti o da prosedur oyle zaten.
Canım hakkınızda hayırlısı kuzunun haftası iyi sende iyi olacaksın inşallah guzrl haberlerini alacagizkızlar Doğum düşünüyorlar bütün hastane sonuçlarıma baktı dahiliyesi gastroentrolog kadın Doğum hepsi beni bekliyor nst deyim şuanda
Cnim çok şükür hareketi var.Zaten aman aman hareketlu bi bebek değil kızımla kiyasladigim zaman...
Cnim hickirma karnının aşağısında sabit bi bölgede sürekli pit pit kalp gibi atan bişey böyle dakikalarca sürüyor.bugün olmayınca merak ettim.Seninde hayırlısıyla az kaldi cnim.
Şuan 34+3
Her an olmuyor ama arada ziplatıyorNasilsin canim nasil gidiyor ? Sancilarin gecti degil mi ❤
Aslında istemesi iyi bişey bence. Sonuçta sürekli takviye vitamin demir bi sürü şeyi her ay ezbere tekrar tekrar alıyoruz. Değerlerini sürekli kontrol etmesi güzel. Benim doktorum da düzenli bakmıyor ancak şikayetim varsa filan bakıyor kana da idrara daAynen kuzum ben sormustum. Benim doktorum gecen gidisimde idrar ve kan tahlili istedi. Bu testten bahsetmedi belki sonucuma bakip gerekli gorurse isticektir.Kendisi her ay rutin olarak istiyormus. Benim eski doktorum istemezdi en son seker yuklemesi zamaninda istemisti o da prosedur oyle zaten.
Bu kadar olduk mu ya maşallah1- @Jane Austen
2-@ahha
3- @Dido44
4- @Hb0216
5- @cibi35
6-@cnmsncnm
7- @aurora_z
8- @Bismilhayrun
9- @Nurkuzusu
Maşallah annelere ve kuzularina
10-???? Bakalım 10 numero kim olacak
Ah canım hayirlisiyla sağlıkla kucağına al.panik yapma canım Allah'ın vardır bir bildiği . güzel düşün.dua edelim bizdekızlar Doğum düşünüyorlar bütün hastane sonuçlarıma baktı dahiliyesi gastroentrolog kadın Doğum hepsi beni bekliyor nst deyim şuanda
Evet aşağı döndüğünden beri net görünmüyo yüzü demek ondanmış
Benim doktor diyo ki kanala girince artık yüzünü hiç göremicez. Zaten sonrası doğuma bir şey kalmıyo
S Sevimlipanduf olacak gibi 10. Annemiz sağlıkla gelsin kizcesi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?