- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Yani saglıklı olduktan sonra sezeryan normal hangisi bebek ve annenin yararınaysa öyle olması.Evet dimi.. agri bitince boyle yeni dogmus gibi..
Kotu ani ama bana da tecrube
Tabi dogumu yasayip gorcez..
Bende herseyi yasamisim . Sezeryan dikisimde var..ic kanamadan.. ondada cok sknti cekmedim.. cabucak kalkmistim..
O yuzden illa su olsun bu olsun diye tercihim yok..neyse yasicaz
Hadi guzel haberlerinle gel insallah arkadasim❤ saka maka az kaldi gunune de normal artik. İyiyiz bizde cok sukur bi sikintim sancim vs olmadi daha henuz. Ara ara karnim da sertlesme oluyor ama cok sukur hareketli ❤ benimde cuma gunu son Rabbimin izniyle ❤ uzuluyorum valla arkadaslarimdan kopcam diye evde zaman geciremiycem diye hayirlisi bakalim :)Her an olmuyor ama arada ziplatıyor
Yarın Dr gideceğiz aşağı bölge çok sızlıyor
Genel olarak iyiyz sen nasılsın kaç gün kaldı izne çıkmana
O hıckırık bende günde 3 sefer felan oluyor .bende ilk zamanlar kalp atışı sanıyodum.Aramızda 1 gün varmış :) hıçkırık olayı cok olmuyor ben de ama hareketleri cok fazla benim prensesin
Bencede guzel.bisey ama kendisiyle malesef ki 34+5 te tanistik :))) yoksa bende aylardir ayni vitamin demir ve d vitamini devam :))Aslında istemesi iyi bişey bence. Sonuçta sürekli takviye vitamin demir bi sürü şeyi her ay ezbere tekrar tekrar alıyoruz. Değerlerini sürekli kontrol etmesi güzel. Benim doktorum da düzenli bakmıyor ancak şikayetim varsa filan bakıyor kana da idrara da
evet canım görüyorum 2aydır basasagı. görürsün sen de neden göremeyesin başaşağıyken de görunuyor.bizimki de yüzünü kapamıyor şansıma normalde ultrasonu karnıma tutuyor ya dr. bebeginimin arkası görünüyor önce sonra bı yuvarlak bı tus var dr onu çevire çevire yüzünü gösterıyor makınadan ayarlıyo ısteHic şanslı olamadım şu konuda ya baş aşağı hic göstermiyorsa doğunca artik :) ama @Kartanesii8892 görüyordu sanki baş aşağı olduğu halde ya dr a bağlı bilemedim
S Sevimlipanduf canim hakkında hayırlısı olsun inşallah dr kontrolündesin stres yapma kaşıntılar da geçer insallah
Aynen canim bizde goruyoruz bebisi 20li haftalardan beri basimiz asagidaydi degismediyse ❤Hic şanslı olamadım şu konuda ya baş aşağı hic göstermiyorsa doğunca artik :) ama @Kartanesii8892 görüyordu sanki baş aşağı olduğu halde ya dr a bağlı bilemedim
S Sevimlipanduf canim hakkında hayırlısı olsun inşallah dr kontrolündesin stres yapma kaşıntılar da geçer insallah
hareket hıssettıgımden beri hıckırıyor ben cok erken anladım buaylardan cok önce oluşuuyor canım hıckırık. cıgerını gelıstırıyor mınıklerımız aylardır. su yuta yuta nefesnı ayarlamıyolar ❤O hıckırık bende günde 3 sefer felan oluyor .bende ilk zamanlar kalp atışı sanıyodum.
Bu aylarda yutma refleksi gelişiyomuş ve su yutuyomuş vs okumuştum .
Evet biraz geç olmuş ama yine de iyi ben körlemesine devam ediyoruö aynı doktorlaBencede guzel.bisey ama kendisiyle malesef ki 34+5 te tanistik :))) yoksa bende aylardir ayni vitamin demir ve d vitamini devam :))
Bana sadece topuk kanıyla ilgili bilgi verdiler. Doğduğu günü atlayıp saymaya başlıycaksın 5. Günde topuk kanı için götüreceksin. haftasonuna denk gelirse pazartesi getir dediler. Bebeğin beslenmiş olması gerekiyormuş topuk kanından yapacakları testin işe yaraması için. Bir de hastaneden doğum belgesi, aşı kartı ve işitme testi sonucunu getireceksin ama en önemlisi aşı kartı. Benim burda aşılara başlayabilmem için önemli demişti hemşire. Hepsi buKızlar son sağlık ocağı gebe izlemim 17 aralıktı anneannemde kaldığım için gidemiyorum son izlemde önemli bir test vs bi şey var mı gitmem gerekir mi
Bana da topuk kanindan bahsetti ilk hastanede alirlar 5.gunde de burdan alcaz diye. Klasik tansiyon kilo kalp atisi bakildi bide oyuncak bebekle ufak bir emzirme dersim oldu :))Kızlar son sağlık ocağı gebe izlemim 17 aralıktı anneannemde kaldığım için gidemiyorum son izlemde önemli bir test vs bi şey var mı gitmem gerekir mi
Canım okudum dua ettim Allah kabuk etsin tez vakitte hayırlı saglikli evlat nasip etsinAllah razı olsun canım çok sağolun çok okuyunca haber verebilirmisin canım
Bana da topuk kanindan bahsetti ilk hastanede alirlar 5.gunde de burdan alcaz diye. Klasik tansiyon kilo kalp atisi bakildi bide oyuncak bebekle ufak bir emzirme dersim oldu :))
Dediklerinizi hemen ss alayım unuturum yoksa çok teşekkür ederim cevaplarınız içinBana sadece topuk kanıyla ilgili bilgi verdiler. Doğduğu günü atlayıp saymaya başlıycaksın 5. Günde topuk kanı için götüreceksin. haftasonuna denk gelirse pazartesi getir dediler. Bebeğin beslenmiş olması gerekiyormuş topuk kanından yapacakları testin işe yaraması için. Bir de hastaneden doğum belgesi, aşı kartı ve işitme testi sonucunu getireceksin ama en önemlisi aşı kartı. Benim burda aşılara başlayabilmem için önemli demişti hemşire. Hepsi bu
Amin canım allah razı olsun rabbim yavrunuzu size bağışlasın analı babalı büyütsün inşallahCanım okudum dua ettim Allah kabuk etsin tez vakitte hayırlı saglikli evlat nasip etsin
Ben okudum bugün canım adını da söyledim rabbim kabul etsin insallah. Seni de hayırla sevindirsinAsla canım zamanı ne zamansa olcak inşallah allah razı olsun canımm okudum diye dönersen çok sevinirim
21 ay olacak aralarındaCok mu kucuk senın kı ? Allah sabır versın ❣
Amin inşallah canım allah razı olsun rabbim evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun hepBen okudum bugün canım adını da söyledim rabbim kabul etsin insallah. Seni de hayırla sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?