2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yani saglıklı olduktan sonra sezeryan normal hangisi bebek ve annenin yararınaysa öyle olması.
Normal doğumda da dikiş oluyo bazen .sezeryan zaten ilk bi kaç gün bir haftayada tamamen geçiyo agrısı ilk güne göre.sezeryanın tek eksi yönü ilk gün kalkmak oturmak yatmak zor oluyo bide benim gibi boyun agrısı çekiyosan benim boynum tutuluyo ve çok agrıyo ameliyathanenin soguk olmasındanmış oda bende çok sıkıyorum kendimi heralde.
Hayırlısıyla bi ogün geleydi:)))) bir de eve döneydim başkada bişey düşünemiyorum

Her an olmuyor ama arada ziplatıyor
Yarın Dr gideceğiz aşağı bölge çok sızlıyor
Genel olarak iyiyz sen nasılsın kaç gün kaldı izne çıkmana
Hadi guzel haberlerinle gel insallah arkadasim❤ saka maka az kaldi gunune de normal artik. İyiyiz bizde cok sukur bi sikintim sancim vs olmadi daha henuz. Ara ara karnim da sertlesme oluyor ama cok sukur hareketli ❤ benimde cuma gunu son Rabbimin izniyle ❤ uzuluyorum valla arkadaslarimdan kopcam diye evde zaman geciremiycem diye hayirlisi bakalim :)

Bencede guzel.bisey ama kendisiyle malesef ki 34+5 te tanistik :))) yoksa bende aylardir ayni vitamin demir ve d vitamini devam :))

evet canım görüyorum 2aydır basasagı. görürsün sen de neden göremeyesin başaşağıyken de görunuyor.bizimki de yüzünü kapamıyor şansıma normalde ultrasonu karnıma tutuyor ya dr. bebeginimin arkası görünüyor önce sonra bı yuvarlak bı tus var dr onu çevire çevire yüzünü gösterıyor makınadan ayarlıyo ıste

Aynen canim bizde goruyoruz bebisi 20li haftalardan beri basimiz asagidaydi degismediyse ❤

O hıckırık bende günde 3 sefer felan oluyor .bende ilk zamanlar kalp atışı sanıyodum.
Bu aylarda yutma refleksi gelişiyomuş ve su yutuyomuş vs okumuştum .
hareket hıssettıgımden beri hıckırıyor ben cok erken anladım buaylardan cok önce oluşuuyor canım hıckırık. cıgerını gelıstırıyor mınıklerımız aylardır. su yuta yuta nefesnı ayarlamıyolar ❤

Kızlar son sağlık ocağı gebe izlemim 17 aralıktı anneannemde kaldığım için gidemiyorum son izlemde önemli bir test vs bi şey var mı gitmem gerekir mi
Bana sadece topuk kanıyla ilgili bilgi verdiler. Doğduğu günü atlayıp saymaya başlıycaksın 5. Günde topuk kanı için götüreceksin. haftasonuna denk gelirse pazartesi getir dediler. Bebeğin beslenmiş olması gerekiyormuş topuk kanından yapacakları testin işe yaraması için. Bir de hastaneden doğum belgesi, aşı kartı ve işitme testi sonucunu getireceksin ama en önemlisi aşı kartı. Benim burda aşılara başlayabilmem için önemli demişti hemşire. Hepsi bu

Kızlar son sağlık ocağı gebe izlemim 17 aralıktı anneannemde kaldığım için gidemiyorum son izlemde önemli bir test vs bi şey var mı gitmem gerekir mi
Bana da topuk kanindan bahsetti ilk hastanede alirlar 5.gunde de burdan alcaz diye. Klasik tansiyon kilo kalp atisi bakildi bide oyuncak bebekle ufak bir emzirme dersim oldu :))

Bana da topuk kanindan bahsetti ilk hastanede alirlar 5.gunde de burdan alcaz diye. Klasik tansiyon kilo kalp atisi bakildi bide oyuncak bebekle ufak bir emzirme dersim oldu :))
Dediklerinizi hemen ss alayım unuturum yoksa çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Ben de bugun kontrole gittim. 35+5 günluguz. Artik haftalik kontrole dondu. Haftaya cuma gel calisamaz raporunu da yazalim dedi. Boyu 49 cm. Kilosu 2,583 gram. 2 haftada 400 gram almis aslinda. Karin cevresi yine bir hafta geri gorunuyor. Sıkıntı olusturacak durumda değil, kordon akisi düzenli dedi. Kilosu gunune gore uygun ama kilolu bir bebek degilmis. Ama Ben tabi ki niye zayif ki, niye karin cevresi geri ki diye dusunmelre basladimbir de yilbasindan sonrw artik aliris kucagimiza haftaya cati muayenesine bakalim dedi yilbasi sonrasi diince cok yakin geldi heyecanlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…