- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım sağlıkla kavuş yavruna Allah'ım seni ona onu sana bagislasin.bizde dua edelim Allah kolaylık versin.hangi hastanedesin devlet miYer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Hic şanslı olamadım şu konuda ya baş aşağı hic göstermiyorsa doğunca artik :) ama @Kartanesii8892 görüyordu sanki baş aşağı olduğu halde ya dr a bağlı bilemedim
S Sevimlipanduf canim hakkında hayırlısı olsun inşallah dr kontrolündesin stres yapma kaşıntılar da geçer insallah
Yok canım özel hastane, yoğun bakım ünitesi falan var çok sıkıntı olmayacağını yüzde 95 kuvöze gerek kalmaz falan dedi doktorumCanım sağlıkla kavuş yavruna Allah'ım seni ona onu sana bagislasin.bizde dua edelim Allah kolaylık versin.hangi hastanedesin devlet mi
Bebek için bi sıkıntısı yoksa herşey yolundaysa burdan okuduğum kadarıyla 35 haftadan sonra korkulcak bi durum yok diyolar.Yer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Ne guzel gelisimi de öndeydi değil mi kilosu falan.insallah skntisiz kucağına alırsınYok canım özel hastane, yoğun bakım ünitesi falan var çok sıkıntı olmayacağını yüzde 95 kuvöze gerek kalmaz falan dedi doktorum
İnşallah sağlıkla kavuşursun yavruna Allah yardımcınız olsunYer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
İnşallah temiz gelir :) evde olmak çok güzel yarın iş yerine gidip biraz düzenleme yapıp kasamı teslim edeceğiö. Doktorum cuma verim çalışamaz raporunu dedi. 1 günlük yıllık izin yazdıracağım halaaa kurtulamadım :)))Çalışanlarını uyarmalari veya önlem almaları gerek birde bunlar evlerine ekmek götürüyor
Halin geldiğinde içine siber inşallah
Evde olmak nasıl
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm sıkma canını güneş büyüdü minicik değil artık en azından korkmana gerek yok içerde değilde dışarıda büyüycek . Erken doğuracam diye diye doğuruyosun şaka maka . Pozitif ol kendine dikkat etYer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Bana sadece topuk kanıyla ilgili bilgi verdiler. Doğduğu günü atlayıp saymaya başlıycaksın 5. Günde topuk kanı için götüreceksin. haftasonuna denk gelirse pazartesi getir dediler. Bebeğin beslenmiş olması gerekiyormuş topuk kanından yapacakları testin işe yaraması için. Bir de hastaneden doğum belgesi, aşı kartı ve işitme testi sonucunu getireceksin ama en önemlisi aşı kartı. Benim burda aşılara başlayabilmem için önemli demişti hemşire. Hepsi bu
Evet ben de bilmiyordum hastane veriyormuş :)Aşı kartını doğum yaptığımız hastane mi veriyor? Hiç bilmiyorum böyle şeyleri yaa
Canım çok erken sayılmaz yine çok şükür daha erken olmadı sağsalim atlatırsınız inşallah sen de bebeğin de. Bak doktorun da söylemiş büyük ihtimal küvöze gerek kalmayacak diye içini ferah tutYer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Yer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Evet ben de bilmiyordum hastane veriyormuş :)
Canım bi araştırmaya gitsen elindeki sonuçlarla ikinci bir fikir alsanYok canım özel hastane, yoğun bakım ünitesi falan var çok sıkıntı olmayacağını yüzde 95 kuvöze gerek kalmaz falan dedi doktorum
İnşallah güzelce geçer doğumun canım bebisini sağlıkla kucağına alirsin, kavuşursun bebisineYer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Ben pazartesi gittim kalp atışı dinledi, kilo tansiyon ölçtü birde doğumdan sonra için kan ilacı ve d vitamini verdi canım , bir ara fırsat bulunca da ugrayabilirsin yani ilaçları almayaKızlar son sağlık ocağı gebe izlemim 17 aralıktı anneannemde kaldığım için gidemiyorum son izlemde önemli bir test vs bi şey var mı gitmem gerekir mi
Keşke zaman ve fırsat olsa canım ama maalesef ki zamanımız yok dünkü sonuçlarla bugünküler arasında bile ciddi farklar varCanım bi araştırmaya gitsen elindeki sonuçlarla ikinci bir fikir alsan
Ben özele gidiyorum siyah beyaz da hiç anlamıyorum yüzünü falan Dr da görüntü vermiyor, zaten belli olmuyor büyüdü artık , sadece kolu bayağı ayrı ayrı görünüyor diye.bir kaç kez renkli gördük bir tane renkli verdi sadece , sizde veriyor mu yani hep ultroson goruntusunuYok yüzü görünüyo görüntü de veriyo doktor ama net değil eskisine göre. Çok merak ediyoruz zaten az kaldı ama :)
Yatisinimi yaptılar eger orda yer yoksa diye dedim bitanem icin rahat olsun benim bebegimde erken doğdu minicik ama günden güne kendini toparlıyorKeşke zaman ve fırsat olsa canım ama maalesef ki zamanımız yok dünkü sonuçlarla bugünküler arasında bile ciddi farklar var
Onemli olan kilosu degil sagligi zaten kuzum ❤ masallah diyelim gayet guzel hersey bosuna kendind dery etme. Ayyy cati muayenesi falan filan yilbasiBen de bugun kontrole gittim. 35+5 günluguz. Artik haftalik kontrole dondu. Haftaya cuma gel calisamaz raporunu da yazalim dedi. Boyu 49 cm. Kilosu 2,583 gram. 2 haftada 400 gram almis aslinda. Karin cevresi yine bir hafta geri gorunuyor. Sıkıntı olusturacak durumda değil, kordon akisi düzenli dedi. Kilosu gunune gore uygun ama kilolu bir bebek degilmis. Ama Ben tabi ki niye zayif ki, niye karin cevresi geri ki diye dusunmelre basladimbir de yilbasindan sonrw artik aliris kucagimiza haftaya cati muayenesine bakalim dedi yilbasi sonrasi diince cok yakin geldi heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?