- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yatışı yaptırmadım eve gelip eşyalarımı toplamak istedim ciğer geliştirici iğne yaptılar, 12 saat sonra bi daha yaptırmak gerekiyormuş gece 5 de bi daha gidip iğne olacağım, planlı bi sezeryen değildi ya o yüzden dedim yarına ayarlanıp ayarlanmayacağını bilmiyorum acil diye belki alırlar hemen, benimki de minnaktır ki dahaYatisinimi yaptılar eger orda yer yoksa diye dedim bitanem icin rahat olsun benim bebegimde erken doğdu minicik ama günden güne kendini toparlıyor
Onemli olan duzenli olmasi diye biliyorum canimKızlar bugün kontrolüm vardı. Nst de sürekli sancı çıktı 100'ün üzerinde bunun anlamı ne acaba? Doğum yakın mı?
Dualarimiz seninle kuzum benim ❤ onemli olan ikinizinde sagliginda sorun olmadan kavusmaniz artik haftan falan cok iyi sukur ❤❤ Rabbim saglicakla kucagina aldirsin insallahYer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Sağol canım vahinal ve rektal kültür analizi diye bir şey varmış onu yapmıyorlar herhaldeBen pazartesi gittim kalp atışı dinledi, kilo tansiyon ölçtü birde doğumdan sonra için kan ilacı ve d vitamini verdi canım , bir ara fırsat bulunca da ugrayabilirsin yani ilaçları almaya
2400 bile gayet iyi bir kilo ki canim, beklememek onun icin daha iyiymis ki boyle karar vermisler. Stres ve uzuntu yapma kendine sagliklica kucagina alacaksin insallaaah dualarimiz seninleYatışı yaptırmadım eve gelip eşyalarımı toplamak istedim ciğer geliştirici iğne yaptılar, 12 saat sonra bi daha yaptırmak gerekiyormuş gece 5 de bi daha gidip iğne olacağım, planlı bi sezeryen değildi ya o yüzden dedim yarına ayarlanıp ayarlanmayacağını bilmiyorum acil diye belki alırlar hemen, benimki de minnaktır ki daha15 gun önce 2400 gr dı şimdi karaciğerin derdinden bakamadık ki bir dahiliye git bir gastroentrologa git bi kadın Doğum bi nst derken sonra hepsi aralarında konuşup hemen Doğuma karar verdiler
Rabbim yardımcın olsun. Moralini yüksek tut canım demek ki en hayırlısı buymuş. Inşallah sağ salim kucağına alırsın bebisini . Benim kızım 2 kilo 100 gr doğdu hem de normal gününde ama gayet de saglikli . Kafana takma o simdi 2 kilo 800 filan olmusturYatışı yaptırmadım eve gelip eşyalarımı toplamak istedim ciğer geliştirici iğne yaptılar, 12 saat sonra bi daha yaptırmak gerekiyormuş gece 5 de bi daha gidip iğne olacağım, planlı bi sezeryen değildi ya o yüzden dedim yarına ayarlanıp ayarlanmayacağını bilmiyorum acil diye belki alırlar hemen, benimki de minnaktır ki daha15 gun önce 2400 gr dı şimdi karaciğerin derdinden bakamadık ki bir dahiliye git bir gastroentrologa git bi kadın Doğum bi nst derken sonra hepsi aralarında konuşup hemen Doğuma karar verdiler
Ben özele gidiyorum siyah beyaz da hiç anlamıyorum yüzünü falan Dr da görüntü vermiyor, zaten belli olmuyor büyüdü artık , sadece kolu bayağı ayrı ayrı görünüyor diye.bir kaç kez renkli gördük bir tane renkli verdi sadece , sizde veriyor mu yani hep ultroson goruntusunu
benimde karın cevresi o şekilde canım doktorum da bi sorun yok diyor o yüzden çok takmıyorum bendeBen de bugun kontrole gittim. 35+5 günluguz. Artik haftalik kontrole dondu. Haftaya cuma gel calisamaz raporunu da yazalim dedi. Boyu 49 cm. Kilosu 2,583 gram. 2 haftada 400 gram almis aslinda. Karin cevresi yine bir hafta geri gorunuyor. Sıkıntı olusturacak durumda değil, kordon akisi düzenli dedi. Kilosu gunune gore uygun ama kilolu bir bebek degilmis. Ama Ben tabi ki niye zayif ki, niye karin cevresi geri ki diye dusunmelre basladimbir de yilbasindan sonrw artik aliris kucagimiza haftaya cati muayenesine bakalim dedi yilbasi sonrasi diince cok yakin geldi heyecanlandim
her muayenede renkli bakıyoruz canım bizde çıktısını verirken siyah beyaz çıkıyor sadeceBen özele gidiyorum siyah beyaz da hiç anlamıyorum yüzünü falan Dr da görüntü vermiyor, zaten belli olmuyor büyüdü artık , sadece kolu bayağı ayrı ayrı görünüyor diye.bir kaç kez renkli gördük bir tane renkli verdi sadece , sizde veriyor mu yani hep ultroson goruntusunu
neden öyle yapıyorlar okadar ücret ödüyorsunuz arkadaşım ya Yani vermek zorundalar gayet de güzel her gidişte görüntü alınıyor elini yüzüne koysa dahi o bile belli olması gerekiyor Ben 13 haftasından beri her ay renkli görüntülü aldım kalın fotograf seeklınde hem de. doktorum yani videoda çek dıye hatırlatıyor hatta bunu talep et son gunlerde daha net görünür çünkü bebiş neguzek hatıra bunlarBen özele gidiyorum siyah beyaz da hiç anlamıyorum yüzünü falan Dr da görüntü vermiyor, zaten belli olmuyor büyüdü artık , sadece kolu bayağı ayrı ayrı görünüyor diye.bir kaç kez renkli gördük bir tane renkli verdi sadece , sizde veriyor mu yani hep ultroson goruntusunu
oh masallah canım bebegıne tosuncuk baya. kaç tane ilac alıyorsun demır ılacı? ve senın tahmini tarihin nedir canmKizlar ben bugn kontrole geldim 37+5 de kilosu 3500 ama kan degerim dusuk diye serum yazdi simdi onu taktiriyorum, onun disinda bir siknti yok dedi
Canm 5 aydr gunde 2 tane iciyorum ama yukselmiyor dr da dogum bu ne olacagi belli olmaz dedi serum taktr dedi, 3 ocak dogim tarihi olaeak gorunuyr ama ben haftaya dogsun istiyrum daha fazla kilo alirsa sezeryane gidceek o yuzdenoh masallah canım bebegıne tosuncuk baya. kaç tane ilac alıyorsun demır ılacı? ve senın tahmini tarihin nedir canm
ben ozele gitmistim dis hastanesine gitmedim ozelde yaparlar dis agrisi cok zor gercekten disin azi disin mi ici oyuksa benimki gbi yapilabilirDayanilacak gibi degil agridan gözlerimi bile acamiyorum nerdeyse
Sabahtan beri kaç disciye ulastim hiç biri kabul etmiyor
Evet yogurt yiyorum bir kaç haftadir, daha önce asiri bulanti ve kusmadan dolayi hiç bir sey yiyemedim belki de vucut bu yüzden bitkin düstü
Tesekkur ederim cevabin için
Masallah kuzum :)) ben 37+1de gidicem ptesi gunu 3kilo cikarsa iyidir dicem :)) cok mu dusuk cikti kan degerin?Kizlar ben bugn kontrole geldim 37+5 de kilosu 3500 ama kan degerim dusuk diye serum yazdi simdi onu taktiriyorum, onun disinda bir siknti yok dedi
bende gunde 2 kere iciyorum demir ilacini bendede azicik kansizlik var bebegim kilo alsin diye 2 ye cikarfi doktorumCanm 5 aydr gunde 2 tane iciyorum ama yukselmiyor dr da dogum bu ne olacagi belli olmaz dedi serum taktr dedi, 3 ocak dogim tarihi olaeak gorunuyr ama ben haftaya dogsun istiyrum daha fazla kilo alirsa sezeryane gidceek o yuzden
bende basta saglikli olmasi istiyorum 34 haftada 2 kiloydu 37 de gidecegim insallah 3 kilo olmustur diye dua ediyorum bnde 3 kiloya ulassin yeter diyorumMasallah kuzum :)) ben 37+1de gidicem ptesi gunu 3kilo cikarsa iyidir dicem :)) cok mu dusuk cikti kan degerin?
Kilo aldriyor gercekten benm bebisimn kilodan yana sorunu yok ama pekmez cok kilo aldiriyor bebege tavsiye ederim yanibende gunde 2 kere iciyorum demir ilacini bendede azicik kansizlik var bebegim kilo alsin diye 2 ye cikarfi doktorum
Sag ol canm benm kizin masallahi var gerckten :) bugn bakmadi gec gittim zaten ama 3 hafta once 9.4 du ki benm normalde bile yukselmez dr zaten dusmstr 2 haftaya daha da duser dedi ben de kendimi bildigim icin...ben yilllardr ara ara igne serum yaptirirm zatenMasallah kuzum :)) ben 37+1de gidicem ptesi gunu 3kilo cikarsa iyidir dicem :)) cok mu dusuk cikti kan degerin?
yatmadan once iciyorum birde sabah kahvaltidaKilo aldriyor gercekten benm bebisimn kilodan yana sorunu yok ama pekmez cok kilo aldiriyor bebege tavsiye ederim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?