2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bu arada doktor benden nst istemedi 35haftam dolmuş olmasına rağmen 36 dan sonra istiyormus sancı falan yoksa

bende basta saglikli olmasi istiyorum 34 haftada 2 kiloydu 37 de gidecegim insallah 3 kilo olmustur diye dua ediyorum bnde 3 kiloya ulassin yeter diyorum
Aynen kuzum onceligimiz tabiki saglikli olmasi ❤ senin ne zaman carsamba mo doktorun hadi insallah olmusuzdur :)

En guzeli bastan onlemi almak zaten bilip ❤ baya az kaldi senin. ❤

Masallah canim ❤ her doktorun farkli oluyo uygulamalari

Maşallah bebeğine canım ❤ benim ilk nst 35'te oldu ama o da sancı var dedim diye. Normalde 36'da başlıyoruz diye de belirtmişti

Bende 36 da gircm canım nst ye bnm doktorum da 36 da bakıyorum şikayetin olmadığı sürece dedi
Demek ki herkesin farklı burda bakıyorum bazı arkadaşların sancıları oluyor erkenden ama bende şimdilik bişey yok.erkekler geç olurmuş 40.haftasini doldururmuş acaba ondan mı ki.

Maşallah bebeğine canım ❤ benim ilk nst 35'te oldu ama o da sancı var dedim diye. Normalde 36'da başlıyoruz diye de belirtmişti
Sağol canim
Yüzünü göremiyorum çok isterdim yüzünü görmek artık doğunca demekki.
Bebeğin kafası aşağıda önceden az da olsa gorurduk ama şimdi sadece kafasını olcebiliyr yüzünü net goremiyoruz zaten siyah beyaz veriyor.
Birde senin doktorunda çok yoğun mu kadını bir gör okadar koşturuyor ki bazen tam ilgilenemiyorda

Canm 5 aydr gunde 2 tane iciyorum ama yukselmiyor dr da dogum bu ne olacagi belli olmaz dedi serum taktr dedi, 3 ocak dogim tarihi olaeak gorunuyr ama ben haftaya dogsun istiyrum daha fazla kilo alirsa sezeryane gidceek o yuzden
canım haklısın iri bebek olunca zor olur normal istemekte çok haklısın. Acaba gelır mi haftaya cidden. benım 7ocak sata göre erken yumurtlamadan dolayı öyle gırmıstım tarıhı ama duzelmedı sonra hata verıyor. cokaz kalmıs ınsallah gönlunfekı olur. Pekmezden bahsetmişssin eşimin öğrencileri pekmez yapıyormuş pancar pekmezi getirdiler bize deneyelım dıye iğer pekmezden de yıyorum arada ama unutuyrum cogu zaman.acaba daha da kıloya etkı eder mi çeşidinin farkı var mı ki. ekmekle mi yıyordun pekmez

Ben genelde cumartesi 2'ye alıyorum randevuyu. O saatte de az kişi oluyo. Haftaiçi ya da daha erken gidersem evet çok kalabalık oluyo diğer doktorlara göre. Ben o yüzden ilgilenebilsin diye hep geç saatlere aldım.

Canım bu arada bugün beni hastaneden aradılar. 27 Aralıkta koşuyolunda gebe eğitimi varmış. Sen daha önce katıldın mı orda da oldu mu

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…