2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canımmm yaa, çok zor gerçekten. Şuan zaten ikinciyi ilki kadar sevemezmişim gibi geldiği için hiç kıyamıyorum bende. Ama herkes 2. Nin de sevgisi aynı olacak ayırt edemiceksin diyorlar bakalım
Ben kendimde ikinciyim ya ondan herhalde
Ya sevilmezmi.2 3 hepsi bizim..) yigenim var benimde cok duskunum..o kadar sevmezsin cocugun olunca diyorlar.ona bile uzuluyorum... niye sevmim diyorum.hepsinin yeri baska

ciddi misin? Sen ne düşünüyosun peki, şu aşamadan sonra değiştirmekle ilgili?
Benim doktorumun eside kadın dogumcu. Oğlum da 9 ay takibimi birisi yapmıştı doğum anında şehir dışında olduğu için doguma eşi girmişti . Şimdi ikisi aynı hastanede. Normal doğum düşündüğüm için alternatifli olmasi beni rahatlatiyor. İki doktoruda tanıyorum ve güveniyorum onun için değiştirmeyi düşünmüyorum.

Canım bana hiç bişey demediler daha afişlerde gördüm ücretsiz eğitim varmış diye ama ben gidemeyebilirim muhtemelen. hastanem uzak ve arabasiz tek başına zor olur.bir iki gün olursa belki bir yolunu bulur giderim bakalım haftaya gidince sorayım bu gebelik eğitimini .sen gidecek misin?
Bu arada sen kaç haftalık tam .kızdı demi senin

Amiinn 2 gündür yürümekte zorlaniyorum bende Rabbim sağ sağlim kurtarsin hepimizide son günler çok zor gercekten
Canim nasılsın. Eğitim beni çok gerdi. Nefes egzersizlerini yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil. Perine masaji için kantaron yağı yrn gelecek hemen baslayacagim umarım beceririm.
Hastane ile anlastiniz mu. Benim kontrol haftaya. Daha karar veremedim doğum paketi işine. Doğum Hikayesi istiyorum bakalım kısmet artık. Son zamlar güzel gelmiş

Canm 5 aydr gunde 2 tane iciyorum ama yukselmiyor dr da dogum bu ne olacagi belli olmaz dedi serum taktr dedi, 3 ocak dogim tarihi olaeak gorunuyr ama ben haftaya dogsun istiyrum daha fazla kilo alirsa sezeryane gidceek o yuzden
Benim de kan değerim.dusuk hgb 8.4
Senin kaçtı canım

Benim de uzak bana yaa ama gitmek istiyorum bi yandan da. O günkü durumuma göre bakcam. Benimki erkek canım bugün 37+0 oldu

Demek ki herkesin farklı burda bakıyorum bazı arkadaşların sancıları oluyor erkenden ama bende şimdilik bişey yok.erkekler geç olurmuş 40.haftasini doldururmuş acaba ondan mı ki.
Valla benim kız cnm ama çok şükür benimde kasılma falan sık olmuyor yada ben mi anlamıyorum bilmiyorum kisertlik oluyor ama öyle cnm yanmıyor

Benim de uzak bana yaa ama gitmek istiyorum bi yandan da. O günkü durumuma göre bakcam. Benimki erkek canım bugün 37+0 oldu
Maşallah canım iki hafta var onumuzde benimde 35+2.
Bende isterim gitmek .senin doğum şekli belli mi

Inan cesidini bilemeyecegm ama ben 1 kavanoz keciboynuzu bitrdim simdi 1 kavanoz da dut bitmek uzere, ekmekle yemedim ben sabah aksam ac karna 1 kasik yedim...haftaya gelir mi bilmiyorum inan hakkimzda hayirlisi olsun belki gelir belki gelmez :)

Evet canım göğsünün altında karnın hamur gibi yumuşamışsa kanala girmiş doğum yakın demekmiş. Kayınvalidem beni hep karnımın üstünden kontrol ediyor. Daha zamanı var fln diyor. Bazen kasıklarımda ağrı olduğunda bakıyorum karnımın üstü sert değil hemen uzanıyorum yer yapmasın kanala girmesin diye. Sen bi doktora görün bakalım ne dicek

Yer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Canım sağlıkla kavuşun inşallah sen kendine iyi bak yarın en geç cuma anne oluyorsun Allah'ın izniyle

Kızlar herkese iyi akşamlar.moralim bozuldu.bugun kontrolümüz vardı.suyum fazlaymış.ilk kez böyle çıktı.34+4 üz ve bebegim 3000 gram.boyle giderse sezeryan olabilir dedi.her şeyi önden gidiyormuş.3 hafta sonra gel dedi başka da bişey demedi.suyum neden fazla acaba.internette hiç hoş şeyler yazmıyor çok korktum.canim sıkıldı çok.bebegime zarari olmaz dimi kızlar..

Yer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Canım sağlıkla kavuşun büyür gider inşallah seninde kaşıntıların son bulmuş olacak bebeğinle yanyana olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…