2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Baş geliş miydi canim senin bebegin ?1 -2 hafta gerilik cok değil bence kafana takma hadi bakalım ya haftaya ben de duyarim belki dogumla ilgili 35+3 oluyorum kontrol zamanı ayy heyecanlandım

Şükür canım başarıyla tamamladın =)

Kuzum bu hazirlanan masa ne oluyor evde hastaneden diyelimki pazrtesi gittik dogum oldu sali eve geldin o masa ne oluyor ilkgunden herkez eve mi geliyor el kadar bebeyi gormeye bilmedim ve cevremde gormedim seyler oyuzden soruyorum canm

Haa yok canım açıkcası ben başkası için değil kendim için süsledim :) hatta şimdiden önünde arada foto çekiniyorum. Açıkcası daha renkli eğlenceli fotolar için yaptık. Bebek odasının kapısını bile süsledik :) masayada çikolata kolonya ve hediyelikleri koyacağız. Öyle yani. Açıkcası bende evde böyle hazırlık yapan görmedim ama benim müsait yerim var, birde hastane çekimi filan yaptırmayacağım. Bebeğimle ilk eve gelince hazırladığımız süslü yerde fotoğraf çekinmek istedim :)

Inan cesidini bilemeyecegm ama ben 1 kavanoz keciboynuzu bitrdim simdi 1 kavanoz da dut bitmek uzere, ekmekle yemedim ben sabah aksam ac karna 1 kasik yedim...haftaya gelir mi bilmiyorum inan hakkimzda hayirlisi olsun belki gelir belki gelmez :)
Banada gecen ay hem iri hemde önde dedi.
Şimdi okuyunca yazdıklarını bende kan hapı kullanamayınca ve kanım düşük olunca keçiboynuzu pekmezi içiyorum sabahları kendim için.şimdi diyorum ondanmı iri oldu:)))) bende iki kavanoz bitirdim çünkü

Kızlar, hijyenik pek olarak ne koydunuz çantanıza? Çok özel bir soru oldu ama :)
1) depend çamaşır şeklindeki bezi hemşiremiz önermedi. Yüzey alanı çok geniş çok sık değiştirmek ihtiyacı doğmuyor haliyle enfeksiyon olabiliyor dedi.

2) mesane pedi diye birşey var

3) pamuksu yüzeyli gece ultra uzun hijyenik ped var

Kimisi hasta bezine gerek yok hastanede veriyorlar yazmış, kimisi mutlaka depend alın yazmış. Kararsız kaldım

İki ay önce banada fazla dedi.şeker testi yaptır dedi şekerden olabilir demişti.sonra sonucu gösterdim iyi şekerin normal dedi.suyun fazla demiştiniz dediğimde korkulcak bişey yok şekerin normal çünkü dedi.
Gecen ayda hem iri hemde önde dedi.bende bu ayki kontrolu bekliyorum farklı bi hasfane doktora gözükvem

Bende mesane pedi var hasta bezide gorumcemden kalanlar almadım ama depend almayı düşünüyorum hasta bezi on dışardan çok belli oluyor hoş görüntü değil ama ilk doğumdan sonra hasta bezi kullanırım diye düşündüm sonra depend yada orkid bilmiyorum kafam karışık kanamaya göre de değişir sanirim

Ben de Depend diyenlerdenim. İlla dolmasini beklemek gerekmiyor sık degistitirsen sorun olmaz. Sızdı çıktı derdi olmuyor onun için çok rahat. Ayrıca pantolon içinden fln belli olmuyor. Ben ilk aylar çok yoğun regil oluyordum o zaman da Depend kullandım.

Ben sezeryan olınca ilk gün hasta beziyle idare ediyorum sonra normal.ilk gün fazla oluyo kanama .zaten doktorlar istiyo du yanlış hatırlamıyosan hasta bezini bizden.

Benim bir yakınım yakın zamanda 3. doğumunu yaptı. Eşi ne alacağını bilemediğinden 2 çeşit almış o da fazlasını bana verdi başka çocuk düşünmediği için. Şimdi bende hem hasta bezi şeklinde büyük var hem uzun tamamen pamuksu bişey var.. ikisinden de koydum ama hangisi daha kullanışlı bilmiyorum. Bence bunlar da adet olduğumuzda kullandıklarımızdaki gibi memnuniyet kişiden kişiye göre değişiyor

Canım sekerdendir benimde öyle önde gidiyordu ve suyu fazlaydı hep şekerdendir dediler dedikleride çıktı.ama sen internete bakma bişey olmaz Allah'ın izniyle.sekeri kes ama hamur işi ve beyaz ekmegide.saglikli beslen ceviz badem et tuket buğday ekmeği şey .

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nst de sürekli sancı çıktı 100'ün üzerinde bunun anlamı ne acaba? Doğum yakın mı?
Canim duzenli aralikli 100 ustu mu cikti yoksa tek tuk bazisi dusuk bazisi yuksek mi yani riskli gorse doktorun soylerdi erken vakitye boyle dogum sancisi olunca serum kas gevsetici ilac veriyorlar biraz daha zamani uzatmak acisindan

Ay sonunu bekliyim diyodum çünkü gelcek kontrole çatına bakalım demişti oda doğumu tetiklerse diye korkuyorum eşim askere gitti şuan o gelmeden doğmasın diye dua ediyorum

benım suyum 24.haftada coktu canm dr seker testını kesın yapmalısın dedı coksukur bısey cıkmadı bazen nedensız olabılıyormus ama seker ıhtımalından söz ettı mı moralını bozma bınsor ıstersen seker ıhtımalını

Normal doğumda kanama daha mi fazla oluyor ya da sezeryanda mi ? Ben de depend düşünüyorum kanama azalinca normal pede geçeceğim

Bende günde bir kilo mandalinayiyodum nerdeyse ona bagladım.şimdi yemiyorum:))) gecen ayda baska bi hastaneye gittim doktor bişey demedi.üç gün sonra kendi doktoruma gittim oda bişey demedi demekki normale dönmüş diye düşündüm.

Maşallah canım bir kilo nasıl yiyordun.
Gerçi bende şeker testinden önce hunharca yiyordum ya ah ah eski gunler ne güzeldi

Bana da suyun fazla dedi doktor şeker yükleme testi zamanıydı %50 hiç bi sebebi yoktur dedi kalan %50 de de %90 şekere bağlı dedi şeker yükleme yaptık temiz çıktı doktor baya detaylı baktı herşey normal görünüyo dedi bence ilk %50 lik bir sorun olmayan kesimdesin dedi ben güvenemedim perinatoloğa da gittim oda aynını dedi senin de bi sıkıntı olsa doktorun derdi bence üzme kendini hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…