- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Sorma sabah mandalina diye uyanıyodum resmen :)) sonra bigün elim ayagım titremeye başladı nwfes alamıyorum zaten tansiyon hep 10 6 da iyce düştü dedim .çok kötü oldumMaşallah canım bir kilo nasıl yiyordun.
Gerçi bende şeker testinden önce hunharca yiyordum ya ah ah eski gunler ne güzeldi
Normal doğumda daha fazla oluyormuş. Sezeryanda karindan temizliyorlar. Normalde hersey içinde kalıyor kanamayla atılıyor diye biliyorum. Yanlisim varsa düzeltin ben de doğrusunu ogreneyim.Normal doğumda kanama daha mi fazla oluyor ya da sezeryanda mi ? Ben de depend düşünüyorum kanama azalinca normal pede geçeceğim
Sen de mi oyle hissediyorsun bana da hep ilk daha baskaymis gibi geliyor sonra da bebisime haksizlik mi ediyorum diye hayiflaniyorum hala dil aliskanligi biricik oglum deyip duruyorum halbuki 2 olcaklar insallah heralde 2. Ler gelince kucagimiza alinca anliycaz cunku 2. Cocugu olanlar genelde oyle diyorcanımmm yaa, çok zor gerçekten. Şuan zaten ikinciyi ilki kadar sevemezmişim gibi geldiği için hiç kıyamıyorum bende. Ama herkes 2. Nin de sevgisi aynı olacak ayırt edemiceksin diyorlar bakalım
Bunu genelde her anne hissediyo ikinci de heralde .bende öyle hissetmiştim ya ikinciyi sevemezsem felan diye :)) ama değişen hiçbişey olmuyo.üç te artık kalmıyo öyle hisler felan:)))Sen de mi oyle hissediyorsun bana da hep ilk daha baskaymis gibi geliyor sonra da bebisime haksizlik mi ediyorum diye hayiflaniyorum hala dil aliskanligi biricik oglum deyip duruyorum halbuki 2 olcaklar insallah heralde 2. Ler gelince kucagimiza alinca anliycaz cunku 2. Cocugu olanlar genelde oyle diyor
Canim benim de suyum.ust sinirdaymis.doktor sekerden suphelendi ama.benim seker dusuk bile cikti 2 kez test yapildi benimki de 2 hafta onde, erken gelme riski var ayni sekilde dun ciger gelistirici igne olduk doktor 2 hafta daha durup yilbasini gecerse kuvoze gerek kalmaz ama daha erken olursa buyuk ihtimal girer dedi cunku kilo onde ama diger gelisimler haftasina gore ilerliyormus ciger vs ben de yatiyorum surekli ki erken gelmesin benim zaten ilki de sezaryendi bunda normal denemek istiyordum doktor imkansiz dedi ters de geliyor zaten 2 hafta once dondu hala donukKızlar herkese iyi akşamlar.moralim bozuldu.bugun kontrolümüz vardı.suyum fazlaymış.ilk kez böyle çıktı.34+4 üz ve bebegim 3000 gram.boyle giderse sezeryan olabilir dedi.her şeyi önden gidiyormuş.3 hafta sonra gel dedi başka da bişey demedi.suyum neden fazla acaba.internette hiç hoş şeyler yazmıyor çok korktum.canim sıkıldı çok.bebegime zarari olmaz dimi kızlar..
Sezaryende ilk gun hasta bezi koydular kalkana kadar altima onun disinda ben ped kullandim hasta bezlik kanamam olmadi oyle pekNormal doğumda daha fazla oluyormuş. Sezeryanda karindan temizliyorlar. Normalde hersey içinde kalıyor kanamayla atılıyor diye biliyorum. Yanlisim varsa düzeltin ben de doğrusunu ogreneyim.
Senin 3. Mu canim kac kiz kac erkek oluyor nasipse kac yas fark var aralarinda once ben de 3 diyordum ama.benim gebelikler zor geciyor hele bu baya yordu beni artik dogurasim kalmadi bu kuzum da saglikla bir gelsin Rabbim saglikli omur versin tum yawrularimizaBunu genelde her anne hissediyo ikinci de heralde .bende öyle hissetmiştim ya ikinciyi sevemezsem felan diye :)) ama değişen hiçbişey olmuyo.üç te artık kalmıyo öyle hisler felan:)))
Benimde ilk doğumumda koymuşlardı gerçekten berbat bir acıydı hatta ben genel anestezi ile doğurmuştum ayılırken kum torbasının ağırlığını hemşireler dikişlerime bastırıyor zannetmiştim baya bağırmışım "ne yapıyorsunuz çekin ellerinizi" diyeIlk dogum yada yeni 2. Dogum sezaryen ola lar benim ilk sezaryende karnima 2 kiloluk kum torbasi koydular ayy nasil canim ya misti sizlere oyle bisey yaptilar mi 1 saat mi ne durmustu ameliyat sonrasi iskence gibi oyle bisey yasayan oldu mu?
Ya hoşuma gitmiyordu bu durum ama sorduğumda böyle söyledi ;/ İyice sinir oldum şimdi verse verebilir yani demek ki. Cuma kontrolum var nasıl desem ki foto verin diye , bende hiç talepkar değilimneden öyle yapıyorlar okadar ücret ödüyorsunuz arkadaşım ya Yani vermek zorundalar gayet de güzel her gidişte görüntü alınıyor elini yüzüne koysa dahi o bile belli olması gerekiyor Ben 13 haftasından beri her ay renkli görüntülü aldım kalın fotograf seeklınde hem de. doktorum yani videoda çek dıye hatırlatıyor hatta bunu talep et son gunlerde daha net görünür çünkü bebiş neguzek hatıra bunlar
Bana demedi öyle birşey canım , ama doktor tahlil isterse gelip burda yaptirabilirsin dediSağol canım vahinal ve rektal kültür analizi diye bir şey varmış onu yapmıyorlar herhalde
Ben sorduğumda tamamını alamıyorum birşey anlaşılmıyor demisti . Renkli bir kere verdi , bir keresinde de yazıcının kartuşu bitmiş dedi. Zaten pek de memnun değilim öyle , herşeyi ben kendim soruyorum yönlendirme yapmıyor doktorum ama bana yakın gidebileceğim en iyi yerde orasi isteRenkli görüntüyü sadece detaylı ultrasonda verdiler o da zaten hastanenin perinatologuydu canım. Onun dışında kendi doktorum her gittiğimizde mutlaka görüntü veriyor bize. Hatta haftalık muayenelere düştüğümüzden beri bile hala veriyo sağolsun poz yakalayıp. Monitorde renkli görünüyo 3 boyutlu, ama verdiği kağıt siyah beyaz canım
Benim spinaldi ilk doğum heyecanı bisey bilmiyorsun ay zaten kimildayamiyorum bi de onun acısı fenaydı gece gece o aklıma geldi şimdi yine mi koyarlar kiBenimde ilk doğumumda koymuşlardı gerçekten berbat bir acıydı hatta ben genel anestezi ile doğurmuştum ayılırken kum torbasının ağırlığını hemşireler dikişlerime bastırıyor zannetmiştim baya bağırmışım "ne yapıyorsunuz çekin ellerinizi" diye
kuzum bnm haftaya persembeAynen kuzum onceligimiz tabiki saglikli olmasi ❤ senin ne zaman carsamba mo doktorun hadi insallah olmusuzdur :)
Baş geliş miydi canim senin bebegin ?1 -2 hafta gerilik cok değil bence kafana takmahadi bakalım ya haftaya ben de duyarim belki dogumla ilgili 35+3 oluyorum kontrol zamanı ayy heyecanlandım
Maşallah canım iki hafta var onumuzde benimde 35+2.
Bende isterim gitmek .senin doğum şekli belli mi
Hiç bir fikrim yok ama her hastane yada her dr koydurtmuyor. Aslında bizim yararımıza karın sarkmıyor dümdüz kalıyor ama acıyorJ
Benim spinaldi ilk doğum heyecanı bisey bilmiyorsun ay zaten kimildayamiyorum bi de onun acısı fenaydı gece gece o aklıma geldi şimdi yine mi koyarlar ki
Ben sorduğumda tamamını alamıyorum birşey anlaşılmıyor demisti . Renkli bir kere verdi , bir keresinde de yazıcının kartuşu bitmiş dedi. Zaten pek de memnun değilim öyle , herşeyi ben kendim soruyorum yönlendirme yapmıyor doktorum ama bana yakın gidebileceğim en iyi yerde orasi iste
iyiyim canım ufak tan ah uh demeye basladim ama idare ederim umarım fiyat konusunda tekrar konuşup fiyatı sabitlettim eski fiyattan yararlanicam eşiminse iş yerinin anlaşması vardı %10 da ordan indirim aldim birazda kendi indirim yaptı sağolsun sezeryan olursa 2380 ssvd olursa 3380 olarak sabitledik bin lira ssvd ücreti çünkü daha fazla zam gelmeden sende konuş derimCanim nasılsın. Eğitim beni çok gerdi. Nefes egzersizlerini yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil. Perine masaji için kantaron yağı yrn gelecek hemen baslayacagim umarım beceririm.
Hastane ile anlastiniz mu. Benim kontrol haftaya. Daha karar veremedim doğum paketi işine. Doğum Hikayesi istiyorum bakalım kısmet artık. Son zamlar güzel gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?