2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah canım bir kilo nasıl yiyordun.
Gerçi bende şeker testinden önce hunharca yiyordum ya ah ah eski gunler ne güzeldi
Sorma sabah mandalina diye uyanıyodum resmen :)) sonra bigün elim ayagım titremeye başladı nwfes alamıyorum zaten tansiyon hep 10 6 da iyce düştü dedim .çok kötü oldumsonra azalttım:))doktorda suyun fazla şeker olabilir deyince iki aydır agzıma koymadım

Normal doğumda kanama daha mi fazla oluyor ya da sezeryanda mi ? Ben de depend düşünüyorum kanama azalinca normal pede geçeceğim
Normal doğumda daha fazla oluyormuş. Sezeryanda karindan temizliyorlar. Normalde hersey içinde kalıyor kanamayla atılıyor diye biliyorum. Yanlisim varsa düzeltin ben de doğrusunu ogreneyim.

canımmm yaa, çok zor gerçekten. Şuan zaten ikinciyi ilki kadar sevemezmişim gibi geldiği için hiç kıyamıyorum bende. Ama herkes 2. Nin de sevgisi aynı olacak ayırt edemiceksin diyorlar bakalım
Sen de mi oyle hissediyorsun bana da hep ilk daha baskaymis gibi geliyor sonra da bebisime haksizlik mi ediyorum diye hayiflaniyorum hala dil aliskanligi biricik oglum deyip duruyorum halbuki 2 olcaklar insallah heralde 2. Ler gelince kucagimiza alinca anliycaz cunku 2. Cocugu olanlar genelde oyle diyor

Bunu genelde her anne hissediyo ikinci de heralde .bende öyle hissetmiştim ya ikinciyi sevemezsem felan diye :)) ama değişen hiçbişey olmuyo.üç te artık kalmıyo öyle hisler felan:)))

Canim benim de suyum.ust sinirdaymis.doktor sekerden suphelendi ama.benim seker dusuk bile cikti 2 kez test yapildi benimki de 2 hafta onde, erken gelme riski var ayni sekilde dun ciger gelistirici igne olduk doktor 2 hafta daha durup yilbasini gecerse kuvoze gerek kalmaz ama daha erken olursa buyuk ihtimal girer dedi cunku kilo onde ama diger gelisimler haftasina gore ilerliyormus ciger vs ben de yatiyorum surekli ki erken gelmesin benim zaten ilki de sezaryendi bunda normal denemek istiyordum doktor imkansiz dedi ters de geliyor zaten 2 hafta once dondu hala donuk

Normal doğumda daha fazla oluyormuş. Sezeryanda karindan temizliyorlar. Normalde hersey içinde kalıyor kanamayla atılıyor diye biliyorum. Yanlisim varsa düzeltin ben de doğrusunu ogreneyim.
Sezaryende ilk gun hasta bezi koydular kalkana kadar altima onun disinda ben ped kullandim hasta bezlik kanamam olmadi oyle pek

Ilk dogum yada yeni 2. Dogum sezaryen ola lar benim ilk sezaryende karnima 2 kiloluk kum torbasi koydular ayy nasil canim ya misti sizlere oyle bisey yaptilar mi 1 saat mi ne durmustu ameliyat sonrasi iskence gibi oyle bisey yasayan oldu mu?

Bunu genelde her anne hissediyo ikinci de heralde .bende öyle hissetmiştim ya ikinciyi sevemezsem felan diye :)) ama değişen hiçbişey olmuyo.üç te artık kalmıyo öyle hisler felan:)))
Senin 3. Mu canim kac kiz kac erkek oluyor nasipse kac yas fark var aralarinda once ben de 3 diyordum ama.benim gebelikler zor geciyor hele bu baya yordu beni artik dogurasim kalmadi bu kuzum da saglikla bir gelsin Rabbim saglikli omur versin tum yawrularimiza

Ilk dogum yada yeni 2. Dogum sezaryen ola lar benim ilk sezaryende karnima 2 kiloluk kum torbasi koydular ayy nasil canim ya misti sizlere oyle bisey yaptilar mi 1 saat mi ne durmustu ameliyat sonrasi iskence gibi oyle bisey yasayan oldu mu?
Benimde ilk doğumumda koymuşlardı gerçekten berbat bir acıydı hatta ben genel anestezi ile doğurmuştum ayılırken kum torbasının ağırlığını hemşireler dikişlerime bastırıyor zannetmiştim baya bağırmışım "ne yapıyorsunuz çekin ellerinizi" diye

Ya hoşuma gitmiyordu bu durum ama sorduğumda böyle söyledi ;/ İyice sinir oldum şimdi verse verebilir yani demek ki. Cuma kontrolum var nasıl desem ki foto verin diye , bende hiç talepkar değilim Bir şekilde soyleyim o zaman hiç hatıra olsmasi icin foto almadık sizden diye.

Ben sorduğumda tamamını alamıyorum birşey anlaşılmıyor demisti . Renkli bir kere verdi , bir keresinde de yazıcının kartuşu bitmiş dedi. Zaten pek de memnun değilim öyle , herşeyi ben kendim soruyorum yönlendirme yapmıyor doktorum ama bana yakın gidebileceğim en iyi yerde orasi iste

Son düzenleme:
J
Benim spinaldi ilk doğum heyecanı bisey bilmiyorsun ay zaten kimildayamiyorum bi de onun acısı fenaydı gece gece o aklıma geldi şimdi yine mi koyarlar ki

Baş geliş miydi canim senin bebegin ?1 -2 hafta gerilik cok değil bence kafana takma hadi bakalım ya haftaya ben de duyarim belki dogumla ilgili 35+3 oluyorum kontrol zamanı ayy heyecanlandım

Bizim ki yaklasik 26.haftadan beri bas asagida canim, hap ve igne kullaniordum gecen ctesiye kdr. Hala da bas gelis sekilde duruyor:) anlatir diye dusunuorum sana da dogumla ilgili haftalik muayeneye donecek senin de buyuk ihtimal

Maşallah canım iki hafta var onumuzde benimde 35+2.
Bende isterim gitmek .senin doğum şekli belli mi

Maşallah seninkine de az kalmış. En son kontrolde çatı muayenesi yaptı doktorum. Normal doğuma müsait dedi. Ben de normal istiyordum. Doktorla öyle karar verdik. Bi aksilik olmazsa inşallah normal olacak. Senin doğum şekli belli mi canım

Kızlar aşırı derecede vajşnamda sancı var. Yürüyemiyorum, sanki kemiklerim hamlamış gibi. Saatlerce spor yapmış da aaşırı hammışım gibi.. Ama Kasık ağrım felan hiç yok. Bu ne olabilir? İlk kez böyle bişey yaşıyorum . Doğum kanalına gireceğinde mi böyle oluyor?? Yaşayanlar bi el atıverin rahatlatın beni yaa

J

Benim spinaldi ilk doğum heyecanı bisey bilmiyorsun ay zaten kimildayamiyorum bi de onun acısı fenaydı gece gece o aklıma geldi şimdi yine mi koyarlar ki
Hiç bir fikrim yok ama her hastane yada her dr koydurtmuyor. Aslında bizim yararımıza karın sarkmıyor dümdüz kalıyor ama acıyor

Olsun canım hiç takma kafana. Bebeğin sağlığı iyi olduktan sonra görüntüymüş falan hiç umursama bence

iyiyim canım ufak tan ah uh demeye basladim ama idare ederim umarım fiyat konusunda tekrar konuşup fiyatı sabitlettim eski fiyattan yararlanicam eşiminse iş yerinin anlaşması vardı %10 da ordan indirim aldim birazda kendi indirim yaptı sağolsun sezeryan olursa 2380 ssvd olursa 3380 olarak sabitledik bin lira ssvd ücreti çünkü daha fazla zam gelmeden sende konuş derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…