- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Sağ ol canım Evet müsaitim ama bebek Daha da kilo almaya başlarsa izin vermeyecek çok da arada olan hastalardanım çatı bakımından. yanı bebegım kılo alımına gore degerlendırcez tekrar çatı muayenesınden sonra tetıkleme olabılıyormuş bakarsın hersey kolay olur bugece bıle gelır bebek dedi ay saatlerdır dua edıyorum gelse dıye hayırlısı artıkÇok teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Cayi muayenenin güzel geçmesine sevindim. :) Hayırlısı olsun inşallah, normal istiyordun sen. Doktor uygun dedi değil mi?
canım benım çok geçmiş,olsun ya bu ne bilinçsizlik hasta cocukların ne işi var bebegın yanında gel de kızma okadae bilinçsiz toplumuz ki dualarım sizinle allahm şifa versın lütfen bızı de haberdar et güçlü ol bebegının sana sütüne ıhtyacı varKızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
teşekkür ederim kızlarAllahım cekemıcegımı acıyı vermez kimseye. Adı üstünde işte alışmaya çalışıyor vücudum İnşallah boşa çekmiş olmam bu sancıları Ne yapalım Bana da bu sancılar denk geldı
Amin canım doktorun çok da olumsuz konuşmamiz hiç belli olmaz bu bakarsin çok kolay normal doğar sağlıkla gelsin tüm kuzucuklar
Canım doğum sancısı elbette daha şiddetli olacak ama çektiğin alıştırma sancıları da dayanıklı olmanı sağlıyor. Zaten doğum başladığı zaman ters bir durum olursa doğum şeklini doktorun değiştirir. Korkulacak birşey yok. Allah bu kadar zor bir olaya adım adım alıştırıyor. Doğum da olup bitince bebeğini görünce o yaşadıklarını unutuyorsun. Yoksa kimse ikinciyi düşünemezdi. Dağına göre kar veriyor yani. Az kaldı herşey güzel olacak de güzel olsun.
ağzından bal damlıyor canım bakalım inşallah belki de.Sen bu agrilarla bayagi acilman olunca gidecen gibime geliyor sezeryan falan planlanmazsa :)bakalim hayirlisi
Geçmiş olsun canim... bir an evvel iyileşsin kuzucunKızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Me guzel seyler dusunmusunuz benim
Kalbim mi cok kotu ki ben hep yurucek halim bile olmucak be fotografi ustume bile ayaklanana kadar birsey giymek istemiyorum
Pijamalarıda en rahatindan aldim sanki olecek modundayim masallah millet sanki bebek dogunca sagliga kavusacak ben hastalanacakmisim gibi bir hazirlik dusunmedim
Allahim tez vakitte su mubarek gunde sifa versin insallah meraktan ne halt yiyeceklerini sasiriyor bu millet tipi nasil,kac kilo,yok yok bu sari vs.Kızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Çok üzüldüm yaKızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Canım benim 36 bitti yarın 37 bitecek 38 olucam artık bugün 2750 di kilosu boyu 49 su yine dr öyle birsey demedi , seninki gayet iyi benceKızlar 36 nın içindeyiz. Bugün kontrol vardı.
Bebeğimiz 2600 gram 47 cm olmuş. Doktor kilosu normal dedi ama bana biraz az gibi geldi. Birde bu cihazların yanılma payları da var ya, bir arkadaşın bebeği 2 hafta önden gidiyordu 38.haftada 2900 civarı doğmuş. Doktorun tahmininden daha ufak yani
Benim bazen sabahdan aksam altıya kadar bile hareketini hissetmedigim oluyor. Bazen gece ancak hareketleniyor. Bu haftalarda normalmiş. Dr günde on hareket yeter dedi.Kızlar dünden beri kızım çok hareketsiz.normalde fazla hareketliydi.sizin de bu haftalarda azalma olmuş muydu ??? Zaten suyunun fazla olmasını takmıştım kafama bi de şimdi hareketlerini taktım.dunden beri bu kadar hazırlık yapıyoruz ya kavuşamazsak diye vesvese yapıyorum aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.
Hayırlı olsun canım. Ben de Geçen cumartesi ombre yaptırdım Amonyaksız boya kullanıldı. Memnun kaldım, gençleştim ya. Sana da hayırlı olsun.Selam kızlar benden ve saclarimdan gina geldi size biliyorum amasonunda kuafördeyim boyatiyorum.allahim korusun ins bebisimi...
Çok çok geçmiş olsun 100 kere 1000 kere uyarmama rağmen insanlar hala görüşme peşinde daha nasıl açık anlatılır bilmiyorum hasta insanlarla görüşmüyorum diyorum kapıyı açtı mı dalıyorlar cahillerden bıktımKızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Çk geçmiş olsun.İnşallah biran önce toparlanır.Kızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Gerçi sağlıklı olsun da nasılsa büyür diyorum, birde çok kilolu olursa normal doğum zor olur gibi.Canım benim 36 bitti yarın 37 bitecek 38 olucam artık bugün 2750 di kilosu boyu 49 su yine dr öyle birsey demedi , seninki gayet iyi bence
Benimki elini masaya vurur normal yapcaksin der :)))))Inşallah canım çok teşekkür ederim. Doktorum çok naif birisi. :) Güleryüzlü, kibar, hicbir zaman olumsuz bir şey demedi. Güven veriyor bana. Doğum korkum falan kalmadı. :)
Kızlar dünden beri kızım çok hareketsiz.normalde fazla hareketliydi.sizin de bu haftalarda azalma olmuş muydu ??? Zaten suyunun fazla olmasını takmıştım kafama bi de şimdi hareketlerini taktım.dunden beri bu kadar hazırlık yapıyoruz ya kavuşamazsak diye vesvese yapıyorum aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.
Maşallah bebeğe. Sık ilişki mi? O neden? Açılma kolay olsun diye mi? Biz 36 nın içindeyiz böyle birşey demedi doktor. Hatta ben ilişki olursa erken doğum olur diye korkuyorumKontrolden çıktık. Hamd olsun iyiyiz. 50cm & 3150kg. Maaşalah .
Aşağıdan muayene etmek istedi . İstemedim. O zaman sık ilişki dedi yine ya
Canin cok gecmis olsun.gecip gitsin insallah..Kızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?