2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Cayi muayenenin güzel geçmesine sevindim. :) Hayırlısı olsun inşallah, normal istiyordun sen. Doktor uygun dedi değil mi?
Sağ ol canım Evet müsaitim ama bebek Daha da kilo almaya başlarsa izin vermeyecek çok da arada olan hastalardanım çatı bakımından. yanı bebegım kılo alımına gore degerlendırcez tekrar çatı muayenesınden sonra tetıkleme olabılıyormuş bakarsın hersey kolay olur bugece bıle gelır bebek dedi ay saatlerdır dua edıyorum gelse dıye hayırlısı artık

canım benım çok geçmiş,olsun ya bu ne bilinçsizlik hasta cocukların ne işi var bebegın yanında gel de kızma okadae bilinçsiz toplumuz ki dualarım sizinle allahm şifa versın lütfen bızı de haberdar et güçlü ol bebegının sana sütüne ıhtyacı var

Amin canım doktorun çok da olumsuz konuşmamiz hiç belli olmaz bu bakarsin çok kolay normal doğar sağlıkla gelsin tüm kuzucuklar

Sen bu agrilarla bayagi acilman olunca gidecen gibime geliyor sezeryan falan planlanmazsa :)bakalim hayirlisi
ağzından bal damlıyor canım bakalım inşallah belki de. Annem de böyle dedi boşa degıldır az daha dayan dedi. Başladı bende çığlıklar yıne birsuredır

Geçmiş olsun canim... bir an evvel iyileşsin kuzucun

Niye öyle düşünüyorsun ne güzel bebek doğacak hafifleyeceksin :) elbet ağrımız acımız olur dikiş olur ama vücut yenilenecek. Bende hep pamuklu rahat şeyler aldım hastane için. Ama inşallah bir aksilik olmaz da 1 gün kalıp evimize döneriz. Evde bolca dinlenip bebeği beslemece gazını çıkartıp aldınız temizlemece olacak :) diğer türlü full makyaj fön düğüne gider gibi bir hazırlığı benim de gözüm görmez ama eve gelip mis gibi rahatca duşunu alıp bebeğinin tadını çıkaracaksın öyle düşün :)

Allahim tez vakitte su mubarek gunde sifa versin insallah meraktan ne halt yiyeceklerini sasiriyor bu millet tipi nasil,kac kilo,yok yok bu sari vs.

Kızlar 36 nın içindeyiz. Bugün kontrol vardı.
Bebeğimiz 2600 gram 47 cm olmuş. Doktor kilosu normal dedi ama bana biraz az gibi geldi. Birde bu cihazların yanılma payları da var ya, bir arkadaşın bebeği 2 hafta önden gidiyordu 38.haftada 2900 civarı doğmuş. Doktorun tahmininden daha ufak yani

Çok üzüldüm ya
Başkaları yüzünden olması ayrı birşey sinir oldum cidden daha kaç gün oldu ki bir kaç hafta bekleselerdi keşke.
Rabbim şifa versin bebise sana da sabır. İnşallah en kısa zamanda toparlanır çıkar bebiş

Canım benim 36 bitti yarın 37 bitecek 38 olucam artık bugün 2750 di kilosu boyu 49 su yine dr öyle birsey demedi , seninki gayet iyi bence

Benim bazen sabahdan aksam altıya kadar bile hareketini hissetmedigim oluyor. Bazen gece ancak hareketleniyor. Bu haftalarda normalmiş. Dr günde on hareket yeter dedi.

Selam kızlar benden ve saclarimdan gina geldi size biliyorum ama sonunda kuafördeyim boyatiyorum.allahim korusun ins bebisimi...
Hayırlı olsun canım. Ben de Geçen cumartesi ombre yaptırdım Amonyaksız boya kullanıldı. Memnun kaldım, gençleştim ya. Sana da hayırlı olsun.
Yalnız o gün boğazıma bir şey oldu. Cebelleşiyorum

Çok çok geçmiş olsun 100 kere 1000 kere uyarmama rağmen insanlar hala görüşme peşinde daha nasıl açık anlatılır bilmiyorum hasta insanlarla görüşmüyorum diyorum kapıyı açtı mı dalıyorlar cahillerden bıktım

Çk geçmiş olsun.İnşallah biran önce toparlanır.
Valla insanın kendi düşünmesi lazım illa hasta olması gerrkmiyo sonuçta anne yorgun olur uykusuz olur çocuk durmaz bunları düşünmesi lazım.
Ama bizde malasef agzınla gelme desen inadına gelirle yada birsürü laf ederler.
Ama dediğin gibi küsen küssün olan sana oluyo bebeğine oluyo.

Inşallah canım çok teşekkür ederim. Doktorum çok naif birisi. :) Güleryüzlü, kibar, hicbir zaman olumsuz bir şey demedi. Güven veriyor bana. Doğum korkum falan kalmadı. :)
Benimki elini masaya vurur normal yapcaksin der :)))))
Ama seviyorum..anlasiyoruz.dominant yapisi var. Gerekirse kibarca kiziyor

Ben gün içinde hareketliysem bebeğim durgun oluyor. Ne zaman otururum, otobüse binerim, eve gelip uzanırım kıpır kıpır oluyor. Bazen niye hareket etmiyor diye karnıma küçük pıt pıt yapıyorum hareket ediyor. Hatta eşim, rahat bırak çocuğu diyor :) daha da hareket etmezse tatlı birşey ya da meyve filan yiyip su içiyorum cevap geliyor. Sende vesvese yapma bebek de strese girer

Kontrolden çıktık. Hamd olsun iyiyiz. 50cm & 3150kg. Maaşalah .
Aşağıdan muayene etmek istedi . İstemedim. O zaman sık ilişki dedi yine ya
Maşallah bebeğe. Sık ilişki mi? O neden? Açılma kolay olsun diye mi? Biz 36 nın içindeyiz böyle birşey demedi doktor. Hatta ben ilişki olursa erken doğum olur diye korkuyorum

Canin cok gecmis olsun.gecip gitsin insallah..
Guclu.ol sen..sutun su an ona.cok lazim..
Maalesef insanlar bu konuda hassas degil..dualarim cabucak iyilesmesi icin minigin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…