- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
Sagol canim dün cok kötü oldum grip olmustum oksurdukce gobegim kopacak gibiydi gece acile gittik ama dr yapacak birsey yok dedi sen zorlaninca bebegin poposu o tarafta ona batıyor dedi bebege zararı yokmuş ama dediAllah razı olsun canım sen nasılsın
36 icindeyken benimkide ayni 46 47 cm 2600 grm..normal demistiKızlar 36 nın içindeyiz. Bugün kontrol vardı.
Bebeğimiz 2600 gram 47 cm olmuş. Doktor kilosu normal dedi ama bana biraz az gibi geldi. Birde bu cihazların yanılma payları da var ya, bir arkadaşın bebeği 2 hafta önden gidiyordu 38.haftada 2900 civarı doğmuş. Doktorun tahmininden daha ufak yani
Bizim de 35+5 ken aynı kilo ve boydaydi bana da az geldi ama doktorum normal demişti canım.Kızlar 36 nın içindeyiz. Bugün kontrol vardı.
Bebeğimiz 2600 gram 47 cm olmuş. Doktor kilosu normal dedi ama bana biraz az gibi geldi. Birde bu cihazların yanılma payları da var ya, bir arkadaşın bebeği 2 hafta önden gidiyordu 38.haftada 2900 civarı doğmuş. Doktorun tahmininden daha ufak yani
Allah yardım etsin, tez zamanda sağlığına kavuşsun yavru. Çok üzüldüm minicik daha, dermansız derdi olmasın da.Kızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Canım çok geçmiş olsun sıkma canını dualarımız seninle inşallah biran önce çıkar Rabbim yardımcın olsunKızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Su insanlarin dusuncesizliklerinden nefret ediyorum. 40 i cikmadan gelmeyin hadi geliyorsun hastaysan ne isin var Allah a havale etmek lazim bunlariKızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Ben de 35+5 ken gittigimde 2583 du canim. Doktor normal dedi ayni sekilde. Bizimkiler minyon galiba:)Kızlar 36 nın içindeyiz. Bugün kontrol vardı.
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin güçlü olmaya çalış Allah korusun sütüne bisey olmasin kuzuna lazım senin sütün insanlar düşüncesiz patavatsız malesef yarın yavrun iyileşir toparlanmak için sana senin sütüne ihtiyacı olur ağlamaklı süt verme kuzuya şerbetli tatlı dene bol süt yaparKızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Ne kadar amonyaksiz dense de gene de kimyasal. Bana da organik boya kullanıldı güya ama koku rahatsiz etti beni de hala koku burnumda:/ ki çok iyi havalandırılan bi ortamdı ilk müşteri olarak sabahın köründe gittim ozellikle. Dokunuyorsa kokusu dokunuyor bence :/Hayırlı olsun canım. Ben de Geçen cumartesi ombre yaptırdım Amonyaksız boya kullanıldı. Memnun kaldım, gençleştim ya. Sana da hayırlı olsun.
Yalnız o gün boğazıma bir şey oldu. Cebelleşiyorum
Kızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Belki uyuyordur canım telaşlanma birşeyler ye soluna yat dinle bakalım. Gün boyu hiç hareket olmazsa o zaman doktora git tabii. Stres bize hiç ıyi gelmez. Ben yorgun ve açsam bebek fazla hareket etmiyor ama çikolata canlandırıyor
Doktorun olumauz bişey demediyse kendine sıkıntı yapma.olsa emin ol söylerdi.
Haralde her kadın hamileliğin son zamanlarında bir kere ya doktora gitmiştir bebek haraket etmiyo diye yada bebeğim bugun haraket etmedi diye.çünkü iki hamileliğimdede gittim .
İçim rahat etsin diyosan bulunduğun yerde başka hastane varya oraya git.ama emin ol bişey olsa zaten doktorlar söylüyo yada yönlendirme yapıyo.
Aklina kotu birsey getirme ama suyun fazlaligi da hareketsizlik yapabiliyor bebekte ve sen bu durumj riske atma bence dr a git, yani benl de hareketinn azaldigi zamanlar oldu gitmedim ama dr hep suyu fazla degil iyi sorun olmaz dedi ama sen riske atma git
Canım benimki de eskisi kadar hareketli değil sol tarafına yat dinlen güzel bir yemek ye yada tatlı biseyer hareket eder korkma
Benim bazen sabahdan aksam altıya kadar bile hareketini hissetmedigim oluyor. Bazen gece ancak hareketleniyor. Bu haftalarda normalmiş. Dr günde on hareket yeter dedi.
Ben gün içinde hareketliysem bebeğim durgun oluyor. Ne zaman otururum, otobüse binerim, eve gelip uzanırım kıpır kıpır oluyor. Bazen niye hareket etmiyor diye karnıma küçük pıt pıt yapıyorum hareket ediyor. Hatta eşim, rahat bırak çocuğu diyor :) daha da hareket etmezse tatlı birşey ya da meyve filan yiyip su içiyorum cevap geliyor. Sende vesvese yapma bebek de strese girer
Anladım canım. Evet ya doğsun ya da az az alarak ilerlesin. Çok almasin. :) Hayırlısı bakalim.Sağ ol canım Evet müsaitim ama bebek Daha da kilo almaya başlarsa izin vermeyecek çok da arada olan hastalardanım çatı bakımından. yanı bebegım kılo alımına gore degerlendırcez tekrar çatı muayenesınden sonra tetıkleme olabılıyormuş bakarsın hersey kolay olur bugece bıle gelır bebek dedi ay saatlerdır dua edıyorum gelse dıye hayırlısı artık
Çok geçmiş olsun inşallah...Kızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi
Canım nasıl oldun merak ediyorum bebişin nasıl çok heycanlıyız haberlerini bekliyoruz :)Kızlar kontrolüm vardı bugün. Doktorum suyu azalmış yarın alalım dedi. Yarın sabah 7 de yatışım yapılcak. Dua edin bana olur mu. Çok stres yaptım ve çok gerginim niyw böyle oldum bilmiyorumsezaryen tecrübesi olan anneler süreç nasıl oluyor sonrası çok zor oluyormu ? Bunları dğşünmekten duramıyorum.
Canım aynı sebepten az önce acil doktora gittim. Nst ilkten çok kötü çıktı. Dr 2 sefer sarstı ancak düzeldi. Suyumuza baktı iyi çıktı.Kızlar dünden beri kızım çok hareketsiz.normalde fazla hareketliydi.sizin de bu haftalarda azalma olmuş muydu ??? Zaten suyunun fazla olmasını takmıştım kafama bi de şimdi hareketlerini taktım.dunden beri bu kadar hazırlık yapıyoruz ya kavuşamazsak diye vesvese yapıyorum aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.
Canım senin 38.h aftadamiCanım benim 36 bitti yarın 37 bitecek 38 olucam artık bugün 2750 di kilosu boyu 49 su yine dr öyle birsey demedi , seninki gayet iyi bence
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Tableti ve profesyonel fotoğraf makinesini almışlar.
Binamız yeni guvenli diye rahattim, haftada üç gün tek kalıyorum çünkü , ama takip ediyorlar demek ki gündüz vakti girip yapmışlar. Giden eşyaya uzulmemde şimdi doğum arifesi diken üzerinde olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?