2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
36 icindeyken benimkide ayni 46 47 cm 2600 grm..normal demisti takilma canim.her bebis farkli..

Bizim de 35+5 ken aynı kilo ve boydaydi bana da az geldi ama doktorum normal demişti canım.

Allah yardım etsin, tez zamanda sağlığına kavuşsun yavru. Çok üzüldüm minicik daha, dermansız derdi olmasın da.

Canım çok geçmiş olsun sıkma canını dualarımız seninle inşallah biran önce çıkar Rabbim yardımcın olsun

Su insanlarin dusuncesizliklerinden nefret ediyorum. 40 i cikmadan gelmeyin hadi geliyorsun hastaysan ne isin var Allah a havale etmek lazim bunlari dua et ve edelim canim insallah iyi olacak canimm

Ben de 35+5 ken gittigimde 2583 du canim. Doktor normal dedi ayni sekilde. Bizimkiler minyon galiba:)

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin güçlü olmaya çalış Allah korusun sütüne bisey olmasin kuzuna lazım senin sütün insanlar düşüncesiz patavatsız malesef yarın yavrun iyileşir toparlanmak için sana senin sütüne ihtiyacı olur ağlamaklı süt verme kuzuya şerbetli tatlı dene bol süt yapar

Ne kadar amonyaksiz dense de gene de kimyasal. Bana da organik boya kullanıldı güya ama koku rahatsiz etti beni de hala koku burnumda:/ ki çok iyi havalandırılan bi ortamdı ilk müşteri olarak sabahın köründe gittim ozellikle. Dokunuyorsa kokusu dokunuyor bence :/

Ya bu insanlar ne kadar duyarsız ne kadar düşüncesizler cok sinir oldum bebeğine acil şifalar dilerim canım. Allahım korusun bebeğini

Canım benimki de eskisi kadar hareketli değil sol tarafına yat dinlen güzel bir yemek ye yada tatlı biseyer hareket eder korkma

Benim bazen sabahdan aksam altıya kadar bile hareketini hissetmedigim oluyor. Bazen gece ancak hareketleniyor. Bu haftalarda normalmiş. Dr günde on hareket yeter dedi.

Sagolun kızlar hepinizden allah razı olsun.suyum fazla diye iki gündür tatlıdan şekerden uzak duruyorum ama hareket etsin diye mecburen yedim biraz tatlı.allaha şükür arada hareket ediyor ama az az.normaldekinden çok daha sakin.belki de bundan sonra böyledir.eger değişmezse pazartesi doktora giderim.ben normalde çok rahat bi insandım bu annelik insanı çok evhamlı yapıyor valla.bir an önce sağ salim kucağıma alsam da rahatlasam.allah hepimizi sağ salim kavuştursun evlatlarımıza inşallah.

Dido44 canım çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda acil şifalar versin yavruna.bu insanlarda hiç mi akıl fikir yok anlamıyorum.hasta olmasalar bile yeni dogum yapmış kadın hemen rahatsız edilmez,biraz toparlasın diye beklenir.ziyaret geç mi kalıyor sanki.nasil koruyacaz bu dusuncesizlerden yavrularımızı biz yaaaa.sakininca da görmemiş,bi onların mı çocuğu oluyor sanki derler.kimse kusura bakmasın valla ben gelen olursa çıkarmam çocuğumu önlerine.kim ne derse desin.

Anladım canım. Evet ya doğsun ya da az az alarak ilerlesin. Çok almasin. :) Hayırlısı bakalim.

Çok geçmiş olsun inşallah...

Canım nasıl oldun merak ediyorum bebişin nasıl çok heycanlıyız haberlerini bekliyoruz :)

Canım aynı sebepten az önce acil doktora gittim. Nst ilkten çok kötü çıktı. Dr 2 sefer sarstı ancak düzeldi. Suyumuza baktı iyi çıktı.
Salı günü tekrar gideceğiz.
Sen gittin mi doktora?

Canım benim 36 bitti yarın 37 bitecek 38 olucam artık bugün 2750 di kilosu boyu 49 su yine dr öyle birsey demedi , seninki gayet iyi bence
Canım senin 38.h aftadami
270gr ?

Dido44 Canım çok geçmiş olsun inşa bir an önce toparlanır.sen öyle anlatınca vallahi 7yil önceki halim gözümde canlandı ,tabi kızım 41.haf.doğmuştu bağışıklığı kuvvetliydi. Kışın doğum yapmıştım ve eltimin çocukları hepsi grip hastaydılar sürekli
Dibimdeydiler.hele teyzem kuzenlerim mic mic opmuyorlarmiydi o anlar geçene kadar kendimi yiyip bitirmiştim.

A anneveoglusu canım seninde sezaryen tarihi belki olmuş hayırlısıyla sağlıkla kucakla kuzunu..Hani biz donemdas olacaktık kustum sanaşaka bir yana senin adına çok heyecanlandım.

S Sevimlipanduf canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

Çok geçmiş olsun canım sinir bozucu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…