Yok canım şuan 36+6 gunlukde bu kiloCanım senin 38.h aftadami
270gr ?
Dido44 Canım çok geçmiş olsun inşa bir an önce toparlanır.sen öyle anlatınca vallahi 7yil önceki halim gözümde canlandı ,tabi kızım 41.haf.doğmuştu bağışıklığı kuvvetliydi. Kışın doğum yapmıştım ve eltimin çocukları hepsi grip hastaydılar sürekli
Dibimdeydiler.hele teyzem kuzenlerim mic mic opmuyorlarmiydi o anlar geçene kadar kendimi yiyip bitirmiştim.
@anneveoglusu canım seninde sezaryen tarihi belki olmuş hayırlısıyla sağlıkla kucaklakuzunu..Hani biz donemdas olacaktık kustum sana şaka bir yana senin adına çok heyecanlandım.
S Sevimlipanduf canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
Sağol canım Allah kimsenin başına vermesin ,bütün heyecanim hevesim kaçtı, evde huzur kalmadı , geçer inşallahÇok geçmiş olsun canımsinir bozucu gerçekten
Allah allah benim uygulamada hiç koku yoktuNe kadar amonyaksiz dense de gene de kimyasal. Bana da organik boya kullanıldı güya ama koku rahatsiz etti beni de hala koku burnumda:/ ki çok iyi havalandırılan bi ortamdı ilk müşteri olarak sabahın köründe gittim ozellikle. Dokunuyorsa kokusu dokunuyor bence :/
Her gittiğimde söylüyor vallahi. Kolay doğum için. Gına geldi artık. Yapıyor musunuz dedi , hayır dedim . Olmaz, o zaman alttan muayene ederim dedi . Uyarmak harekete geçirmek gerekiyormuş. Ona da ben yanaşmadım . Haftaya o zaman dedi.Maşallah bebeğe. Sık ilişki mi? O neden? Açılma kolay olsun diye mi? Biz 36 nın içindeyiz böyle birşey demedi doktor. Hatta ben ilişki olursa erken doğum olur diye korkuyorum
Her gittiğimde söylüyor vallahi. Kolay doğum için. Gına geldi artık. Yapıyor musunuz dedi , hayır dedim . Olmaz, o zaman alttan muayene ederim dedi . Uyarmak harekete geçirmek gerekiyormuş. Ona da ben yanaşmadım . Haftaya o zaman dedi.
Hergün demiyor mu bir de . Tutamadım dedim ki bunun Oluru nedir? Hergün olmaz
Yok canım ya. Bayan doktor. Gebelikten önce de hergün olmazdı zaten. Eşim zaten yoğun çalışıyor, bi de hergün olsa benim Halim nice olur. Boru mu buanaamm kiz sapik mi bu dr
Senin doktor da bi alem ya bizimki yasak demişti 1 ay önce zaten biz gebelikte unutuyoruz o isleriHer gittiğimde söylüyor vallahi. Kolay doğum için. Gına geldi artık. Yapıyor musunuz dedi , hayır dedim . Olmaz, o zaman alttan muayene ederim dedi . Uyarmak harekete geçirmek gerekiyormuş. Ona da ben yanaşmadım . Haftaya o zaman dedi.
Hergün demiyor mu bir de . Tutamadım dedim ki bunun Oluru nedir? Hergün olmaz
Kontrolden çıktık. Hamd olsun iyiyiz. 50cm & 3150kg. Maaşalah .
Aşağıdan muayene etmek istedi . İstemedim. O zaman sık ilişki dedi yine ya
canım benimki çıkacak gibi değil, resmen dayak yemişim gibi, kemiklerim hamlamış gibi. Bgn de duştayken senin dediğin gibi yumuşamıştı üst kısmım, iniyor demekki diye düşünüyorum. Kanala girdi galiba. Ama sancı deil. Daha önce çektiğim için biliyorum böyle bişey deil sancı. Ve gelip giden bişey o, böyle süreklilik arzetmiyor. Sen de şimdiden öyle düşünme bence, o anki sancının miktarını bence doktorun bile bilemez şimdiden. Epidural normal Doğum hakkında ne düşünüyor peki??muayenem 0 acıyla geçti kızlar acilde boşa korkutulmuşum dr.um o kadar hassastı ki. Çatı darlığım söz konusu değilmiş. Ama Doktor muallakta kaldı 37+4üz şuan sata göre gelişime göre 38+0. 3250 gram 52 cm olmuş zayıf olduğum için daha fazla kilo alırsa İzin veremem doğuma dedi bazen arada olaan hastalar varmış çatı bakımından. ben de aradayım çok istediğim için şimdilik müsaade edecek haftaya kontrolde bebeğin kilosuna falan bakacak tekrar. ama az yırtılma ihtimalim var mış şuan doğumu tetıkleyebılır ıstersen haftaya bırakalım çatı muayeneni dedi ilk. yenıyıla kalsın diye güldü ben de kalmasın psıkolojkman hazırladım kendimi dedim. Ve her gece çektiğim acılar alıştırma sancılarıymış.. @skelebeks dedim ki sanki bebek elinde bıçakla çıkmaya çalışıyor ve hep gece oluyor çok hareket edıyor bır de dedım zaten gece olur bunlar bebeğin baskısı ile rahim kasları uyarılar ve sancılar başlar. bu çektiğin sancının kat be katı olucak doğumda dedi ve ben çöktüm ama bana böyle anlatmadılar dedim. Sen bu şekilde hissediyorsun sancıları muhtemelen de başladığı gb gider dedi çok korkuyorum böyle bir sancı yok alıstırma böyleyse ya sonrası? Çevremde kime sorduysam böyle bişey yaşamamış. Ya bel ya kasılma ya adet gb bendeki sancının tarifi yok. Hatta dr.a dedim sezeryan deseydiniz üzülmicektim şunu duydultkan sonra diye :) uzun oldu kbakmayın
çok zor olmuştur canım, ama moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün artsın, hergün gidip görcen zaten inş, bi hafta bile kalmaz inş kilosu da iyiBeni taburcu ettiler ama bebeğim hastanedeyken çıkmak çok kötüymüş kızlar eve boş pusetle gelmek o kadar üzüldüm ki
Ah canim ya toparlansin minigin insallah biran once gelsin evine iyiligi icin orda oyle dusunBeni taburcu ettiler ama bebeğim hastanedeyken çıkmak çok kötüymüş kızlar eve boş pusetle gelmek o kadar üzüldüm ki
Beni taburcu ettiler ama bebeğim hastanedeyken çıkmak çok kötüymüş kızlar eve boş pusetle gelmek o kadar üzüldüm ki
Normal doğum içinmiş canım .Asagidan niye muyane etmek istiyor? Bide o zaman sik iliski ne alaka :) cok tuhaf bir kadin :)
Gitmedim canım ama allaha şükür birkaç saattir normale döndü hareketleri.haftasonu azalırsa yine acile giderim mutlaka.insallah düzelir sizin hareketler de.Canım aynı sebepten az önce acil doktora gittim. Nst ilkten çok kötü çıktı. Dr 2 sefer sarstı ancak düzeldi. Suyumuza baktı iyi çıktı.
Salı günü tekrar gideceğiz.
Sen gittin mi doktora?
O günlerde gelecek canım üzme kendini.en fazla bir hafta sonra yavrunun mis kokusuyla dolacak eviniz inşallah.o günleri düşün moralini yüksek tut.Beni taburcu ettiler ama bebeğim hastanedeyken çıkmak çok kötüymüş kızlar eve boş pusetle gelmek o kadar üzüldüm ki
herkesın farklı işte benım dayanılmaz canım senınle ayrı seyler degıl demekkı acıldeydim yine. fenalastm.nefesm.falan da kesıldı sancım cıktı ama acılma fln yok kızlar yazacagm yıne dua edın bnm ıcncanım benimki çıkacak gibi değil, resmen dayak yemişim gibi, kemiklerim hamlamış gibi. Bgn de duştayken senin dediğin gibi yumuşamıştı üst kısmım, iniyor demekki diye düşünüyorum. Kanala girdi galiba. Ama sancı deil. Daha önce çektiğim için biliyorum böyle bişey deil sancı. Ve gelip giden bişey o, böyle süreklilik arzetmiyor. Sen de şimdiden öyle düşünme bence, o anki sancının miktarını bence doktorun bile bilemez şimdiden. Epidural normal Doğum hakkında ne düşünüyor peki??
Allah yardimcin olsun duzenli miydi sancin haberdar et bizide canimherkesın farklı işte benım dayanılmaz canım senınle ayrı seyler degıl demekkı acıldeydim yine. fenalastm.nefesm.falan da kesıldı sancım cıktı ama acılma fln yok kızlar yazacagm yıne dua edın bnm ıcn
Ah be canım seni öyle iyi anliyorumki suan ikimizde aynı durumdayız inşallah yavrularımız şifalarını bulacak dün üstünden çıkardıkları kıyafetleri koklayıp ağlıyorum kendimi durduramıyorum allah hepimizin yardımcısı olsunBeni taburcu ettiler ama bebeğim hastanedeyken çıkmak çok kötüymüş kızlar eve boş pusetle gelmek o kadar üzüldüm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?