2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canım şuan 36+6 gunlukde bu kilo

Allah allah benim uygulamada hiç koku yoktu

Maşallah bebeğe. Sık ilişki mi? O neden? Açılma kolay olsun diye mi? Biz 36 nın içindeyiz böyle birşey demedi doktor. Hatta ben ilişki olursa erken doğum olur diye korkuyorum
Her gittiğimde söylüyor vallahi. Kolay doğum için. Gına geldi artık. Yapıyor musunuz dedi , hayır dedim . Olmaz, o zaman alttan muayene ederim dedi . Uyarmak harekete geçirmek gerekiyormuş. Ona da ben yanaşmadım . Haftaya o zaman dedi.
Hergün demiyor mu bir de . Tutamadım dedim ki bunun Oluru nedir? Hergün olmaz

anaamm kiz sapik mi bu dr

Senin doktor da bi alem ya bizimki yasak demişti 1 ay önce zaten biz gebelikte unutuyoruz o isleri

Dido44 cok cok gecmis olsun dualarim bebegin icin ♡ anne olmus kadinlarin en iyi anlamasi lazim yenidogan bebeklerin hassasiyetini, hasta cocuklariyla ziyarete gelmek ne buyuk dusuncesizlik, dahasi cahillik. Bence gorusulmeye degecek insanlar degil boyleleri,Ben cok kizdim o insanlara. Ama oldu artik sutun cok onemli stres yapma ki sutun bol olsun sutun bebege sifa olur, uzme kendini♡

canım benimki çıkacak gibi değil, resmen dayak yemişim gibi, kemiklerim hamlamış gibi. Bgn de duştayken senin dediğin gibi yumuşamıştı üst kısmım, iniyor demekki diye düşünüyorum. Kanala girdi galiba. Ama sancı deil. Daha önce çektiğim için biliyorum böyle bişey deil sancı. Ve gelip giden bişey o, böyle süreklilik arzetmiyor. Sen de şimdiden öyle düşünme bence, o anki sancının miktarını bence doktorun bile bilemez şimdiden. Epidural normal Doğum hakkında ne düşünüyor peki??

Beni taburcu ettiler ama bebeğim hastanedeyken çıkmak çok kötüymüş kızlar eve boş pusetle gelmek o kadar üzüldüm ki
çok zor olmuştur canım, ama moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün artsın, hergün gidip görcen zaten inş, bi hafta bile kalmaz inş kilosu da iyi

Beni taburcu ettiler ama bebeğim hastanedeyken çıkmak çok kötüymüş kızlar eve boş pusetle gelmek o kadar üzüldüm ki

Geçmiş olsun canım. Bebeğinin sütüne ihtiyacı var üzme kendini. Emin ellerde, iyi olacak. Senin karaciğer değerlerin normale döndü mü

Canım aynı sebepten az önce acil doktora gittim. Nst ilkten çok kötü çıktı. Dr 2 sefer sarstı ancak düzeldi. Suyumuza baktı iyi çıktı.
Salı günü tekrar gideceğiz.
Sen gittin mi doktora?
Gitmedim canım ama allaha şükür birkaç saattir normale döndü hareketleri.haftasonu azalırsa yine acile giderim mutlaka.insallah düzelir sizin hareketler de.

herkesın farklı işte benım dayanılmaz canım senınle ayrı seyler degıl demekkı acıldeydim yine. fenalastm.nefesm.falan da kesıldı sancım cıktı ama acılma fln yok kızlar yazacagm yıne dua edın bnm ıcn

Allah yardimcin olsun duzenli miydi sancin haberdar et bizide canim

Ah be canım seni öyle iyi anliyorumki suan ikimizde aynı durumdayız inşallah yavrularımız şifalarını bulacak dün üstünden çıkardıkları kıyafetleri koklayıp ağlıyorum kendimi durduramıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…