2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
senin çok daha ağır canım ya, rabbim hayırlısıyla tez zamanda kolayca kucağına almayı nasip etsin

canım ya, kıyamam sana ne zor demi annelik . Allah bildiği gibi yapsın hasta hasta gelenleri de. Çocuğunun sana daha çok ihtiyacı var annesi. O hissediyor şuna seni . Güçlü olmaya çalış, inş bian evvel toparlanır

duzenliyse dogum sancisidir canim bizede haber et dogum.baslamissa saglikla hayirlisiyla bebisinle evine gelirsin insallah yalanci sancilarsa saglikla don evine gobisinle insallah canim

S Sevimlipanduf humananindi sanırım rezeneli anne çayı dene istersen birde bana ebe inciri çok önerdi süt hormonu olan prolaktini arttiriyomus, hatta arkadaşlarım şimdiden ye dedi bana deneyin isterseniz bu cayo alırsanız da doğumdan önce içmeyi oneriyolar

Karnini gordum simdi profil resminde bayagi buyuk gorunuyo, boyunu kilonu bilmiyorum ama bebege gore minyonsan ondan bu kadar siddetli sancilari hissediyorsun, kilolu bebeklerin sancilarida siddetli oluyor. Cok gecmis olsun tekrardan canim hayirlisiyla saglikla yapmani bekliyoruz dogumunu :) ♡

kızlar serum aldım açılma yok yine olmadı ve ben busefer daha da şiddetli sancılarla gıttım kafayı yıcez eşimle sancı da cıktı busefer ama açılöa olmuyor dayaanamıyorum. sunı sancı da almak istemem daha bunlar bıle mahvedıp korluyrm bu kadar ağır gececgnı bılmıyordum Allahım bu sekılde sınıyor beni eve gönderıldım ablamlar bızdeydı hala bendeler suan hemen yazamadım buraya da nstde de cıktı bır iki gune acılma da baslayabılır dendi ve ben bitik haldeyım bu kadar agır alıstırma sancıları yaşaamak anlamlandıramıorum psık bedenım cok yorgun bırkac gun daja boyle olmazsa sezeryana tamam dıcez eşimle. o da agladı buaksam hemen yarın gün alalım hatta dedi ptesye dek bekleyecegımı soyledım

Allah kolaylık versin canım ya, çok ağrı çekmişsin doktorun dediği gibi olmuş herhalde ağrılar fazla gelmiş bebiş büyük olduğu için . İnşallah en hayırlı ,en ağrısız rahat şekilde nasil olacaksa öyle olur

Ah canım yaa geçmiş olsun. Çok acı çekiyosan artık kararınızı verin bence. Zaten haftası normal doğum zamanına ulaştı. 40 hafta olması şart değil. Annenin sağlığı da önemli. Doktorunla konuş en iyi kararı verdirecektir size

Bebeginin gelişiminden oluyor heralde böyle Allah Allah ya hic yoktan su agrilarin dogum agrisi olsada dogursan bi kac saate isin bitecek zaten hayirlisi olsun canim ya

Canim sümmessebile yesserah sümme ematehü fe akberah sürekli tekrar et bu ayeti ve merdiven in cik inşallah hayırlısıyla acilman olur. Bir de mumkunse sicak suya otur

Ara ara karnına adet sancısı gibi ağrılar giren var mı? Yalancı doğum sancıları sanırım değil mi bunlar.. Doğumun yakın olduğunu mu gösterir?

Canım ne çektin ya =( Allah kolaylık versin inşallah artık çok iyi doğuma hazır bence yani ne hızlandırıyorsa doğumu onu dene duş al sıklıkla çok sıkıntılı geçti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…