Spinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da