2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşallah 2-3 güne gelir bebişin sancı çekmek zor canım. Doğumu başlatmak için uzun bir yürüyüş veya merdiven çıkmayı deneyebilirsin

Ara ara karnına adet sancısı gibi ağrılar giren var mı? Yalancı doğum sancıları sanırım değil mi bunlar.. Doğumun yakın olduğunu mu gösterir?
Bende bazen hafif hafif oluyor canım Dr normal dedi , keşke doğumun yaklaştığını gösterse , 40 li haftaları görmek istemiyorum ocağın başında gelsin :)

Çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda evladını kucağına sağlıklı şekilde almanı nasip etsin.. çoook zor sana ağlama üzme kendini demek istemiyorum ama iyi olacak olumlu düşün bebeğine güzel enerji gönder sütün kesilmesin.. Allahın izniyle sapa sağlıklı olacak bebeğin

Dayanılmaz acıların varsa açılmayı beklemeyin cok fazla yazık canına hem sen acı çektikçe bebekte stres olur.

Ah canım ah benim Bebişin kıyafeti bile yok üzerinde koklayabileceğim en son hastaneden çıkmadan bi kez daha rica ettik gösterdiler kurbağa gibi ters yatırmışlar bütün bebekleri bir minnoşlar görmeniz lazım ayaklarını ısıracağım demiştim ama o kadar minik ki ısıramam, bir an evvel Çarş günü olsun ve bebişim evimize gelsin, böyle Doğum yaptığımı bile anlamadım ki bi

Günaydın kızlar teşekkür ederim hepinize. Alıntılayamadım tek tek Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden arkadaşlarımın dediği gibi bir kaç gün daha böyle gderse sezeryan günü alıcaz. Dr zaten izin vermiyorken uygun görmüyorken 1hafta daha dogum olursa diye süre vermıstı her halükarda kilo daha da artıcak ve sezeryan olmak zorunda kalıcam zaten 1haftaya doğum olmazsa dr.um sancı cekmemı ıstemedi ben se doğması ıcın beklemeyı tercıh edıuorum hepımız için hayırlısı olsun kızlar. Yıllarca zayıf olmayı istemedim şimdi de vicdan yapıuyorum kendime kaçgündür en azından bekle özge dedim..ama önemli olan bu değilmiş sadece doğum anına yakın çeksem eyvallah ama epeydir yaşadıgım acılar bunu anlamamı sağladı. Annem ablamlar herkes dr u dınle diyor kızdılar bana akşam eşim de çok kötü oldu dr.a bikez daha hak verdı. Inşallah sizlerin hiç ağrısızısı olmadan doğum anına kavuşursunuz en az acıyı çekersiniz. @Zinmem sen demiştin sanırım canım evet anne bebek uyumu olması gerek ben minyonum ve drm riskli görüyor doğumumu. Ona da güveniyorum aama içimde şüphr kalmasın dye beklıyorum azcık daha

Canım benim çok geçmiş olsun Allahım bir an önce kucağına kavuştursun çok zor bir süreç ama ağlama lütfen onun için sutun için dirayetli olman lazım kuzum

Rabbim bir an önce sağlıklı sıhhatli evinize dönmeyi nasip etsin inşallah canım 2 saatte bir sağ sütünü artar merak etme

Günaydın herkese Dido44 cok gecmis olsun hemen atlatir insallah el kadar bebek zaten nasil boyle davranabiliyorlar hakkaten insanlari anlamak cok zor
@Kartanesii8892 canm bence de bi kac gun daha bekle ama acilma olmuyorsa sana da yazik, bebek dogduktan sonraki enerjin de onemli cok yipratma kendini insallah bir an once kucagina alirsin

Allah razı olsun kızlar öyle yapacağız nasipse bsebse üzerine bir de boğaz enfeksiyonu oluşmaya başladı sanırım Kahsen başona gelen başıma geldı görümcemin kızından geçti.. bana Uğradılar gece eve geldiğimde aşağıda kayınvalidemdeymiş. Kızı öptü falan beni evden giderken farkettim hastayım dedi kızı zten sesı degişmiş. Onlara da ayrı Kızdım yani Ben hamileyim bunu bana söylemen gerekir kızıma yaklasma diye kız küçük 4yaşında annesi akıl etmesi gerk..

Günaydın kızlar bende şimdi doktordan çıktım çatı muayenesi oldum çatım normal doğum için uygunmuş ama tüp bebek olduğu için doktor hep risklerden bahsetti gel riske atma sezaryen ol dedi çoçuk 1 ocağa kadar kendi gelmek isterse tamam olmazsa 1 Ocak için sezaryen dedi şimdi ne yapmalıyım onu da bilmiyorum

Agrilardan falan mi canim ? Benim daha hic olmadi uyuyamadigim
Masallah sana o zaman sola dönüyorum solum batiyor saga dönsem ayni sekilde burnum tikaniyor nefes alamiyorum oglum ikide bir susadim bilmem ne cok erken kaldim uykusuz olarak ya

Kızlar elektrikli göğüs pompası çok gerekliymiş ben böyle bir durum olacağını bilmediğimden almamıştım ama ilk sütun gelmesi o kadar zor ki göğüslerim taş oldular, 2 saatte bir sağıyorum makine zorla da olsa getiriyor 2-3 damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…