2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Goguslerin acilacak canim sagdikca hele bebek emdikce daha da rahatlayacaksin dolacak insallah

Bende gerek olur mu acaba hemen almak mantıklımı diye çok iki arada kalkıştım. Alsam mı duruma göre mi hareket etsem hiç bilmiyorum

Canım benim çok geçmiş olsun Allahım bir an önce kucağına kavuştursun çok zor bir süreç ama ağlama lütfen onun için sutun için dirayetli olman lazım kuzum
Teşekkür ederim abla ama sanırım gec kaldım sütüm acayip azaldı hastane tipi pompa kiraladım 40 dakikada 60cc zor çıkıyor ki eren kucagimdayken sütüm kıyafetlerimden taşıyordu nasıl cogalticam geri bilmiyorum bu arada sen ve güzel kızın nasılsınız

Kesinlikle bizim miniyi gece 11de yoğun bak. Alınca anladık kıymetini bir arkadaşım yetişti imdadımıza meselenin elektirikli göğüs pompasını hediye etti ama çok canını yaktı bende hastane tipi bir pompa kiraladım aklınızda bulunsun hastane tipi pompalarında cüzi rakamlara kiralayabiliyorsunuz

gogsunde agri varmi canim genelde dogumdan sonra gogus agrisi yarasi vs oluyor diyorlarda kremde kullanmadin galiba

Geçmiş olsun canım kolaylıklar diliyorum sana

Grip oldum ne menem seymis geniz akintsi cok fena naelimon ictiyorum dha ne uapayim

Masallah sana o zaman sola dönüyorum solum batiyor saga dönsem ayni sekilde burnum tikaniyor nefes alamiyorum oglum ikide bir susadim bilmem ne cok erken kaldim uykusuz olarak ya
Donerken agri falan bende de oluyor ben mecbur kafam yukarda uyuyorum bayadir burun tikanikligi icin en azindan birinden biri kurtuluyor :) evet istemsizce erken uyanmalar bende de oluyor

Aynen canım hastanede de kiralama yapıyorlardı ama hastaneden çıkartmıyorlardı bizim hastane, hastane de yattığın surece yanında oluyordu, benim evde de ihtiyacım olacak diye eşimi gönderdik hemen e bebekten baby plus çiftli olanlarını alıp geldi, göğsü uyarıyor en azından bebek evimize gelene kadar inşaallah normale döner bi de ilk süt çok koyu sanırım zor geliyor yağlı ve katı gibi, Bugün süt gotureceğiz minnak kızıma :))

Donerken agri falan bende de oluyor ben mecbur kafam yukarda uyuyorum bayadir burun tikanikligi icin en azindan birinden biri kurtuluyor :) evet istemsizce erken uyanmalar bende de oluyor
Ya esimde bana diyorki gozlerime inanamadim
Horluyorsun bende inanamadim ben uyurken nefes alis verisim bile belli olmaz cok sesiz ve sakin uyurum esim ara sira kontrol eder iyimisin nefes sesini duyamadim diye yasimda daha 24 ne horlamasi

gogsunde agri varmi canim genelde dogumdan sonra gogus agrisi yarasi vs oluyor diyorlarda kremde kullanmadin galiba
Gümüş kapak kullanıyorum canım uçlarında yaram yok, ama göğüslerim çok şişti 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum, masaj yapıyorum sıcak suyla ovalıyorum ama tam bir akış henüz sağlayamadık sanırım ondan şişti ve sertleşti

Bende gerek olur mu acaba hemen almak mantıklımı diye çok iki arada kalkıştım. Alsam mı duruma göre mi hareket etsem hiç bilmiyorum
Bebek emince de gelir herhalde ama şuan yoğun bakımda ya o yüzden bize gerekliydi, ama ilk sütun akışkanlığı çok zor geldi benim belki de vücudum daha Doğuma hazır değildi birden bebek çıkınca sütun gelmesi ondan da zor olmuş olabilir, Yakınlarından da isteyebileceğin biri varsa alabilirsin ilk 10 gun kullanılabilir bişey

Ay çok sevindim bunu duyduğuma bende aldım ya gümüş kapak kullanmaya başlıcam bu hafta

Yine arastırıyım da aklımda fiyat ve marka bilgisi olsun en azından mecbur kalırsak alırız hemen artık napalım

Ara ara karnına adet sancısı gibi ağrılar giren var mı? Yalancı doğum sancıları sanırım değil mi bunlar.. Doğumun yakın olduğunu mu gösterir?
Bana da oluyor canım. Kasıklarıma ve belime adet sancısı gibi giriyor. Bir süre sonra geçiyor. Tam olarak öyle, rahim kendini hazırlıyormuş doğuma. Doktorum öyle söylemişti.

Canım inşallah olur açılman, kötü olmuş. Benim de korkum açılma olmaması... Normale uygun çıktım ama hiç açılma yoktu. Ama benim hiç sancim yok. Allah yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun.

Sabah muayenedeydim kızlar. Bebeğim daha kanala girmemiş, girişte öylece takılıyo beyefendi. Kafası çok büyümeden girmesini sağlaman lazım dedi doktor. Bunun için squat hareketi önerdi. Masa gibi bir yükseklikten destek alarak yap dedi. Günde 20 kere. Hem kanalı genişletiyo hem de doğumu kolaylaştırıyormuş bilginize :)

O dert yeni dogum yapanlarin hepisinde var sanirsam bol bol sutun gelsin insallah rezene cayinida ihmal etme canm ic bolbol

Sıcak havlu da iyi geliyormuş canim ilk gelen ağız oluyormuş bu arada süt değil o yüzden rengi farklı oluyormuş .Ablam incir ve havuç karışımı da çok iyi geliyor demişti kaynatip iciyordu .15 gün bu sonra humana çayı değişimli olarak

Bu da alıntı
Emzirmeden Hemen Önce Yapılan Meme Masajı

*Bu masajı yapmadan hemen önce sutyeninizi çıkarın. Alttan ve üstten avuç içlerinizle kavrayınız.
*Memenizi alttan ve üstten kavramış durumdayken, memenizi hafifçe alta ve üste hareket ettiriniz.
*Ellerinizi memenizin göğüs kafesinize tutunduğu en uç noktadan (memenin tabanı) başlayarak, parmak uçlarınızla dairesel hareketlerle memenizin çeşitli bölgelerini meme tabanından meme başına doğru masaj yaparak tarayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…