Goguslerin acilacak canim sagdikca hele bebek emdikce daha da rahatlayacaksin dolacak insallahKızlar elektrikli göğüs pompası çok gerekliymiş ben böyle bir durum olacağını bilmediğimden almamıştım ama ilk sütun gelmesi o kadar zor ki göğüslerim taş oldular, 2 saatte bir sağıyorum makine zorla da olsa getiriyor 2-3 damla
Bende gerek olur mu acaba hemen almak mantıklımı diye çok iki arada kalkıştım. Alsam mı duruma göre mi hareket etsem hiç bilmiyorumKızlar elektrikli göğüs pompası çok gerekliymiş ben böyle bir durum olacağını bilmediğimden almamıştım ama ilk sütun gelmesi o kadar zor ki göğüslerim taş oldular, 2 saatte bir sağıyorum makine zorla da olsa getiriyor 2-3 damla
Teşekkür ederim abla ama sanırım gec kaldım sütüm acayip azaldı hastane tipi pompa kiraladım 40 dakikada 60cc zor çıkıyor ki eren kucagimdayken sütüm kıyafetlerimden taşıyordu nasıl cogalticam geri bilmiyorum bu arada sen ve güzel kızın nasılsınızCanım benim çok geçmiş olsun Allahım bir an önce kucağına kavuştursun çok zor bir süreç ama ağlama lütfen onun için sutun için dirayetli olman lazım kuzum
Kesinlikle bizim miniyi gece 11de yoğun bak. Alınca anladık kıymetini bir arkadaşım yetişti imdadımıza meselenin elektirikli göğüs pompasını hediye etti ama çok canını yaktı bende hastane tipi bir pompa kiraladım aklınızda bulunsun hastane tipi pompalarında cüzi rakamlara kiralayabiliyorsunuzKızlar elektrikli göğüs pompası çok gerekliymiş ben böyle bir durum olacağını bilmediğimden almamıştım ama ilk sütun gelmesi o kadar zor ki göğüslerim taş oldular, 2 saatte bir sağıyorum makine zorla da olsa getiriyor 2-3 damla
gogsunde agri varmi canim genelde dogumdan sonra gogus agrisi yarasi vs oluyor diyorlarda kremde kullanmadin galibaKızlar elektrikli göğüs pompası çok gerekliymiş ben böyle bir durum olacağını bilmediğimden almamıştım ama ilk sütun gelmesi o kadar zor ki göğüslerim taş oldular, 2 saatte bir sağıyorum makine zorla da olsa getiriyor 2-3 damla
Geçmiş olsun canım kolaylıklar diliyorum sanakızlar serum aldım açılma yok yine olmadı ve ben busefer daha da şiddetli sancılarla gıttım kafayı yıcez eşimle sancı da cıktı busefer ama açılöa olmuyor dayaanamıyorum. sunı sancı da almak istemem daha bunlar bıle mahvedıp korluyrm bu kadar ağır gececgnı bılmıyordum Allahım bu sekılde sınıyor beni eve gönderıldım ablamlar bızdeydı hala bendeler suan hemen yazamadım buraya da nstde de cıktı bır iki gune acılma da baslayabılır dendi ve ben bitik haldeyım bu kadar agır alıstırma sancıları yaşaamak anlamlandıramıorum psık bedenım cok yorgun bırkac gun daja boyle olmazsa sezeryana tamam dıcez eşimle. o da agladı buaksam hemen yarın gün alalım hatta dedi ptesye dek bekleyecegımı soyledım
Donerken agri falan bende de oluyor ben mecbur kafam yukarda uyuyorum bayadir burun tikanikligi icin en azindan birinden biri kurtuluyor :) evet istemsizce erken uyanmalar bende de oluyorMasallah sana o zaman sola dönüyorum solum batiyor saga dönsem ayni sekilde burnum tikaniyor nefes alamiyorum oglum ikide bir susadim bilmem ne cok erken kaldim uykusuz olarak ya
Aynen canım hastanede de kiralama yapıyorlardı ama hastaneden çıkartmıyorlardı bizim hastane, hastane de yattığın surece yanında oluyordu, benim evde de ihtiyacım olacak diye eşimi gönderdik hemen e bebekten baby plus çiftli olanlarını alıp geldi, göğsü uyarıyor en azından bebek evimize gelene kadar inşaallah normale döner bi de ilk süt çok koyu sanırım zor geliyor yağlı ve katı gibi, Bugün süt gotureceğiz minnak kızıma :))Kesinlikle bizim miniyi gece 11de yoğun bak. Alınca anladık kıymetini bir arkadaşım yetişti imdadımıza meselenin elektirikli göğüs pompasını hediye etti ama çok canını yaktı bende hastane tipi bir pompa kiraladım aklınızda bulunsun hastane tipi pompalarında cüzi rakamlara kiralayabiliyorsunuz
Ya esimde bana diyorki gozlerime inanamadimDonerken agri falan bende de oluyor ben mecbur kafam yukarda uyuyorum bayadir burun tikanikligi icin en azindan birinden biri kurtuluyor :) evet istemsizce erken uyanmalar bende de oluyor
Gümüş kapak kullanıyorum canım uçlarında yaram yok, ama göğüslerim çok şişti 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum, masaj yapıyorum sıcak suyla ovalıyorum ama tam bir akış henüz sağlayamadık sanırım ondan şişti ve sertleştigogsunde agri varmi canim genelde dogumdan sonra gogus agrisi yarasi vs oluyor diyorlarda kremde kullanmadin galiba
Bebek emince de gelir herhalde ama şuan yoğun bakımda ya o yüzden bize gerekliydi, ama ilk sütun akışkanlığı çok zor geldi benim belki de vücudum daha Doğuma hazır değildi birden bebek çıkınca sütun gelmesi ondan da zor olmuş olabilir, Yakınlarından da isteyebileceğin biri varsa alabilirsin ilk 10 gun kullanılabilir bişeyBende gerek olur mu acaba hemen almak mantıklımı diye çok iki arada kalkıştım. Alsam mı duruma göre mi hareket etsem hiç bilmiyorum
Ay çok sevindim bunu duyduğuma bende aldım ya gümüş kapak kullanmaya başlıcam bu haftaGümüş kapak kullanıyorum canım uçlarında yaram yok, ama göğüslerim çok şişti 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum, masaj yapıyorum sıcak suyla ovalıyorum ama tam bir akış henüz sağlayamadık sanırım ondan şişti ve sertleşti
Yine arastırıyım da aklımda fiyat ve marka bilgisi olsun en azından mecbur kalırsak alırız hemen artık napalımBebek emince de gelir herhalde ama şuan yoğun bakımda ya o yüzden bize gerekliydi, ama ilk sütun akışkanlığı çok zor geldi benim belki de vücudum daha Doğuma hazır değildi birden bebek çıkınca sütun gelmesi ondan da zor olmuş olabilir, Yakınlarından da isteyebileceğin biri varsa alabilirsin ilk 10 gun kullanılabilir bişey
Bana da oluyor canım. Kasıklarıma ve belime adet sancısı gibi giriyor. Bir süre sonra geçiyor. Tam olarak öyle, rahim kendini hazırlıyormuş doğuma. Doktorum öyle söylemişti.Ara ara karnına adet sancısı gibi ağrılar giren var mı? Yalancı doğum sancıları sanırım değil mi bunlar.. Doğumun yakın olduğunu mu gösterir?
Canım inşallah olur açılman, kötü olmuş.kızlar serum aldım açılma yok yine olmadı ve ben busefer daha da şiddetli sancılarla gıttım kafayı yıcez eşimle sancı da cıktı busefer ama açılöa olmuyor dayaanamıyorum. sunı sancı da almak istemem daha bunlar bıle mahvedıp korluyrm bu kadar ağır gececgnı bılmıyordum Allahım bu sekılde sınıyor beni eve gönderıldım ablamlar bızdeydı hala bendeler suan hemen yazamadım buraya da nstde de cıktı bır iki gune acılma da baslayabılır dendi ve ben bitik haldeyım bu kadar agır alıstırma sancıları yaşaamak anlamlandıramıorum psık bedenım cok yorgun bırkac gun daja boyle olmazsa sezeryana tamam dıcez eşimle. o da agladı buaksam hemen yarın gün alalım hatta dedi ptesye dek bekleyecegımı soyledım
O dert yeni dogum yapanlarin hepisinde var sanirsam bol bol sutun gelsin insallah rezene cayinida ihmal etme canm ic bolbolGümüş kapak kullanıyorum canım uçlarında yaram yok, ama göğüslerim çok şişti 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum, masaj yapıyorum sıcak suyla ovalıyorum ama tam bir akış henüz sağlayamadık sanırım ondan şişti ve sertleşti
Gümüş kapak kullanıyorum canım uçlarında yaram yok, ama göğüslerim çok şişti 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum, masaj yapıyorum sıcak suyla ovalıyorum ama tam bir akış henüz sağlayamadık sanırım ondan şişti ve sertleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?