Ben komşuma bile gitmiyorum az bi rahatsız olsam insanlar sallana sallana geziyor düşünce 0 geçmiş olsun canımAllah razı olsun kızlar öyle yapacağız nasipse @bsebse üzerine bir de boğaz enfeksiyonu oluşmaya başladı sanırımKahsen başona gelen başıma geldı görümcemin kızından geçti.. bana Uğradılar gece eve geldiğimde aşağıda kayınvalidemdeymiş. Kızı öptü falan beni evden giderken farkettim hastayım dedi kızı zten sesı degişmiş. Onlara da ayrı Kızdım yani Ben hamileyim bunu bana söylemen gerekir kızıma yaklasma diye kız küçük 4yaşında annesi akıl etmesi gerk..
Canım hayır sabahki mesajlarımı Görmedin sanırım gece eve dönmüştük Ama öğlende doktorumla konuştuk çağırdı beni ve kızdı biraz Eşim işten gelecek toplantıda Şu an onu bekliyorum görüşmeye gideceğiz muhtemelen Bana sezeryan tarihi verecek sabah Ablamla da konuşmuşlar acile gittiğimi de öğrenmiş Sağ olsun ablam arada olduğu için iletişimimiz daha bir başka oluyor doktorla üçe kadar orada doktorun yanından çıktıgm gibi size de haberdar edeceğim@Kartanesii8892 sanırım doğuma alındı acile gitmişti en son ses seda çıkmadı bidaha haber ver bize canm
Canım 1 kovaya 2 ketıl su kaynatıp dök üstüne eğil memişler kovaya doğru üstüne kalın bişey örtsünler süt üretimini açıyor canım çokça gelir inşallahTeşekkür ederim abla ama sanırım gec kaldım sütüm acayip azaldı hastane tipi pompa kiraladım 40 dakikada 60cc zor çıkıyor ki eren kucagimdayken sütüm kıyafetlerimden taşıyordu nasıl cogalticam geri bilmiyorum bu arada sen ve güzel kızın nasılsınız
Canım ilk sütr ağız sütü derler en yoğun süt aktıkça sıvılaşacak ve kolay olacak akışı biraz dayan ilk sütü çıkardın mı gerisi gelir inşallah masaj yap bol bol ısıtılmış havlu ile yumuşasınAynen canım hastanede de kiralama yapıyorlardı ama hastaneden çıkartmıyorlardı bizim hastane, hastane de yattığın surece yanında oluyordu, benim evde de ihtiyacım olacak diye eşimi gönderdik hemen e bebekten baby plus çiftli olanlarını alıp geldi, göğsü uyarıyor en azından bebek evimize gelene kadar inşaallah normale döner bi de ilk süt çok koyu sanırım zor geliyor yağlı ve katı gibi, Bugün süt gotureceğiz minnak kızıma :))
Bebek emince de gelir herhalde ama şuan yoğun bakımda ya o yüzden bize gerekliydi, ama ilk sütun akışkanlığı çok zor geldi benim belki de vücudum daha Doğuma hazır değildi birden bebek çıkınca sütun gelmesi ondan da zor olmuş olabilir, Yakınlarından da isteyebileceğin biri varsa alabilirsin ilk 10 gun kullanılabilir bişey
38+4ten sonra falan aliniyor ama ilk gebelikte biraz gecte olabiliyor bu gebenin durumuna bagli birsey sana haftaya gün verir ve farketmez artik Allahin izniyle zaten normal dogumda baslasa başlardı dogururdunSezeryan olacak arkadaşlarım tam olarak haftanız kaç oluyor sata göre o gün ? Pazartesi günü sata göre 38 + 0 oluyoruz sancı çekmemi zaten istemiyordu doktorum boşuna o gün sezeryan yapar mı sizce. 39a girmiş olucaz?
Teşekkür ederim canım ablam yanlışlıkla 38 artı 4 tü demiş dünki haftası dr.a. O da ptesı alırız ozman fln demıs ablama halbukı 37+4tü. bakalm bn gıdınce ne dıyecek colheyecanlym en olmadı Cuma günü 38 artı 4 oluyor38+4ten sonra falan aliniyor ama ilk gebelikte biraz gecte olabiliyor bu gebenin durumuna bagli birsey sana haftaya gün verir ve farketmez artik Allahin izniyle zaten normal dogumda baslasa başlardı dogururdun
Benim dr 14 15 gibi olur dedi ama daha gunume bayagi oldugu icin tam tarih vermedi 38+4 oluyor sen o zamana kadar sanki sen beklemezsin gibiTeşekkür ederim canım ablam yanlışlıkla 38 artı 4 tü demiş dünki haftası dr.a. O da ptesı alırız ozman fln demıs ablama halbukı 37+4tü. bakalm bn gıdınce ne dıyecek colheyecanlym en olmadı Cuma günü 38 artı 4 oluyor
Senin durumuna bakar sancin olur ama açılman olmazsa yapabilir,ama bi sorun görmezse bekleyebilirSezeryan olacak arkadaşlarım tam olarak haftanız kaç oluyor sata göre o gün ? Pazartesi günü sata göre 38 + 0 oluyoruz sancı çekmemi zaten istemiyordu doktorum boşuna o gün sezeryan yapar mı sizce. 39a girmiş olucaz?
sancılar ztn benı benden alıyor ondan cagırdı kızlar Özge cok ısrar etti diye Ben sustum ama beni dinlemeli demiş ablama doktorum Sonuçta özel de olsa zorla yaptırmıyorlar hiçbişeyı :/ bı gece sezeryana almak zorunda da kalabiliriz sancıları daha da şiddetlenirse demıs daha fazla cekmesn ıstıyorum demıs bn de dayanamıcam daha fazla buyuzden alır belkı enerken nezmn derse bakalmSenin durumuna bakar sancin olur ama açılman olmazsa yapabilir,ama bi sorun görmezse bekleyebilir
Hayirlisi olsun canim haftasi ve gelisimi normal dogum zamanina uygun zatensancılar ztn benı benden alıyor ondan cagırdı kızlar dayanamıcam daha fazla buyuzden alır belkı enerken nezmn derse bakalmNilufer_3457
Canım sancin devam edip açılman olmazsa alabilir cunku sanci bebeğin gelmeye çalıştığının göstergesi gelemeyince bi yerden sonra o da stres olabilir benim ilk doğumun öyle sezaryen oldu.hakkinda hayirlisi olsunsancılar ztn benı benden alıyor ondan cagırdı kızlar dayanamıcam daha fazla buyuzden alır belkı enerken nezmn derse bakalmNilufer_3457
ben tekrardan sabah acile gittiniz sandım pardon canım artık en doğru karar bugün çıkar belli olur önemli olan sağlıkla bebeğin dünyaya gelmesi ve en önemlisi de annenin iyi olması aslında, ebem en son ki konuşmamızda lütfen kendinide düşün göz ardı etme unutma sen iyi olmazsan bebeğine iyi gelemezsin demişti ikinizde iyi olun inşallahCanım hayır sabahki mesajlarımı Görmedin sanırım gece eve dönmüştük Ama öğlende doktorumla konuştuk çağırdı beni ve kızdı biraz Eşim işten gelecek toplantıda Şu an onu bekliyorum görüşmeye gideceğiz muhtemelen Bana sezeryan tarihi verecek sabah Ablamla da konuşmuşlar acile gittiğimi de öğrenmiş Sağ olsun ablam arada olduğu için iletişimimiz daha bir başka oluyor doktorla üçe kadar orada doktorun yanından çıktıgm gibi size de haberdar edeceğim
Canım planlı sezeryanları 39+ ya veriyorlar ben cuma doğsun istedim diye 38+4 e verdi doktor ama senin durumun farklı 38 de gayet iyiSezeryan olacak arkadaşlarım tam olarak haftanız kaç oluyor sata göre o gün ? Pazartesi günü sata göre 38 + 0 oluyoruz sancı çekmemi zaten istemiyordu doktorum boşuna o gün sezeryan yapar mı sizce. 39a girmiş olucaz?
Teşekkür ederim abla ama sanırım gec kaldım sütüm acayip azaldı hastane tipi pompa kiraladım 40 dakikada 60cc zor çıkıyor ki eren kucagimdayken sütüm kıyafetlerimden taşıyordu nasıl cogalticam geri bilmiyorum bu arada sen ve güzel kızın nasılsınız
Allah razı olsun kızlar öyle yapacağız nasipse @bsebse üzerine bir de boğaz enfeksiyonu oluşmaya başladı sanırımKahsen başona gelen başıma geldı görümcemin kızından geçti.. bana Uğradılar gece eve geldiğimde aşağıda kayınvalidemdeymiş. Kızı öptü falan beni evden giderken farkettim hastayım dedi kızı zten sesı degişmiş. Onlara da ayrı Kızdım yani Ben hamileyim bunu bana söylemen gerekir kızıma yaklasma diye kız küçük 4yaşında annesi akıl etmesi gerk..
Bizim tam 39 bitiyor canım.Sezeryan olacak arkadaşlarım tam olarak haftanız kaç oluyor sata göre o gün ? Pazartesi günü sata göre 38 + 0 oluyoruz sancı çekmemi zaten istemiyordu doktorum boşuna o gün sezeryan yapar mı sizce. 39a girmiş olucaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?