2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
38-40 arası istediğin günü seçebilirsin dedi doktorum ben seçtiğim tarihte 38+5 olucam bebiş beklerse o günü

Kızlar yeni geldik hastaneden anestezi için kan ve idrar tahlillerim alındı konuştuk doktorla uzun uzun Pazartesi sabah sekizde gidiyorum nasipse Kızımızı o gün kucağımıza alacağız çok Garibim şu an yani heyecan desem değil şoktayım hala sanırım

Kızlar sabahtan beri ara ara islaklik hissediyorum.normal mi sizce hiç böyle olmamıştım.
Dido44 cnim kusura bkma şuan sırası değil ama tecrübeli olduğun için soruyorum.senin çok var miydi akinti?
Aslında akıntı değil de böyle arada bi damla sica k su gibi bi akıntı oluyordu hafif beyazlık vardı ben akıntı sanıyodum meğer suymus ama sicak geliyordu canım inşallah vaktinde gelir yavrun

Hayirlisi buymus canim..oyle dusun..

Bu arada kızlar hastane susleme çok popüler bir şeymiş hastanede tek süssüz oda bizdik bizim katta
Üzülme canım ya senin aniden oldu hem. Ben süslemiycem de Allah korusun bebise veya bana birşey olsa orda can açısıyla gözüm birsey görmem de. Yaptırdığımız cikolatalardan goturcem, kolonya yeter. Süslemeler yeni çıkan şeyler işte . Evde samimi yakinlarimizla kutlama yapcaz biz inşallah . Hastahaneye pek kimse gelmez zaten . Senin de uzaktı sanırım yakınlarına üzülme hic

AA canım ben tam okuyamadım sen sezeryene mi karar verildi, Allah yardımcın olsun canım benim heyecan korku hepsi karışıyor ama Bebişin yanında olacak ya senin hepsini unutursun,

Aslında akıntı değil de böyle arada bi damla sica k su gibi bi akıntı oluyordu hafif beyazlık vardı ben akıntı sanıyodum meğer suymus ama sicak geliyordu canım inşallah vaktinde gelir yavrun
Amin insaAllah cnim.doktorlar nasil anlıyorlar su olduğunu ?

Cnim sütun için meyve suyu bisküvi çok süt yapıyor taze soğan bulgur bunları tuket. benimde 1hafta hiç su tum yoktu bin yiyeceklerle baya artmıştı.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin bebeginde tez vakitte kucağında olsun inşallah

Hayirlisi olsun canim

AA canım ben tam okuyamadım sen sezeryene mi karar verildi, Allah yardımcın olsun canım benim heyecan korku hepsi karışıyor ama Bebişin yanında olacak ya senin hepsini unutursun,
Evet canım kaç gündür sancı çekip duruyorum normal doğuma müsait değilim genel olarak Doktor Dün yine bana bıraktı Ama zaten geleceğini biliyordum dedi çektiğim sancıların tarifi yok müsait olsam yine beklerdim belki bebek bana göre iri seninle de ılgılenemedım inşallah nasipse Bende senin gibi kucağıma alacağım Sen nasılsın daha iyi misin bebeğin nasıl

Canım hayirlisi olsun daha once de dedim bebisler nasıl isterse öyle oluyor bu işler hiç niye normal olmadi diye hayıflanma önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı ,normal doğurup da bebeğine bakacak onu kucağına alacak halin olmadiktan sonra nerde kaldı bunun doğallığı kolaylığı herseyde vardır bir hayır sağlıkla kavuşursun insallah

Merhaba kızlar anca okudum yazılanları ne çok sey olmuş bu hamilelik gerçekten sürprizlerle dolu.
Dido44 canım çok geçmiş olsun.Allahim şifa versin insalah yavrun çabucak toparlar moralini iyi tut canım sütün olsun bol bol insallah.
@Kartanesii8892 canım demek ki hayırlısı boyleymis sen elinden geleni yaptın bekledin.sezeryan yada normal farketmez saglicakla al kucağı yavrunu .guzel haberlerini bekliyoruz canım .
S Sevimlipanduf canım üzülme sende evini suslersin güzel bir mevlüt yaparsın .yavrun iyi olsun.beterinden korusun AllahimA

Kızlar oğlum bugün çok az hareket etti.ettigi hareketlerde dalgalanma şeklinde.cok korktum zaten kötü acı bir tecrubem var yine aynı şeyi yasarim diye çok korktum.sizde de hareketlerinde azalma oluyor mu ara ara.

Kızlar oğlum bugün çok az hareket etti.ettigi hareketlerde dalgalanma şeklinde.cok korktum zaten kötü acı bir tecrubem var yine aynı şeyi yasarim diye çok korktum.sizde de hareketlerinde azalma oluyor mu ara ara.
Benim bebiş çok çok hareketli değil , bazen sabahtan geceye kadar bile hareket etmediği oluyor , Dr. Günde 10 hareket yeterli dedi.
Allah korusun canım bebisini , eğer öncekine göre çok bir değişme varsa en rahatlatıcı şey doktora görünmek olur

Inşallah gelir canım o zaman. Günlerimiz ayniydi. Çatının uygun olmasına sevindim. Benim de sancim, açılmam yok. Son ana kadar olmamasından korkuyorum. Inşallah açılma vs zamanında olur da, sezeryana gerek kalmaz. Sağlıkla gelir bebislerimiz .

Allah hayırlısını versin sağlıkla kavuşun inşallah canım Alya geliyor

Amin canım inşallah gelir gelmezse de yapacak bir şey yok yeterki sağlıklı bir şekilde doğsun önemli olan o sen açılma için bir şey yapıyor musun canım yürüyüş hurma çömelme hareketi falan bende o da yok bi hurma yiyorum belki açılma olur diye inşallah sağ salim kucağımıza alırız minik kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…