2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım rabbim bir avazda kurtarsın inşallah ilk doğumun sancısı uzun olur derler. Acemilik var sonuçta hangisi gerçek hangisi yalancı çözemiyor insan. Akıntına dikkat et mutlaka işaret verir

Bizim tam 39 bitiyor canım.
Eğer doğumun başlamış olursa ve sen de sezeryan istiyor olursan alabilir.
Yoksa beklerse normal doğum gerçekleşir.

38-40 arası istediğin günü seçebilirsin dedi doktorum ben seçtiğim tarihte 38+5 olucam bebiş beklerse o günü

Hayirlisi buymus canim..oyle dusun..

Hayirlisi olsun canim

Allah hayırlısını versin sağlıkla kavuşun inşallah canım Alya geliyor
. Evet kızlar heyecan başladı Ben de çok çok sağ olun destekleriniz için hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi❤

Şimdi süt falan içtim meyve yedim hareketlendi çok şükür.
Panik yaptım acı bir tecrübe yaşayınca .
Sağol canım Allah hepimizin bebeğini korusun

Canım hakkında hayırlısı olsun ne güzel minik kızın Alyaya kavuşuyorsun Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah normal veya sezeryan fark etmez zaten önemli olan sağ salim yavrunu kucağına alman dualarım seninle inşallah çok güzel geçer doğumun

Aynen canım çok çektin zaten demek hayırlısı böyleymiş sağlıkla gelsin de Bebişin nasıl gelirse gelsin, Bugün 2. Günüm canım biraz daha iyiyim ama canım acıyor yani acımıyor desem yalan olur kalkıp otururken bi destek gerekiyor ama ilk güne göre çok daha iyiyim zamanla geçecek ağrılar sabırlı olmak gerek, şimdi sütüm gelsin derdindeyim makine ile saat başı 15 er dk sağıyorum şişti göğüslerim ama tam olarak boşaltım sağlayamıyoruz demekki ağrı olmaya başladı

Kızlar sabahtan beri ara ara islaklik hissediyorum.normal mi sizce hiç böyle olmamıştım.
Dido44 cnim kusura bkma şuan sırası değil ama tecrübeli olduğun için soruyorum.senin çok var miydi akinti?
Kiz bendede avuc ortasi kadar yesil kati birsey geldi ara ara adet sancisi gibi sancilarda vardi halsiz dustum yatmistim uyumus kalmisim

Bu arada kızlar hastane susleme çok popüler bir şeymiş hastanede tek süssüz oda bizdik bizim katta
Boş ver canım.
Bence çok da lüzumlu değil.
Bu iş aldı yürüdü artık sırf gösteriş ve yarış haline geldi. Üstelik dugunden farksiz yapıyor bazilari. O kadar acı, ağrı ve endişeyle zevk alıyorlar mı bilmiyorum.

Mühim olan annenin ve bebeğin sağlıkla birbirine kavuşması.
Nazar diye de bir şey var.

Allah korusun doğumda ne olacağı belli de değil. Kotu bir şey olsa o süslerin ne önemi kalacak ki.

Şimdi süt falan içtim meyve yedim hareketlendi çok şükür.
Panik yaptım acı bir tecrübe yaşayınca .
Sağol canım Allah hepimizin bebeğini korusun
uyku periyotları çoğalıyor ya bır de yerı azalıyor benım de eskıye nazaran aniden yavaslamıstı sakin ol canım korkma Allahn ıznı ıle gebelıgını saglıkla tamamlayıp yavrunu kucagına alıcaksn❤

Hayırlı olsun canım.
Sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun insaallah

Stres yapmamaya çalış canım kimisinin Hemen gelmiyor Sezeryanda genelde Zaten bildiğim kadarıyla zamanında sezeryan olanların geliyor benim de gelmeme ihtimalim yüksek inşallah sütüm olur benım de en azından senın baslamıs gelmeye boyle dusın devamı.ınsallah gelıcek çantama süt pompasını koymuştum Ben de iyi yapmışım o zaman çok lazım oluyormuş demek. Gerçekten herkes söylüyordu bana da acıların İnşallah daha de diner canım

Kiz bendede avuc ortasi kadar yesil kati birsey geldi ara ara adet sancisi gibi sancilarda vardi halsiz dustum yatmistim uyumus kalmisim
cnim bildiğim yeşil katı afedersin sümük gibi olan akinti nişan olarak geçiyor eltimde öyle gördü.Cnim bide senin artık vakti gelmiş 36haft.sonra normal dogum olarak kabul ediyorlar.ama benim minik çok küçük daha.

Kızlar oğlum bugün çok az hareket etti.ettigi hareketlerde dalgalanma şeklinde.cok korktum zaten kötü acı bir tecrubem var yine aynı şeyi yasarim diye çok korktum.sizde de hareketlerinde azalma oluyor mu ara ara.
Zaman su aralikta diye net birsey diyemem kuzum ama arada bi sanki duymim diye parmak ucuyla yuruyor gunboyu ama sen gibi bende evham yapiyorum ertesi gunlerde ise yırtip disari cikacak gibi oluyor bende diyorum artik bugun sende yorgun gunundesin galiba kimildamiyorsun ama bu ikigune ucgune olan birsey degil arada bir 10gunde 15gunde bisefer sesiz oluyor diger gunler acısını cikariyor eskiye nazaran hareketleri daha belli dalgalanmalar oluyor karsisan belli olacak guclu hareketleri oluyor canim sen uzme o iyidir saklanmiştir biyerlere ertesi güne güç topluyordur seni huzursuz etmek icin

Kiz dur nişan falan deme ben kendimi hazir hissetmiyorum ayni o tarif ettigin gibi kati yesil birsey geldi hem pecetede vardi hep silerken birsuru geldi ama kan yoktu kahverengide degildi 37+1 iz sende korkma bacim artik iliski durumlarida pek olmadi icin akintilarin gelmesi normaldir yaziyordu biyerde oyle bi akintidir evham yapmayasin guzel dusun guzel olsun

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35
6-@cnmsncnm
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb
12-? Kim olacak merakla bekliyoruz

Doğum için günü belli olanlar
@Kartanesii8892 24/12/2018
mini87 25/12/2019
delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
oozzee 03/01/2019
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
Missyiru 19/01/2019

12. Annemiz @Kartanesii8892 sağlıkla kavuşun inşallah meleğine

Arkadaşım panik yapma dün bile söyledi doktorum 36dan sonra normal kabul ediyoruz.endişe edilecek bi durum yok.tabi o akinti normalde olabiliyor.benimde ağrım var.
İNŞALLAH bütün bebekler sağlıkla sihhatle gelirler.

Canım benim ilk gebeliğim de aşılamaydi.
Doktorum senin doktorunla aynı şeyleri soyledi ben zaten korktuğum için kabul etmiştim. Sonradan pişman oldum.
İyi düşün iyi karar ver. En güzeli normal tabiki ama dogumda neler olacağını ancak Allah bilir. Hangi yolla olursa olsun sağlıkla kavuşun inşaallah

Amin canımm Allah razı olsun❤❤

Canım beni etiketlemeyi unutmuşsun :)
Senin de günün hayırlı olsun inşallah sağlıkla ve hayırla kavusursun bebeğine

Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah prensesini.

Dogumdan cok korkuyorumya allahim cok basit bi dogum nasip etsinde hepimize bumuymuş diyelim sende bacim icin rahat degilse bi acile git bebisin suyuna falan baktir en azindan icindeki suphe gider gecenlerde benimde sen gibi heryanim
İslakti gidim gitmim derken muane gunu geldi doktor birsey demedi demekki bebis suyu degilmiş seninde oyledir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…