2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yeşil sümüksü akıntı nişan olabilir, Doğumun yaklaştığının işaretçisi olabilir. Doktora danışın çok geçmeden.
Bizim doktora ulaşmam icin hastaneye gitmem gerek canim ya hastane telefonlarina bile bakmiyor carsamba cati muanesi var ozaman sorsam
Olurmu ki cokmu gec olmus olur yada aksam hastaneyemi ugrasam ki

Bizim doktora ulaşmam icin hastaneye gitmem gerek canim ya hastane telefonlarina bile bakmiyor carsamba cati muanesi var ozaman sorsam
cnim bende akşam acile gitmeyi düşünüyorum istersen sende bi görün.

Çok geçmiş olsun canım tavuk suyuna limonlu naneli çorba yap iç mandalina portakal tüketici bol bol arkadaşım

Maşallah maşallah kuzuya

Canım benim Aralık'ta doğum yaosamda ben Ocak annesiyim bu kadar şey paylaştık sağlıkla kucağımiza alalım kuzulari inşallah

İnşallah canım şimdi de nasıl hareketli insan korkuyor işte sağlıkla bir kavuşsak.
Pazartesi guzel haberini bekliyoruz inşallah canım seninde

Canım şimdide çok hareketli ama 3 4 saat alamayınca paniklerim annelik iç güdüsü insanın aklında bin türlü şey geçiyor annecimde korktu kadın .

Amin canım sagolasin doktor alttan elle muayne etti sonra elindeki sıvıya baktı suyun geliyor dedi doğuma aldı ama ağrımadı canım

Kesinlikle canım. Bebek ve bizim için hangisi uygun olacaksa o olsun öncelikle. Valla o konuyu doktora sordum hatta perine masajı, hurma vs. Hiç gerek yok uygun dedi, bilemiyorum. :/ Cuma günü tekrar kontrol var. Açılma olmazsa o zaman önerir sanirim. Bir sorun olmadığı için şu an öneride bulunmadı. 6 Ocak'ı bekliyoruz dedi.

En azından belirsiz sancılı durumun sona ermiş olacak. Bebişin de artık kocaman oldu canım zamanı artık. Sağlıkla gelsin :)

Aaayy hadi sağlıcakla inşallah kavuşuyorsun bebeğine canım hayırlı olsun

Eğer nişansa 36 saate kadar sürebiliyor Doğumun başlaması sanırım ama bunlar hep genelleme, doktor bilir en doğrusunu. Onun için de görmesi gerek, gözünüzü korkutmak istemem hazırlıklı olmanız için yazmak istedim.

Şimdi süt falan içtim meyve yedim hareketlendi çok şükür.
Panik yaptım acı bir tecrübe yaşayınca .
Sağol canım Allah hepimizin bebeğini korusun
Amin canım ,ses vermesine sevindim bebisinin,
tatliyla hareketleniyorsa ne iyi ben, ben ne tatlılar , şekerli şeyler icsemde hareket etmiyorsa etmiyor , endiselendirecsk türden yani benim bebiş
Bu yüzden huyunu suyunu çok merak ediyorum , rahat bir tip olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…