- 22 Kasım 2010
- 11.430
- 20.584
- 598
Hastaneye gitmeyi dusunmuyormusun. Bacim
Canım ya çok geçmiş olsun Allah bağışlamış bebisine, o da en kısa zamanda toparlanır annesine kavuşur inşallah . Bundan sonrasi daha güzel olur sizin için sağlıkla geçirinİsmini Muhammed koyduk canım,
Allah razı olsun
Sizlerde sağlıkla affiyetle yavrunuza kavuşun inşaAllah
Ben bugün daha iyiyim artık, 1hafta oldu..
Gebelik zehirlenmesi ile acilden sezaryen olduğum için çok komplikasyon yaşadım.. Aşırı derecede çok.. Herşey ters gitti ve doktorum büyük bir sadaka ver gerçekten ölümden döndürdük seni dedi.. Herşey Allahtan tabiki iyi giden bir gebeliğimin son 3gününde yüksek tansiyondan bunlar başıma geldi.. Doğuma gideceğim akşam beni görenler sen sabaha çıkamicak gibisin diyip kuran okudular başımda.. Düşman başına vermesin ama derler ya evladını görünce herşey geçiyor.. O çok doğruymuş ben henüz yavrumu kokliyamadım her gün küvezine ağliyarak gidiyorum ama hamdu senalar olsun yavrumu bir kaç güne bana teslim edecekler.. Bol bol süt sağıyorum. Size tavsiye ederim sezaryenle doğum yapacak olanlar mutlaka süt pompası da bulundurun çook faydasını görürsünüz kızlar..
Eskiden kadinlar hep boyle anlarmis hatta dun annemde bana dedi göbeğin göğsünden ayrılmaya baslamis diyeKızlar şimdi arkadaşımla konuştum göğüsle göbeğin arasına dört parmagin gidiyorsa doğum yakindir dedi, benim iki tanesi ancak sigiyorSiz duydunuz mu böyle birşey
Bi diyorum gideyimPapatyalardaguzel
Bence ikiniz de gidin ya belli olmaz bana da doktor kanama olursa, sancı,suyun gelirse hiç beklemeden gel dedi riske atmayın
Duşa girmeye korkuyorum acırsa ameliyat yerim diyeama ter içindeyim galiba kokuyorum Bugün yıkacayacak eşim beni bi tabure koyacağız banyoya otururken en azından su döküneceğim, yok aslında beyaz şeylerden ama şöyle diyim ilk sağmaya başlıyorum ya atıyorum 10 damla sorunsuz geliyor her makine vakumladığında sonra artık 2 vakumlamada bir damla 3 vakumlamada bir damla diye gittikçe azalıyor ve 3 dk sağmayla sol göğsümdeki süt bitiveriyor
Kızlar kahverengi lekelenmem var. Dr a gitmek gerekir mi? Sancim agrım falan yok
Hanımlar bulaşık makinesi aldım . 3 defa çalıştırdım henüz . Bakıyorum da bazu parçalar temizlenmemiş çıkıyor. Bir kaç kaşık , 1 tabak, tava bunlarda yaşadım bunu. Mağaza servisi gönderelim dedi ama makinada bir sorun yok ki.
Bu olağan bir durum mu acaba diyorum. Sizlerde de böyle oluyor mu?
Canım evle falan uğraşma git hemen geçen biz yatak dağınık kahvaltı masada çıktıkCok uzuldum kuzum rabbim simdiki yavruna uzun omur nasip etsin dun enfeksiyondur diye paketlediler bugun akinti rengi kahverendiye dondu alel acele eve supirge tutuyorum ne olir ne olmaz
Evet bunu büyükler der benim 10gundur 4parmaktanda asagida karnımKızlar şimdi arkadaşımla konuştum göğüsle göbeğin arasına dört parmagin gidiyorsa doğum yakindir dedi, benim iki tanesi ancak sigiyorSiz duydunuz mu böyle birşey
Canım açıkcası ben sağmayı hiç bilmiyorum ama tek bildiğim makinenin bebekten az çektiği sütü asla makineyle ölçmeyin bebek çok daha kuvvetli çeker diyordu kitaplar o yüzden az diye düşünme çekmeye devam et ama banyonun müthiş etkisi oluyor vücudunda rahatlar uyumaya çalış bol bol süt için en önemli uyku ve suDuşa girmeye korkuyorum acırsa ameliyat yerim diyeama ter içindeyim galiba kokuyorum Bugün yıkacayacak eşim beni bi tabure koyacağız banyoya otururken en azından su döküneceğim, yok aslında beyaz şeylerden ama şöyle diyim ilk sağmaya başlıyorum ya atıyorum 10 damla sorunsuz geliyor her makine vakumladığında sonra artık 2 vakumlamada bir damla 3 vakumlamada bir damla diye gittikçe azalıyor ve 3 dk sağmayla sol göğsümdeki süt bitiveriyor
Canım sende git bence draKızlar kahverengi lekelenmem var. Dr a gitmek gerekir mi? Sancim agrım falan yok
Benim de öyle. Ağrım sancim hicbir şey yok. 10 saat aralıksız, uykum bölünmeden uyuyabiliyorum hatta. :)))2 de uyudum. 12de uyandım. İnşallah Ocak 'ta doğar. :)Bu arada gebeliği en ileri olanlardanım ama hiçbir dogum belirtim yok. Yerini cok sevdi benimki herhalde :)
Ben kızımda doğmak bilmemişti =) bazı bebekler anneyi bekletiyorlar bol bolBu arada gebeliği en ileri olanlardanım ama hiçbir dogum belirtim yok. Yerini cok sevdi benimki herhalde :)
Benimde büyük oğlan doğmak bilmemistiBen kızımda doğmak bilmemişti =) bazı bebekler anneyi bekletiyorlar bol bol
doktoruna sordun mu peki hiç canım??Ayni cnm.benimde o sekil duruyor. Poposu tamiki gogsumun ortasinda altta. Sirti sol yanimda boyluca. Kafasini hic hissetmedim ben o daha derindeyse. Ayaklari da ayni seninki gibi sagda gerindikce popo yukari cikiyor tepe olusturuyor. Hickirinca da sol gobegim atiyor
dönmez inş tekrar ters yöne şu saatten sonra. Çok üzülürüm vallaBnm hep kasığa kafasını dayamış şekilde duruyor hıçkırıkları da hep altta hissediyorum. Dr bana bu saatten sonra makat gelişe dönmez kalır böyle dedi cnm ama bilmiyorum ki bu bebelerin sağı solu belli olmuyor pek
sağol canım benim, bende öyle düşüneyim bari . Hıçkırdıkça popo attırıyo deyim :))Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularınıza önceki acınıza ilaç olucaklar inşallah ❤
Canım döndüğünden beri bazen tam tarif ettiğin yerde bazen de daha aşağı özel bölgemde hıçkırdı ama her gidişimde başgelişti o da aynı pozısyondur endişe etme bencehatta grçenlerde eşime dedim ki tam göğüs altımda hıckırıyor bu belkı poposu oynuyordur illa kafa oynıcak bişey yok falan da demişti:) tüm vücut etkılenıyor ya hıckırınca istemsizce
Ben depend in kilot bezini aldim daha kibar duruyor, gogus icin gumus kapak aldim, mama almadim emmezse hemsireler soyluyor zaten esim hemen alir gelir eczaneden, bitter cikolatayida o kadar dert etme kantinden alir esin yemek yiyecegin zamnGünaydın herkeseBen eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?