2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar şimdi arkadaşımla konuştum göğüsle göbeğin arasına dört parmagin gidiyorsa doğum yakindir dedi, benim iki tanesi ancak sigiyor Siz duydunuz mu böyle birşey

Canım ya çok geçmiş olsun Allah bağışlamış bebisine, o da en kısa zamanda toparlanır annesine kavuşur inşallah . Bundan sonrasi daha güzel olur sizin için sağlıkla geçirin

Kızlar şimdi arkadaşımla konuştum göğüsle göbeğin arasına dört parmagin gidiyorsa doğum yakindir dedi, benim iki tanesi ancak sigiyor Siz duydunuz mu böyle birşey
Eskiden kadinlar hep boyle anlarmis hatta dun annemde bana dedi göbeğin göğsünden ayrılmaya baslamis diye

Papatyalardaguzel
Bence ikiniz de gidin ya belli olmaz bana da doktor kanama olursa, sancı,suyun gelirse hiç beklemeden gel dedi riske atmayın
Bi diyorum gideyim
Bir diyorum sanci yok suda gelmedi nettede pek rahat korkmayin nişan gelmesinden dogumun yakin oldunun habercisidir yasaminiza devam edin diyor

Canım gebe okulunda ebe söylemişti. Lahana yaprakları dolu memede süt akışını sağlıyormuş. Sağdıktan sonra buzlukta bekletilmiş lahana yaprağını özellikle dolu sert olan yerlere temas edecek şekilde 15-20 dk tutmak iyi gelirmiş bi dene istersen

Canım servisi çağır birde kirini akitmaz isen tam temizlemiyor

Cok uzuldum kuzum rabbim simdiki yavruna uzun omur nasip etsin dun enfeksiyondur diye paketlediler bugun akinti rengi kahverendiye dondu alel acele eve supirge tutuyorum ne olir ne olmaz
Canım evle falan uğraşma git hemen geçen biz yatak dağınık kahvaltı masada çıktık

Evet bunu büyükler der benim 10gundur 4parmaktanda asagida karnım

Canım açıkcası ben sağmayı hiç bilmiyorum ama tek bildiğim makinenin bebekten az çektiği sütü asla makineyle ölçmeyin bebek çok daha kuvvetli çeker diyordu kitaplar o yüzden az diye düşünme çekmeye devam et ama banyonun müthiş etkisi oluyor vücudunda rahatlar uyumaya çalış bol bol süt için en önemli uyku ve su

Bu arada gebeliği en ileri olanlardanım ama hiçbir dogum belirtim yok. Yerini cok sevdi benimki herhalde :)
Benim de öyle. Ağrım sancim hicbir şey yok. 10 saat aralıksız, uykum bölünmeden uyuyabiliyorum hatta. :)))2 de uyudum. 12de uyandım. İnşallah Ocak 'ta doğar. :)

doktoruna sordun mu peki hiç canım??

dönmez inş tekrar ters yöne şu saatten sonra. Çok üzülürüm valla

sağol canım benim, bende öyle düşüneyim bari . Hıçkırdıkça popo attırıyo deyim :))

Ben depend in kilot bezini aldim daha kibar duruyor, gogus icin gumus kapak aldim, mama almadim emmezse hemsireler soyluyor zaten esim hemen alir gelir eczaneden, bitter cikolatayida o kadar dert etme kantinden alir esin yemek yiyecegin zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…