2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dikişler acımaz mı banyo yapınca
Doktor bişey demedimi banyo için ondan mı bekliyosun hem zaten sen doğum yapalı bi kaç günü geçti.bant varmış su geçirmeyen çoğu kişi yazmıştı.oyle yapabilirsin.
Ben kaç gün geçti hatırlamıyorum ama doktorun dediği gün banyo yapmıştım.yapacagım gün bi tarafı hafif tümsekti dikişin ve yanma zonklama vardı.banyo yaptım akşamına küçücük bi yerden su gibi akmıştı hemen doktora gittim ama bişey yok gayet normal demişti.heralde iltihap olmuştu aktı oda pansuman yapıp yolladılar.onun için çokta takma banyo işini .

3. gunum Bugün, su geçirmez bant yapıştırıldı zaten hastanede istediğin zaman duşa girebilirsin de denildi, ben biraz kendim ya acırsa ya ıslanırsa diye korkumdan

Bant yapıştırırlar herhalde ya. Onun için acele etme sezaryene girmeden bile sorsan olur nasılsa ameliyat sonrası hemen banyo yapmazsın gerekirse eşin eczaneden alır.

Benim de öyle. Ağrım sancim hicbir şey yok. 10 saat aralıksız, uykum bölünmeden uyuyabiliyorum hatta. :)))2 de uyudum. 12de uyandım. İnşallah Ocak 'ta doğar. :)
Uykunun bölünmemesi konusunda cok sanslisin. Benimki 26.haftadan beri bas aşağı pozisyonda aşağı baskı yapiyo yarim.saatte bir wc deyim ama bunun erken doğumla hic alakasi yokmuş:) kanala girmeye niyeti yok hic sipanin

3. gunum Bugün, su geçirmez bant yapıştırıldı zaten hastanede istediğin zaman duşa girebilirsin de denildi, ben biraz kendim ya acırsa ya ıslanırsa diye korkumdan
Su geçirmez bantsa geçirmez ki. Hem duş rahatlatır ılık ılık iyi gelir, zaten bir şampuan hafif bir sabun yada duş jeli yeterli olur. Tecrübeli değilim ama ben 3 gün bile sabredemem sanırım. Regl olunca da ılık duş rahatlatıyor ya

Ozmn korkma yapmak istiyosan rahatca yap.doktor yapabilirsin demiş sonuçta bantta var.hem daha çok rahatlarsın .

oh ne guzel valla kuzum en korktugum sey ev daginikken dogum yapmak ya ben herkesin her isini yaptimda bize gelince yapacak yok
Benimde ya hayır sanki peşimize düşüp gelcek:)))deminden beri okuyomda akıntım var lekelenmeye döndü sonra da tuvalet banyo evi süpürüyom deyince aynı ben dedim:))))

cnim sen dün acildemi bkindin alttan bktilarmi?
Evet canm özelde muane oldum hastanenin dogumhane bolumunde baktilar
Ozellerde doktor olmuyor malesef bir kiz vardi hemsire o eliyle bakti acilman yok dedi kalp atisini dinlediler bukadar usg de falan bakilmadi ben aslinda ultrsnda falan bakilir suyu iyimi sonra nstde sanci varmi diye bakarlar diye dusundum ama doktor olmayinca malesef ilac verip gonderdiler kuzum

Benimde ya hayır sanki peşimize düşüp gelcek:)))deminden beri okuyomda akıntım var lekelenmeye döndü sonra da tuvalet banyo evi süpürüyom deyince aynı ben dedim:))))
Kimseden umudun olmazsa ölüyorda olsan elinden geldi kadar yapmaya çalisiyorsun

oh ne guzel valla kuzum en korktugum sey ev daginikken dogum yapmak ya ben herkesin her isini yaptimda bize gelince yapacak yok
Açıkcası kimseyi önemsemiyorum umrumda değiller sadece sağ salim doğurmak derdim =) sende takma bence çünkü alışacaksın çocuktan sonra

Bekledikçe kilosu artiyor. Bir haftada 350 gr almıştı gecen. Bu hızla giderse ve 40a kadar beklerse 4 kg i geçiyoruz korkmaya basladim
Geçmez canım kilo almıyorlar son hafta doktor sen doğuramazsın 4ü geçcek dedi 3680 doğdu

Ben depend in kilot bezini aldim daha kibar duruyor, gogus icin gumus kapak aldim, mama almadim emmezse hemsireler soyluyor zaten esim hemen alir gelir eczaneden, bitter cikolatayida o kadar dert etme kantinden alir esin yemek yiyecegin zamn
ay yıne de hazır olsun takıntısı var benim de bugun bıkac süs için cıkmısken alaym dıye dusundum sagol canım aynen kahve cık. da en kolay seylr dedıgın gb

Kimseden umudun olmazsa ölüyorda olsan elinden geldi kadar yapmaya çalisiyorsun
Benim de kimsem yok kocamdan başka o da bıktı temizlikten artık yapmak istemiyor ben yapamıyorum derken ev dandini haftaya doğum var bi kadın bulup bu hafta temizletcem öyle pasta börekte yapmadım çünkü 40 ı çıkana dek kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…