2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
3. gunum Bugün, su geçirmez bant yapıştırıldı zaten hastanede istediğin zaman duşa girebilirsin de denildi, ben biraz kendim ya acırsa ya ıslanırsa diye korkumdan
Bazıları su gecirmez bantın da uzerine strec film fln serip yapilabiliyor guvenilmeyince :) su gecirmez bant gecirmiyormus ama ben kesin buzdolabi posetidir, strec filmdir bisi sarardim kesin

Yaa gelicem diyene nasil gelmeyin dicez cok endiseliyim bu konuda ben de gelmesinler istiyorum 40 ina kdr ama nasil engel olcam

Açıkcası kimseyi önemsemiyorum umrumda değiller sadece sağ salim doğurmak derdim =) sende takma bence çünkü alışacaksın çocuktan sonra
Öyle canim önemsemedigim icin yapimde cıkayim dedim sancim falan yok allaha sukur sadece kahverengi akinti geldi bikere oda önemli
Degil falan yaziyordu nette cokta aldiriş etmedim aldirsam ne olacak gerci hastanede doktor bile yok ellerini sokup sokup geri yolluyolar

Teşekkür ederim canımm hayırlı haberlerı verırım ınsalalh burdan. dediğin gb dr.a da danısmak lazım her bünye de farklı belkı cok agrım olur da hıc takamam
Canım az kaldı inşallah kavuscaksın bebegıne bizim de dualarımız senınle kötü seylerı aklından cıkar bebegın daha da ıyı oluyor sen de ıyı olucaksın. Ben de yarın sabah sezaryen olacagım luzum
Canım sabah gider gitmez serum takıyorlar aç olduğun için o yüzden aç. Hissetmiyorsun
buna çok sevindiiimmmm❣
Hic oyle dusunme canim.sancimiz yok ama belki bizde normal doguramicaz..
Icinde kalmasin..her seyin hayirlisi diye diyoruz ya . Sen elinden gelen bisey degilki.
Öyle ama ne biliyim okadar istedim ki sımdı bıle dıyorum keske gelse suan da gercek sancılar ve gelse normal ama ınsallah sızlerın aksılık olmadan olucak❤
Canım koyu renk normal diyorlar ya ondan

Kizlar yazipta cevap veremediklerim varsa hakkini helal etsinler ev temilemeye basladim
Ne olur ne olmaz diye dunku yesillik bugun kahverengi oldu akıntı gibi degil ama uzanip
Gelen birsey vardı kati ve kahverengip
kaolay gelsın tanemcımm. kızlar nişan olmasın onlar ya Papatyalardaguzel

Bosver bide milletin yiyeceginlemi ugrasacaksin heryer 5dk mesafede oyle birsey oldumu pastaneler marketler dolu alirsin kuru pasta tamm
Benim kocada menuskusten dolayi dizi rahatsiz acikcasi 9aydir kendim yaptim iki uc kere banyoya su tutuverdi okadar canm tek istegim
Sag salim bebek dogsun kimse yardim falan etmesin ablam geldi sozde yardima daha eziyeti oldu kahvaltisini hazirla biz cay icmeyiz esimde bende sadece kahvaltida bu sabahtan askama
Kadar cay icen biri cay koy getir gotur o gitti kendime gelemedim aglamaktan allahm saglik versinde kimseye muhtac olmayalim

Valla kuzum eger nişansa sıkıntılı bir durum yok dogumun habercisi diyorlar
Arada bi sancı giriyor Bel kisimina ama bilemedim
Bende ne oldugunu

Bu arada gebeliği en ileri olanlardanım ama hiçbir dogum belirtim yok. Yerini cok sevdi benimki herhalde :)
Bacim gelesi yok galiba gerci hiç belli olmaz bu işlerde ay seninde 12 gun var dimi doguma normalmi olacak ilk gebelikmiydi senin

Ben de size katılıyorum. Bana da aynısını dedi iki ayrı doktor. Haftaları da yakın arkadaşların.
Kız sanci falan birsey yok dun basladi yesille simdi kahveye dondu sabah geldi oda bidaha gelen giden yok hafta ici olsa gidicem dun gece gittik doktorda yok
Hemsire vardi daha 19 yaslarinda elledi parmaklari doktoru aradi mantar kremi verdiler yolladilar napacam bende sasirdim bizim
Doktor numarasinida vermiyor dogum baslarsa 3. Kata gel diyor

Kızlar son kontrolümüz de ebe bana lohusa kulağına gerek yok buradan hasta bezi vereceğiz sen Orkid al büyüğünden çok olursa kanama olursa buradan takviye yapılır dedi
Göğüs kremini kullanmaya başla dedi
İncir ye gergin bir iki tane dedi perşembe günü incir hoşafı yapılışı yanında getir cuma günü içersin dedi
Bebek için çorap şapka eldiven takımların içinde illaki olsun dedi
Kendine bol bol atlet getir çok terliyorsunuz dedi

Nescafe ve bitter çikolata yanında olsun dedi

Ne gıcık doktormuş o ya özelde mi ? O zaman yarına git bi baksınlar zaten artık her hafta gitmiyor musun artık

İlk hamileliğimde 37 haftada geldi kızım suyum gelmişti yani Doğum haftalarındasınız artık ben duramazdım. Doktora ulaşamamanız kötü olmuş yarına kadar bi sıkıntı olmaz umarım.

Canim incir ne içinmiş incir hoşafı ne ise yarıyormuş biz de yiyelim benim dr sezaryen daha tarih net değil ama koyarim cantama

İlk hamileliğimde yapabilmiştim şuan göbek fıtığından eğilip kalkamıyorum =( o yüzden canım keşke temiz olsa ama öyle bir şansı yok hayırlısı olsun ben kabup etmiyorum anneleri kaynanaları gelip çay içip gidiyorlar geçen komşuma şikayet etmiş çok nazlı şimdikiler bizde doğurduk diye inanmıyorlar hasta olduğuna bi tas çorbaları nasip değil

Yaparım türk kahvesi kısa oturma mesajı olur =) çok gelmek isteyene

Yaa gelicem diyene nasil gelmeyin dicez cok endiseliyim bu konuda ben de gelmesinler istiyorum 40 ina kdr ama nasil engel olcam
Açıkcası bugün çok daha fazla ihtiyacım varken yanımda olmayan kimseyi kırılacak mı diye düşünmüyorum her gördüğüme söyledim zaten kabul edemeyeceğim üzgünüm kimsem yok çocuklarıma zor bakarım dedim anladılarsa artık =) doğunca göreceğiz

Ya arkadaşlar benim sezeryandan en korktugum sey ilki sezeryan olanlar belki bilir sonta torbasi takilmasi bana iskence gibi dusundukce tuylerim diken diken oluyor acaba narkoz verdikten sinra taksalar olmaz mi

Çok geçmiş olsun canım haftamız aynıydı seninle Rabbim başka acı keder vermesin
Bu arada bizde muhammed koyduk benimde ara ara sancı larım oluyor ama çok erken daha hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…