2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmez canım kilo almıyorlar son hafta doktor sen doğuramazsın 4ü geçcek dedi 3680 doğdu
Inşallah cnm. Son haftalarda cok hızlı kilo alınca endise ettim her muayenede şaşırıyorduk kilosuna. Gerci bnm doktor 4 kilo üstünü epizyosuz dogurtmasiyla ünlü ama bakalim :) her dogum uygun olmayabilir tabii

Ya arkadaşlar benim sezeryandan en korktugum sey ilki sezeryan olanlar belki bilir sonta torbasi takilmasi bana iskence gibi dusundukce tuylerim diken diken oluyor acaba narkoz verdikten sinra taksalar olmaz mi
Ben onu hiç hatırlamıyorum ya önce takılmadı eminim de sonra takıldı mi ne ara takıldı cıktı hiç hatirlamiyorum gidersem sorayim

Dualarım seninle canım haberleşelim olurmu belki yarın aynı katta yatıyor olabiliriz bebeğimi çıkartıklarında 2
İnci katta bebek bölümünde yatıcaz biz bir kaç gün.. @Kartanesii8892
canımm cokguzel olur haberleselım yarın mı cılarıcaklar ınsallah dualarım senınle canım ya❤

Valla kuzum eger nişansa sıkıntılı bir durum yok dogumun habercisi diyorlar
Arada bi sancı giriyor Bel kisimina ama bilemedim
Bende ne oldugunu
Evet canım genelde zaten son haftalarda nişan geliyor benim bildiğim kadarıyla arkadaşımın da geldikten 2 gün sonra doğum olmuştu. hatta o anlamıstı geldıgını agdacıya gıtmıstı hemen:)

Ne degisik bir hastane ozeldr kesin hemsirelerde tecrubesi anlasilan...icine sinmiyorsa degistr bence hastaneni, nobetci dr yok mu orda ?

Ya arkadaşlar benim sezeryandan en korktugum sey ilki sezeryan olanlar belki bilir sonta torbasi takilmasi bana iskence gibi dusundukce tuylerim diken diken oluyor acaba narkoz verdikten sinra taksalar olmaz mi
İlkini bende hatırlamıyorum ama.ikincide çok uğraşmışlardı.hatta doktor tedavi olmalısın idrar yollarında bişeymi var felan demişti öyle kaldı.
Her aklıma geldiğinde bende diyorum krşke uyuduktan sonra taksalar yada takmasalar hiç çünkü ben hemen çıkarttırıyorum uyanınca

Banada kyvde eskiden de 40li yaşlara yakın doğum olurdu hiç biri senin gibi olmazdı dedi anne eminmisin dedim eskiden 40li yaşlara yakın veya o yaşlarda kadınlar kyvde olurdu erken evlenirlerdi diye birde 24 saat sen o kadınlarla mi yaşadın dedim.

Bana nazlisin dedi kendince

Bana uyuşturma olunca takılacak dendi ilkinde de genel anestezi aldıktan sonra takılmıştı canım

Benim ilk ameliyata giderken yürüyerek gitmiştim ameliyat masasına kadar uyuşturunca naptılarsa yapmışlardı =) ama şimdi rica edeceğim

Karaktersiz bunlar bende hiç yüz vermiyorum ne doğuma götüreceğim ge lir görür giderler Allah sağlık versin inşallah çabuk kalkarım

Kızlar sürekli geriliyorum Cevap vermek istemiyorum ama sürekli Kayınvalidem aşağıda iken Şimdi hiçbir Doktor riski almıyor biz iki gün sancı çektik Normal doğurduk bilmem ne. en ufak şeyde bebeği alın diyorlar gibi konuşuyor zor Sabrediyorum sakin olmaya çalışıyorum ama yani benim elimde sanki anlamıyorum bu insanları giderayak Snki ben kendim keyfi seçmişim de insan düşünür ya sinirlerim bozuldu iyice. Kendisi son cocugumu 5.900dogurmus kalcası cıkmıs gel de sinirlenme ozmana bıle rısk varmıs ıste bu bıle kanıtı yanı

Karaktersiz bunlar bende hiç yüz vermiyorum ne doğuma götüreceğim ge lir görür giderler Allah sağlık versin inşallah çabuk kalkarım
Esim haber verdi 10 ocakta buradaki şehir hastanesinde endokrinolojide biopsi olacak o zamana gelecekler sanırım kybaba ile icim soğudu en azından ilk 10 gün rahatım
İnsallah iyi oluruz ve çabuk kalkarız canım

evet ya uyuttuktan sonra taksalar keske ben devlete gidiyorum takip oyle gonderdiler ameliyata ama ben oyle birsey girmedim acisindan bayilacaktim bu sefer birakmam herhalde

Inşallah cnm. Son haftalarda cok hızlı kilo alınca endise ettim her muayenede şaşırıyorduk kilosuna. Gerci bnm doktor 4 kilo üstünü epizyosuz dogurtmasiyla ünlü ama bakalim :) her dogum uygun olmayabilir tabii
Rabbim sağlık güç kuvvet versin inşallah nasip oldu mu el getirir yel getirir derler ya ikinizin de iyi olacağı hangi yol ise o nasip olsun inşallah

hahahah çok güzel lafı sokmussunnn

Sezeryan olacak her anne adayına uygulanan kyvde ve mahalle baskısıni yaşıyorsun bana diyor 10-11 yıl geçmiş niye normal dusunmuyorsun sanane dememek için zor durdum ben sezeryan olacağım dedim kestirdim sık dişini verme canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…