Bizim gün belli olmadığı için merak var ama heyecan yok.Onunda yaparım canım var heyacan 11 yıl sonra tekrardan yıllarca aranılan bebeğe kavuşacağız Allah nasip ederse ilk kez gibi heyacan korku var amin canım
Sen nasılsın paşalar nasıl kardeş için heyacsnlilar mi benimki merak içinde yarın okula gitmeyecek mis bizimle gelecek doğuma
Canım sağol adaçayı var onuda gargara yaparımGünaydın canım adaçayı varsa onla gargara yapabilirsin bal zencefil limon karışımı da iyi gelir oğlusun gelince hepsi geçer gider inşallah :) insan duygulanıyor aylardır burda birçok şey paylaştık sonunda yavaş yavaş yavrulamızs kavuşuyoruz inşallah hepsi sağlıkla hayirla gelsin
Dualarimiz seninle ❤❤ cidden cok heyecanli bir durum Rabbim saglicakla kavustursun sizi ❤❤ guzel haberlerini bekliycez senin eskisi kadar firsatin olmiycak gerci :) bitti cok sukur dunde halilarim geldi evdeki isler bittiEvet canım yaa yarın bu saate doğmuş olur sanırım benle ilgilenir Dr bu dolarda 9 gibi doğuma gireriz diyordu
Bu gün ne varsa hepsini deneyeceğim soğuk algınlığı için
Evin temizliği bitti dimi senin
Geçmiş olsun canım. Benim de öyle olmuştu da ev yapımı sirke ile gargara yaptım azıcık da içtim. İyi gelmişti.Günaydın hanımlar
Boğazımda yutkunurken hassasiyet var hasta oluyorum bu gün tüm takviyeleri yapacağız annemle
Artık doğumlar konusuluyor sağlıkla gelsin kuzularimiz
Maşallah canım çok güzel herşey:) bizde sabırsızlıkla saatimizi bekliyoruzzKontrolden geldik her sey yolunda sukur
Sata gore 35+3 ultrasonda 34+4 kilomuz 2512 gr boyunu sormadım ultrason kağıdında fl yi vermedi bu kez :) nst de sancı cikmadi güzel dedi dr .Dedim yüzünü hic göremedik bu haftaya kadar bakalim dedi siyah ekranda burun deligi dudağı vs gösterdi ama renkliye geçince net değildi suyu fazla olmasi gerek net görmek icin dedi dogunca görücez artik :))) 10 gun sonra tekrar nst ye çağırdı o gün belirleriz diğer muayeneyi dedi bizim boyle insallah diğer kontrole gidenlerde güzel haberler alır
Maşallah canım çok güzel herşey:) bizde sabırsızlıkla saatimizi bekliyoruzz
Şükürler olsun sağlıkla büyüsün minnak@Ytmz A anneveoglusu @aurora_z @bence91 @DurbidkNilufer_3457 @Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütsün rabbim..@Ytmz A anneveoglusu @aurora_z @bence91 @DurbidkNilufer_3457 @Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
yaa bunları burda duydukça çok mutlu oluyoruz senin adına:))Emzirmeye gittim minnoşumu, gece de bir kez kalkıp sütümü sağmıştım, sonra bi daha uyanınca sağmadan gittim bebek emecek süt birikmiş olsun mantığıyla ama hata etmişim göğsüm çok sert olduğu için ememedi bi de göğüs ucum yokmuş uç aldık öğlen bi daha gideceğim emzirmeye, ya bi de itiraf ediyorum sevmekten emzirmeye odaklanamadımiki kes güldü bebişim ağzını yiyesim geldi
Guzel haberlerin bizide sevindiriyo canimEmzirmeye gittim minnoşumu, gece de bir kez kalkıp sütümü sağmıştım, sonra bi daha uyanınca sağmadan gittim bebek emecek süt birikmiş olsun mantığıyla ama hata etmişim göğsüm çok sert olduğu için ememedi bi de göğüs ucum yokmuş uç aldık öğlen bi daha gideceğim emzirmeye, ya bi de itiraf ediyorum sevmekten emzirmeye odaklanamadımiki kes güldü bebişim ağzını yiyesim geldi
Basta gogsunun ucunu cekistirsen cikmiyoor mu ucun canim bir de az miktarda sagip hafif yumusatabilirsin göğsünü insallah guzelce emer.miniginEmzirmeye gittim minnoşumu, gece de bir kez kalkıp sütümü sağmıştım, sonra bi daha uyanınca sağmadan gittim bebek emecek süt birikmiş olsun mantığıyla ama hata etmişim göğsüm çok sert olduğu için ememedi bi de göğüs ucum yokmuş uç aldık öğlen bi daha gideceğim emzirmeye, ya bi de itiraf ediyorum sevmekten emzirmeye odaklanamadımiki kes güldü bebişim ağzını yiyesim geldi
canım resmen aynı seyı yasıyoruz seninle bennde deli gb nezle olarak grdim amelıyata o gece beynım yandı uyuyamadım hiç hatta öksürük olcak dıye cok korktun arada bıkac kez oldu bılacgundur dikişyerlerimden tıkandım öksüremedim ınsallah hemen gecer ılık seyler ıc cok heyecanlı dualarım senınle canım saglıkla al kucagına inşallahCanım sağol adaçayı var onuda gargara yaparım
Seninde az kaldı bende hormonlar tavan sabah karnımı sevdik eşimle son sabah sevmesi gobusten yarın kucağımıza alacağız inşallah dedim gözlerim doldu çok şükür rabbim ikinci kez nasip etti
Hayırlı olsun canım.@Ytmz A anneveoglusu @aurora_z @bence91 @DurbidkNilufer_3457 @Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?