2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim gün belli olmadığı için merak var ama heyecan yok.
Okula gitse nolcak aklı sizde kalacak . kardeş heyecanı çok güzel ama

Canım sağol adaçayı var onuda gargara yaparım
Seninde az kaldı bende hormonlar tavan sabah karnımı sevdik eşimle son sabah sevmesi gobusten yarın kucağımıza alacağız inşallah dedim gözlerim doldu çok şükür rabbim ikinci kez nasip etti

Evet canım yaa yarın bu saate doğmuş olur sanırım benle ilgilenir Dr bu dolarda 9 gibi doğuma gireriz diyordu
Bu gün ne varsa hepsini deneyeceğim soğuk algınlığı için

Evin temizliği bitti dimi senin
Dualarimiz seninle ❤❤ cidden cok heyecanli bir durum Rabbim saglicakla kavustursun sizi ❤❤ guzel haberlerini bekliycez senin eskisi kadar firsatin olmiycak gerci :) bitti cok sukur dunde halilarim geldi evdeki isler bitti

Günaydın hanımlar
Boğazımda yutkunurken hassasiyet var hasta oluyorum bu gün tüm takviyeleri yapacağız annemle

Artık doğumlar konusuluyor sağlıkla gelsin kuzularimiz
Geçmiş olsun canım. Benim de öyle olmuştu da ev yapımı sirke ile gargara yaptım azıcık da içtim. İyi gelmişti.

Kontrolden geldik her sey yolunda sukur
Sata gore 35+3 ultrasonda 34+4 kilomuz 2512 gr boyunu sormadım ultrason kağıdında fl yi vermedi bu kez :) nst de sancı cikmadi güzel dedi dr .Dedim yüzünü hic göremedik bu haftaya kadar bakalim dedi siyah ekranda burun deligi dudağı vs gösterdi ama renkliye geçince net değildi suyu fazla olmasi gerek net görmek icin dedi dogunca görücez artik :))) 10 gun sonra tekrar nst ye çağırdı o gün belirleriz diğer muayeneyi dedi bizim boyle insallah diğer kontrole gidenlerde güzel haberler alır

Maşallah canım çok güzel herşey:) bizde sabırsızlıkla saatimizi bekliyoruzz

Şükürler olsun sağlıkla büyüsün minnak

Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütsün rabbim..

Emzirmeye gittim minnoşumu, gece de bir kez kalkıp sütümü sağmıştım, sonra bi daha uyanınca sağmadan gittim bebek emecek süt birikmiş olsun mantığıyla ama hata etmişim göğsüm çok sert olduğu için ememedi bi de göğüs ucum yokmuş uç aldık öğlen bi daha gideceğim emzirmeye, ya bi de itiraf ediyorum sevmekten emzirmeye odaklanamadım iki kes güldü bebişim ağzını yiyesim geldi

yaa bunları burda duydukça çok mutlu oluyoruz senin adına:))

Guzel haberlerin bizide sevindiriyo canim
.masallah 41 kere :)

Basta gogsunun ucunu cekistirsen cikmiyoor mu ucun canim bir de az miktarda sagip hafif yumusatabilirsin göğsünü insallah guzelce emer.minigin

Günaydın kızlar kontrole gittik bugün. 2850 Gr , 50 cm olmuş kızım. Suda azalma var demişti Dr .Ama normal sınırdaymis. Bu suyla 40. Haftayı bulmayadabilirmis. Çatı muayenesi yapacaktı bugün ama yılbaşı öncesi doğumu tetiklemek istemiyorum , gelecek hafta yapalım dedi.
Bende çatı muayenesini merak ediyordum, açılma birşey varmı diye de artık haftaya 38+5 olunca bakmış olacak , gerçi o zamanda doğum için giderim inşallah :)
Birde sata göre ayın 12 si görünüyor ama , Dr son ultrosona göre ayın 17 si dedi. Sizde oldu mu böyle birşey. Bebiş geriden mi geliyor acaba.

kızlar kv ve görumcem kızımı öpüyolar zor tuttum kendimi eşime söyledım en son haklısın yuzde yüz ben solıcem dedı sen söyleme dedı ben bıle ürküyorum öpmeye şapşup nedir ya Allah bana sabır versın. Annem dıcek bırazdan kv.me bıde uyansın mıncıklıcam dıyo sacmasapan sarsacak ve ben asla susmıcam....

canım resmen aynı seyı yasıyoruz seninle bennde deli gb nezle olarak grdim amelıyata o gece beynım yandı uyuyamadım hiç hatta öksürük olcak dıye cok korktun arada bıkac kez oldu bılacgundur dikişyerlerimden tıkandım öksüremedim ınsallah hemen gecer ılık seyler ıc cok heyecanlı dualarım senınle canım saglıkla al kucagına inşallah

Hayırlı olsun canım.
Masaallah sana da bebeğine de
Güle güle büyüt İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…